bana niye sölemedim akşam msnde çok mu geç örendiniz siz ? belliydi zaten bişey oldugu.canım sıkkındı dün benim. msnde de burda da kimse yoktu ekipten anlamalıydım
bana niye sölemedim akşam msnde çok mu geç örendiniz siz ? belliydi zaten bişey oldugu.canım sıkkındı dün benim. msnde de burda da kimse yoktu ekipten anlamalıydım
Ahmet kardeşim büyük geçmiş olsun
Ahmet kardeşim geçmiş olsun umarım bir şey yoktur inşallah bende yanına ugrarım geçmiş olsuna
Len Ahmet Korkuttun Bizi Zilloş..geçmiş Olsun Tekrar..ama Hakikaten Kafa Avcısıymışsın(headhunter)..nedense Motorsiklet Haytına Ara Vereceğin Kanaatindeyim...
lan ahmet nettin lan geçmiş olsun kardeşim yuhya nasıl yaşıon lan sen
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Eskişehir Mt 'den kimseyi tanımıyorum ama kaza yapan arkadaşıma büyük geçmiş olsun diyorum.
Tüm Eslişehir'li motorculara kazasız sürüşler diliyorum!
hepinize çok çok teşekkürlerimi sunuyorum abilerim&arkadaşlarım.
*Faruk ben de anlamış değilim valla nasıl yaşadaığımı
*İsmail abi ara vermek belki ama bakalım ilerleyen günlerde açıklığa kavuşunca herşey belli olacak neyin ne olacağı.
*umut,volkan abi,sinan abi,gökhan abi,cüneyt abi ve tanımadığım diğer abilerim sizlerde çok sağolun.Ben de bişi yok Allah'a şükür ama transit için aynı şeyi söyleyemem
Herkese iyi akşamlar dilerim....
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Ahmetim burdanda geçmiş olsun diyeyim ee nede olsa sporcu adamsın bişi olmaz sana gerçi habarın geliyo okulda ne fırıldaklar çevirdiğine dair daha hafta başında konuştuk seni okulda arazi salonda arazi fazla arazi olmak yaramadı sana
dostum büyük gecmiş olsun hadi sende bişey yoksa gerisi önemli değil diycemde yazık transitte kötüydü diyosun
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
şiiiişşşşt abi dur!karıştırma şimdi arazileri sen.bugün belkide benm en güzel günmdü diyebilirim.Allah'ıma bin şükür bana bu güzellikleri yaşattığı için.İnanın kaza yapmanında ayrı bi güzelliği varmış.Gece hastanede onca motorcu abimin tekerteker ziyareti beni o kadar duygulandırdı ki.İnanın bunu anlatmak çok zor.Yaşamadan bilinmez ve sizlerin aynı durumlara düşmenizi asla istemem.ve bırakın gerisi ben de kalsın,bu gibi olayları yaşamayın ve olsun bitsin.
Sende çok sağol el_dios arkadaşım.Bakalım hayırlısı olsun.
Rabb'im cümlemizi kazadan beladan korusun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Ahmet tekrar çok geçmiş olsun
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
gittik gördük ahmet'i iyiydi sağlığı yerindeydi. babasıyla konuştuk biraz o da eski moturculardanmış heee kocakurt emekli olsun artık ahmetim, sana cüneyt abinin evde de söylediği gibi 125'lik bişey iyi gider
volkan, sana ayrıca teşekkür ederim çağırdığın için
sayim abiyle ben burdan tanıştım ama kendisi şuanda emekliliğin keyfini sürdüğü için pek uğrayamıyor buralara
ahmet olum dükkanda durmuştan duydum valla ciğerim alevlendi birden kendine dikkat et yawwf bir istediğin olursa söyle yarın yagmur yagmazsa aksam 8:30 gıbı bır senı gormeye gelecem iş çıkışı agrın olmaz musaıt olursan bana haber et yoksa uyuyacaksan rahatsız etmeye gerek yok çünkü ben 1 hafta soluma basamadım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Ahmedim aslanım sadece bir motosiklet tutkunu olarak değil bir meslekdaş olarakda geçmişler olsun diyorum.Acil şifalar dilerim kardeşim.Biliyorsun bizim mesleğimizinde sana ihtiyacı var aman daha dikkatli ol.Allah bir daha göstermesin .Gözlerinden öperim....
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
Ahmet kardeşim geçmiş olsun yanına gelicem ALLAH a emanet ol.
[COLOR="Blue"][B][I]GÜNEŞİN BATTIĞI YERDE::gleam::[/I][/B][/COLOR]
AHMET ne ara gittinde kaza yapyın le konıştugumuz gun akşamımı cok geçmiş olsun haberim yok siteye girmesek habarımız olmaycak be neyse gitcek arkadaşlar olursa beraber gideriz ziyarete
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
ahmet cok gecmıs olsun..Allah korumus walla..
merhaba dostlarım
cok ani bi şekilde askere gidiyorum
gideceğim yer bugun belli oldu.
9.KOR. 109. TOP. A. K.LIĞI. ERZURUM
yarın sabah 6 da otobüsle Ankara'ya, oradan da 13:05 ucagı ile Erzurum.
büyük bi ihtimalle görüşemeyeceğiz.
benden yana hakkım varsa sizlere helal olsun.
sizler de hakkınızı helal edin..
tek parça olarak gelirsem görüşmek üzere...
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)