Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı hdeniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismail doğum günün kutlu olsun, Allah sevdiklerinle uzun ömirler versin.

Eskişehirli arkadaşlar sizleri gönülden kutluyorum, takımın bi üst lige çıkmasından ziyade taraftarların desteği takdire şayandı.
    hamıt abı yarın 3. gun hala sesım cıkmıyor dukkanda musterılere bagırarak konusuyorum

cok korkunc karaborsa donuyordu . hatta bir tane karaborsacı bir dayak yedi 30 kişi ustunden tır gıbı gectı
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Bağlantımdaki Sorunlardan Dolayı Yeni Girebiliyorum İnternete...Haftasonu Güzel Bir Organizasyon Oldu Gecenin İlerleyen Saatlerinde 222'ye Aytaç Uğradı Görüştük Tanıştık Volkan Abi'yle de Görüştük O Gece...Eskişehir MT'den Katılım Olmadığı İçin Resimlerin Bulunduğu Bir Başlık Açmıyorum.Ama Birkaç Resim Paylaşayım Dimi Ama

Zaten Hepsini Paylaşmak Zor Olurdu Totalde 1200'den Fazla Fotoğraf Çekilmiş

222 FASIL(MEYHANE)

Bu Da Hediyem CBR 600RR

Böylesine Güzel Bir Gün Geçirmemizi Sağlayan Burak Dağdeviren Abime ve Moto Gurmeler Grubuna Çok Teşekkür Ederim.

Bu Günde Beni Yalnız Bırakmayan Ömer Pehlivan'a da Özel Teşekkürlerimi İletmek İsterim...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    HAMZA KARDEŞİM SÜPER OLMUS İŞ , GÜÇ SEBEBİ İLE GELEMEDİĞİMİZ İÇİN ÇOK İYİ İTİBAR BIRAKAMADIK AMA BİR MESAJ ATARAK İYİ DİLEKLERİMİZİ İLETMEYE ÇALIŞTIK , İNŞALLAH İADE-İ ZİYARETE BERABER GİDECEĞİZ

http://motobulten.com/sinansofuoglu/ ARKADASLAR İMZA KOSESINE BUYRUN

Motosikleti
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAMZA KARDEŞİM SÜPER OLMUS İŞ , GÜÇ SEBEBİ İLE GELEMEDİĞİMİZ İÇİN ÇOK İYİ İTİBAR BIRAKAMADIK AMA BİR MESAJ ATARAK İYİ DİLEKLERİMİZİ İLETMEYE ÇALIŞTIK , İNŞALLAH İADE-İ ZİYARETE BERABER GİDECEĞİZ

http://motobulten.com/sinansofuoglu/ ARKADASLAR İMZA KOSESINE BUYRUN
    Sağol Eray Olsun İnşallah Gideriz Ben Temmuz Ayı İçerisinde Gitmeye Çalışacağım

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol Eray Olsun İnşallah Gideriz Ben Temmuz Ayı İçerisinde Gitmeye Çalışacağım
    sana su bızım kuyumcunun motoru alalımda gıderız .

hamzacım ıyı bır vakıt belırleyıp kalabalık gidelim 5-6 motor kadar . temmuz 27 abımın kına gecesı var orduya gıtmem gerekecek ona gore yapalım bır ayar gıdelım

Motosikleti
    Kuyumcunun motor 25 binde ya Burak bir tane buldu harika bişi 3binde 2006 model ona bir bakıcam ama hiç fırsatım olmadı görmeye 1 hafta full koşuşturma ile geçti şimdide yorgunluk atmaya çalışıyorum inşallah en kısa zamanda motora bakıcam zaten çember daraldı zaman yaklaşıyor

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    Kuyumcunun motor 25 binde ya Burak bir tane buldu harika bişi 3binde 2006 model ona bir bakıcam ama hiç fırsatım olmadı görmeye 1 hafta full koşuşturma ile geçti şimdide yorgunluk atmaya çalışıyorum inşallah en kısa zamanda motora bakıcam zaten çember daraldı zaman yaklaşıyor
    hadi bakalım hamza inş senide motorunla görürüz..
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    hamzacım güzle bi toplanma olmuş gelemedik işte.vardiyalı bi iş bulamadık gitti. 7de evde olunca insan ister istemez pazar dahi yatmak istiyor. sen ilgilenmişsin yine de hakkın var

motor için de hadi hayırlısı diyeyim inşallah alırsın yaz ortası gidersin istediğin yere

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamzacım güzle bi toplanma olmuş gelemedik işte.vardiyalı bi iş bulamadık gitti. 7de evde olunca insan ister istemez pazar dahi yatmak istiyor. sen ilgilenmişsin yine de hakkın var

motor için de hadi hayırlısı diyeyim inşallah alırsın yaz ortası gidersin istediğin yere
    İnşallah Abi Belki Kalıcı Olarak Bile Gidebilirim ÖSS Olursa Üniversiteye Olmazsa Çalışmaya Falan Olabilir. Bu Aralar Tam Kafam Rahatlamışken Yine Kafamı Karıştırdılar Abi.Herşey Üstüme Üstüme Geliyor Sanki Bazen İnsanın İçinden Herşeye Lanet Okuyası Geliyor Ama Hayat İşte Öyle Ya da Böyle Bir Şekilde Herkes Yaşamak Zorunda Allah Tüm Zor Durumda Kalanların Yanında ve Yardımcısı Olsun.Gerçekten Çok Zor Bir Durum Düşünceler Yönünden Zor Durumda Kalmak.İnsan Bir Süre Sonra Delirme Safhasına Geliyor.

Arkadaşlar Kişisel Bir Sorunumun Küçük Bir Kısmını Buraya Dökerek Kirlettim Sayfayı Özür Dilerim Ama İnsan Böyle Birkaç Kişiyle Paylaşıp Onlardan Destek Alınca Gerçekten Rahatlıyor.Tekrar Özür Dilerim Herkese İyi Geceler.Tekeriniz Düz Bassın.Allah Yanınızda ve Yardımcınız Olsun

basaranmotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydın ESKİŞEHİR MT hayırlı işler bol kazançlar
    karizmatik motorcu

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    osmaniyeden selamlar tüm eskişehir mt
    akburak.net

Motosikleti
    Alıntı akburak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osmaniye'ye de Eskişehir'den selamlar

Moto Gurmeler Eskişehir Turu Fotoğrafları

http://www.flickr.com/photos/burak_d...7605137446679/

http://www.flickr.com/photos/2677569...57605196683627

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı akburak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    a.s osmaniyelı arkadas oraya kankardesımı gonderım ıyı bakın ona c tımı kendısı

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    24 mayıs ]incesu balık mangal Havuz gesizi

Yarın Saat 12:00'de başaran motorda toplaşıyoruz isteyen arkadaşlar katılabilir önce mangal yapacağımız mekana gidip mangalımızı yapacağız aynı zamanda gittiğimiz yerde balıkda olacağı için isteyen arkadaşlar olta atabilirler sonrasında kütahya ılıca kaplıcasına geçeceğiz havlularınızıda yanınızda bulundurmanız şiddetle tavsiye edilir

not fotolar temsilidir bizimle alakası yokrur

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    24 mayıs ]incesu balık mangal Havuz gesizi

Yarın Saat 12:00'de başaran motorda toplaşıyoruz isteyen arkadaşlar katılabilir önce mangal yapacağımız mekana gidip mangalımızı yapacağız aynı zamanda gittiğimiz yerde balıkda olacağı için isteyen arkadaşlar olta atabilirler sonrasında kütahya ılıca kaplıcasına geçeceğiz havlularınızıda yanınızda bulundurmanız şiddetle tavsiye edilir

not fotolar temsilidir bizimle alakası yokrur
    bora abı benı msn den ekle ben bady ye baslayacam senın salona gıdeyım dıyorum ordakı hoca ıle de konusayım aksamları 1 saat gıtsem yeter bana

kemk_87@hotmail.com.................................

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Slm Esk. MT başımdan geçen bazı can sıkıcı olaylara karşı israrla,sabırla direnerek sürdürdüğüm operasyonun yarısına gelmiş bulunmaktaym.Şimdiye kadar yokuş cıktık az bi rampa kaldı inş. onuda atlattık mı gerisi tıkır tıkır yoluna girecek Allah'ın izniyle...

Bugün pazar bakalım kimler nerelere götürecek bu hafta bizleri burada...Cüneyt abim Ertuğrul abilerle yanlış hatırlamıyosam çifteler tarafına doğru yola koyuldu.Biz Aslı'yla direksiyon sınavından çıktık sazova spor tesislerinde atletizm yarışlarına uğradık orda bora abimlere rastladık.Serdar usta,Salim usta,Bora abimin yanında MTnin eski üyelerinden olduğunu belirttiği Selçuk vardı (onu da yanlış hatırlamıyorsam macroll50 ddiydi sanırım).sonra onlar incesu dedikleri yere gittiler.Biz Aslı ve babası Fahri amca,Mevlüt usta(yaşam motor) ve ben ömür yoluna doğru bi uzanıp geldik.

Sonra çarşıda Emre abime ulaşmaya çalıştık.Tango kafede biraz oturduk orda Cüneyt abime rastladık zaten.Sonra kurslarımıza uğrayıp sonuçları öğrendik Aslı 94, ben 90 almışım.
    Bu aşamayı da atlatmış bulunmaktayız.Herkese tavsiyem kafanıza motordan başka şeyleri takıntı etmeyin,bırakın herşey oluruna gitsin.Neyin üstüne giderseniz tersine gidiyor.Ne demiş atalarımız "Kafana kasktan başka bişey takma"

iyi pazarlar ve bol km.ler dilerim...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Gecenin İlerleyen Saatlerinde 222'ye Aytaç Uğradı Görüştük Tanıştık
    Güler yüzlü karşılaman için teşekkür ederim

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güler yüzlü karşılaman için teşekkür ederim
    hamza kardesım bambaskadır . aytaç

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamza kardesım bambaskadır . aytaç

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Slmlar MT bayadır giremedimmm bazı sorunlar yüzünden herkesin keyifleri iyidir inşallah.....
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler