Günaydın Eskişehir MT.
Bugün evden işe giderken bi kazayla karşılaştım. bi ticari taksi bi motosiklete çarpmış.
olay Anadolu üniversitesi eczacılık girişinde. tepebaşı yönüne giden motosiklete üniversiteden çıkan bi taksi çarpmış. ikisindede hasar vardı. sürücüleri göremedim. tahminim motosiklet sürücüsünü hastaneye kaldırmışler. bide kask takılmamış sanırım. çünkü kask motoron arkasında kilitliydi.
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun acil şifalar. kör taksicilerede nalet olsun.
günaydın eskişehir mt hepinize mutlu günler...
kaza yapan kardeşimize geçmiş olsun...
abi süper olmus ama bişey kesinlikle eklenmeli her eskişehire geldiğimde mutlaka giderim;
karakedi bozacısı eskişehirin en tarihi ve geleneksel mekanlarından biridir...
sokakta içilen sifon limonata eskişehir yazlarının bi klasiğidir
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Günaydın arkadaşlar...Dışarıda çok güzel bir hava var valla...Bu kadar aradan sonra böyle bir havayı görmek sevindirdi beni
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
herkese sevgiler,
beni beklemeden gezmeye giden biri var. inşallahh bujin çapak yapar.
tek rakibim XR650R
yüreginin götürdügü yere git
hava güzel ve ben yollardayım...
ama otobüsün içinde burdur yönüne doğru:(
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
valla başka bi arkadaşımızda turuncu ktm 400'ü olan vardı ama onla da çoktandır görüşemiyoruz. avusturya malı motor işte
bende saat 2den sonraydı heralde üst gecidin az ilersinde bi eczacıyı focus sıkıştırmış motor bayaa hasarlıydı.
çok haklısın el_dios ekleyelim onu da evet. çevre illerden özellikle boza içmeye ve hamama girmeye gelenler var. bu konuda şanslıyız gerçekten de
vee bende bu güzel günü bi söğütteki amcamı ziyaret ederek değerlendirdim.
allah korusun memedim
foto çekmeden olmas tabi
bayır aşşağı gidiyoz
yer: eskişehir bursa karayolu
mevkii: 5.km
saat: 13-14 suları
olay anı: farkıdna değildim. o kadar özlemiştimki uzun yol gitmeyi bi anda kendimi bu yolda buldum. o da yetmezmiş gibi kendimi eğilerek rüzgar direncini azaltırken buldum ahanda sonuç
derken ble oldu
o da yetmezmiş gibi böle oldu üstüne üstük
bu da dönüş hatırası. 20km geldikten sona geldi aklıma fotoraf çekmek
biraz yatmışım galiba
gidiş yolu harikaydı. yoldaki arabalar vs yolu bilmedikleri için ben virajlarda geçtim yatarak biraz onları baktım ben tepeye tırmanırken tee nerde kalmışlar.
bugünkü ganimet 180km benden
sinan abi km yapmişin helal be bu arada eray yok bi mesele ya kendi kendime kızmıştım .REDİ MEHMET abi nerelerdesın abi gozuk muyon abi bajkıyom hemen çevrim dışı
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
volkanım telefonla konuştum yakıtta pislik varmış depoyu temizlemişler gel al dediler ama dün gec geldim biraz şimdi hemen kalkıp almaya gidecem.
haftasonu planın yoksa gel birlikte gidelim kütahya'yaayrıca pazar günleri hariç daha 10 gün burdayım görüşürüz onun dışındada...
valla alp'e hadi gel eskişehir'e gidelim deyince gelmio neyseki arkadas yemeyi seviyo biras
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
SelamünAleyküm ESKİŞEHİR MT.Herkese iyi günler olsun.Belki haberiniz vardır belki yoktur bilemem ama ben İYİ olduğumu burdan herkese duyurabileceğimi düşünerek bu yazıyı yazdım buraya.
Dün akşam okuldan geldim biraz dolaşmak baabında motorumu çıkardım.Baktım ki benzin bitmiş ddim bikaç liralık alayım da hiç değilse depo kurumasın...
Dönüşte sarıcakaya çatalını geçtikten sonra muttalip'e girerkene ikinci çataldan sola girecektim ki...nasip değilmiş.karşı sağ taraftan gelen beyaz bi transit üzerime geliyor.o anki refleksle sağa yattım,o da panikle üstüme geldi ve sonuç:
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ve İşte..Benim sağlamlığından hep şüphe ettiğim bazen konserve kutusu diye kakaladığım,hayatımı kurtaran kask...
Deponun burasına ne oldu halen anlamış değilim
Böyle işte Allahıma bin şükür Atlattım gitti.Böylece kaskın önemine bir örnekte ben olmuş bulunmaktayım.
Farınız ve yolunuz daima açık olsun,iyi sürüşler herkese
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
len ahmet hayattamısın olum sen:D
artık bu mz i bırak.motor alam sana bi tane.
geçmiş olsun kardeşim kötü bi durum.kırığın çıkığın yoktur inşallah.bugün gelecem ziyaretine.haberin olsun.
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
"Ahmet geçmiş olsun" duyunca çok üzüldük. Hastaneye gelmeyi düşündük.
Ortalığı karıştırmamak için İsmail'den aldığımız bilgilerle bugünü bekledik...
Bugün gelecez ziyarete...
ahmet kardeşim geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ucuz atlatmışsın inşallah ağır bi durumun yoktur görüşürüz
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)