günaydın arkadaşlar.hepinize hayırlı sürüşler
YBR_250 in the Esk-işehir Policee
evet hamza çaktım belkidaha iyi görürler diye hep yakıyom.bazen kafam atıyo uzunlarla beraber çakıyom dikine acaip güzel oluyor saol eyvallah
nerdenanladın la hemen ybr 250 oldugunu ben olsam altına üstüne 2 sat bakarım bu nemiş diye ama eksozu, aynaları ve jantları belli ediyomuş hakkaten bi dah baktım da
herkese selam arkadaşlar;
uzun süredir görüşemiyoruz.öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun..inşallah bizler için de dua etmişsinizdir... bu arada benim motor yine canımı sıktı ya...benim motoru kullanan arkadaşlar da bilir debriyaj sıyırması varmış ben anlamıyorum onlar söledi..gerçektende öle bi hastalığı varmış..ve zannımca şu aralar biraz fazla yaktı oda debriyajdan olsa gerek diye düşünüyorum...yine masraf ooooofffffffff ooooooooffffffff..ulan motor bende seni kız gibi yapacağım ama işin sonunda ben biteceğim bu arada havalar ısındı ne zaman buluşuyoruz bi daha ya önümüzdeki hafta sınav haftamız inşallah ondan sonra doyasıya dolaşacağım yine bu arada piknik olayı falan yapan yok mu ya hafta sonları:(
herkeze iyi akşamla bileçikten ayagımın tozuyla geldim diyemiycem cunku camurdu ve bu sabah dukkanın önunde bakiştıgım kanuni rokkolu sen miydin digi abi
________________viper Ve Diyer Abilerim Busayfaya Ben Nası ReSim Ekleycem Bi Yardım Cı Olun ??????___________
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
resim eklemekle ilgili detaylı anlatım genel forumda var
ancak şurdaki dağ manzaralı simgeyle yapabilrsin direk resme giden web adresini oraya yazıyosun
[B]dirty bike[/B]
Wayyy dayının wayyyy Ne günlerdi...
--- --- ---
Mesajlarınıza Nasıl Resim Eklersiniz! TIKLAYINIZ...
Resim Mesim Koymuyom Ne Beceriksizmişim Ya Ama Bidaha Denycem
woxter bu ne ya karışmış herşey birbirine girmiş...
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
özür Dilerim Biraz Kariştırdım Kusuruma Bakmayın Neyse Baska Bı Gun Tekrar Denerim
he ya sonunda gördüm seni tam dönüyim geliyim yanına diyodum sen kapının önüne çıktın. gördün beni dedim akşam yazar eğer oysa. ben sinan esk.de bi tek bende var o kadar temiz bakımlı çantalı rokko kannımca. ben daha görmedim
kötü oldum be volkanım. at'ı sattı bakalım ne alcak dayının
Selamunaleyküm herkese hayırlı akşamlar
a.selam oğuz. ya dükkanı kapamışın sen geçen geldim hevesli hevesli ahanda ne görim. mt stikerı kalmış kapıda bi tek
sinan abi aha sardık takımları gidiyoduk seni gördüm ulan elsallayım dedim sonra sen deyilsindir kim bu salak bana elsallıyo durumuna düşmeyem dedim abi beni görürseniz durun abi aha ben deyicemde resim koyamıyom sarişin ahiften palaçör biriyim neyse işte .bende _ TAHA _ ismim o yani...
bende hafiften gülümseyim dedim ışık yandı bastım gaza zaten aradaydım eğlenemedim de. neyse görüşürüz nasılsa artık ama nası özellikle baktım gözünün içine içine
yaşasın bugunden itibaren bahar geldiii
bende anladıda iş işten geçtiydi sinan abi neyse beklerim
evet oğuzhan ın dükkanı tam hayal ettiğim gibi kocaman sağolsun bugun benimle de cok ilgilendı ama nasip degılmıs
arkadaslar bu arada dilek ecza deposundan aytekin ve bulutun çok selamı var hepinize
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)