Ne dersiniz?Aramıza alalım mı almayalım mı
Volkan abeyyyy..Alem adamsın ya,bunlar nee
Etiketler: eskisehir, eskisehir1, eskisehir2, eskisehir3, haha, hahaha, siee, zuha
Ne dersiniz?Aramıza alalım mı almayalım mı
Volkan abeyyyy..Alem adamsın ya,bunlar nee
Etiketler: eskisehir, eskisehir1, eskisehir2, eskisehir3, haha, hahaha, siee, zuha
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
iyi aksamlar herkese......
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
faruk kardeş ben sadece bir ailryiz dedim ama , burda bir ayrımcılık yapmadım , sen kendi kendine ben o aileye katılmak istemiyorum dedin dikkatini çekerim aile eskişehir mt oluyor . ve kimse arkadaşlar yada faruk gel bu ortama sende gir demedi ki neden böyle bir yazı yazma gereği duydum anlamadım bu yazı daha uzarda gerek duymuyorum ... kib selametle
[QUOTE=GökhanYENİCELİ;1060167]
ben sana doğum tarihini öğretmiyorum . demek istediğim benden çok büyük değilsin . başınıda allah ağrıtmasın , ben kendi doğum tarihimi çok iyi biliyorum , bana göre saygının anlamı çok çok geniş bunu sürekli geceleri 2. iş olarak beraber çalışmaya gittiğimiz durmuş abiye sorabilirsin
gökhan ve faruk arkadaşlar aynı memlekette yaşıyoruz beraber takılıyoruz veya takılmuyoruz sorun değil , ölümlü dünya başımız sıkışınca yüzüne bakacak birileri olsun , hiç ummadığın bir insan hiç ummadığın şekilde sana fayda edebilir
cümleten iyi geceler eskişehir mt gecenin ilerleyen saatlerinde görüşmek üzere
bu arada erkan oral aramıza hoşgeldin kemk_87@hotmail.com her türlü sorularına açığım arkadaşım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hoşbulduk arkadaşım eskişehir mt de ki bütün arkadaşlara selamlar
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
selam mt..nasılsınız bakemmm...bugün umutun yadigarı yebereynen dolaştık..yarımca,tandır,danışment yakakayı,kızılcaören,gündüzler,beyazaltın,söğütcük ,cukurhisar,özdenk,büğdüz,köylerini dolaştık,ordan bozana uürayıp meşhur bozan kavurması yemeğide ihmal etmedik..umutcum.. 2 kişi 2 kilo et yer mi yaa...ordan alpu ve eskişehir..köyleri dolaşırken bakındım da şöyle eskişehir hakikaten su cenneti..heryer ceşme ya...hepinize saygılar selamlar...ahmet lastik patlamıştı atlamışım dayının...hep seyfo dayın şom ağzı yüzünden ..et de ne gitti be.. kuzu eti lokum lokumm...
erkanoral senın motor crusır mı scooter mı
crusır arkadaşım scoter ler sarmıyo beni
kanuni caracal alacaktım pahalı geldi
sağol gökhanım sıkıştırıyodum biraz motoru şehir içinde. kayışıyla yağını değiştirmiştimde alışsın diye ben hergün akşam üstleri senin motora göz kulak oluyom çalgıcının önünde allah korusun deviren filan olur gene döversin adamcaazları bu sefer ben dalarım sona seni çağırırım
hee öleyse tamam sen değildin ama üstündeki senmiydin anlayamadım da. köprübaşında işbankasından sakarya cad. girdi HIZLA
hoşgeldin erkan. kendinden bahset biraz. ne marka motosikletin var nerde oturuyon plakan ne
vaaay dayının 125lik nası bişey 2=2 2 kişi 2 kilo et yenir ya. en son bozdağ buluşmasında ne etler havada uçuştu hatırlarsan demi püüüüü seyfi abiye selam de
umut senin ybr nasıldı ya ? unuttum ben onu. bugün buldum kırmızı 2004 8000'lerde km'si. görüşcem adamla bakalım. temmuza emok'a ybr'yle gitmem lazım
aynen scooter hem sarmıyor , hem ufak teker kayıverıyor . mondial rs 151 le benım motora alısıgım vıraja gırdım hızlıydım cok zor toparladım, grandeagle hangı markanın ve kac para . biz caracalları ikiledik allahın izniyle haftaya motor elimizde olacak cruıser keyıf motoru adamım ben o yonunu cok sevıyorum
[QUOTE=mterayes26;1061021]faruk kardeş ben sadece bir ailryiz dedim ama , burda bir ayrımcılık yapmadım , sen kendi kendine ben o aileye katılmak istemiyorum dedin dikkatini çekerim aile eskişehir mt oluyor . ve kimse arkadaşlar yada faruk gel bu ortama sende gir demedi ki neden böyle bir yazı yazma gereği duydum anlamadım bu yazı daha uzarda gerek duymuyorum ... kib selametle
işte olay budur bak nekadar doğru konuşmuşsun bu davranışın hoşuma gitti şu doğun tarihi işine gelince bu konu çok uzadı en azında burada uzadı birgün yine ayak üstü biryerde karşılaşırız illaki ozaman sen de bana yaşını söyle bende sana söyleyim az bir fafrk olduğunu düşünmüyorum en azından sinan abinden büyük olduğumu biliyorum neyse formu artık böylesine lüzumsuz bir konuyla meşkul etmek istemiyorum İyi akşamlar
grand eagle ı suzukiyi getiren firma getiriyor yetkili serviste suzuki diye biliyorum diğer şehirlerde öle ama eskişehirde grand egl görmedim duymadımbelkide ilk bende olcak sıfırı 3500 diyolar ama benimki 2006 model olcak daha almadım haftaya kocaelinden alıcam 2850 diyo ama arda biyerde anlaşcaz inşallah
salamun aleykum herkeze iyi aşamlar erkanoral aramızıza hoşgeldin hayırdır gergin miş buralar biraz. bırakın bu kızgın gın lıgı abiler ya surda muhabbete geldik ... neyse konu kapanmiş zati erkanoral biraz kendini anlatsana
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
[QUOTE=GökhanYENİCELİ;1061089]
sana zaten abi diyordum ama dün zaten işler kesat eve geliyoruz kafa kazan gibi kusura bakma adınla hitap ettim
gökhan abi herneyse ben hala şu köprü olayını anlamadım
farugun yazısı acıkca yaranın üzerine tuz ekmek gibi hadi orda yeni bir gurup kuruldu gel sende yazsa neyse orada sadece eskişehir mt aile ağacının dalları yazıyor. neden oyle bır tavır takındı bılıyorum
erkanoral tasbası kuyumcular carsısının orda yemen baharat var onu yan sokagında benım dükkanım var vakit bulursan gel bir çayımı içersin hem tanışmıs oluruz ahmet kundura eray de herkes bılır benı ,,, sadece erkanoral degıl ısteyen herkese 24 saat kapım acıktır
erkanoral eger 2850 vereceksen bıraz daha sık dişini sana da caracal alalım satan bayi benim tanıdığım
digi_boy26 masai grand eagle motorun markası kocaelinden alıcam plakayı değiştiricem şimdiki plakayı bilmiyorum şirintepe de oturuyorum
acaip farkediyo tavsiye ederim. motor daha bi hızlı kaçıyo gibi geldi. yeni hava filtresi de taktım. rs151'i eleyebiliyorum çevre yolunda 95le bujiye de bakcam yakında. bosch marka bişeyler arıyorum seri numaraısna göre oluyor ya.
bak hamza faruku seviyomuş bende seni çok seviyom
erkan, masai suzukinin markası demi. baktım motoruna güzelmiş. caracal alma boşver
2850 vermeyi düşünmüyorum en fazla 2400 verebilirim o da razı olacak gibi caracal sıfır mı kaç yetale
hoşbulduk woxter crusır hastasıyım scoter ve racing modellere soğuğum
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)