Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    [QUOTE=mterayes26;1061107]
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sana zaten abi diyordum ama dün zaten işler kesat eve geliyoruz kafa kazan gibi kusura bakma adınla hitap ettim
    gökhan abi herneyse ben hala şu köprü olayını anlamadım
    farugun yazısı acıkca yaranın üzerine tuz ekmek gibi hadi orda yeni bir gurup kuruldu gel sende yazsa neyse orada sadece eskişehir mt aile ağacının dalları yazıyor. neden oyle bır tavır takındı bılıyorum

erkanoral tasbası kuyumcular carsısının orda yemen baharat var onu yan sokagında benım dükkanım var vakit bulursan gel bir çayımı içersin hem tanışmıs oluruz ahmet kundura eray de herkes bılır benı ,,, sadece erkanoral degıl ısteyen herkese 24 saat kapım acıktır
    Esnaflığı bilirim ayakkabıcılığıda bilirim Sivas'ta (memlekette) kısa bir süreliğine yapmıştım zor iş hele şu devirde herşey dahada zor o köprü meselesini unutabilirsin espirisine yazmıştım haa bu arada Faruk Kardeşimde esnaf onuda hoş görmek lazım malum akşama kadar sinirin stresin bini bir para ALLAH herkezin işini ras getirsin esnafında memurunda alacaklınında borçlununda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    fym masai 250cc
    ya eskişehirde masai gören var mı hiç ya da suzuki servislerinin bu motorun yedek parçasını temin ettiğini bilen
    Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    [QUOTE=GökhanYENİCELİ;1061127]
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Esnaflığı bilirim ayakkabıcılığıda bilirim Sivas'ta (memlekette) kısa bir süreliğine yapmıştım zor iş hele şu devirde herşey dahada zor o köprü meselesini unutabilirsin espirisine yazmıştım haa bu arada Faruk Kardeşimde esnaf onuda hoş görmek lazım malum akşama kadar sinirin stresin bini bir para ALLAH herkezin işini ras getirsin esnafında memurunda alacaklınında borçlununda
    valla gökhan abi ayıptır söyemesi yapmadıgım b.k kalmadı garsonluktan , tut pazara kadar ama su ayakkabıcılık baba meslegı olmasa çekilmez seri sonu tapon numara pffffffffff
    erkanoral senınle cok ıyı anlasacaz aynen crusıer hastalıktır

Alıntı erkanoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya eskişehirde masai gören var mı hiç ya da suzuki servislerinin bu motorun yedek parçasını temin ettiğini bilen
    valla iyi hakiki japon motorlarla uğraşan muttalıp koprusu altında fatih ustamız vardır cok kalender bır ınsandır benım slmımı soyle ve hatta astsubay burak de 600 rr ı var ,, tahmınımce getırtebılır
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaip farkediyo tavsiye ederim. motor daha bi hızlı kaçıyo gibi geldi. yeni hava filtresi de taktım. rs151'i eleyebiliyorum çevre yolunda 95le bujiye de bakcam yakında. bosch marka bişeyler arıyorum seri numaraısna göre oluyor ya.

bak hamza faruku seviyomuş bende seni çok seviyom

erkan, masai suzukinin markası demi. baktım motoruna güzelmiş. caracal alma boşver
    bilmezmiyim bende yağını power 1 Racing ile Kayışını Dayco Performans Kayışıyla Hava filtresinide aynının ojjinali ile değiştirdim rekoru kırdım (yani kendi rekorumu yoksa ibreyi gösterge dışına çıkaranlarda var bende 110kg olmasam bende çıkarırım ) ibreyi tam 140a getirdim mükemmel bir duygu dylan ile 140 yapmak hemde tatlı bir virajda

Motosikleti
    fym masai 250cc
    motor bir hastalıktır crusır ayrıcalıklı bir hastalıktır tanıdığım razingciler bile crusır a dönmeyi düşünüyo
    Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:

Motosikleti
    Alıntı erkanoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehir'de suzuki yetkili satıcısı ve yetkili servisi benim bildiğim kadar yimpaşın karşı caddesindeki Emiroğlu Motor orada sana yardımcı olurlar ha buarada şunuda söyleyim eskişehirdeki ustaların hepsi ustadır kimse kimseye alınmasın

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    bilmezmiyim bende yağını power 1 Racing ile Kayışını Dayco Performans Kayışıyla Hava filtresinide aynının ojjinali ile değiştirdim rekoru kırdım (yani kendi rekorumu yoksa ibreyi gösterge dışına çıkaranlarda var bende 110kg olmasam bende çıkarırım ) ibreyi tam 140a getirdim mükemmel bir duygu dylan ile 140 yapmak hemde tatlı bir virajda
    sen o motoru eskitemessin artık cihat abi eskitemedi sen hurdasını çıkarırsın artık (eskitme anlamında söledim yannış anlama ) dijital gösterge arayşındayım haberin olsun. mıknatısla çalışan buldum her motora uyumlu. ama bizim tekerleklere takmanın yollarını arıyoz satıcısıyla. bazıları jantı deldirim mıknatısı janta monte ettirmişler fotlları var. atarım özelden olurda taktırırsam sana da takalım bitane çok para değil 50 ytl.. göz görmeyince gönül katlanmıyor km'ye

Motosikleti
    [QUOTE=mterayes26;1061136]

valla gökhan abi ayıptır söyemesi yapmadıgım b.k kalmadı garsonluktan , tut pazara kadar ama su ayakkabıcılık baba meslegı olmasa çekilmez seri sonu tapon numara pffffffffff
    erkanoral senınle cok ıyı anlasacaz aynen crusıer hastalıktır

valla iyi hakiki japon motorlarla uğraşan muttalıp koprusu altında fatih ustamız vardır cok kalender bır ınsandır benım slmımı soyle ve hatta astsubay burak de 600 rr ı var ,, tahmınımce getırtebılır
    valla bende okadar çok iş yaptımki ocakçılık, komilik, kasiyerlik, barmenlik(çok kısa süreli) kuryelik, pazarlamacılık, beyazeşya tamirciliği, otobüs şöförlüğü, Büro yöneticiliği, Panasonic Endüstriyel elektroniği Bölge Sorumluluğu lise bir kaçgünlüğüne hamallık bile yapmıştım birde 5ay falan ayakkabıcılık yapmıştım aklıma gelmeyen işler de var tabi

sen o motoru eskitemessin artık cihat abi eskitemedi sen hurdasını çıkarırsın artık (eskitme anlamında söledim yannış anlama ) dijital gösterge arayşındayım haberin olsun. mıknatısla çalışan buldum her motora uyumlu. ama bizim tekerleklere takmanın yollarını arıyoz satıcısıyla. bazıları jantı deldirim mıknatısı janta monte ettirmişler fotlları var. atarım özelden olurda taktırırsam sana da takalım bitane çok para değil 50 ytl.. göz görmeyince gönül katlanmıyor km'ye
    benim km sayacım zaten digital ama hız göstergesi analok zaten hız göstergesi dediğin kadranlı olacak hayabusada bile analok olanlar bir başka ya dimi benim motor honda diye söylemiyorum ama gerçekten süper Japon mühendisliğiyle üreticiliği Ve İtalyan tasarımı ile konforunu taşıyor (üretim yeri italya)

Motosikleti
    benim km sayacım zaten digital ama hız göstergesi analok zaten hız göstergesi dediğin kadranlı olacak hayabusada bile analok olanlar bir başka ya dimi benim motor honda diye söylemiyorum ama gerçekten süper Japon mühendisliğiyle üreticiliği Ve İtalyan tasarımı ile konforunu taşıyor (üretim yeri italya)
    kazasız sürüşler gökhan'ım o zaman biraz vespa'lık bulaşmıştır

bak farukla hamza birbirlerini( arkadaşca) seviyolarmış ben de sana boş değilim gökhan'ım

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa

bak farukla hamza birbirlerini( arkadaşca) seviyolarmış ben de sana boş değilim gökhan'ım
    Ya taktın sende bize Sinan Abi Sevenlerin arasına girme Evet abicim bugün gördüğün bendim biraz hızlı geçtim çünkü işim vardı yoksa biliyorsun yani hız kimmmmmm ben kimmmmmm Ya abi motor öyle atak olmuş ki tutamadım kendimi gaza geldim biraz Bu arada çok güzel bir 600RR buldum ama km'si biraz fazla 25 binde 14 bin ytl istiyor peşinde 13e kadar çekeriz diyor 2006 model güzel bi makina ilgileniyoruz bakalım hayırlısı EMOK'a yetiştiricem inşallah motoru sonrasında birde MARMOK düşünüyorum ama buradan giden olursa yalnız gitmek istemiyorum Belki Eray bilir makinayı...Kuyumcular çarşısında bi kuyumcu abimize ait
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

yaa bir an korktum birbirlerine aşkım cicim diyorlar , hani anlarsın ya ama sadece ruyamıs

erkan cruıser bambaska bır olay cruıser hız yapmaz ve manevra kabiliyetı 0 + 2 dir . o yuzden tutulmazlar ama tutanlar sagolsun

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    hamza ayrılık vakti canım
    Neyse bu muhabbeti çok fazla uzatmayalım lafın gelişi yazdım ama gidişi kötü oldu
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti

aman sinanım nediyosun sonra adımız çıkar bak koca motosiklet.net te arkadaş kalalım lütfen benim tercihim woman

Motosikleti
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya taktın sende bize Sinan Abi Sevenlerin arasına girme Evet abicim bugün gördüğün bendim biraz hızlı geçtim çünkü işim vardı yoksa biliyorsun yani hız kimmmmmm ben kimmmmmm Ya abi motor öyle atak olmuş ki tutamadım kendimi gaza geldim biraz Bu arada çok güzel bir 600RR buldum ama km'si biraz fazla 25 binde 14 bin ytl istiyor peşinde 13e kadar çekeriz diyor 2006 model güzel bi makina ilgileniyoruz bakalım hayırlısı EMOK'a yetiştiricem inşallah motoru sonrasında birde MARMOK düşünüyorum ama buradan giden olursa yalnız gitmek istemiyorum Belki Eray bilir makinayı...Kuyumcular çarşısında bi kuyumcu abimize ait
    tabi tabi hız kim sen kim iyi hadi hayırlısı bakalım. al da racinge binelim birazda

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa bir an korktum birbirlerine aşkım cicim diyorlar , hani anlarsın ya ama sadece ruyamıs

erkan cruıser bambaska bır olay cruıser hız yapmaz ve manevra kabiliyetı 0 + 2 dir . o yuzden tutulmazlar ama tutanlar sagolsun
    rüya rüya korkma

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamza ayrılık vakti canım
    Neyse bu muhabbeti çok fazla uzatmayalım lafın gelişi yazdım ama gidişi kötü oldu
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı
    aman sinanım nediyosun sonra adımız çıkar bak koca motosiklet.net te arkadaş kalalım lütfen benim tercihim woman

tamam farukum gökhanım ölümüne kankayık artık kestik film bitti bi sonraki bölümde görüşmek üzere esen kalın herkese iyi geceler. ben hava iyi olursa şehir içinde olcam

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...okmen-gok.html

arkadaslar gelin toplanalım herkes gönlünden kopan yardımı yapsın , hepimizin başına gelebilir

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kırmızı bir makıne demi çok hoşuma gidiyor diri duruyor valla ne diyim hayırlısı olsun

11-01-2008

Ocak ayında para topladık ya

Hatta 50 - 55 YTL civarı bir mebla çıktı. Onuda Sinan hesaba havale etti...

Motosikleti
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    11-01-2008

Ocak ayında para topladık ya

Hatta 50 - 55 YTL civarı bir mebla çıktı. Onuda Sinan hesaba havale etti...
    ewet

sonraaa?

meraklandırma bizi

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu ne oku oku bitmiyo napmışınız 2 günde topak şişmiş iyice len ismail hayını boğazından geçtimi bensiz burada bi deri bi kemik ben varken yemem lazım kilo almam lazım yarın bizde 4 arkadaş takribi 15 kilo etle musaözüne kaçacaz etrafında hiçbirşey görmeden tıkınan bi grup görürseniz bilinki bizizdir sabahdan akşama kadar pişanleri mideye indirmeyi düşünüyoruz ahanda önceki malgalımızdan bi enstantane

Hamza gülüm seninmakinaya bindim güzel kaçıyo mered hatta salim usta dedi inanmadıydım cıbır filan halt yemiş yanında

çakma scooterci gökhan halan yaşıyonmu o mesejın acısını çıkaracam meraklanma

Motosikleti
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ne oku oku bitmiyo napmışınız 2 günde topak şişmiş iyice len ismail hayını boğazından geçtimi bensiz burada bi deri bi kemik ben varken yemem lazım kilo almam lazım yarın bizde 4 arkadaş takribi 15 kilo etle musaözüne kaçacaz etrafında hiçbirşey görmeden tıkınan bi grup görürseniz bilinki bizizdir sabahdan akşama kadar pişanleri mideye indirmeyi düşünüyoruz ahanda önceki malgalımızdan bi enstantane

Hamza gülüm seninmakinaya bindim güzel kaçıyo mered hatta salim usta dedi inanmadıydım cıbır filan halt yemiş yanında

çakma scooterci gökhan halan yaşıyonmu o mesejın acısını çıkaracam meraklanma

yaw sorma okadar hewesle yazdımki onu keşke yanımda okusaydın yaw varya çok merak ettim yüzünün şeklini ha bu arada birgünde biz yapam mangal ama sizinki gibi yetmez bana 2 kilo et 3kilo anca keserşimdilik çakma scooterci olmaya devam 1 yıla kalmaz çakma endurocu olurum diye tahmin ediyorum İrtibatı koparmayalım sen kıyıya inmeden görüşelim hala bir okey çeviremedik illede Ramanı mı beklicez

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    YA korkuyom demiyonda okey çevirem filan istesen 50 kere çevirirdik ramazanda ki tokatların acısı geçmemiş anlaşılan laf kalabalığı yapıyon kadrolu okeyci umut var onu ben alırım durmadan zırt pırt unutup altına okey atan emreyide sen alırsın olur biter yeterki sen yapam de suya yatma

bide sonradan aklıma geldi ehh be kardeşim üşenmedin ne yazacağınımı düşündün 2 saat okeyin acısını böyle çıkarıyon bekle sen gene verecem ıstakayı koltuk altına

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler