Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Volki şu sms olayına geçelim kısa süre içinde. Başka türlü olcak gibim deil geliyo bana. Zincir mincir hikaye bide onu yağlamak lazım ara sıra .

Sms olayını da açayım bu arada bilmeyenler için. Şu reklam amaçlı marketlerin tükkanların yolladığı toplu sms lerden bahsediyoruz. Gayet hesaplı bişey. Üye başı 1 lira toplasak 1 sezonluk yetecek sms i çok rahat alırız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar "TOPLU SMS" programı alıyoruz! Bu sayede herkesin telefonuna kısa mesaj atılacak...

Toplanma Tarihi, Yeri, Saati vs... gibi bilgiler artık cep telefonunuzda...

Ayrıca sınav sonuçlarınız ve yediğiniz cezaları da velilerinize gönderecez...

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla hdeniz arkadaşım haklısın ama şehiriçi gezilerde pek bişi yapmaya gerek yok bence. zaten motorcu biraz serseridir.yani nereye gideceğini bilmeden sürmek plansızca yol almak,süprizlerle karşılaşmak motorcunun felsefedir bir yerde..zaten motorun üstüne binince nereye gideceğine karar bile veremesiniz.ha vardık ha varıcaz az kaldı.yok ya oraya buraya .kafan nereye eserse yeterki moraller hoş olsun.senindediğin ekiple yol almak elbette güzel hazırlanarak gitmek tabili güzel ama.motorcunun felsefesinde rota okadar da önemli değildir..dedim ya sadece motorun yürür olması ve moralin yüksek olması yeterlidir.alıp başını gitmek hedefsizce güzel değilmi bazen..
    alıp başını gitmek ve serserilik işlerini bana sor zaten
    sayısal loto oynamak için kütahyaya, çiğ börek yemek için gecenin bi yarısı eskişehir e, feribot ücretlerini sormak için bursaya gidip gelmişliğim, motorumun ne kadar yaktığını hesaplamak için yola çıkıp kendimi izmitte bulmuşluğum az değildir.

rotanın önceden belirlenmeside şu açıdan önemli, sayınız arttıkça her kafadan bir ses çıkmaya başlayacak.herkes bir fikir atacak ortaya.
    ama önceden rota belirlenir biz buraya gideceğiz arkadaşlar şunu şunu yapacağız derseniz insanların size uyduklarını fikirlerini o gün yapılacak gezi için değilde bir sonraki geziler için bir dahakine şuraya gidelim şeklinde belirteceklerini göreceksiniz.bence grup gezilerde herşeyin önceden planlanması olası aksiliklerin önüne geçilmesi için önemlidir.
    sevgilerle..

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewet bendım.. baktım sana cayıra ama goremedım.. motor kırmızı gorurum dıye arandım ama:S
    Muttalipe girdiğinde otobüs durağının yanında çalışmamakta ısrar eden kırmızı bir motor ve başında çalıştırma arzusuyla motorla güreşen bahtsız bir insan vardı ya,işte o bendim

Gezi için sabah motoru yıkayıp temizlerken buji başı ıslanmış tekledi ve oracıkta kaldım.seslenecektim sana dedim bu kesin erendir ama motorla uğraşmaktan başımı kaldıramadım

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Alıntı ondeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplu gezilere bende katılırım ama temuuzun ilk haftasından sonra tabiki.
    yalnız benim motor max 100 yapıyo. size ayakbağı olmama dimi
    forester senin motorla benimki aynı ama seninki110-120 yapıyo benimki 100 anca. sırf bu yüzden gidip buji aldım.belki ondandırdiye. gerçi zamanıda gelmişti galiba değiştirmenin. 4500 kmdir aynı buji var üstünde.
    önder eger birileri gaza basıp birbiriyle yarısmaya kalkıp da seni arkada bırakmassa (kimse üstüne alınmasın)ve sen onlara yetişecem diye kendini paralamaya calısmassan kimseye ayak bagı olmassın merak etme. bizde grup mantıgı vardır. önden giden arkadan geleni ayna ile kontrol eder sürekli ve arkadaki yavaslarsa ya da durursa bu zincirleme olarak en öndeki motora yansır.
    senin motor ile benimki arasındaki serilik farkı sanırım rodaj olayından kaynaklanıyor. rodajı iyi yapmamıs olabilirsin
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    Alıntı forester adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin motor ile benimki arasındaki serilik farkı sanırım rodaj olayından kaynaklanıyor. rodajı iyi yapmamıs olabilirsin
    valla nedenini bilmiyorum ama kafama takıldı bikere. sanada dediğim gibi, bi ara iyi bir ustaya götürüp ayar çektirecem. bugün yamaha bayisine gittim başka servis varmı diye. adamlarda arakbaşındakine gitme biz sana başka bir usta adresi verelim dediler ama servis değil diyede uyardılar. bakalım adamı bi araştıracam. ya ona götürürüm yada volkan bi başka motorcu daha önermişti OĞUZ MOTOR diye yada ona götürürüm. yabi önce maddiyatı toparlamam lazım.

şu toplu sms olayı beniimde kafama yattı valla. eğer olursa gayet hoş olur gibi.
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    umut olm o kadar dedin siteye resimleri bas diye bastık işte ama senden hiç ses seda yok ...

bu arada fotolara yorum hep diğer mtcilerden gelmiş nerde eskişehir mt...
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Arkadaşlar , yeni gelen arkadaşlara da hatırlatma yapmak istiyorum !

Grup Sürüşleri : İlk toplanmalarımızda bu konuda birkaç pratik yapmıştık.
    (Eren,Faruk, Umut hatırlar.) Oldukça faydalı olmuştu , fakat sayı artınca organize edemedik. Şu günlerde bir pratik daha düşünüyoruz...

Linkteki kuralları , sürüşleri fln beraber çalışırsak güzel olur.

http://www.motosiklet.net/forum/567779-post30.html

- Grup sürüşlerinde her zaman birbirimizi takip eder kollarız.
    Tecrübeli bir arkadaşı en arkaya almak suretiyle geride kalanları toplama , düşenleri kaldırma , üst baş temizleme gibi görevleri de ona atarız...

Grubun en önünde hızı sabit bir motor olur. Gruptaki en düşük hızlı motora göre hareket edilir... Ona göre diziliriz.
    Bu sebeple , arkada kalırım , yetişemem gibi korkularınız olmasın...

* Sadece rampa çıkışlarında motorların performansı , hararet artması gibi nedenlerle grup dağılabilir...

Yeni arkadaşlara duyurulur...

onlyyou26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SL150
    Selam arkadaşlar, yazdıklarınızı takip ediyorum da yazmadan geçemeyeceğim. Özledim sizi valla. İyisinizdir inşallah. Bu grupta baş da olurum kıç da. Yeterki bana görev verilsin.
    Ama maalesef aranızda olabilmem için +64 km yol yapmam lazım ki bu da işimi en azından bu motorla zorlaştırıyor. Neyse canım gönüller beraber.
    Bu arada burada okulda bi arkadaşımı daha motorcu yapmanın gururunu yaşıyorum. Cuma günü Şirazdan kanına girip, acık da gazlayıp bi tane Regal Raptor aldırdım. 250 cc nin tadı da başka oluyormuş. Varsa meraklısı benim motoru satalım da büyüteyim bari ya...
    Gezilerinize devam edin. Her ne kadar dolu falan yağsa da sizin oraya havalar çok güzel. Değerlendirin. Buraya yağmadı bişey. Yaşanmaz abi şehirde falan. Ne kadar afet varsa sizin orada.
    Buradan arkadaşımızı bi güzel giydiren Murat kardeşime de selam ve teşekkürler....

Herkese iyi geceler....
    Hayat
    Üç buçukla dört arasındadır.
    Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.

Motosikleti
    cıbır125r
    engin abi ses çıkaracam ama ben esk mt den başka yere yazmıom.hoşş saaolsun bazıları benim adıma bazı yerlere bişi yazmışlar ama .yorumların için teşekkürler.

volkan abi bole dion ama kütahlaılar geldiğinde nooldu sana yaw .bi baktım volkan abi yok
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    volkan abi bole dion ama kütahlaılar geldiğinde nooldu sana yaw .bi baktım volkan abi yok
    zuha.. Çok yawaştınız be abim... Azcık basalım dedik.

Aşırı hız öldürür gençler. Duydumki içinizde 100km yi azımsayanlar varmış . Gruptaki yaşlılardan biri olarak hız iyi bişi deildir diyorum . Genç yaşta ne işiniz var 100 km üstündeki hızlarda.

Alıntı emr550m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aşırı hız öldürür gençler. Duydumki içinizde 100km yi azımsayanlar varmış . Gruptaki yaşlılardan biri olarak hız iyi bişi deildir diyorum . Genç yaşta ne işiniz var 100 km üstündeki hızlarda.
    Kimmiş onlar ?

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    arkadaşlar hız demişsiniz sms olayı demişsiniz faydalı konular bunlar

bir faydalı konu da benden
    dün akşam net bir şey belli olmadığı için bir şey diyememiştim.
    dün ulaşabildiklerime msn de bahsettim ama olay netleşti.
    istanbul dan 2 arkadaşımız motosikletleriyle eskişehire gelmiş bulunmaktalar.
    şu an yahya abinin yanındalar. ben de hazırlanıp yanlarına gideceğim.
    kahvaltı falan bir şeyler ayarlayalım diye düşündüm.
    az sonra volkanı da arayacağım. burayı okuyan ve bizimle takılabilecek
    müsait olanınız varsa bana ya da volkana ulaşırlarsa sevinirim.
    herkesi bekliyorum arkadaşlar. kahvaltıda bir araya gelmek ümidi ile herkese iyi sürüşler

evet arkadaşlar ben eve döndüm. misafirlerimizin ve yahya abinin yanına gittim.
    istasyon çay bahçesinde çaylarımızı ve limonatalarımızı yudumlarken yanımıza eren geldi.
    kendisine telefon açarak şahin tepesindeki kahvaltı keyfini böldük ama kusura bakmasın artıkın
    eren zaten tek başına çıkmışsın. ilgili kişilere bu duyurularcak haberin ola
    engin arkadaşım hemen işe gideceği ile bize katılamayacağını mesaj ile bildirdi sağolsun
    sonracıma biz orada otururken bizi nasıl bulduğunu anlamadığımız bir şekilde yanımıza emrah geldi
    oturduk oturduk bir mesaj daha. mesajın sahibi volkandı.
    onunla da mesajlaştıktan sonra o da muhabbetimize ortak olmak için yanımıza geldi
    fotoğraf çekindik muhabbet ettik. güzel bir 2 saati beraber geçirdik arkadaşlarımızla
    geldikleri için kendilerine teşekkür ederiz
    daha uzun vakitleri beraber geçirmek ümidi ile diyorum
    yahya abi çaylar için teşekkür ederiz abi kesene bereket
    biliyorum çok ani oldu ama böyle bir sabah geçirdik işte. az önce de faruk msn den sordu durumu.
    eminim ki bir çoğunuz bize katılmak istiyordunuz. ama msn den falan anca bu kadar haberleşebildik.
    gelen gelemeyen herkese hepinize teşekkür ederim

Motosikleti
    cıbır125r
    siyahlimuzin
    gittilermi peki şimdi?...................
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gittilermi peki şimdi?...................
    evet gittiler iş başı yapacakları için dönmek zorundalardı

İstanbul'dan 2 çılgın misafirimiz vardı bugün...
    Kendileri tanrı misafiri olduğu için umdukları değil , buldukları arkadaşlarla tanıştı...
    Arkadaşlarla ilgilenen , Yahya abi ve Aytac'a çok teşekkür ediyorum!
    Ayrıca emeği için Aytac'a teşekkür ediyoruz... Telefon ve haberleşme trafiğini kendisi yönetti. Saolsun ulaşabildiklerine haber verdi.

Ben daha 5 gün çok yoğunum , sonra gelsin organizasyonlar, mangallar, partiler...

Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlarla ilgilenen , Yahya abi ve Aytac'a çok teşekkür ediyorum!
    Ayrıca emeği için Aytac'a teşekkür ediyoruz... Telefon ve haberleşme trafiğini kendisi yönetti. Saolsun ulaşabildiklerine haber verdi.
    rica ederim görevim volkan ,
    nice nice güzel toplantılar bizleri bekliyor

Arkadaşlar ;

Bu akşam saat 20.30'da , Faruğun doğum günü olması vesilesiyle " İstasyon Çay Bahçesi " nde toplanıyoruz !

Herkes davetlidir...

Motosikleti
    AS 150 T - I
    evvet süper bir doğum gününün ardından tekrar merhaba
    volkana ve hepinize teşekkür ediyoruz
    fotoğraflar yeni bir başlık ile ana sayfaya eklenecektir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler