günaydın esk mt volkan neler yapıyon maça bide mangal ekleyelim
günaydın esk mt volkan neler yapıyon maça bide mangal ekleyelim
slm günaydın millet.cüneyt abi hiç göremiyoruz seni yollarda??nerelerde geziyosun?
Bi dahaki sefere artık
Arkadaşlar bu ne havadır ya valla dondum...Allah motor üstündekilerin yardımcısı olsun valla...Haftasonu kaç gibi gideceksiniz...Kurstan çıkışta gelebilirim belki bende...Sinan abi kadroya benide koy ama yanına ekle (Kurstan Erken Çıkarsa) Diye Neyse ben çıkıyorum arkadaşlar Başaran Motor'a bi uğramam gerek...İnşallah yerini bulurum bu sefer Herkese iyi günler...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
kesin benmişimdir. bi ara mavi arabalar gördüm ama dikkat etmedim
bende curss diye direksiyona direk : hamzaaaaa kay kenaara ben geliyoooommmm
tamam eklicem hamza. herkese uygun olan bi saat seçcez
PERŞEMBEYE KADAR YAĞIŞ YOK ARKADAŞLAR. ÇIKABİLİRSİNİZ DIŞARImuhtemel maç kadromuz adlı üyeden alıntı
ESKİŞEHİR MT hava soğunca motorları unuttunuz.Gercek motorcu asıl bu havada gezer. BAKIN SPEEDY26 bu gün yollardaydı gene.HADİ MOTOR BAŞINA RÜZGARIN EFENDİLERİ
hamzacım artık o tarz işlerde çalışmam gibi iş bulamazsam ne para veriyorlar ne sigorta ne tatil
dmekkı bende gercek motorcuyum 10 km yaptım bu gece
umut kardeşim rüyamda seni ve motorunu gördüm sağlığın sıhhatin iyi inşallah aman iyi ol bu gurupta ilk tanıştığım kişi sensin
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ne yamur derim nede kar cunku ben evet ben motorcuyum . ebiraz kar etkiliyo tabi dun cıktık biraz yol yaptık arkadaşlarla ama yagmurdan fazla gezemedik ve dedikki napam napam cbf çantları boyadık dogrusu güzel oldu bi ara resmi isterseniz koyarım ama meşgul etmeyim volkan abi kızar sonra
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Hayırlı sabahın körleri...Eskişehir MT....
Herkese hayırlı işler kazasız belasız sürüşler ....
Sabah saat 06 30 daki havayı görmeliydiniz (DÜN) sayın soğuksevenler bir yandanda kar atıştırırken Alanya'dan kesin dönüş yapan babamı otogardan almaya gittim dönüşte babamı heykel gibi indirdim motordan....
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/fo...ihsiz-kaza.jpg
resimi ekleyemiyorum adresten resimi görüntüleyebilirsiniz ....
polis diye geçinen bir grup kasksız nedüyü belirsiz insanlara kask takmayı belki emniyemtimiz öğretir biz takarken onlar neden takmıyo sevgiler...
Hoşnudiye Mahallesi, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü önünde saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada 'Yunus' ekibinde görevli polis memurunun kullandığı motosiklet ile bir kamyonet çarpıştı. Polis memurları Arif E. ile arkasında bulunan Samet A. yaralandı. Öte yandan Sütlüce Mahallesi Şimşek kavşağında ki kazada da beş kişi yaralandı 1 kişide öldü.
Kaza, Hoşnudiye Mahallesi, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmet Müdürlüğü Şubesi'ne bağlı motosikletli Yunus ekibinde görevli polis memuru Arif E. idaresindeki 48129 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Abdülkerim A. (29) idaresindeki 26 FF 620 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan sürücü Arif E. ile arkasında bulunan Samet A. yaralandı. Yaralanan 2 memur olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansıyla
kaldırıldıkları Eskişehir Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mesai arkadaşlarının kaza yaparak yaralandığı haberini alan çok sayıda polis memuru hastaneye akın etti. Ekipler, kamyonet sürücüsü Aydın'ı gözaltına alırken, kazayla alakalı soruşturma başlattı. Diğer kaza ise Sütlüce Mahallesi Şimşek kavşağında meydana geldi. Ali Cuman yönetimindeki 34 UB 5839 plakalı minibüs, Sütlüce Mahallesi Şimşek kavşağında, Mehmet Ortaçakıroğlu (48) idaresindeki 26 DY 026 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Dilara Uğurlu (6), Ceren Karaoğlu (4), Burcu Ortaçakıroğlu (22), Fevzi Karaoğlu (30), Mehmet Ortaçakıroğlu ve Ali Cuman (38) yaralandı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Dilara Uğurlu hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişi Yunusemre Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
27.03.2008
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
Eskişehir günaydın havanın dünden bi farkı yok arkadaşlar dışarı çıkacaklar eldiven ve maskenizi unutmayın uyuyan arkadaşlar yorganın altından hiç çıkmayın herkeze hayırlı günler..
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
EN İYİ NİSAN 1 ŞAKALARI
İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin 1957’deki “Panorama” adlı programında, aşırı ılık geçen kış ve spagettilere saldıran böceklerin ortadan kalkması sayesinde, İsviçreli köylülerin ağaçlarından görülmemiş spagetti rekoltesi elde ettiği bildirildi. Bunun üzerine binlerce İngiliz telefona sarılarak, evlerinde nasıl spagetti yetiştirebileceklerini sordu.
Amerikan Sport Illustrated dergisi, 1985’te, beyzbol topuna saatte 270 km hızla vuran ve New York Mets takımına transfer olacak Sidd Finch adlı hayali oyuncunun haberini yazdı. Makalede, oyuncunun bu yeteneğini bir Tibet manastırında idman yaparak elde ettiği yazıldı.
1962’de İsveç’in siyah beyaz yayın yapan tek televizyon kanalına 1 Nisan’da çıkan bir teknisyen, yeni ve çok basit bir teknoloji sayesinde izleyicilere renkli televizyon izleyebilecekleri müjdesi verdi. Bu yöntem ekranın önüne bir naylon kadın çorabı germekti ve yüz binlerce kişi bu öneriyi gerçekten denedi.
1996’da Amerikan fast food zinciri Taco Bell’in, Amerikan bağımsızlık tarihinin sembolü olan ve Philadelphia’da bulunan özgürlük çanını satın aldığını ve federal hükümetin çanın adını Taco özgürlük çanı olarak değiştirdiğini açıklaması, halka arasında infial yarattı.
1977’de İngiliz The Guardian gazetesi, Hint Okyanusu’ndaki hayali San Seriffe ada cumhuriyetinin 10. kuruluş yıldönümünü kutlamak için 7 sayfalık ek çıkardı. Ekte cumhuriyeti oluşturan “Yukarı Kasa” ve “Aşağı Kasa” adalarının kültür ve coğrafyası ayrıntılarıyla anlatıldı.
1992’de sol eğilimli NPR (ulusal halk) radyosu, Richard Nixon’ın “Kötü bir şey yapmadım ve bir kez daha kötü bir şey yapmayacağım” sloganıyla başkanlık seçimlerine aday olduğunu açıkladı. Nixon’ın sesini taklit eden kişi çok başarılı bulundu.
1998’de “Bilim ve Akıl için Yeni Meksikalılar”, Alabama eyaletinin, Pi sayısını “İncil’den bir anlam katmak” amacıyla 3,0 olarak değiştirdiğini belirten açıklama yayınlamıştı.
Yine 1998’de fast food zinciri Burger King, USA Today gazetesine verdiği tam sayfa ilanla, ünlü “Whopper” hamburgeri yerine solak 32 milyon Amerikalı için “Solaklar için Whopper” ürününü çıkaracağını açıklamış, ardından yeni hamburger için yüz binlerce başvuru aldığını bildirmişti.
1995’te Discover dergisi, Aprile Pazzo isimli bir biyoloğun Antarktika’da kafası yassı kemiklerden oluşan ve penguenleri yakalamak için buzu büyük bir hızla ısıtan yeni bir tür hayvan türü keşfetiğini açıklamıştı.
1976’da da İngiliz gökbilimci Patrick Moore, 1 Nisan 09.47’de Pluton Jüpiter’in arkasında geçerken sıradışı bir olay meydana geleceğini, gezegenlerin bu dizilişinin Dünya’nın çekim gücünü azaltacağını söylemişti. Tam bu anda sıçrayanların havada uçma hissini duyumsayacaklarını söyleyen Moore’un bu açıklaması binlerce kişi tarafından uygulanmıştı.
HİÇ AĞAÇTA SPAGETTİ YETİŞİR Mİ?
İşte, birçok ülkede yapılan şakalarla herkese bir "uyarı" turu":
-Yıl 1957... BBC’nin saygın haber programı "Panorama", ılık geçen kış nedeniyle ağaçlarda artık spagetti yetişmeye başladığını duyurdu. Bunun ardından köylülerin artık ağaçlardan spagettinin hasadını yapmaya başladığı açıklandı. Bir anda televizyon kanalına telefon yağmaya başladı, tüm izleyiciler kendi spagetti ağaçlarını nasıl yetiştirebileceğini soruyordu. Telefonu açan BBC yetkilileri de ’bir kutu domates soslu spagettiyi ekin ve tutması için dua edin’ yanıtını veriyordu. Sonunda bunun bir şaka olduğu anlaşıldı.
-Sports Illustrated’in 1985 yılı Nisan sayısında yaşamı boyunca Mets’de oynamayı hayal eden "çaylak" bir beyzbol atıcısının hikayesi konu edildi. Sidd Finch adlı bu kişi beyzbol topunu neredeyse ışık hızıyla metrelerce uzağa atabiliyordu. Bununla birlikte aslında söz konusu Finch ömründe hiç beyzbol oynamamış, bir Tibet manastırında beyzbol atışlarının felsefesi üzerine öğrenim görmüştü. Mets taraftarları ülkenin her yerinde bu inanılmaz, adeta tanrının bir lütfu olan oyuncu için kutlamalar yaptı. Sonunda bu oyuncuyu yazarın hayal gücüyle yarattığı ve bunun 1 Nisan şakasından ibaret olduğu anlaşıldı.
SOLAKLAR İÇİN HAMBURGER...
-1998 yılında Science and Reason adlı derginin Nisan sayısında Alabama eyaletinde "3.14" olan "pi" sayısının değerinin yapılacak oylama ile yuvarlanarak "3.0" olacağı duyuruldu. Bunun üzerine yüzlerce telefonla halk bu kararı protesto etti. Sonunda ikinci bir sayı yayınlanarak orijinal makaleye yer verildi, bu evrim teorisiyle ilgili Mark Boslough adlı bir fizikçinin yazısıydı.
-Yine 1998’de Burger King USA Today’e verdiği bir sayfalık ilanda solaklar için özel olarak hazırlanmış "whopper" menüsünü sunacaklarını açıkladı. İlana göre, ülkedeki 32 milyon solak için hazırlanmış bu menüdeki hamburger solakların rahatça yemesi için 180 derece dönüyordu. Ertesi günü Burger King, solaklar için hamburgerin şaka olduğunu duyurdu. Ancak günlerce müşteriler gelerek bu menüden istedi, hatta bazıları sağ elliler için olanının üretilmesini talep etti.
"FETHULLAH DOĞRUSÖYLEMEZ" İŞBAŞINDA..."
Tüm dünyanın "şaka günü" ilan ettiği 1 Nisan’da Türkler de boş durmuyor.
Geçen yıllarda, Türk insanının engin hoşgörüsüne sığınan şakacılar da işbaşındaydı... Samsun’un Havza ilçesinde, kendisini "Fethullah Doğrusöylemez" olarak tanıtan bir kişi, yerel radyonun canlı yayınına bağlanarak, "Kunduz ormanlarından yüzlerce fil size doğru geliyor.
Çok iriler ve önüne gelen her şeyi ezip geçiyorlar" dedi.
Radyonun DJ’yi olayın şaka olduğunu anladı, ancak yaklaşık 20 kişi panik içinde radyoyu telefonla arayarak bilgi almaya çalıştı. Kısa süre sonra aynı kişi yeniden radyoyu arayarak, "Size 1 Nisan şakası yaptım" dedi.
Erzurum’da yayınlanan haftalık "Palandöken" gazetesi de vali ve büyükşehir belediye başkanının hükümete tepki için istifa ettiklerini manşetten verdi. Haberin devamının verildiği iç sayfada ise yöneticilerin hoşgörüsüne sığınılarak Nisan 1 şakası yapıldığı açıklandı.
Trabzon’da yayınlanan bölgesel Kuzey Ekspres gazetesi, sürmanşetinde, "Fatih Tekke Fener’de" başlığıyla okuyucularına verdiği haberde, milli futbolcunun gelecek sezon için sarı-lacivertli takımla anlaştığını duyurdu. Gazete, son sayfasında ise 1 Nisan Şakası yaptığını ve haberin gerçeğini yansıtmadığını belirten bir yazı yayımladı.
Geçen yıl Devlet Tiyatroları sanatçıları "Karagöz" Mustafa Mutlu ile "Hacivat" Esat Tanrıverdi de vatandaşlara şaka yapmak için harekete geçti. Onlar vatandaşları şaşırtmak isterken bir genç kız "kolonya ister misiniz?" diye yanlarına yanaştı ve ikilinin ellerine zeytinyağını boca ederek, "1 Nisan şakasının" nasıl yapılacağını ikiliye gösterdi.
ALINTIDIR....AMAN BUGÜN DİKKATLİ OLALIM...
sağol yahya abi. geldiğin iyi oldu. bu pazara inşallah maç var gelcenmi?
sağol suspecter kardeş.
hamza, valla sabahtan beri kaçıncı kalem kaptırdık hee. 2 tane sekreterler kaptı zaten boşluğuma geldi sabahın 8inde. 1tane de az önce bi doktor müşteriye kaptırdım gitti güzelim pilot kalemler
İstanbullu arkadaşlardan bu maili aldım...Tam tarihi kesinleştirmişler bende haftaya falan bir topic açarım buluşma için...Umarım istediğimiz gibi güzel bir buluşma-karşılama olur...Değerli Dostlarımız,
Eskişehir programı için tarihi kesinleştirmiş bulunuyoruz.
26 - 27 Nisan '08 / Cumartesi - Pazar
Önümüzdeki hafta içerisinde, kesin fiyatların bana ulaşması ile rezervasyonumuzu yapacak ve bilgileri sizlerle paylaşacağım.
Bilgilerinize sunarım.
Sevgiler,
Burak Dağdeviren
Karşılarız Evel Allah .................
25 Karkter
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
gripi
nerde bu millet...
Arkadaşlar, vakit yaklaşıyor. Şu işi kesinleştirelim. Pazar günü halı saha maç yapıyoruz!
Maç büyük ihtimalle akşamüstü olacak ve yine yüksek ihtimal muttalip köyünde olacak.
Bilmeyenler için ek bilgi; muttalip köyü 8 km mesafede. İki Eylül kampüsünü geçince solda kalıyor!
Üye olan, olmayan, aktif olan , olmayan, yaya veya atlı olan herkesi bekliyoruz. İstemeyen oynamak zorunda da değil...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)