pazartesi olcak heralde ahmedim.
hadi bakalım bişey olursa adres biliyosun getirirsin bakarlar
aha virüs bulaşmış birisine daha hoşgeldin ozan kardeşim
abi arkadaşa bi norton filan kuruver sen yoksa activa elden gitcek
abi arkadaşa bi norton filan kuruver sen yoksa activa elden gitcek [/QUOTE]
canı sagolsun ozanın ondada motorsuz bisiklet var tek beygir o cc
slm bende mct aldım
eskişehir li olarak artık burdayım
Bir süredir şehir dışında olduğum için giremiyordum.Birkaç günlüğüne daha yokum.Üç güne kadar aranıza dönerim.Hepiniz kendinize iyi bakın.Tekeriniz düz bassın
Ben teşekkür ederim Gece boyuncada koşuşturma devam ettiği için sizlede çok ilgilenemedim bu durumdan dolayı özür dilerim
Sağol hacım O senin güzelliğinden
Hoşgeldiniz tekrardan
Aramıza hoşgeldin Umarım istediğin motoru alırsın
Hoşgeldin sende aramıza Motorunu kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
sizler için bi video o zmn
http://www.liveleak.com/view?i=35f_1211866677
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
yok her düşüşünüz böle olsun die
allah düşürmesin aman amannnnnnn.
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Ozancım sana hak veriyorum CMT de bu virüs kronik e hergün kapıda 4 tane motor durursa ki ikisi sadece işyerine ait hele hele bunlardan biride 954 ise sen yine iyi dayanmışsın demektir Uzun lafın kısası aramıza HOŞGELDİN aman 954 ü kullanma asıl virüsü ozaman yersin ki o virüsten kurtulan çok nadir Şekil A: (ben)
Umutcum video beni kopardı ya motor virajı bile tamamlamış ne uslu şey o öle her motorcuya lazım
Bugun bi CBR 125 çakması arora tokatladım sitedenmi accaba kendisi?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
slm mt gökhan esas kötü virüsü sen yedin bidaha iflah etmessin bu arada umutun koydugu videodaki ss lerin nasıl sahibine sadık olup bekledigini gördük
yok Gökhan abi 954 bana büyük gelir Daha onun için kasların gelişmesi lazım.Bi yatırdık mı bidaha düzeltmek zor olurr.Geçen gün Cüneyt abiyle konuştuk yatırma meselesini "Bi yatarsa bidaha kaldırmana gerek yok bırak kalsın öle" dedi
Saol mterayes abicim
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
slm arkadaşlar&abilerim ve Ozan Kardeşim...
Burada yaşı en küçük deli bendim şimdi de sen oldun Ozancım hadi hayırlı olsun.Hoşgeldin
Biliyor musunuz bugün benm hayatımın bir dönüm noktası.Geçen sene yani 29/05/2007 tarihinde MT Eskişehir sakinleri ile Aytaç ablacığımın da büyük ısrarı üzerine tanıştığım ilk gündü.Gönül isterdi ki;bugün gene aynı yerde aynı saatte birlikte olalım... ama nasip değilmiş ne yapalım...Tabi o gün orda bulunan insanların toplanma amacı neydi biliyor musunuz?Tahmin edin bakalım
Hayır bilemediniz.Ben ilk kez toplantıya katılacam diye değil!Şimdi onu karıştırmayın
Farukcum arkadaşım,kardeşim,dostum O akşam senin vesilenle O ortama girdim ve bir sene sonra sana çok çok teşekkür ediyorum.
İYİ Kİ DOĞDUN FARUK!
NİCE MUTLU SENELERE HEP BERABER İNŞAALLAH
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Saol headhunter251 abicim.Emin ol bu benim için bi gurur
Bugün okul dönüşünde bi 600rr gördümkü sormayınnnn2008 model HANNspree çıkartmalı Kenan SOFUOĞLU'nun motorundan; yanına gittim ve km sine baktım daha 11. km sonra motosikletleri sevip sevmediğimi sordu.Bende seviyorum dedim.Cüneyt abimin motorundan bahsettim.Araçlara yeşil ışık yanınca "beni izle" dedi.Ön kaldırarak Sivrihisar Caddesini geçti.Yanımdaki arkadaşım gözlerine inanamadı.
Şaşırtıcı bir kaza haberi sizlere!!!
MALATYA'nın Darende İlçesi'nde motosikletiyle TIR'ın altında giren sürücü, metrelerce sürüklenmesine rağmen kazayı burnu bile kanamadan atlattı. İlginç kaza, Mobese kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kaza, bu sabah Darende İlçesi Somuncu Baba Bulvarı'nda meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü, bulvarın karşısına geçmek isterken hızla yoldan geçen TIR'ın altına girdi. Motosiklet TIR'ın altında yaklaşık 100 metre sürüklendi. TIR sürücüsünün olayı farkedip durmasıyla birlikte, motosiklet sürücüsü burnu bile kanamadan TIR'ın altından çıkmayı başardı.
Çevredekilerilerin meraklı bakışları arasında ayağa kalkan moüosiklet sürücüsü kontrol amaçlı Darende Devlet Hastanesi'ne götürüldü. TIR'ın altında kalan motosiklet ise kullanılamaz hale gelirken yol kısa süre sonra trafiğe açıldı.
Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/default.a...ate=29.05.2008
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)