selam arkadaslar herkes ıyıdır ınsallah
selam arkadaslar herkes ıyıdır ınsallah
haydi hayırlısı ahmedim özledim seni inşallah rampayı 90'la uçarcasına çıkarsın. evet kafana kasktan başka bişey takmamalısın çok doğru. ya işi olmayan haftaya beni kütahya'ya görütrebilirmi? benzin gidiş benden çünkü dönüşte benim de motorum olcak da
vaay süleyman'ım naber nasılsın harbiden epey oldu görmeyeli
sana da selam zafer. naber nasılsın caraharley nasıl
abi haftaya ne gün onu söyle belki ben götürebilirimya işi olmayan haftaya beni kütahya'ya görütrebilirmi?
iyi akşamlar süleyman abi,nerelerdesin sen ya rx ne durumda.bayadır ses yok senden ya...
eyw. zafer sen nasılsın.sana da iyi akşamlar dilerm,ona da dilerim,buna da dilerim herkese İYİ AKŞAMLAR DİLERİİİİM ohh be
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
iyim Sinan abi iyiyim Ahmet kardeşimm ne olsun işte debelleşiyoz hayat mücadelesi RX bomba halaa yaa ama bi satamadıkk askere gitcezz abimlere bırakmak istemiyomm
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
evet eskişehir mt nin deli moynak motorcusu geri döndü nasılsınız mt 26 aliesi nbrsiniz
Kawasaki z750s O Bir Aşk
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
oooo salim abi habire geziyosunuz dikkat ettim ustanın motorda halen far yok
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
gercektende çok guzel bır gezı oldu salim abiye bora abıye cokcok tesekkuer edıyorum uzun zaman oldu gezmeyelı bu vesıleylede gezmıs oldum
evet evet işte benim bahsettiğim macrol bu macrol.Tekrar hoşgeldin Selçuk abi
saol kardeşim benim saol
Kawasaki z750s O Bir Aşk
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
salim abi yazı getirmiş bile baksana sonunda balık yiyebildiniz abi mayıslar macerasından sonra
hoşgeldin macroll 500.
Günaydın arkadaşlar, hafta sonu Eskişehirde olacağım
arkadaşlar,arabistanda idam mahkumu olan hataylı sabri boğdayı haberlerde duymuşsunuzdur idamına karar verilmiş,bu idamın durdurulmasına ne derece katkısı olur bilmiyorum ama bu adrestem msj gönderebilirsiniz http://savesabri.com/#
ve buda hürriyet gazetesinin bi kampanyası http://www.harbalioglu.com/hurriyet-...lamli-kampanya
Merhabalar Eskişehir MT...
hyrdır zafer abi iyiyim derken neden o ifadeyi kullandın anlamadım?ama iyisin ya gerisi sorun değil
Kimdir bu sabri boğday denilen şahıs,suçu neymiş neden idam edilecekmiş...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Merhaba sayın abilerim.Benim adım Ozan eğer halidbin(cüneyt abi)nin dükkana geleniniz varsa beni büyük bir olasılıkla görmüştür.Çok olmasa da bazılarınızı sima olarak da tanıyorum(viper_1,umut_utu,GökhanYENİCELİ,oldcityb oy ve BeYfa yakından tanıdıklarım)Bende bir motosiklet tutkunuyum Dükkandaki Honda activa'yı kullanmışlığım var.Ehliyetimi alır almaz da ilk hedefim Honda CBR 125R inşallah.Umarım benide aranıza kabul edersiniz.Şimdiden sağolun.
Şimdiden başlayayım dedim
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Waoww...
Ozan kardeşim hoşgeldin...
Bu motosiklet merakına sebep olan Cüneyt abiye de teşekkür ederiz
Hadi bakalım, en kısa zamanda seni de aramızda görmek dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)