[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
mt'nin diğer üyeleriyle tanıştınızmıki ? ben en çok mete abiyi merak ediyodum. ...
Yanlış hatırlamıyorsam bu motor Emiroğlu Motor(AFYON) yapımı...Motorun resmini bir sitede görmüştüm ve orada depo üstünde öyle yazıyordu diye hatırlıyorum...Ali Osman Abi yapmış olabilir çünkü zamanında babamlarla falan baya uğraşmışlar bu tip motorlar üstünde...Oğuz Abi daha iyi bilir sanırım eğer motoru Ali Osman Abi yaptıysa
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şimdi şöyle tarif edeyim
Kendileri "602 MZ" olur ; ustaların tabiriyle "602 RR"
İcad eden ve test sürüşlerini yapan ustaların ağzından dinledim ;
* Motor uzun bir patinaj ile kalkıyor.
* Soldaki motor ayak marşı ile çalışıp; onun sayesinde sağ motor vurdurularak çalışıtırılıyor.
* Arka teker sık sık kabak oluyor.
* Virajlarda egsozlar nedeniyle fazla yatırma imkanı olmuyor.
* İki ayrı motor olduğu için belli hızdan sonra uyuşmazlık oluyormuş ve randıman vermiyormuş.
Motorların arka kısmında krank sistemine benzer bir sistem var. Bu sistemde ; bir mil ve bu mile bağlı üç dişli var. Bu 3 dişli sayesinde 2 motordan alınan güç, Zincir ile arka tekere ulaşıyor!
Motorda süper bir güç, ses ve yakış var
ulan bunun 251 zor zaptediyo arkadaş bunu yolda nası tuyolar yanlıs hatırlamıyosam bu mz 602 di demi beyler 502miydi ve bugun bizde yaptık bi ekşin resimleri koyardım ama bende o yetenek yok bana motor surde suruyim ama bilgisayar yok amele geldik amele gidiyok şimdi arkadaşin telde elime gecsın koyacam mt ye yada birine msn den atayım o koysun abiiii SİNAN abi bu yeteneksiza bi yardım cı ol be abi
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Umut, Faruk
http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C0...63606-full.jpg
+25 CC
lan engin racınglerde boynun bükük cıkıyor xt 660 üzerinde şahman padişah gibi duruyorsun ne iş.sende xt cisin anlaşılan.ben seni yerim yerimm..
herkese günaydın..................
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Günaydın MT
Fuar resimler güzelmiş orda olmak vardı ama iş güç. Önümüzdeki ay ayarlayalımda herkeze uyacak şekilde piknik yapalım beyler..
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
Günaydın Eskişehir MT...Nette dolaşırken baya ilgimi çeken bi resim oldu buraya da koyayım dedim Söze gerek yok resim anlatıyor herşeyi...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Süleyman videodaki adamın ilk başta kurtulma şansı varmış ama sonradan kazaya meil vermiş
Emin hayırlı olsun bakalım. Ama seni yollarda plakalı görmek istiyoruz
Demek Emrahla takılıyorsunuz, Emrah iyidir severiz kendisini
mterayes 25 karakterine başlamak yerine aralarda fazla boşluk bırak, işe yarayacaktır
Hem sen plakasını verdiğin opeli neden sordun
Cüneyt abi yaldır yaldır ne demek ya
digi_boy sabah sabah soruyu çözmeye çalıştım yaaa
Şafakcım geçmiş olsun, bir hasar yoktur umarım
Bora Mete abi konusunda aklımı karıştırma yaaa
Hamza inekler bile üst geçidi kullanıyorlar diyorsun yani
İstanbula giden arkadaşlar abiler fotoğraflar çok güzel, süper eğlendiğinize eminim
sorma ismail yawww
ah xt ahhh
bu konudaki atasözlerimiz.
xt ciye hayabusa vermişler yine de xt m demiş
sakla paranı askerden gelince xt alırsın
ne xtler gördüm üzerinde ben yokum, ne ben gördüm altımda xt yok
xt ci yolunda gerek
xt ile yola cıkan cok yol alır
xt nin deposundan benzini karterinden yagını eksik etmeyeceksin
ybr nin nesi var xt nin sesi var
ben seni yirim yirim
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Şafakcım geçmiş olsun, bir hasar yoktur umarım
iyi aksamlar mt26
saol abicim yok fazla bisi motorda sadece iste debraj levyesi kirildi...bnde sinirden tekme attim parktaki banklardan birine simdi ayagim aciyo o kadar
arkadaslar ıstanbulda oturuyorum aamaaa koyu bır eskısehırlıyım vede motorum yok allah ızın verırse yakında motor alıp aranıza katılmak ıstıyorum tabı yerınız varsa kendınıze ıyı bakın sımdıden eyvallah...
honda cbr cok tesekkur ederım bunu duymak ınan benım ıcn seref.ama motorum olsada katılsam tadından gecılmez forumun
ama benım oyle cok param yok bı keeway 150 SL almayı dusunuyorum o kadar hemde ıkıncı hatta ucuncu el
gelırım kardesım gelmezmıyım ıns...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)