fenerliler 1 hafta çıkmazlar slayer2694 boşuna bekleme
fenerliler 1 hafta çıkmazlar slayer2694 boşuna bekleme
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
portakal soyulurmu die başlıcam bak şimdi çıkın yaa
çifte zafer var hem eses-hem cimbom aldı bayramımız bugün
Bugün Arkadaşlarla bir tur yapalım dedik Eskişehir'in pek bilinmeyen yerlerine bir yolculuk yaptık buyrun sizleri çektiğimiz fotograflarla başbaşa bırakayım.
http://www.esbike.org/Foto/2008/4/Ni...esi/index.html
kafkaf sana bir baksam suyun akıtılırmı ( montajlanmıs hali )
valla 1 hafta hıcbır fenerlı gelmez
erkan abi kardeş olmak için aynı anadan olmamız gerekmez . aynı sehırlı olmakda gerekır . tabıkı kardesız
taha mıs yok hüsamettin , ulem sınan abı gökay bu hani bnm evın altında dukkanı varya
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Fenerlinin bedava yemeğide bi başka tatlı oluyor ya Ama ben baştan dedim "Sen maçı bekleme şimdiden doyur benim karnımı ama illa hüsrana uğrayacakda öyle ısmarlayacak yemeği...Neyse sonuç olarak maç güzeldi kuzu şiş ayrı bi güzeldi Fener var oldukça ben aç kalmam
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
es es i ve cimbomu can-ı gönülden tebrik ediyorum bende bir galatasaraylı olarak
ya arkadaşlar benim soruya cvp vermediniz esk de angi motorcuya ucuza subap ayarı yaptırabilirim ?
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
bende yarın kuzu kol sarma yicem oohh.arkadaşlar canı isteyen olabilir eğer paranız yoksa benim gibi iddiaya girin ama yanlış tarafı tutmayın önümüzde şampiyonluk var mesela
selçuk subab ayarı subablar baslar sangırdamaya o zaman yapılır subablar ıle cekıs arasındakı ılıskı bence yok gibi
burak su konuya bir el at dostum
1 caracal daha aldık siyah yarın gidip motor sahibi ile cıkaracam inşallah . mt yı cok tarıf ettım bır turlu gıremedı neyse en yakın surede tanıstıracam
yanlışın var eray subap ayarı motorun çalışmasını her şekilde olumsuz etkiler.çekişi de düşürür fazla da yaktırır ses de yapar.
abı ses yapıyorda ben ne zaman subab ayarı yaptırsam motorun yakıtı daha fazla artıyor .
butun crusıercılar boyle degıldır .http://www.youtube.com/watch?v=6vIWollFz78
cumleten iyi geceler abiler nabarsınız be
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)