yapmammı bunu ben yaptım işte :D bak videonun başına 2005 cbr 600rr yazıyo.yarış granajları var üstünde :D önde küçük dişli komple yoshi hepsi yazıyo.benim makinayı biliyonuz :D
yapmammı bunu ben yaptım işte :D bak videonun başına 2005 cbr 600rr yazıyo.yarış granajları var üstünde :D önde küçük dişli komple yoshi hepsi yazıyo.benim makinayı biliyonuz :D
ta bi canım ya bugun özmerte gittim bitane cbf 150.0 rrx binesim gelmedi ama benim kide ne kacıo be 0_100 km 25sn yede cıkıyom
tabi canım biliyomda ondan sordum zati seni deneyim diye özmertede var bitane 14 ytl verceklermiş bozuk cıkmadı yanımda olaydı alcadım ya sizce cok deyilmi ona haa
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
konu taşındı:
arkadaşlar çocuğa çarptım bugün
arkadaslar gosterdıgınız ılgı ıcın ayrı ayrı tak edıyorum bu arada ben anemonda calısıom anadolu unuversıtesınde okuyorum aranızga organızasyon yaparsanız benı de hesaba alırsanız cok sevınırım
dun eray kardesım le 3 saat gezdık muthıstı eray sagol kardesım
bugün oldukça yavaş sürdüm motorumu
http://www.motosiklet.net/forum/1069510-post109.html
Sinan Abi geçmiş olsun abi birkaç gündür müsait olamadım o yüzden giremedim foruma yeni gördüm abi
Burak acaip takmış ya 25 karaktere Her mesajında kesin 25 karakterin kulaklarını çınlatıyor
İki gün yoktum biraz moral depoladım falan derken bugün yine tüm bünye alt üst oldu...Yaz gelse,öss geçse,ben motorumu alsam sonra hep beraber bi uzun yol falan yapsak dert tasa kalmayacak ama Burak beraber fasıl yapacaktık bak hala aklımda Bu ayın 16sından sonra sende müsait olursan bi akşam gidelim 222 yada başka bi yere oturalım
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ağustos gibi şehirler arası yolculuk dusunuyorum ege ye dogru baska turlu kafayı dagıtamayacaz anlasılan ... hamza müsait olursanız çağırın beni de beraber gidelim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Tamam hacım Gider takılır biraz kafa dağıtırız sonrada yazın inşallah beraber bir ege yaparız biliyorsun İzmir planım var benim ve Ersin'in Keşke o da olsaydı ama biz onun yerinede gezeriz İzmir'i Bu arada geçen mesaj attı Ersin herkese çok selamı var bende dediğim gibi iki gündür kafamı kaşıyacak vaktim yoktu bir mesaj bile atamadım çocuğa
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
slm arkadaşlar bugün salim abiyle tanışma fırsatını buldum motorumu yaptırdım gerçekten ustalığını çok beğendim bütün mt ye tavsiye ediyorum inanın paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor teşekkürler başaran motor
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
valla kardeş bende baya baya gece kuşu oldum gündüz den çok geceleri takılıyorum
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Öncelikle sana ve selman a geçmiş olsun digi_boy önemli bir şey olmamasına sevindim dikkatli olmakta her zaman fayda var...
26 AD 978 plakalı 1991 model mavi 251 mz aranızda gören yada bilen varsa lütfen haber versin bende satışını bir şekilde verip kurtulayım 93 senesinden beri benim üstüme kayıtlı ve şu an kimin elinde bilmiyoruım yardım lütfen...
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)