pardon hamza o kızgınlıkla yazmamışım özür dilerim sen tanıyosun nasılsa beni.
ozi de düzgün şöförlerden allah var şimdi.. ikide bir ara gazı veren 600cc ve üzeri kullanıcılardan değil o da. hatta bi gördüğümde rölantiyle taa caddeye kadar yürüdğünü gördüm. zx10 varken.
ama dedim işte. ben gözümle gördüm bitane mavi ve bitanede kırmızı 600f var. allahın delisi 2 para yiyici. ressmen eti parka kadar 1nci vitseiyle slalom yaptı. plakasını yazarsam buraya şimdi papaz çıkar kesin. tanıyan vardır... o yüzden yazmıycam. ben artık migros tarafındaki caddeden gitmiycem.gerekirse motoru k.m.p caddesinde bırakır cafeye kadar yürürüm. bi kere polis arkadaşlarda plakamız mutlaka göz aşinalığı kalır illaki.hatta o kadarki birisinin elinde not defteri vardı bakarken gördüm bir sürü plaka yazılıydı hele bi de motorunuzda farklı modifiye tarzında şeyleriniz varsa sis farı, heybe çanta vs. gibi. o adam zaten nolduysa polis arkadaşlar geldiğinde ortadan kayboldu. ben bağırıyom dallama bağırıyo durmuş bağırıyo dallama bağırıyo. yazarken elim titriyo varya o polisler olmıcaktıııııı
sinan abi nin ozi ye seslendiği falan yok ozi nin nasıl motor sürdüğünü hepimiz biliyoruz . 2. si orda tanımadığım yazıyor ozi ilr uzun süredir tanışıyoruz
ben girecem yine adalara yavaş yavaş gidecem alsın plakamı kardeşim egsozlarım açık değil , hız yapmıyorum çok sakin bir şekilde migros tarafından gidecem eğer bir şey derlerse ordakı motorarı gösterecem heryer racıng ve scooter kaynıyor orda . olmadımı hıc muhattap olmadan bırakırımö kmp ye yürürüm
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hehehhe güzel olmuş.........
emr550m (Emrah) ; Motosikletine park bulamayan Emrah, BedRUN (Gökhan)'la beraber motopark şirketi kurdu. Eskişehir'in çeşitli yerlerinde motoparkları var. Park bulamayan motosikletlilere hesaplı fiyatlarla hizmet sağlıyolar
emrah bunu gördümü ??
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Ohoo
Bunu yazalı 1 sene oldu
Tekrar günışığına çıkarayım dedim
evet doğrudur
emrahın brandaya dadandıkları günlerdi değilmi...
Evet sorma yaa
Neler düşündük o mesele için. Sensör, alarm, park yeri , vs aklımıza gelmedik, düşünmedik şey kalmadı...
evet biliyorum emrah o sıralar baya bi kulaklarını çınlatmıştı onların
hatta elektrikli bişeyler yapalaım falan diyodu..
İYİ BİR ESKİŞEHİRLİ
1.Amatör kümede de olsa Eskişehirsporludur.
2.Kentini sever, Eskişehirli olmaktan her zaman onur duyar.
3.Hamamı sever(Yıkanmadan havuza girmez)
4.Soğuk havaya alışıktır (Sıcağı sevmez)
5.Kalabaksuyu içer (Her evde yedek bir bidon vardır)
6.Patikçi Kadir,Körkamil, Baki Dalyancı, Sarar, Aşçı Mahir,Trakyalı,
Alçak Hamam, Dekovil,Pazartesi hamamı, Bayat, Çarşamba
pazarı,Abdülselam kuzulu köftecisi isimlerini iyi bilir.
7.Bu kentin velisi de delisi de makbuldur diyerek Deli İbrahim'i çok iyi bilir ve hoşgörü gösterir.
8.Kentten ayrıldığında uçak ve tren sesini özler.
9.Mutlaka Sakarya okur (İnternetten olsa bile)
10.Bademlikte mutlaka havuza girmiştir. Bademlikte mutlaka bir bardak çay içmişliği vardır.
11.Kanlıkavak, Nuribey, Regülatör görmeyen Eskişehir'li yoktur.
12.Haşhaşlı ve çibörek mutlaka yemiştir.
13.Dürüsttür yalanı dolanı bilmez ve politikayı sevmez.
14. Tatarı, manavı,karadenizlisi, çerkezi,göçmeni hep barış içinde yaşar.
Eskişehirli olmak;
-dakikada bir kalkan jet seslerinden irkilip te, havaya bakmamaktır.
-yayalara yeşil ışık yanmadan karşı tarafa, yol boş olsa bile geçmemektir.
-kar yağdığında kartopu oynamayacak kadar kara alışıktır, ama bir kardan hatun mutlaka yapılır ))
> > > ESKİŞEHİRLİ böyledir...
> > Eskişehirlinin hali başka,
> > Eskişehirli doymaz aşka,
> > Hele birde sevdiği varsa,
> > Eskişehirli ölmez asla.
> > Eskişehirli ağlamaz, ağlasa da kimse duymaz, Unutma kardeş, Herkes
> > ESKİŞEHİR'li olamaz!________________________
of of of ellerine sağlıkk manyak olmuş...
her keze iyi akşamlar sinan abi dun baya harektliymiş site neyse su amazon benim eleman hıyara dedik sen de gel diye of mof de di sonra da ayak yapıyo sinan abi bugun tanıdık bi trfik polisi geldi ona sordum senin mevzuyu bi senin ki gibi bi motor adalarda bi yaya ya vurup kaçmıs ben ce dunku parlama ondan dolayı ve o damın bize yaptıgı cok buyuk terbiyesizlik motorun sesini duyun ca adam kendini attı resmen orta ya ve diyer arkadaşlar bu sitenin belli bi duzeni var yeni olabilirim ama bilincindeyim sinan abi ye yapılmiş terbiyezizliktir herkezin durumu kendine gore ben bu motoru aldım ama öduyesiye kadar gobem cıktı hala da öduyom bu sitede saygı cercevesınde konussak daha iyi olur ben yaş olarak kucugum ve bunu söylemek banada düşmez ...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
neyse abi daha fazla uzatmıyam konuyu moralım bozuluyo eee pazar hava nası olcak durum ne artı bişey eklicenizmi akşına ...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
(just_hmz_26 )kardeşim Ben Sadece Yardım Istedim Ayrıca Racer 200 Benim 250 Lik Motora Düşük Gelir Fırıldak Gibi Döndürür.işimi Görmez.
Woxter Domuzluk Güzel Miş Nerden Aldın
Bende öylesine söylemiştim Fırıldak gibi döneceğini sanmam ama dediğin gibi biraz düşük gelebilir ama o konudanda tam emin değilim Yapacakları sürat aşağı yukarı aynı gibi geliyor bana Belki makina yeni olsa toz yuttururdu ama şu an durumu pekde içaçıcı olmayabilir yinede dediğim gibi tam bilmiyorum birşey diyemem
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
MOTOR ALMAN ÜRETİM OLDUĞU İÇİN SAĞLAM ESKİ OLMASI PEK FARK ETMİYOcat:AMA Bİ ARA DENERİZ.1
Selamun aleyküm arkadaslar...Ben yan komsunuz Tekirdağ MT'den hüseyin..
ya sizlere bişey sorucam..eskişehir merkezde beyaz bi KTM 400 var..onun sahibi bu siteye üye mi acaba...Değilse bile o motoru göreniniz bileniniz var mı...almayı dusunuyorum biraz bilgi aliim dedim...
Bu arada Yakında Eskişehir gezilerinde bende olucam
bu sene univ sınavına tekrar giricem ve ilk tercihimi eskişehir yapıcam..orda bikactane arkadasım var...bide durmus diye bi arkadasım var...suan KEEWAY 150 var sanırım ondada..ona burdan selamlar
Dediğim gibi arkadaslar o beyaz KTM hakkında iyi yada kotu ne varsa bana soylerseniz bana cok yardımcı olmus olursunuz...
hepinize ii eğlenceler...
tekerleriniz düz bassın
canavar_hk Sınavda başarılar bende ilk tercihi buradan yapıcam inş olurda gelirsin sende yanımıza
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)