Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dünkü yağmur bütün planı bozdu. Neyse artık haftaya kaldı halı saha...
    Siz 3 hafta uğraşın, plan yapın, sonra yağmur gelsin, bütün planı bozsun, olacak iş değil

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi hayırdır Abi listeye benide ekle lütfen laflar tokat gibi geliyor Boşver Sinan abi takma bu kadar
    pardon hamza o kızgınlıkla yazmamışım özür dilerim sen tanıyosun nasılsa beni.

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oziiiiiiiiiiiiiiiiii sana seslıolar
    ozi de düzgün şöförlerden allah var şimdi.. ikide bir ara gazı veren 600cc ve üzeri kullanıcılardan değil o da. hatta bi gördüğümde rölantiyle taa caddeye kadar yürüdğünü gördüm. zx10 varken.

ama dedim işte. ben gözümle gördüm bitane mavi ve bitanede kırmızı 600f var. allahın delisi 2 para yiyici. ressmen eti parka kadar 1nci vitseiyle slalom yaptı. plakasını yazarsam buraya şimdi papaz çıkar kesin. tanıyan vardır... o yüzden yazmıycam. ben artık migros tarafındaki caddeden gitmiycem.gerekirse motoru k.m.p caddesinde bırakır cafeye kadar yürürüm. bi kere polis arkadaşlarda plakamız mutlaka göz aşinalığı kalır illaki.hatta o kadarki birisinin elinde not defteri vardı bakarken gördüm bir sürü plaka yazılıydı hele bi de motorunuzda farklı modifiye tarzında şeyleriniz varsa sis farı, heybe çanta vs. gibi. o adam zaten nolduysa polis arkadaşlar geldiğinde ortadan kayboldu. ben bağırıyom dallama bağırıyo durmuş bağırıyo dallama bağırıyo. yazarken elim titriyo varya o polisler olmıcaktıııııı

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oziiiiiiiiiiiiiiiiii sana seslıolar
    sinan abi nin ozi ye seslendiği falan yok ozi nin nasıl motor sürdüğünü hepimiz biliyoruz . 2. si orda tanımadığım yazıyor ozi ilr uzun süredir tanışıyoruz

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ozi de düzgün şöförlerden allah var şimdi.. ikide bir ara gazı veren 600cc ve üzeri kullanıcılardan değil o da. hatta bi gördüğümde rölantiyle taa caddeye kadar yürüdğünü gördüm. zx10 varken.

ama dedim işte. ben gözümle gördüm bitane mavi ve bitanede kırmızı 600f var. allahın delisi 2 para yiyici. ressmen eti parka kadar 1nci vitseiyle slalom yaptı. plakasını yazarsam buraya şimdi papaz çıkar kesin. tanıyan vardır... o yüzden yazmıycam. ben artık migros tarafındaki caddeden gitmiycem.gerekirse motoru k.m.p caddesinde bırakır cafeye kadar yürürüm. bi kere polis arkadaşlarda plakamız mutlaka göz aşinalığı kalır illaki.hatta o kadarki birisinin elinde not defteri vardı bakarken gördüm bir sürü plaka yazılıydı hele bi de motorunuzda farklı modifiye tarzında şeyleriniz varsa sis farı, heybe çanta vs. gibi. o adam zaten nolduysa polis arkadaşlar geldiğinde ortadan kayboldu. ben bağırıyom dallama bağırıyo durmuş bağırıyo dallama bağırıyo. yazarken elim titriyo varya o polisler olmıcaktıııııı

ben girecem yine adalara yavaş yavaş gidecem alsın plakamı kardeşim egsozlarım açık değil , hız yapmıyorum çok sakin bir şekilde migros tarafından gidecem eğer bir şey derlerse ordakı motorarı gösterecem heryer racıng ve scooter kaynıyor orda . olmadımı hıc muhattap olmadan bırakırımö kmp ye yürürüm
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte Filmin Sonu...

_Si_BeMol_ (Eren) ; Nihayet istediği Karadeniz turuna çıkmayı başaran Eren, en son Çorum rampalarında vida sıkarken görüldü. Kendisinden birdaha haber alınamadı.

zonex2 (Emre) ; Kurye olarak firmalarda çalışan Emre ; artık ilaç dağıtım şirketi sahibi. Kurye ve dağıtım elemanları derneğini kurdu başkan olarak seçildi.

toronaga (Yahya) ; Emekli olduktan sonra ev inşaatı ve dekorasyon firması kurdu. Şu anda Honda Silwerwing ile av'a gidiyor. Emekliliğini yaşıyor. Okulunun bitmesi için 2 dersi kalmış.

viper_1 (Volkan) ; Motosiklet.Net dağıldıktan sonra Eskişehir'de dernek kuran Volkan ; CBF 250 , 500 , 600 serisini tamamladı. Son zamanlarda CBF 1000 ile takılıyor. Her ne kadar istese de beklediği CBF 1200 modeli daha üretilmedi...

siyahlimuzin (Aytaç) ; Beklenenden hızlı bir çıkış yapan Aytaç ; Eskişehir ve Bilecik'de İşitme Engellileri okulu açtı.Şu anda Anadolu Üniversitesinde öğretim görevlisi. İstediği CBR 125'i aldı ama daha hala vitesli motor kullanmayı öğrenmediği için motor yatıyor.

ozi2002 (Oğuzhan) ; Oğuzhan , işleri büyüttü. Suzuki ve KTM bayiliği aldı. Eskişehir'de 2.şubesini açtı. Ama babasını aratmıyor...

emr550m (Emrah) ; Motosikletine park bulamayan Emrah, BedRUN (Gökhan)'la beraber motopark şirketi kurdu. Eskişehir'in çeşitli yerlerinde motoparkları var. Park bulamayan motosikletlilere hesaplı fiyatlarla hizmet sağlıyolar...

muratd (Murat) ; Okulu biten murat, Eskişehir'de kalmadı. İstanbul'da bir firmada Genel Müdür olarak çalıştığı haberini aldık. Dylan'ı sattıktan sonra daha istediği motoru bulamamış.

BeyFa (Faruk) ; Amelelikle hayatın geçmeyeceğini anlayan Faruk, kendi kurduğu inşaat şirketinin başında... YBR ile hafta sonları Nallıhan'a gidip geliyor...

umut_utu (Umut) ; Motordan başkasının yalan olduğunu düşünen Umut, tek teker denemeleri yaparken Honda tarafından keşfedildi. Şimdilerde Honda'da motosiklet eğitmenliği yapıyor... Beklediği arka teker somunu daha gelmemiş...

Yıhh Yıhh Yıhhh Ne günlerdi beaa.

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    hehehhe güzel olmuş.........

emr550m (Emrah) ; Motosikletine park bulamayan Emrah, BedRUN (Gökhan)'la beraber motopark şirketi kurdu. Eskişehir'in çeşitli yerlerinde motoparkları var. Park bulamayan motosikletlilere hesaplı fiyatlarla hizmet sağlıyolar

emrah bunu gördümü ??
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Ohoo

Bunu yazalı 1 sene oldu

Tekrar günışığına çıkarayım dedim

Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    evet doğrudur

emrahın brandaya dadandıkları günlerdi değilmi...

Evet sorma yaa
    Neler düşündük o mesele için. Sensör, alarm, park yeri , vs aklımıza gelmedik, düşünmedik şey kalmadı...

Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    evet biliyorum emrah o sıralar baya bi kulaklarını çınlatmıştı onların
    hatta elektrikli bişeyler yapalaım falan diyodu..

Motosikleti
    İYİ BİR ESKİŞEHİRLİ
    1.Amatör kümede de olsa Eskişehirsporludur.
    2.Kentini sever, Eskişehirli olmaktan her zaman onur duyar.
    3.Hamamı sever(Yıkanmadan havuza girmez)
    4.Soğuk havaya alışıktır (Sıcağı sevmez)
    5.Kalabaksuyu içer (Her evde yedek bir bidon vardır)
    6.Patikçi Kadir,Körkamil, Baki Dalyancı, Sarar, Aşçı Mahir,Trakyalı,
    Alçak Hamam, Dekovil,Pazartesi hamamı, Bayat, Çarşamba
    pazarı,Abdülselam kuzulu köftecisi isimlerini iyi bilir.
    7.Bu kentin velisi de delisi de makbuldur diyerek Deli İbrahim'i çok iyi bilir ve hoşgörü gösterir.
    8.Kentten ayrıldığında uçak ve tren sesini özler.
    9.Mutlaka Sakarya okur (İnternetten olsa bile)
    10.Bademlikte mutlaka havuza girmiştir. Bademlikte mutlaka bir bardak çay içmişliği vardır.
    11.Kanlıkavak, Nuribey, Regülatör görmeyen Eskişehir'li yoktur.
    12.Haşhaşlı ve çibörek mutlaka yemiştir.
    13.Dürüsttür yalanı dolanı bilmez ve politikayı sevmez.
    14. Tatarı, manavı,karadenizlisi, çerkezi,göçmeni hep barış içinde yaşar.

Eskişehirli olmak;
    -dakikada bir kalkan jet seslerinden irkilip te, havaya bakmamaktır.
    -yayalara yeşil ışık yanmadan karşı tarafa, yol boş olsa bile geçmemektir.
    -kar yağdığında kartopu oynamayacak kadar kara alışıktır, ama bir kardan hatun mutlaka yapılır ))

> > > ESKİŞEHİRLİ böyledir...

> > Eskişehirlinin hali başka,
    > > Eskişehirli doymaz aşka,
    > > Hele birde sevdiği varsa,
    > > Eskişehirli ölmez asla.
    > > Eskişehirli ağlamaz, ağlasa da kimse duymaz, Unutma kardeş, Herkes
    > > ESKİŞEHİR'li olamaz!

Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    of of of ellerine sağlıkk manyak olmuş...

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biliyorum abicim Takılıyorum sadece Boşver abi kafana kasktan başka bişi takma
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    KROSS 250
    her keze iyi akşamlar sinan abi dun baya harektliymiş site neyse su amazon benim eleman hıyara dedik sen de gel diye of mof de di sonra da ayak yapıyo sinan abi bugun tanıdık bi trfik polisi geldi ona sordum senin mevzuyu bi senin ki gibi bi motor adalarda bi yaya ya vurup kaçmıs ben ce dunku parlama ondan dolayı ve o damın bize yaptıgı cok buyuk terbiyesizlik motorun sesini duyun ca adam kendini attı resmen orta ya ve diyer arkadaşlar bu sitenin belli bi duzeni var yeni olabilirim ama bilincindeyim sinan abi ye yapılmiş terbiyezizliktir herkezin durumu kendine gore ben bu motoru aldım ama öduyesiye kadar gobem cıktı hala da öduyom bu sitede saygı cercevesınde konussak daha iyi olur ben yaş olarak kucugum ve bunu söylemek banada düşmez ...
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    Alıntı woxter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her keze iyi akşamlar sinan abi dun baya harektliymiş site neyse su amazon benim eleman hıyara dedik sen de gel diye of mof de di sonra da ayak yapıyo sinan abi bugun tanıdık bi trfik polisi geldi ona sordum senin mevzuyu bi senin ki gibi bi motor adalarda bi yaya ya vurup kaçmıs ben ce dunku parlama ondan dolayı ve o damın bize yaptıgı cok buyuk terbiyesizlik motorun sesini duyun ca adam kendini attı resmen orta ya ve diyer arkadaşlar bu sitenin belli bi duzeni var yeni olabilirim ama bilincindeyim sinan abi ye yapılmiş terbiyezizliktir herkezin durumu kendine gore ben bu motoru aldım ama öduyesiye kadar gobem cıktı hala da öduyom bu sitede saygı cercevesınde konussak daha iyi olur ben yaş olarak kucugum ve bunu söylemek banada düşmez ...
    taha, ayrıca bana yapılan bi durum söz konusu değil. dedim işte. pire için yorgan yandı sonuçta. yapcak bişe kalmadı ana caddelerden başka. sen sen ol efendiliğini bozma kimse bişe demez

Motosikleti
    KROSS 250
    neyse abi daha fazla uzatmıyam konuyu moralım bozuluyo eee pazar hava nası olcak durum ne artı bişey eklicenizmi akşına ...
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    jawa
    (just_hmz_26 )kardeşim Ben Sadece Yardım Istedim Ayrıca Racer 200 Benim 250 Lik Motora Düşük Gelir Fırıldak Gibi Döndürür.işimi Görmez.

Woxter Domuzluk Güzel Miş Nerden Aldın

Motosikleti
    Alıntı AMAZON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (just_hmz_26 )kardeşim Ben Sadece Yardım Istedim Ayrıca Racer 200 Benim 250 Lik Motora Düşük Gelir Fırıldak Gibi Döndürür.işimi Görmez.

Woxter Domuzluk Güzelmiş Nerden Aldın
    Bende öylesine söylemiştim Fırıldak gibi döneceğini sanmam ama dediğin gibi biraz düşük gelebilir ama o konudanda tam emin değilim Yapacakları sürat aşağı yukarı aynı gibi geliyor bana Belki makina yeni olsa toz yuttururdu ama şu an durumu pekde içaçıcı olmayabilir yinede dediğim gibi tam bilmiyorum birşey diyemem

Motosikleti
    jawa
    MOTOR ALMAN ÜRETİM OLDUĞU İÇİN SAĞLAM ESKİ OLMASI PEK FARK ETMİYOcat:AMA Bİ ARA DENERİZ.1

canavar_hk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok YaKıNDa GeliYooo !!!
    Selamun aleyküm arkadaslar...Ben yan komsunuz Tekirdağ MT'den hüseyin..
    ya sizlere bişey sorucam..eskişehir merkezde beyaz bi KTM 400 var..onun sahibi bu siteye üye mi acaba...Değilse bile o motoru göreniniz bileniniz var mı...almayı dusunuyorum biraz bilgi aliim dedim...
    Bu arada Yakında Eskişehir gezilerinde bende olucam
    bu sene univ sınavına tekrar giricem ve ilk tercihimi eskişehir yapıcam..orda bikactane arkadasım var...bide durmus diye bi arkadasım var...suan KEEWAY 150 var sanırım ondada..ona burdan selamlar
    Dediğim gibi arkadaslar o beyaz KTM hakkında iyi yada kotu ne varsa bana soylerseniz bana cok yardımcı olmus olursunuz...
    hepinize ii eğlenceler...
    tekerleriniz düz bassın

Motosikleti
    canavar_hk Sınavda başarılar bende ilk tercihi buradan yapıcam inş olurda gelirsin sende yanımıza

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler