hatalýysam lutfen ara yada caldýr kapat ben sana dönmem 05555987570 abi karar deyiþtirirseni habarým ola
hatalýysam lutfen ara yada caldýr kapat ben sana dönmem 05555987570 abi karar deyiþtirirseni habarým ola
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
selam arkadaslar 2 motosiklet sakara gidiyoruz saat 13:30 hareket gelmek isteyenler varsa yazabilirler son 30 dakka ani kararlaþtýrdýk
Gökay abi valla bir ara gelmiþtim ama dükkaný bulamamýþtým inþallah bir dahaki sefere Bu arada Gökay abi ikinci el Sedona SX Carbon buldum ve alýyorum bundan sonra daða tepeye giderken beraber gidelim
@Arkadaþlar akþam cafede olmaya çalýþacaðým...Görüþmek üzere þimdi kursa gitmem gerek
:bounce:[B]тєк вαѕýηαℓýgýη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
len volkan umut ismail siz nezaman kabýnýzdan çýkýp benmle motorlarla gezmeye geleceksiniz yoksa korkuyormusunuz toz yutacaz die ha; gerçi ismailde velesbit bile yokta olsun birinin arkçýsý olur hehehe neyse umutcum volkancým gelirken motorlara kasko yaptýrýn.........
ha bu arada bütünarkadaþlarý bu hafta muttalipE bekliyordum ama yaðmur nedeniyle gelemediler herhalde. birdahaki hafta sonu hepinizi halýsahaya maç yapmaya beklerim bütün arkadaþlara duyurulur... hey duydunmu saðýr volkan topla gel arkdaþlarý ha
Slm Beyler Ben Gökhan Nasýlsýnýz.ben Bugun Ku Buluþmaya Motorumdaki Arýza Nedeniyle Gelemedim Ama Inþallah Bidaki Buluþmaya Gelicem önümüzdeki Pazar Napýyoz._?
zaten gelen de olmadý biþey kaçýrmadýn yani gökhan. hoþgeldin aramýza. bi mz'ci daha. artýk sonraki buluþmayý da baþkasý tertiplesin. akþam akþam bitane kendini bilmez gerizekalý adam yüzünden de adýmýz kirlendi gibi biþey oldu... burak,umut ve cüneyt abi dýþýnda TANIMADIÐIM ne kadar racing'ci esk.li ne kadar motosikletli varsa hepsinin allah belalarýný versin.
Abä° Bukadar ä°lerä°ye Gä°tmeye Gerennk Yok Yamur Yãœzãœnden Bazý Tatsýzlýklar Olmuåžtur Fazla Kýzma Olur Bã–yle Vakalar.neyse Haftayaya Buluåžuruz
yo buluþma olayýný demiyorum o evet neyse yaðmurdan oldu gelemediler de o adamýn yaptýgý ve polis arkadaþlarýn bu tavýrlarýnýn altýnda 2-3 tane kendini bilmez babasýnýn parasýyla racing alan kiþiler var. (sözüm meclisten dýþarýdýrumut bulut burak ve cüneyt abi).... neyse böle bi geceydi iþte.
Arkadaåžlar Bana Mz Gã–stergelerä°yle Debrä°yaz Kolu Lazým ä°lgä°lenä°rsenä°z Sevä°nä°rä°m.bulamadým.mesajlarýnýzý Beklä°yorum.kendä°nä°ze ä°yä° Bakýn Hýzýnýzý 100'ãœn Altýnda Tutmaya ã‡alýåžýn.
:bounce:[B]тєк вαѕýηαℓýgýη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
AMAZON, hosgeldýn..
bý MZ ci daha gormek sevýndýrdý bený
aradýgýn parcalarý nerde bulabýlýcegýný ozel msjla gonderdým..msj kutuna bakýver..
oziiiiiiiiiiiiiiiiii sana seslýolar
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sað kurtulamayacaðýz ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
herkese günaydýn..................
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKÝ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
günaydýn eskiþehir-MT herkeze hayýrlý iþler bol kazançlar..
GS6626 Herkeze kazasýz belasýz güzel sürüþ keyifleri diler
Dünkü yaðmur bütün planý bozdu. Neyse artýk haftaya kaldý halý saha...
Þu an bu konu içerisinde 9 kullanýcý var. (0 üye ve 9 misafir)