Bağlantımdaki Sorunlardan Dolayı Yeni Girebiliyorum İnternete...Haftasonu Güzel Bir Organizasyon Oldu Gecenin İlerleyen Saatlerinde 222'ye Aytaç Uğradı Görüştük Tanıştık Volkan Abi'yle de Görüştük O Gece...Eskişehir MT'den Katılım Olmadığı İçin Resimlerin Bulunduğu Bir Başlık Açmıyorum.Ama Birkaç Resim Paylaşayım Dimi Ama
Zaten Hepsini Paylaşmak Zor Olurdu Totalde 1200'den Fazla Fotoğraf Çekilmiş
222 FASIL(MEYHANE)
Bu Da Hediyem CBR 600RR
Böylesine Güzel Bir Gün Geçirmemizi Sağlayan Burak Dağdeviren Abime ve Moto Gurmeler Grubuna Çok Teşekkür Ederim.
Bu Günde Beni Yalnız Bırakmayan Ömer Pehlivan'a da Özel Teşekkürlerimi İletmek İsterim...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
HAMZA KARDEŞİM SÜPER OLMUS İŞ , GÜÇ SEBEBİ İLE GELEMEDİĞİMİZ İÇİN ÇOK İYİ İTİBAR BIRAKAMADIK AMA BİR MESAJ ATARAK İYİ DİLEKLERİMİZİ İLETMEYE ÇALIŞTIK , İNŞALLAH İADE-İ ZİYARETE BERABER GİDECEĞİZ
http://motobulten.com/sinansofuoglu/ ARKADASLAR İMZA KOSESINE BUYRUN
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Kuyumcunun motor 25 binde ya Burak bir tane buldu harika bişi 3binde 2006 model ona bir bakıcam ama hiç fırsatım olmadı görmeye 1 hafta full koşuşturma ile geçti şimdide yorgunluk atmaya çalışıyorum inşallah en kısa zamanda motora bakıcam zaten çember daraldı zaman yaklaşıyor
hamzacım güzle bi toplanma olmuş gelemedik işte.vardiyalı bi iş bulamadık gitti. 7de evde olunca insan ister istemez pazar dahi yatmak istiyor. sen ilgilenmişsin yine de hakkın var
motor için de hadi hayırlısı diyeyim inşallah alırsın yaz ortası gidersin istediğin yere
İnşallah Abi Belki Kalıcı Olarak Bile Gidebilirim ÖSS Olursa Üniversiteye Olmazsa Çalışmaya Falan Olabilir. Bu Aralar Tam Kafam Rahatlamışken Yine Kafamı Karıştırdılar Abi.Herşey Üstüme Üstüme Geliyor Sanki Bazen İnsanın İçinden Herşeye Lanet Okuyası Geliyor Ama Hayat İşte Öyle Ya da Böyle Bir Şekilde Herkes Yaşamak Zorunda Allah Tüm Zor Durumda Kalanların Yanında ve Yardımcısı Olsun.Gerçekten Çok Zor Bir Durum Düşünceler Yönünden Zor Durumda Kalmak.İnsan Bir Süre Sonra Delirme Safhasına Geliyor.
Arkadaşlar Kişisel Bir Sorunumun Küçük Bir Kısmını Buraya Dökerek Kirlettim Sayfayı Özür Dilerim Ama İnsan Böyle Birkaç Kişiyle Paylaşıp Onlardan Destek Alınca Gerçekten Rahatlıyor.Tekrar Özür Dilerim Herkese İyi Geceler.Tekeriniz Düz Bassın.Allah Yanınızda ve Yardımcınız Olsun
osmaniyeden selamlar tüm eskişehir mt
akburak.net
Osmaniye'ye de Eskişehir'den selamlar
Moto Gurmeler Eskişehir Turu Fotoğrafları
http://www.flickr.com/photos/burak_d...7605137446679/
http://www.flickr.com/photos/2677569...57605196683627
24 mayıs ]incesu balık mangal Havuz gesizi
Yarın Saat 12:00'de başaran motorda toplaşıyoruz isteyen arkadaşlar katılabilir önce mangal yapacağımız mekana gidip mangalımızı yapacağız aynı zamanda gittiğimiz yerde balıkda olacağı için isteyen arkadaşlar olta atabilirler sonrasında kütahya ılıca kaplıcasına geçeceğiz havlularınızıda yanınızda bulundurmanız şiddetle tavsiye edilir
not fotolar temsilidir bizimle alakası yokrur
bora abı benı msn den ekle ben bady ye baslayacam senın salona gıdeyım dıyorum ordakı hoca ıle de konusayım aksamları 1 saat gıtsem yeter bana
kemk_87@hotmail.com.................................
Slm Esk. MT başımdan geçen bazı can sıkıcı olaylara karşı israrla,sabırla direnerek sürdürdüğüm operasyonun yarısına gelmiş bulunmaktaym.Şimdiye kadar yokuş cıktık az bi rampa kaldı inş. onuda atlattık mı gerisi tıkır tıkır yoluna girecek Allah'ın izniyle...
Bugün pazar bakalım kimler nerelere götürecek bu hafta bizleri burada...Cüneyt abim Ertuğrul abilerle yanlış hatırlamıyosam çifteler tarafına doğru yola koyuldu.Biz Aslı'yla direksiyon sınavından çıktık sazova spor tesislerinde atletizm yarışlarına uğradık orda bora abimlere rastladık.Serdar usta,Salim usta,Bora abimin yanında MTnin eski üyelerinden olduğunu belirttiği Selçuk vardı (onu da yanlış hatırlamıyorsam macroll50 ddiydi sanırım).sonra onlar incesu dedikleri yere gittiler.Biz Aslı ve babası Fahri amca,Mevlüt usta(yaşam motor) ve ben ömür yoluna doğru bi uzanıp geldik.
Sonra çarşıda Emre abime ulaşmaya çalıştık.Tango kafede biraz oturduk orda Cüneyt abime rastladık zaten.Sonra kurslarımıza uğrayıp sonuçları öğrendik Aslı 94, ben 90 almışım.
Bu aşamayı da atlatmış bulunmaktayız.Herkese tavsiyem kafanıza motordan başka şeyleri takıntı etmeyin,bırakın herşey oluruna gitsin.Neyin üstüne giderseniz tersine gidiyor.Ne demiş atalarımız "Kafana kasktan başka bişey takma"
iyi pazarlar ve bol km.ler dilerim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Slmlar MT bayadır giremedimmm bazı sorunlar yüzünden herkesin keyifleri iyidir inşallah.....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)