Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı eminn26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla işteyiz ya ne yapalım
    içim gidiyo bi cıkıp tur atsam motorla diye ama ahhh işte

zaten plakada çıkmadı daha :(

yarın diyolar bakalım

ehliyet geldi nasılsa...
    Plaka nasıl çıkmaz yaw? Kaç gün oldu alalı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KROSS 250
    ahanda kimse yokmu ses yankı yapıyo oda boş yada kv var ondan mı kimse yok
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plaka nasıl çıkmaz yaw? Kaç gün oldu alalı?
    motor cumartesi geldi
    pazartesi işlemlere başladılar
    plaka verme sistemimi ne değişmiş biraz daha uzun sürüyomuş
    çarşamba son bi imza kalmış trafikte onu attık
    ben bugün çıakrdiye bekliyodum aradım
    yarın dediler özmertte
    artık yarında aramazlarsa.....
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı woxter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahanda kimse yokmu ses yankı yapıyo oda boş yada kv var ondan mı kimse yok
    buguün gectim dükkanın önünden yoktun servisteydin heralde. haala cbf'yle mi gidiyonuz sevise

muttalıp'ta halı saha varya. orda bi maç yapsak ? baklavalı kolalı filan ? yakın yerlere de pikniğe de gidebiliriz. müsaözüne filan. hatta kütahyalılarla orda piknik de aklıma gelen bi fikir. ?

Alıntı eminn26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor cumartesi geldi
    pazartesi işlemlere başladılar
    plaka verme sistemimi ne değişmiş biraz daha uzun sürüyomuş
    çarşamba son bi imza kalmış trafikte onu attık
    ben bugün çıakrdiye bekliyodum aradım
    yarın dediler özmertte
    artık yarında aramazlarsa.....
    Ha tmm. Çünkü ben Cuma günü sabahtan aldım motoru. Öğleden sonra plaka elimdeydi.

Dedim acaba ters giden birşey mi var. Sistem değişmişse panik yok. Elbet gelir plaka

Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ha tmm. Çünkü ben Cuma günü sabahtan aldım motoru. Öğleden sonra plaka elimdeydi.

Dedim acaba ters giden birşey mi var. Sistem değişmişse panik yok. Elbet gelir plaka
    evet bu sistem değiştirmek ne olduğunu iii biliyom
    devlette sistem değiştimi korkacan..

Motosikleti
    KROSS 250
    servisteydin heralde. haala cbf'yle mi gidiyonuz sevise

muttalıp'ta halı saha varya. orda bi maç yapsak ? baklavalı kolalı filan ? yakın yerlere de pikniğe de gidebiliriz. müsaözüne filan. hatta kütahyalılarla orda piknik de aklıma gelen bi fikir. ? [/QUOTE]

yok goturmuyom burunları sürtsun accık otobus takılıyom ve itiraf edeyim çok guzel hatunlar biniyo be bu hafta karar aldım kendi kendime haftasonuna kadar cıkarmıycam abi yıkadım gıcır gıcır oldu abi benide kobul ederseniz bende gelirim
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    gel tabi olm kaleci lazım

arkadaşlar bugun saat öğlenden sonra ogü'ye dağıtıma gircektim. tamda benzin almaktan dönüyordum . arkamdan 2-3 tane polis transit'i ortalığı yıkarak geliyorlar farlar flaşörler filan ama inliyo cadde. neyse durdum bekledim geçsinler diye. ağır ağır giderken de 2 tane ambulans onlar da haliyle yıkıyo ortalığı. onlar da geçtiler.son sürat acile girdiler. sonra merak ettim nluyo diye bende arka kapıdan girdim bankanın ordan. güvenlik arkadaşlar tanıyorlar beni. sordum ne bu telaş diye. meğer çevre yolunda 2tane yunus motosiklet timi görevlileri kamyona çarpmış dediler. ardından kan merkezine bi koşuşturma oldu ortalık bi anda en az 25-30 polis oldu. sonra ben işime devam ettim. içimden de allahım yardımcıları olur inşallah dedim bi 2-3dk şok geçirdim. sonra işime devam ettim. yarım saatir aıyorum haberi buldum. eskişehir sitesinde yok başka sitelerde va allahtan acil şifalar diliyorum o polis arkadaşlara. mehmet olsaydı sorardık ama yok heralde.

haberi okumak isterseniz bikaç sitede var.

http://www.haberaktuel.com/Eskisehir...ri-119464.html

http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haber...er_358220.aspx

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    yunus abilere geçmiş olsun diliyorum ,gitmiş güzelim transalp muttalıp uyar bir gece gidelim maç edelim atatürk caddesinden de bir top buluruz oynarız :d
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    taa biziim burayı inlettiler yavv bende merak ettim acaba ne olmuşdur diye meğer yunuslar kaza yapmış Allah acil şifalar versin....

Bu arada kurtlar vadisinde bir gelişme beni sevindirdi Memati BAŞ ölmemişş öldürmeyen senarist öldürmüyor işte
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    ben motorumu özledım ve dısarda yagmur var acaba ustune su gelıyormudur inip bakacam sımdı

arkadaslar motorcu mekan kurtarır

http://www.motosiklet.net/forum/dige...ari-secti.html
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    geçmiş olsun yunus kardeşlerimize.allah acil şifalar versin.neyse ki kırık haricinde bişeyleri yokmuş.arkadaşlar bugün bikepics sitesinde motorumun resmi günün fotoğrafı seçilmiş tebrik isterim

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa

Hoşnudiye Mahallesi, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü önünde saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada 'Yunus' ekibinde görevli polis memurunun kullandığı motosiklet ile bir kamyonet çarpıştı. Polis memurları Arif E. ile arkasında bulunan Samet A. yaralandı.

Kaza, Hoşnudiye Mahallesi, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmet Müdürlüğü Şubesi'ne bağlı motosikletli Yunus ekibinde görevli polis memuru Arif E. idaresindeki 48129 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Abdülkerim A. (29) idaresindeki 26 FF 620 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan sürücü Arif E. ile arkasında bulunan Samet A. yaralandı. Yaralanan 2 memur olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansıyla
    kaldırıldıkları Eskişehir Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mesai arkadaşlarının kaza yaparak yaralandığı haberini alan çok sayıda polis memuru hastaneye akın etti. Ekipler, kamyonet sürücüsü Aydın'ı gözaltına alırken, kazayla alakalı soruşturma başlattı.

ALINTIDIR.... http://www.sakaryagazetesi.com.tr/ha...364&kategori=3

Allah acil şifalar versin...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi geceler arkadaşlar

kaza yapan polis memurlarına acil şifalar diliyorum

ne var ne yok nasılsınız arkadaşlar yollarda karşılaşmıyoruz hiç nerelerdesiniz havalar tam düzeldi demiştim bu gün gene bi hoş oldu bakalım ilerleyen günlerde nasıl olur

ya halısaha maçı diyenler olmuş aslında ii fikir açılış yapmak lazım bahar geldi bi ön ayak olanlar olsun toplayalım takımları görelim bakalım eski topculardan kimler kalmış formalar kramponlar çürüyecek nerdeyse hadi eskişehir mt görelim sizi sahada

yollarda görüşmek dileği ile..
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    herkese günaydın ayrıca kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun

bugün cumaya gitmeyi unutmayın len

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    günaydın Eskişehir MT.

öncelikle kaza yapan polislere acil şifalar diliyorum.
    sonrada şu halı saha işi olursa gelmek istediğimi bildiririm.

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gel tabi olm kaleci lazım

arkadaşlar bugun saat öğlenden sonra ogü'ye dağıtıma gircektim. tamda benzin almaktan dönüyordum . arkamdan 2-3 tane polis transit'i ortalığı yıkarak geliyorlar farlar flaşörler filan ama inliyo cadde. neyse durdum bekledim geçsinler diye. ağır ağır giderken de 2 tane ambulans onlar da haliyle yıkıyo ortalığı. onlar da geçtiler.son sürat acile girdiler. sonra merak ettim nluyo diye bende arka kapıdan girdim bankanın ordan. güvenlik arkadaşlar tanıyorlar beni. sordum ne bu telaş diye. meğer çevre yolunda 2tane yunus motosiklet timi görevlileri kamyona çarpmış dediler. ardından kan merkezine bi koşuşturma oldu ortalık bi anda en az 25-30 polis oldu. sonra ben işime devam ettim. içimden de allahım yardımcıları olur inşallah dedim bi 2-3dk şok geçirdim. sonra işime devam ettim. yarım saatir aıyorum haberi buldum. eskişehir sitesinde yok başka sitelerde va allahtan acil şifalar diliyorum o polis arkadaşlara. mehmet olsaydı sorardık ama yok heralde.

haberi okumak isterseniz bikaç sitede var.

http://www.haberaktuel.com/Eskisehir...ri-119464.html

http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haber...er_358220.aspx

digi_boy26 o dağıtımını yaptığın malzeme nedir bilmiyorum ama Anadolu yada yapıyorsan aynı dağıtımı mutlaka karşılaşmışızdır.

Stewkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 Chopper (artık yok)
    Polis arkadaşa Allah şifa versin arkadaşlar daha dikkatli olalım bende arasıra kaza atlatıyorum malesef ülkemizde motorlulara saygı yok kazasız belasız günler diliyorum hepinize umarım kaza yapan polis arkadaşında kalıcı bi sakatlığı olmaz.
    Halı saha fikride güzel oynamak isteyenler parmak kaldırsında bi liste oluşturalım
    GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler

Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    herkese mrb

ayrıca polis arkadaslarada geçmiş olsun...

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    günaydın millet.dün gece yağmur mahvetti ya varmıydı dışarda olan?bide ben gecve 1.30'a kadar gezdim donuma kadar ıslandım valla

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın millet.dün gece yağmur mahvetti ya varmıydı dışarda olan?bide ben gecve 1.30'a kadar gezdim donuma kadar ıslandım valla
    yağmurun ne zaman yağdığını bilmiyorum sabah bi kalktım motor ıslanmış. neyse kuruladım atladım işe gittim.

slayer gecenin o saatinde harbiden motorla dolaşırken yakalandıysan yağmura hak etmişsin bence. dua et fırtınaya yakalanmamışsın.

buarada halısaha için +1

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler