Eskişehir MT, yarın sabah Volkan'ı bir arayın derim ben
Eskişehir MT, yarın sabah Volkan'ı bir arayın derim ben
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Bencede Ama harbiden arada bi moral bozsada arkadaş olarak seviyorum seni Hani insanda sempati oluşturur ya hiç tanımayıpta yeni tanıdığın kişiler sende onlardansın işte bi kaç abimiz daha var burada onlar kendilerini biliyor zaten
Evet hacım...Mükemmel bir makine
Bora Abi eskiden iyiydi şimdi daha iyi olmuş Yemin ediyorum tadı damağımda kaldı Kalkışı,gidişi harika tat veriyor birde cıbıra göre biraz daha kalıplı olması güzel
Hayırdır
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
s.a MT nasılsınız bakalım.yaa bana sticker vercek bi arkadaş vardı buralardamı kendisi ben biliyorum burda olduunu da afişe etmeyim rezil olmasın kendisi çıkar nasılsa :D baş harfi umut kardeşim ver şu stickerları!!!
Günaydın Eskişehir MT...
volkan hatırlıyorum zevk-ü sefada da toplanmıstık ya hem yaza merhaba deriz hemde ufak bır sey toplarız yıne gonderırız
harbı arkadaslar bır pazar gunu toplanıp yaza merhaba dıyelım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
maç sonuçları süper arkadaşlar.esesim orduya acımadı!diyarbakır deplasmanda antalyayı yendi.istanbulda aynı şekilde sakaryayı.erciyeste yenildi!!süper süpperrr akşam fenere de ayar verirsek ooh ne güzel olur!
inşallah inşallah :d hay 25ine!
cimbom yiyor bile kıtır kıtır . çifte galibiyet bu bize maçı veren radyo var mı dinleyelim
Galatasaray:1-O:Fenerbahçe
Es Es:2-1:Ordu
Daha ne isterim beeee İşte olay budurrrr
helalbe
kimtutar ***---es es---*** İ kimtutar cimbom u
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
işte çifte mutluluk ulan eses kocaelini de yeseydın senı kımse tutamazdı
Eray çok birşey kaybetmedik yinede Eğer önümüzdeki maçı biz alırızda antalya yada kocaeli yenilirse harika olacak...Son iki maçımız ve tamamen kader anı denilen anlar bunlar Ayrıca eğer dediğim gibi yenilirse bu iki takım Es Es şampiyonluk maçını kendi evinde yapacağından ayrı bir güzel olacak iş
eray arkadaşım hem crusır cıyız hem galatasaraylıyız hem eskişehirliyiz :yoksa biz kardeşmiyiz
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
bu sitede de hiç fenerli yokmuş canım nerdesiniz ulen çıkın deliğinizden kimi kızdırcaz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)