Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ucretlerı volkan toplar heralde..
    ona verırız yada ben goruyom onu hergun bende alıp ona ulastırabılırım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    bakıyorum da gezen gezene ben de 6 ders ve 1 deneme sınavından sonra buradayım
    ben dün demiştim kendi kendime bunlar tek uçurtma şenliği ile kalmazlar giderler bir yerlere demiştim yanılmamışım
    ama nasıl yağdı ya şaştık kaldık kursta arkadaşlarla adaları izledik biz de
    ya 4 senedir üniversitedeyim bir kere bile uçurtma şenliğine gidemedim
    arkadaşla konuştuk seneye bu zamanlar eskişehirde olursak gideceğiz allah nasip ederse
    önder ve eren fotoğraflar için çok teşekkür ederiz ellerinize yüreğinize sağlık
    abi bu oyuncakların motosiklet versiyonu var mı ne kadar nerede bulabiliriz
    volkan anahtarlıkları sen mi yaptırıosun siz daha iyi bilirsiniz ama bana pahalı gibi geldi yaw
    daha dizlik alacağım biliosunuz 40 YTL de ona lazım

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    eren bugün saat 10:30 sularında muttalipten geçen cheetah sen miydin

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ewet bendım.. baktım sana cayıra ama goremedım.. motor kırmızı gorurum dıye arandım ama:S

Fotoğraftaki anahtarlıktan bastıracağız.
    Üzerinde TÜRK BAYRAĞI ; KAN GRUBU ve İSİM - SOYİSİM olacak.

Temin etmek isteyen arkadaşlar ; buraya cevap yazabilir. Yada bana ulaşabilir...

NOT : Fiyatı ; kargo dahil 12 YTL tutuyor. Katılım için son tarih 4 Haziran. Ücretler peşin alınacaktır.
    Evt. Aytaç fiyat bu şekilde... Şehir dışında basılacak + malzeme kalitesi + kargo vs derken maliyet bu oluyor. Fiş almazsanız bişeyler düşünürüz...

---

* Pek yakında her üyenin motosikletli fotoğrafını da alacağız. Bu sayede birbirimizi tanımasak bile tanışmak için fırsat olacak...

* Tanıtım sitemiz test yayınında...

* Grup sürüşleri pratiği ve kapsamlı bir toplantı için çalışmalar devam ediyor.

* Mt-Eskişehir yeni yüzüyle çok yakında...

Motosikleti
    AS 150 T - I
    öğrenci usulü bişiler yaparsan sevinirim volkan
    ben 4 hazirana kadar bi düşüniim
    ilgilendiğin için teşekkür ederiz
    esk. mt. yi canlandıralım artık yahu

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    haklısın bacım..
    yenılık yapmanın zamanı geldı...
    grup surusu ıcın pratik yağmak benımde aklımda vardı wolkan cıkardı salsun..
    unıversıte sınavlarıda bıtıyo 2 hafta sonra...
    acalım su sezonu artık...yapalım toplu gezıler olmuyo boole parca parca takılmak..

Motosikleti
    AS 150 T - I
    evet herkes parça parça
    ben de 30 haziranı atlatayım hayırlısıyla daha aktif olacağım

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    toplu gezilere bende katılırım ama temuuzun ilk haftasından sonra tabiki.
    yalnız benim motor max 100 yapıyo. size ayakbağı olmama dimi
    forester senin motorla benimki aynı ama seninki110-120 yapıyo benimki 100 anca. sırf bu yüzden gidip buji aldım.belki ondandırdiye. gerçi zamanıda gelmişti galiba değiştirmenin. 4500 kmdir aynı buji var üstünde.

ya arkadaşlar ngk bujiyi 10 liraya aldım. normalmi yoksa kazıklanmışmıyım.
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    almısın artık kazıklandın desekte faydası yok onun ıcın uzme kendını
    sen 100 yapıyosan rahat ol..cunku grubun en yavas motoru benım en onde ben olucaam ıcın rahat rahat gelırsın bu yaz takıcam hepınızı arkama 70-80 gıdıcez butun yolları

Motosikleti
    cıbır125r
    eren abi seninle ayrıca konuşacam zaten
    bizde şenliğe gittik.saat 15.00 a kadar durduk.biraz motorları test ettik.ordan sarıcakayaya gidiyorduk.o arada önder abi şehre döndü.yolda bir kiraz tezgahında
    mola verip gömüldük kirazlara.o ara yağmur yağdı ama bu yağmur sizin dediğiniz deil.neyse yağmur azaldıktan sonra devam ettik yola.sarıcakaya tabelasının önünde fotoğraf çekinirken babam aradı yağmur var çok feci die.biz atlattık dedim ama neyi atlattıysak??devam ettik.sarıcakayadan mihalgaziye doğru gidiyoruz köfte yemeğe.orada lokantacıyla ahpab olduk .sarıcakayadan çıktık biraz yağmur serpiştirmeye başladı.birazdaha gittik hızlandı derken depoma çarpıp kaskıma seken doluyu gördüm.dedim yandık.ama ilerlemeye devam ettik.siz siz olun denemeyin .tam 5 km yol yaptık o doluda.göz gözü görmedi.gittik köftemizi yedik.derken yağmur gene geldi.azalınca kaplıcalara doğru yola çıktık.dedikki hem ısınırız girelim kaplıcalara.girdik ısındık bi kendimizden geçtik.ne suymuş oda bee .ordan eske geri döndük.cüneyt abinin dükkanda üçübiraradalarımızı yudumladık.ordan internet kafeye gittik.daha yeni geldik.güzel ve atraksiyonlu bir güün oldu.

katılan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

bu arada o oyuncak arabalarda yeşil bi skyline vardı.drift yapmadan duramıyordu bende ona hasta oldum
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Güzel gündü herkeze teşekkürler!
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    işte bu bizim hikayemiz öyle ıslak , öyle temiz.....

gezimiz süpedii

işte fotolar..
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post689273
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ıste bende bundan bahsedıyom...
    parca pincik gezıyoz...
    adam gıbı organıze olaydıkta gezıyı beraber yapsaydık fenamı olurdu???
    bızde ısmaılle ılıcaya mıhalgazıye sarıcakayaya gıttık..hemde ben dun 2 defa gıttım oralara..
    ama durun cozcez bız o ısı..herkesın bırbırınden haberı olcak bundan sonra..o zamanda haberım yoktu dıyenın tekerıne comak sokarım walla

Motosikleti
    cıbır125r
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ıste bende bundan bahsedıyom...
    parca pincik gezıyoz...
    adam gıbı organıze olaydıkta gezıyı beraber yapsaydık fenamı olurdu???
    bızde ısmaılle ılıcaya mıhalgazıye sarıcakayaya gıttık..hemde ben dun 2 defa gıttım oralara..
    ama durun cozcez bız o ısı..herkesın bırbırınden haberı olcak bundan sonra..o zamanda haberım yoktu dıyenın tekerıne comak sokarım walla
    adam gibi organize olaydık diosun ama en başta sen organize olmuyosun.seni kaç kere aradım inanmazsın.saat 12.30 dan 15.00 a kadar.ama beyfendi ulaşılamadı...
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    yumurta döte dayanınca arasanız bulamazsınız tabı..tam 1 hafta onceden yazdım senlık ıcın bulusmayı..kımseden ses cıkmadı..benmı koscam mılletın pesınde nolur gezıye gıdelım dıye
    telefon agı kurmayı dusunuyoduk herkes bırbırını arayıp haber wercektı ama ondanda vazgecıcez bu gıdısle..herkes bıyerlere gıdıyo kımsenın bırbırınden haberı yok..

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

merhaba arladaşlar nasılsınız?
    arkadaşlar gezi konusunda rota, gidilecek yer belirlenir.gidilecek yerin bilgileri(zira oranın yerliside olsa insan her yeri bilemez) ve muhtemel hava durumu buraya yazılır söyle bir yer şu var, şu yok vs.
    gezinin yaklaşık km si, yolda mola yerleri, yemek yerleri , çıkış saati ve tahmini dönüş saati belirlenir.bilgi için irtibata geçilecek bir arkadaşımız tespit edilir ve bunlar en geç 3-4 gün önce üyelere bildirilir ki insanlar motosikletlerine bakım yapsın, havayı kontrol etsin, yakıt vs.. maddi açıdan kendini ayarlasın, hafta sonunu düzene koysun.
    bu sayede ben ve burdan forumu takip ettiğini bildiğim birkaç arkadaşımda grubunuza katılabiliriz.
    haksız mıyım?
    sevgilerle..

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    hdenız haklısın ama bızım yaptıgımız zaten yuzlerce km lık gezıler degıl..onun ıcın mola yerı tahmını km falan bıze uymaz bız nereye gıtcemıze karar werır bulusur gıderız donus saatımız bellı olmaz kafamız eser baska yerlerede gıderız..ama gezıler hafta ortasında ayarlanır duyurusu yapılır..

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    valla hdeniz arkadaşım haklısın ama şehiriçi gezilerde pek bişi yapmaya gerek yok bence. zaten motorcu biraz serseridir.yani nereye gideceğini bilmeden sürmek plansızca yol almak,süprizlerle karşılaşmak motorcunun felsefedir bir yerde..zaten motorun üstüne binince nereye gideceğine karar bile veremesiniz.ha vardık ha varıcaz az kaldı.yok ya oraya buraya .kafan nereye eserse yeterki moraller hoş olsun.senindediğin ekiple yol almak elbette güzel hazırlanarak gitmek tabili güzel ama.motorcunun felsefesinde rota okadar da önemli değildir..dedim ya sadece motorun yürür olması ve moralin yüksek olması yeterlidir.alıp başını gitmek hedefsizce güzel değilmi bazen..

arkadaşlar geliorsunuz grub halinde yol alıp ta bir arada olmayı hepimiz istiyoruz. o halde telefon denilen icatdan faydalanmak gerek numaralarızı yazın arayın kim nerde nasıl. gelin gidin nerdeydiniz seneryolarından kurtulalım..... işte numaram.bilen bilmeyene versin ve kim nerdeyse haber versin. 0 533 744 40 81...

arkadaşlar geliorsunuz grub halinde yol alıp ta bir arada olmayı hepimiz istiyoruz. o halde telefon denilen icatdan faydalanmak gerek numaralarızı yazın arayın kim nerde nasıl. gelin gidin nerdeydiniz seneryolarından kurtulalım..... işte numaram.bilen bilmeyene versin ve kim nerdeyse haber versin. 0 533 744 40 81...

arkadaşlar geliorsunuz grub halinde yol alıp ta bir arada olmayı hepimiz istiyoruz. o halde telefon denilen icatdan faydalanmak gerek numaralarızı yazın arayın kim nerde nasıl. gelin gidin nerdeydiniz seneryolarından kurtulalım..... işte numaram.bilen bilmeyene versin ve kim nerdeyse haber versin. 0 533 744 40 81...o anahtarlığı bende göreyim bakalım.nasıl bişii..bende alıcam..

Telefon zinciri için uğraşıyoruz. Liste biraz karışık. Sabredin az kaldı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler