Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Facebook'tan Bana Ulaşan Bir Mesaj...

Değerli Üyelerimiz,

Havaların düzelmesi ile birlikte, daha önce de sizlere belirttiğimiz orta/uzun menzilli, konaklamalı turlarımıza başlıyoruz. Konaklamalı turlarımız, ~ Kasım ayına kadar devam edecek. Planımız, her ay bir orta/uzun menzilli ve konaklamalı tur yapmak.

Nisan'ın 3. (19-20 Nisan) veya 4. (26- 27 Nisan) haftasonu Eskişehir'e konaklamalı turumuzu yapıyoruz. Bu turumuzda bizlere Eskişehir'den ve Ankara'dan motorcu arkadaşlarımız da katılacaklar. Tur, C.tesi günü başlayıp, gece Eskişehir Üniversitesi Otelinde konaklama ile Pazar günü akşam sona erecektir.

Gidiş Rotamız; Harita
    İstanbul - Eskihisar - Karamürsel - İznik - Yenişehir - İnegöl (köfte yenecek) - Bozüyük - Eskişehir (konaklanacak)

Dönüş Rotamız; Harita
    Eskişehir - Bozüyük - Bilecik - Osmaneli - Pamukova - Geyve - Adapazarı - TEM Istanbul

Katılım hakkında bilgi:
    Güvenli sürüş ve oda kapasitesi anlamında 10 motor, 15 kişi sayısı geçilmeyecektir. Bu nedenle katılmak isterseniz lütfen bize SAYI belirterek ön rezervasyon yapmanızı rica ediyoruz. Ön rezervasyon yapacak üyelerimizden, İleri bir tarihte, verilecek banka hesap numarasına, belirlenecek konaklama ücretini yatırmalarını ve rezervasyonlarını kesinleştirmelerini isteyeceğiz.
    Moto Gurmeler Web Sitesi Üyeleri Şehrimize Konaklamalı Gezi Yapmayı Planlıyorlar ve Gruptan Burak Dağdeviren İsimli Arkadaşla Bu Konu Hakkında Yazışmalarımız Devam Ediyor...Plan Kesinleştiği Zaman Sizlerde Müsait Olursanız İstanbul'dan Gelen Motorcu Arkadaşlarımızı Karşılayalım Beraber Bir Mekan Seçip Karşılıklı Sohbet Edelim Diyorum...Eğer Sizde Bu Fikre Ilımlı Bakarsanız Plan Kesinleştiğinde Eskişehir MT Adına Motosiklet.Net ve EsRiders.Net Web Sitelerinde Bir Buluşma Topici Açacağım

Hepinize İyi Akşamlar...Saygılarımla
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    valla bnde daha eskisehirdeki abilerimle bile tanisamadim(Emre abi harix) eger bole bisi olursa cok super olur bnm icin herkezle tanisiirim ve katilmayida cok isterim

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı woxter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SİNAN abi bu yeteneksiza bi yardım cı ol be abi
    adamım sen açtın msni gecende.tam yazcaktım geri kapattın. bana mail at ben eklerim resimleri

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahanda o nası tatlı bişey yerim seni ben yerim erim

Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

digi_boy sabah sabah soruyu çözmeye çalıştım yaaa
    daha çok var onlardan

Alıntı forester adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorma ismail yawww
    ah xt ahhh
    bu konudaki atasözlerimiz.
    xt ciye hayabusa vermişler yine de xt m demiş
    sakla paranı askerden gelince xt alırsın
    ne xtler gördüm üzerinde ben yokum, ne ben gördüm altımda xt yok
    xt ci yolunda gerek
    xt ile yola cıkan cok yol alır
    xt nin deposundan benzini karterinden yagını eksik etmeyeceksin
    ybr nin nesi var xt nin sesi var
    bi xt'ci bi xt'ciye gel beraber xt dükkanı açalım demiş

Alıntı sezar26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ıstanbulda oturuyorum aamaaa koyu bır eskısehırlıyım vede motorum yok allah ızın verırse yakında motor alıp aranıza katılmak ıstıyorum tabı yerınız varsa kendınıze ıyı bakın sımdıden eyvallah...
    yer olmazmı sezar. biz yerini ayırtmıştık zaten boşbi koltuk vardı

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Moto Gurmeler Web Sitesi Üyeleri Şehrimize Konaklamalı Gezi Yapmayı Planlıyorlar ve Gruptan Burak Dağdeviren İsimli Arkadaşla Bu Konu Hakkında Yazışmalarımız Devam Ediyor...Plan Kesinleştiği Zaman Sizlerde Müsait Olursanız İstanbul'dan Gelen Motorcu Arkadaşlarımızı Karşılayalım Beraber Bir Mekan Seçip Karşılıklı Sohbet Edelim Diyorum...Eğer Sizde Bu Fikre Ilımlı Bakarsanız Plan Kesinleştiğinde Eskişehir MT Adına Motosiklet.Net ve EsRiders.Net Web Sitelerinde Bir Buluşma Topici Açacağım

Hepinize İyi Akşamlar...Saygılarımla
    iyi olur tabikide. dostluk segilemiş oluruz . akıllarında da kalırız üstelik

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Süleyman videodaki adamın ilk başta kurtulma şansı varmış ama sonradan kazaya meil vermiş

Emin hayırlı olsun bakalım. Ama seni yollarda plakalı görmek istiyoruz

Demek Emrahla takılıyorsunuz, Emrah iyidir severiz kendisini

mterayes 25 karakterine başlamak yerine aralarda fazla boşluk bırak, işe yarayacaktır

Hem sen plakasını verdiğin opeli neden sordun

Cüneyt abi yaldır yaldır ne demek ya

digi_boy sabah sabah soruyu çözmeye çalıştım yaaa

Şafakcım geçmiş olsun, bir hasar yoktur umarım

Bora Mete abi konusunda aklımı karıştırma yaaa

Hamza inekler bile üst geçidi kullanıyorlar diyorsun yani

İstanbula giden arkadaşlar abiler fotoğraflar çok güzel, süper eğlendiğinize eminim

oyle bır gectıkı yanımda uzerıme kırarak kaldırıma cıkıyordum . bizden değildir ıns .çünkü motorcu motorcuya pislik yapmaz onun için
    gecesinde aynı hareket bmw den geldı bırde mecburı artcım vardı . ama bu sefer ahanda benım domuzluga takacak dedım ama allaha sukur bursey olmadı hersey benı buluyor memlekette
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    KROSS 250
    sinan abi fotaraflar elime geçsin atayım abi ve mterayes ismin serkandı yoksa mıydı sanada büyük gecmiş olsun arkadaş allah beterinden saklasın... istambullularada hosgeldiniz demek lazım siz ne dersiniz
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    sinan abi fotaraflar elime geçsin atayım abi ve mterayes ismin serkandı yoksa mıydı sanada büyük gecmiş olsun arkadaş allah beterinden saklasın... istambullularada hosgeldiniz demek lazım siz ne dersiniz
    adım eray dostum allah razı olsun ben her gun kaza atlatıyorum 1-2 tane ıns hep atlatırız ii geceler
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Stewkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 Chopper (artık yok)
    Arkadaşalar günaydın hayırlı işler bol kazançlar herkeze..
    GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    eyvallah Bin9yüz85

sağolasın az kaldı bugün yarın çıkıyo plaka..

ehliyette tmm bi emniyet işi kaldı
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Opelle başından geçeni yazmışsın Eray, yaşanıyor zaman zaman böyle şeyler Geçmiş olsun, aman dikkat

Alıntı honda.cbr.125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol abicim yok fazla bisi motorda sadece iste debraj levyesi kirildi...
    bnde sinirden tekme attim parktaki banklardan birine simdi ayagim aciyo o kadar
    Şafak ya senin haberin yok dimi, ben kullanıcı adımı değiştirdim. Aytaç ablan ben Aytaç ablan, abicim demişsin yaaaa koptum

Bu arada tekrar tekrar geçmiş olsun canım

Motosikleti
    YAKINDA KEEWAY LANDCRS.
    selam arkadaslar herkese hayırlı gunler dılıyorum.

Stewkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 Chopper (artık yok)
    Sezar26 hoşgeldin istanbullumusun?
    GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler

Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    Alıntı sezar26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar herkese hayırlı gunler dılıyorum.
    hoşgeldinn..............................

Motosikleti
    YAKINDA KEEWAY LANDCRS.
    Alıntı Stewkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sezar26 hoşgeldin istanbullumusun?
    hosbuldum stewkan aslında eskısehırlıyım ama ıstanbulda calısıyorum.maltepede.

tesekkur ederım emın26 eyvallah.

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    Opelle başından geçeni yazmışsın Eray, yaşanıyor zaman zaman böyle şeyler Geçmiş olsun, aman dikkat

Şafak ya senin haberin yok dimi, ben kullanıcı adımı değiştirdim. Aytaç ablan ben Aytaç ablan, abicim demişsin yaaaa koptum

Bu arada tekrar tekrar geçmiş olsun canım

valla ablacim cok ozur dilerim ya bilmiyodum degistirdigini

Alıntı honda.cbr.125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ablacim cok ozur dilerim ya bilmiyodum degistirdigini
    Hee Aytacı forumdan sepetlediler...

İhaleye fesat karıştırma, hatalı şifre girme, sahte kullanıcı adı suçlarından yargılandı. Adalet yerini buldu...

Neyse ki biz yönetime rica ettik. Gençtir, yapmış bi cahillik dedik. Onlar da affetti..

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hee Aytacı forumdan sepetlediler...

İhaleye fesat karıştırma, hatalı şifre girme, sahte kullanıcı adı suçlarından yargılandı. Adalet yerini buldu...

Neyse ki biz yönetime rica ettik. Gençtir, yapmış bi cahillik dedik. Onlar da affetti..
    Ucuz yirtmis Aytac ablam :

Motosikleti
    KROSS 250
    evet herkeze iyi akşamlar bugun iyi bi yagmur ve soguk yıdım ve uzerımde hıcbır koruyucu yokdu yani ilerde zature tehlikesi var neyse işten gelirken yani dademin len arkamdan dut dut biri korna basıyo ulan aynadan bakıyom sırf işik gozukuyo durdum sinan abiymiş onlada tanişmiş olduk kerçi ben titremekten pek bişey konusamadık ama olsun birazda iş yerindeki sinirimi motorumdan alıyodum hızlı da giyodum zor yakaladı her hal beni sinan abi kusura bakma bide kask baya sesı etkiliyo iceri ses almıyo neyse bugun ku özet o şimdi sinan abide katılır bide o anlatır ve AYTAÇ ABLA imzamız biraz kotu ama sen bizdensın idare et ve yeni uyeyim daha iyi bi imza buluyum deyiştircem ...

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    evet herkeze iyi akşamlar bugun iyi bi yagmur ve soguk yıdım ve uzerımde hıcbır koruyucu yokdu yani ilerde zature tehlikesi var neyse işten gelirken yani dademin len arkamdan dut dut biri korna basıyo ulan aynadan bakıyom sırf işik gozukuyo durdum sinan abiymiş onlada tanişmiş olduk kerçi ben titremekten pek bişey konusamadık ama olsun birazda iş yerindeki sinirimi motorumdan alıyodum hızlı da giyodum zor yakaladı her hal beni sinan abi kusura bakma bide kask baya sesı etkiliyo iceri ses almıyo neyse bugun ku özet o şimdi sinan abide katılır bide o anlatır ve AYTAÇ ABLA imzamız biraz kotu ama sen bizdensın idare et ve yeni uyeyim daha iyi bi imza buluyum deyiştircem ...
    adam ne duyuyo ne bişey paso vites atıyo 2 3 4 akşam bana atraksiyon yaptırdın hee . hava hastanesinin ordan bi kayboldun bi daha ışık yanmasa gene yakalayamıcam 4 tane ışık var gene de görmedi adam beni . bölelikle taha'nın da elini sıkmış oldum tanıştık ayaküstü 5dk sobaya yanaş adamım bugün ben de napcamı şaşırdım valla bi yağmur yağıyo yağmurluğu giyiorum pat 5dk sona güneş açıyo terlemeye başlıyom 3 kere yamurluk giydim çıkardım. birinde de rüzgardan düşüyodum eczacılığın önünde. tam anadolu'dan kaptırdım ışık da denkgeldi sona tramvayın döndüğü yerde açık alanda bi tokat gibi rüzgar yedim anında gazı bırakıp sıkı tuttum direksiyonu hiç olmamıştı böle resmen tokat gibi geldi

çoktandır cbf150 sesi duymuyordum iyi geldi bi açıdan da

Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    iyi aksamlar herkese...................

Motosikleti
    KROSS 250
    abi duyduysan ne mutlu normalde böyle hızlı gıtmem deyimde abilerim kızmasın üşümüştüm ondan yani abi sen ybr diyon alm sanada bi cbf olmamı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler