Bak sen.... Yoksa şu geçen önüne kıran adama düm düz kayan senmiydin küfürleriii
Bak sen.... Yoksa şu geçen önüne kıran adama düm düz kayan senmiydin küfürleriii
marmok festivaline gidecek var mı?
kendime yol arkadaşı arıyorum.
emr550m
valla mevzuyu tam olarak çözemedim ama galiba motoruna bişeyler yapmaya çalıştılar sokakta.inşallah bidaha olmaz. allahtan garaj varda benim geceleri rahat uyuyabiliyorum. zaten garaj olmasaydı motor falan almazdımdışarısı hiç güvenli değil. hele bu zamanda illegal işler yapanın yanına kar kaldığı sürece dışarılar daha bi güvensiz hale gelmeye başladı. gerçi motorun çok hoş gözüküyodu. buda dışardaki hırsızın uğursuzun iştahını kabartmıştır. daha emniyetli bi yer bulursun inşallah.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
Sakin...
Emrah ; geçmiş olsun. Senin adına üzüldüm. Yapacak bişey yok. Artık büyük şehirlerde görülen maganda, serseri, otopark mafyası gibi unsurlar şehrimizde de mevcut.
Walla gören arkadaşlar bilir garajım sadece 1 motorluk. Yoksa "hemen gel" demek isterdim...
hdeniz ; abi marmok'a çok çağırıyolar beni. Aslında gitmeyi düşünmüyor değilim. Ama orada yapacağım masraf , emok'a gitmemi engeller...
emrah abim geçmiş olsun diyorum.kıskanıyorlar herhalde.
kumladan kucak dolusu sevgliler.biraz yol yapayım dedim kumlada buluverdim kendimi.hayırlısı bakam artık.eske döndüğümde 17500 küsür olacak motor.eskiyor be üzülüyorum.ama yol yapınca hoşuma gidiyor.
bu arada emoka benide yazın.kamplı olan yere .
cuma gününü baştan düşünün en kötü bozüyükte buluşuruz...
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
abi emok un programına baktım standart bi festival havasında.bide festival, yaz falan diyince bnm aklıma deniz güneş kum üçlüsü geliyor.
marmok baya eğlenceli olacak kalabalık bir kere beni cezbeden en büyük etken.kendime yol arkadaşı arıyorum.bileickten sabah 4 gibi çıkıp en geç öğleden sonra orda olmayı planlıyorum ama tabi önce işten izin almam gerekecek.
İş elbiseleri imal eden bir işyerine gittim. Kendime reflektif yelek ve yağmurluk alacaktım. İş , pazarlığa dönüştü. Oturduk konuştuk...
Saolsun , atölye sahibi çok ilgilendi. Oğlunun da motorcu olması nedeniyle bize daha fazla yardımcı olacağını ; "Tekstil ürünü olarak ne istersek yapabileceklerini" söyledi.
Hatta ; bomba haber. Motosiklet montu bile yapıyolar. Jandarma timleri için yaptıkları örneği beğendim. Malzeme ve işçilik kalitesi çok güzel!
Ama korumasız ALT - ÜST TAKIM ve 450 YTL + KDV fiyat olduğunu öğrenince
Bize şu anda faydalı olabilecek ürünlere baktım.
Reflektif Yelek : 12.5 YTL
Şehir içi toplu sürüşlerde , tekil sürüşlerde veya şehir dışı uzun yollarda ;
farkedilmeyi artıracak reflektif yelek ; bol kesim olduğu için mont üzerine de rahatlıkla giyilebilir!!!
Diğer alternatifler ;
*T-shirt (Yakalı, yakasız, lakos)
*Güneş Şapkası
*Reflektif Kaban
*Reflektif Yağmurluk (Alt + Üst)
"Talep arttıkça , fiyat düşecektir."
Not: Bu ürünlere sipariş üzerine ; yazı da yazılabiliyor. Tabi yazıya göre fiyat artabilir...
Bu fırsatı kaçırmamanızı diliyorum!
Valla volkan kendimden önce motora güvenlik uygulamam gerektini bugün farkettim. Özel elektronik devrelerini inceleyip neler yapabilirim bi düşünecem. ucuz faydalı şeyler var kafamfa. Örnek motorda hareket sensörü monte edip, en ufak yaklaşımda elinizdeki anahtarlığı öttürebilecek sistemder. Bu dediğim taş patlasın 30-40 milyon maliyetli bişey mesela.
Emrah abi geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum çok üzüldüm abi ne diyeyim belki de Önder abimin dediği gibi motorun çok güzel ve büyüleyici olması iii bişey değil,etrafta çekemeyen anti-motorcular çok
Volkan abi sana da çok teşekkür ederim sunduğun alternatifler çok güzel sahip olmak isterdim ama malum öğrenciyiz maddiyat her tarafa erişmiyo
haa bu arada sana da geçmiş olsun diyorum Volkan abi.ahh bu yağmurlu havalar yok mu,adeta çarptılar abime.ikinize de tekrar tekrar geçmiş olsun Volkan ve Emrah abicim
inegölden herkese kucak dolusu sevgiler.....geri geldim inegole.yarın esk e dönüyorum.hadi hayırlısı bakamlım
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
2007'de yine KIRKA'da buluşmak dileğiyle...
6. EMOK Motosiklet Festivali >>> 28 Haziran - 1 Temmuz 2007
MT - ESKİŞEHİR ; KATILIM
KAMP YAPACAKLAR :
1. _Si_BeMoL_ (eren) + 1 artcı
2. viper_1 (volkan) + viper_2 (gokhan)
3. zonex2 (emre)
4. umut_utu(umut)
5. BeYfa (faruk)
6.
--- --- --- ---
GÜNÜBİRLİK GELECEKLER :
1. oldcityboy (ismail)
2.
3.
4.
5.
6.
selam arkadaşlar.biliyorsunuz ki emok festivali bu yılda eskişehirde.sanırım buyıl 3 kere oluyor.bazı emok üyesi katılımcıların karşı cıktığı söyletisi var .neden farklı yer değil diyerekten.neyse de bu festivale 3 yıldır katılmak istiyordum.inşallah bu yıl nasip olucak.sizlerle tanışmadan önce ben motorsiklet ustam tuncay ve arkadaşlarıyla birlikte gideceğimize söz vermiş bulunuyorum.cumartesi öyleden sonra cıkıp pazar günü dönmek şartı ile dönüşümüz beraberce olur diye düşünüyorum.inş diyelim..sizlerle gelmeyi cok isterdim.ama orda oluşunuz beni dahada mutrlu edicek.umarım beni orda da yanınıza alırsınız...yağmur adam erenciğim ikimiz ordayken yağmur yağmaz dimi...BEKLE BİZİ KIRKA,KILI KIRK YARMAYA GELİYORUZZZZZ
eren abi benşde kampa iliştiriver umut gel artık lem özletdin kendini
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
ne demek aranıza alırsınız ısallah yok oole ayrıda gıtsen en sevmedıgımız adamlada gıtsen sen MT-26 uyesı dahada onemlısı kardesımızsınyagmur konusunda bı garantı veremıcem ama ılerleme war dun seyıtgazının bı koyune gıttım iş ıcın gıt gel 150 km yol yaptım ama ıslanmadım bızde kamp dusunuyoz ama ıyıce bı dusundukten sonra kampı kısa tutma yolundayız..cunku cok masraflı olucak gıbı malum ogrencı adamlarız bız
http://www.motosiklet.net/forum/site...-tolerans.html
Millet şuraya bi oy kullansak...
Ama (YETERSİZ) seçeneğini işaretleyelim lütfen...
Anket Sonuçlarını Göster: Avatar Boyutları sizce nasıl?
Yeterli (19.5 kb) 8 25,00%
Yetersiz 17 53,13%
çok bile 7 21,88%
Oylayanlar: 32. Bu ankette oyunuzu kullanmışsınız.
görev başarıyla şey ettirilmiştir volkan
bu arada kırkayı falan düşünmekteyim. her an bir patlamaya hazır olun
emrah ben küfürleri içinden sayan saygılı bir kızım lütfen
dün saat 21.30 - 23.00 arası eskişehirdeydim.
34 DS 3127 plakalı gri mct li motorcuya slm veren onlarca motorcu arkadaşıma buradan teşekkür ederim.
arkadaşlar yolda ayak üstü yaptığım sohbetlerden birinde transalp kullanan eren isimli bir arkadaşım Eskişehir MT nin aktif bir grup olmadığını sadece arada bir topiği takip ettiğini söyledi.
topic sakinlerine duyurulur.görünüşe göre eskişehir sizden aktivite bekliyor..
sevgilerle..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)