ewet iki gazlama sonucu bu görüntü ortaya çıktı.
bakalım bişi geçtiğini anlayabilicekmisiniz.
emeği geçen slayer ve rr ına teşekkür ederim
http://www.youtube.com/watch?v=K_4427h_dys
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
evet abiler pazar gelip çattı kesın saat ve toplanma yerini belirleseniz oluya nı sinan abi kodro tamam anladıgım kadarıyla ve volkan abi son bilgiler nedir ?
ve çim saha demi?
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
umut_utu motorsiklet ne ?
0 ... ... ... ... 46 bu numarayı tanıyan var mı?? [BULUNDU]
volkan abi yarın için bişey soylemedin
Abi, ben yarın saat 15:00 dan sonra müsait olacam.
Sinanla konuştuk. Siteden yazışın, haberleşin. Siz toplanın. Ben daha sonra size katılırım...
Gökhan, al sana motor http://www.motosiklet.net/forum/moto...-nam-noop.html
HAA yarın havanın durumunada bakar .sinan abi nerelerde ya yokmu neyse sabah gelirse kordine eder artık gece hayaatına aktıysa yorgundur şimdi ...
Yarınki hava durumu net olmadığından elimiz kolumuz bağlı kaldı. Planları kesinleştiremedik. O yüzden yarın siteyi takip eder, ona göre hareket ederiz dedim...
Gündüz sınav fln olduğu için 15:00 da katılabilirim ancak. Dediğim gibi siz sabahtan online olun hava durumuna göre bir plan yapın.
Yağmurlu olursa akşamüstü bir cafede toplanırız. Yok , günlük güneşlik olursa bişeyler ayarlanır...
Güzel bir haberle giriş yapıyorum Haziran 1 ila 20'si arasında yeni motoruma kavuşuyorum...Tarih kesinleşti...Alacağım motoruda model olarak kesinleştirdim...Şu an istediğim modelin temizi ve güvenilirini arıyorum...Tanıdıklar vs vasıtasıyla...Aklınızda bulunsun bildiğiniz temiz ve güvenilir bir 2004-2005 Honda CBR 600RR var ise lütfen bana haber verin...
**Birde bir sorum olacak 2004 Honda CBR 600RR'larda renk seçenekleri nedir???Ben kırmızıda karar kıldım ama başka ne renkleri var tam bilmiyorum....
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
SELAM MİLLET,YARIN HALI SAHA MACI İÇİN MUTTALIPTAKİ SAHAMIZ UYGUNDUR AKŞAM 6 VEYA 7 GİBİ GELİNEBİLİR..BEDAVA HALI SAHA YAAW..DAHA SENESİ DOLMADI BUYRUN EFENDİM... YENİLEN 2 TEPSİ BAKLAVA ALIR CÜNEYT ABİ BİZİM İŞİ HALLEDELİM BU ARADA..SAYGILAR..
arkadaşlar muttalıp'a gidip sahayı ayarlıyamadım. sürekli yağmur yağdığı için organizasyonda aksama oldu haliyle. maç yapmak ve muhabbete toplanmak isteyen arkadaşlar için yine de saat 12 de sıhhiye kavşağında buluşalım. herkes toplanınca tekrar bi kararlaştırma yapalım derim. kimin gelip gelemeyeceği tam kesinleşmedi. saat 12de kanal 26nın önünde maç malzemeleriyle gelin. ordan tam toplandığımızda muttalip'e gider sahayı ayarlamaya çalışırız. muttalip'li arkadaşlar ilgilenemediler heralde maç bitiminde de yakın yerlerde mangal yapabiliriz. ismail, ahmet ve seyfi abiyle konuşuruz orda. saat 12de sıhhiye kavşağında görüşmek üzere. maç malzemelerinizi almayı unutmayın. kalın sağlıcakla...
eğer hava sabahtan ya da toplanmaya yakın saatlerde yağmurlu olursa maç etmeyiz akşam 19.00da zevk-i sefa da toplanır çayımızı içer muhabbetimizi yaparız. sabah takip edin yine burayı
benim motoru satayım diyorum almıyo cacık seninki diyo
********(¯`·._.·[вöуℓє кαнρє∂ιя ∂üηуα]·._.·´¯)********** ********2004-2005 HONDA CBR 600RR ARANIYOR**********:
:D ben alayım hemen senin motoru :D
slayer2694:
yok ben satmıyorum:D
Msn'de aramızdaki konuşma Burak attım buraya ama tam seninle konuşurken gördüm Bu arada msnden baya destek oldu/bilgi verdi Burak sağolsun Buradanda tekrar teşekkürler Burak...
@İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkürler
@Eray Uçmak kaçmak yok Eray Sizinle birlikte sakin sakin gideceğiz inşallah
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
haydi hayırlı olsun bakalım hamza burak buluverir sana. bi abilik yap burak artık
inşallah inşallah bulcaz kardeşime bi RR.hatta RR kardeşliği yapıcaz onla bi de cüneyt abi var.3 TF'ciler olurda 3 RRcılar neden olmasın
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)