duruyodur duruyodur o benım gıbı yapamas deli deil o yaa benım gıbı uçsa ya uçamas mt 26 nasılsınız bakalım
duruyodur duruyodur o benım gıbı yapamas deli deil o yaa benım gıbı uçsa ya uçamas mt 26 nasılsınız bakalım
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Hiçte bile ben bu haldeyken almadım Tek yapmayı bilmiyon yapmaya çalışmışınn motor düşe düşe bi hal olmuş
Sinyalleri söktümm bi işe yaramıyo Son hali son fotoğraftaki söküp dağıtıp kendim topluyorumm Hertürlü kapışmaya açığım
Durmazmı kanıt var belge var
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Süloo ; yaw motorun .... muşun (anladın sen onu)
Bence hiç uğraşma direk böyle yap...
http://www.metacafe.com/watch/898809...rand_new_bike/
Video'da gördüğünüz gibi arkadaş depoyu eziyor stunt yaparken rahat oturabilmesi için..
İyi akşamlar Eskişehir MT.
Faruk Nice Mutlu Senelere Biraz geç oldu ama yeni girebildim pardon
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Abi harbiden adamlar motorları parçalamak için can atıyolar yuh be
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Süleyman abi tebrik ederim seni motoru parçalayıp toplamışsın.İlk kazalı halinin ve parçaları söktüğün andaki halinin resmini koyar mısın çok merak ettim Bir de altı çizili cümleni unutma olur mu
Herkese iyi pazarlar.Bugün bi sürü işim var evde inşaat başlıyor bahçenin dış duvarlarını yıkıp yeniden yaptırıcaz ve maalesef yıkım işlemi bana ait
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
abi o motora vurma bana vur nolursun kıyma ona
abi bedava verseler gene vurmam motoruma öle
oğuz'um hayırlı işler. sende 929'a yapsana öle
hobaa elinde balyoz geliyo vura vura
büyükderede tıp'ın karşısında slalom yarışması var arkadaşlar.ben çıkıyorum. gelen olursa görüşürüz laflarız 3-5 dk. hoşçakalın bol km'li pazarlar
inönü havuzları açılmış bir sürü R1, R6 bi kaç tane de cbf600 motor vardı bursalı ekipti . toplamda bi 12-13 varlardı
bu da çoktandır gözlerden uzak kalan arkadaşım ersin'in motoru babası gezmeye çıkarıyomuş arada
bütün mt üyeleri bir yerlere gitmiş bizde sakarı ılıcalarındaydık yol yapmak güzel oluyor ... sunu farkettım sehır ıcı - sehır dısı benzın tuketımı o kadar fark edıyor kı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
bugun 150 km den fazla yol yaptık eray bulut ben herkeze tavsıye ruh saglıgı ıcın bırebır bence herkez haftada bır 150-200 km yol yapmalı bu arada reklamcı tanıdıgı olan varmı arkadaslar bır kac cıkartma almalıyım tanıdıgı olan varsa bıldırırse sevınırım herkeze ıyı aksamlar
Laaaaaaaaaayyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
aha oğuzun kayış gevşedi heralde
nihayet annadın yane sana şunu sölim en az %30-40 fark eder şehir içinde (atıyorum) 1 depo 100km giderse şehirler arası 130km gider kendimden biliyorum
hadi bakalım zafer sende düştün yollara artık.rodaj bittiyse iyi ama eray'ım da uslu şöför oldu artık eray'dan sticker konusunda fikir almanı tavsiye ederim. motoru cingen atı'na çevirmeyin de sanayide bi kaç bu işi yapan dükkanlar var renkli baskıcı filan gezmek lazım orları.
bu arada arkadaşlar yarın 14.cadde Eti Kek Fabrikası'nda Mekanik Atölyesinde makine bakımcısı olarak işe başlıyacağım. herkesden iyi dilerkler bekliyorum ilk günüm yarın bana şans dileyin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)