Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

grubun yetkılı servısı, bıtanesı (ozı2002) Oguzhan usta dogum gunun kutlu olsun..
    hep bırlıkte nıce mutlu yıllara ısallah...

gecıyoruz gunun haberlerıne
    aksam saatlerınde yagan yagmur sehrı ve motorcuları felc ettı ıslananmı ararsınız motoru sele kaptıranmı yoksa motoru kuru yere bırakıpta yagmurdan sonra motorunu 30cm suyun ıcınde bulanmı..hepsı mevcut..
    polatkan bulvarının sonundakı OGU'nun altından gıden yolun basında yaklasık 100 metrelık bı balcık yıgını war..meselıkten ınen butun su - camur - tas-cakıl orda toplanmıs..arabalar bıle zorlukla gecıyo o tarafa gıtcekler dıkkat etsın..
    buyukdere mahallesınde evlerı su bastıgı ogrenıldı..
    NEO alısverıs merkezının arka tarafındakı santıyede ofısler dahıl hersey suya gomulmus...
    ataturk caddesınde kanunı cheetah kullanan bı motorcu kendısını sıkıstıran araba surucusune söverken kameralara yakalndı

spor haberlerı ıcın wolkana baglanıyoruz.. ewet wolkan sendeyız

ismail rainy man dıye bı sarkı war oda uyuyo aslında bıze
    Oğuzhan ustanın doğum gününü kutluyoruz!

Evet guncel haberleri erenden dinledik..

Şimdi spor haberleri ; ;
    Geçtiğimiz hafta ; Sakarya'da deplasmanda ağır yenilgiler veren viper_1 volki , kendi evinde oynayacağı açıköğretim sınavları için antrenmanlarına son hız devam ediyor...
    Sakarya dönüşü hava değişikliğine yenik düşen oyuncu viper , anternamanlarda düşük performans sergilese de , finaller için oldukça iddia'lı...
    Kendisinle yaptığımız röportajda : MANGU YENATOKI TOYOKO NOMBAKI. yani **te giren şemsiye açılmaz.. gibi sözlerle her ne olursa olsun ; karşı takıma taviz vermeyeceğini belirtti...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    2007'de yine KIRKA'da buluşmak dileğiyle...
    6. EMOK Motosiklet Festivali >>> 28 Haziran - 1 Temmuz 2007

http://www.emok.org/festival2006/index.htm

haydee MT-26 EMOK festıvalıne gıdıyozz...
    sımdıden soyluyozkı hazırlıgınızı yapın..
    3 gece kamp yapılcak ona gore cadır uyku tulumu mat falan hazırlasın gelcekler..
    ayrıntılı bılgıyı yukardakı lınkte bulabılırsınız..
    festıval alanı sehrımıze yaklasık olarak 90KM uzaklıkta..cok guzel bıyer orman ıcınde bı gol kıyısı..yarısmalar konserler gezıler egıtımler honda bmw suzukı test suruslerı ve daha fazlası bızı beklıyo...
    tahmınen 28 hazıran sabahı yola cıkarız 1 temmuz gunu ogleden sonra memlekete donmus oluruz..
    bı lıste hazırlayalım gelcekler bellı olsun...gerekırse o sayıya gore kamp ve park yerı ayarlıyalım...

Kamp yapacaklar:
    1- _Si_BeMoL_ (eren)+1 artcı
    2- viper_1 (volkan) + viper2(gokhan- artcı)
    3- zonex2 (emre)
    4-
    Günübirlik gelcekler:
    1- oldcityboy(ismail)
    2-

Arkadaşlar ; ayrıca festival için 2 grup oluşturuyoruz.

a grubu kamp yapacaklar. (işi gücü olmayanlar, boş vakti bol olanlar, çadır,mat uyku tulumu doldurup gidecekler...)

b grubu günübirlik gelecekler. (çalışanlar, sadece 1 gün boş olanlar, gelirim tekrar geri dönerim diyenler...)

Lütfen kendi kategorinizi burada belirtin...

Kategorilere göre herp beraber organizasyon yapalım...

farukcum doğumgunun kutlu olsun kardeşim arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz baklım

zonex2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çelık 150 cross
    emok a grelmeyı pılanlıyorum tabı nasıpse
    benıde yaza bılırsınız
    [COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
    OH BECOME RICH FOR SAKE DIE

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ıyılık eser abı senden nbr yoksun hıc ortalıkta..bak taa kırkaya festıvale gıdıyoz gelcen dımı??

emre lısteye eklendım ama kampcı gruptamı yoksa gunubırlık gruptamı olcaanıda yazarsan ıyı olur...

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    abi ne bu yaa.harbiden siz durup durup yağmurun yağacağı günü demicem saatleri hatta dakikaları ayarlaypta mı çıkıyonuz dışarı
    akşam stajdan geldim yağmur başladı yağmurdan sonra MZ'imi bi güzel yıkayıp temizledim pırıl pırıl oldu koca kurdum
    Sizi düşünüyorum da yazık yaa.Her attığınız turdan ıslak ve çamurlu dönmek ve o çamurları caanım motorlarınızdan temizlemek adama kor walla

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    valla eğer bugün sınavdan 15 dakka falan erken çıksaydım eğer o yağmura hatta dolu diyelim biz ona, bende yakalanacaktım. benim motor aldım alalı bu kadar su altında kalmamıştı valla. suya yakalanan grup üyelerine iyi kurulanmalar. umarım hasta falan olmazsınız.
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    sormayın yaa..hergun sabah sılıyom motoru camurunu falan temızlıyom aksam yıne yagmur yıne camur..delı oluyom walla..hergun 1 kot camurlayıp gelıyom ewe anam yarcak kafamı yakında ama bugun yagan yagmuru hayatımda gormemıstım.. o yagmurda bıde mahallenın yagmur suyu kanalı tasmıs..kanalda bızım sokagın basından parkın ıcınden acıkta gıdıyo..tasan butun su bızım sokaga geldı..motoru kaptırıyoduk sele az daha kaldırıma cıkardımda kurtardım

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    herkese selam millet neler yapıosunuz bakiim yağmur kırka haberler falan ohhhh döktürmüşsünüz
    az biraz gezdikten sonra az biraz ders çalıştıktan sonra tekrar aranızdayım
    yaw siteyi okuyunca öğrendim. oğuzhan ustanın yanına gittik o kadar. doğum günü olduğundan haberimiz yoktu yaaa
    o kadarda fanta alıp gitmiştik. haberimiz olsa peki de alıp giderdik
    bir şekilde kutlarız artık. buradan da kutlayalım

oğuzhan ustaaaaa doğum günün kutlu olsunnnnn

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    günaydın herkeze
    saol eser abimm!
    oğuzhan abinin doğum günü ne zamandı yaw abpoww dün yanına bile urayamadım ya fena oldu bak
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     MT Site yönetimi uyarı mesajı.
    Uyarı Sebebi:  emr550m,kullandığınız kelimelere dikkat edin.Burası bir forum sitesi,mahalle arası muhabbetleri yapmayın.Küfürlü mesajınız silinmiştir,tekrarı olmamasına özen gösterin,aksi taktirde cezai işlem uygulayacağım.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

haklısın. parçalasınlar motoru sonra sokakta kol gezsinler. sonra kızıp o adamlara tehtid savurunca kötü olayım. özür dilerim.

Dostum şaka mı yapıyorsun?Ne alaka şimdi bunla foruma küfür yazman?"parçalasınlar motoru sonra sokakta kol gezsinler" ne yani küfür edince parçalayıp kol gezmiyorlar mı ? Forumda bayanlar da var unutma.
    Haklısın diyosun sonra ardından yine bir düzine garip kelime sarfediyorsun.

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    wayy forrap sonunda bızım topıce de ugradın ha hosgeldın
    emrah sanada gecmıs olsun dengesız adam cok memlekette...bence ucuz kurtarmıssın ıyıkı adam depoya bıcakla sevgılısının adını kazımaya calısmamıs

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum şaka mı yapıyorsun?Ne alaka şimdi bunla foruma küfür yazman?"parçalasınlar motoru sonra sokakta kol gezsinler" ne yani küfür edince parçalayıp kol gezmiyorlar mı ? Forumda bayanlar da var unutma.
    Haklısın diyosun sonra ardından yine bir düzine garip kelime sarfediyorsun.
    "parçalasınlar motoru sonra sokakta kol gezsinler" bumudur bir düzine dediğin? bir düzine kaç adet yapıyor unuttun heralde. Alt tarafı sitem ettim tek kelime tamam onun içinde özür dilerim, forumunuzu kirlettim kıroluk ettim kusra bakma. Bayanları bende düşünürüm küfürlerin hepsinide sansürleyip yazdım zaten.

Neyse dostum,forum kurallarına uy gerisi beni ilgilendirmiyor,uymazsan da gereken yapılır olur biter.Bu konuya daha fazla zaman harcayamayacağım kusura bakma.
    Görüşmek üzere...

Motosikleti
    AS 150 T - I
    emrah geçmiş olsun ya. allahtan sen görmemişsin olay olurken. yani görseydin sonuç daha üzücü olabilirdi
    evet görüp hıncını almak isterdin ama sonuçta görmediğin için sen de bir şey yok çok şükür.
    motosiklet için de sağlık olsun artık. diyecek bir şey yok. bırak allahlarından bulsunlar

Motosiklet brandası 50 ytl, çantalar en az 50-60 ytl, ortada en az 100 ytl lik bir ayıp mevcut, yapılan dangalaklığın bedeli pahabiçilemez o ayrı. Gerisini dayakla çözerdik. Pardon bayanlar vardı özür dilerim aytaç hanım. Kıroluk ettim, tek bayan motorcumuz kıymetini bilelim değilmi. Lakin motora garaj şart oldu, sokakta ipini koparmış büyük başlar mevcutken önlemimizi almamakla kendimizi suçlu duruma düşürürüz ancak.

Yimpaş civarında garajı olupta kiralamak paylaşmak isteyen olursa tekliflere açığım. Para istemekte çekinmenize gerek yok "business is business" dır, arkadaşlığınızı zaten teklif etmekle ispatlamış olursunuz. Yada o civarda bildiğiniz güvenli otopark varsa oda olur elbette.

Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı emr550m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pardon bayanlar vardı özür dilerim aytaç hanım. Kıroluk ettim, tek bayan motorcumuz kıymetini bilelim değilmi.
    yok yok rahat olun emrah bey bayan olarak biz az olunca sizlere ayak uydurmamız gerek

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler