Kandiliniz mubarek olsun...
herkeze iyi akşamlar kandiliniz tekrar mubarek olsun
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Gün geçer gece gelir. Yaşam biter ölüm gelir. Geçse de zaman unutulduğunu sansa da inan, her önemli günde akla ilk svdiklerimiz gelir. Kandiliniz Mübarek Olsun dostlarım
vaybe buyuk adamsın digi abi bi tanışam abi yüzyüze yav
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ESKİŞEHİR MT , ALLAHIN NURU ÜZERİNİZDE OLSUN
Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ESKİŞEHİR MT , ALLAHIN NURU ÜZERİNİZDE OLSUN
Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil,mevlid kandilin mübarek olsun.
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
volkan sende yaptırsana böle CBR gibi olmuş bak CBF 250 RR
cümleten kandiliniz mubarek olsun ahali
125cc 2003 model
sigorta günü gelmiş ne kadardır bilen var mı ?
geçen sene bu zamanlarmış demekki volkan hatırlıyo musun beraber yaptırmıştık (:
[B]dirty bike[/B]
burada benden küçük online Eskişehir MT üyesi olmadığı için bütün abilerim ve arkadaşlarımın ve (birtane de olsa) ablacığımın kandilini kutlarım.Umarım dualarımız Allah indinde kabul olunur.Hepbirlikte nice kandillere erişiriz inş.Hepinizi çok ama çok seviyorum.En büyük ailemsiniz benim.Bugünün hürmetine Rab'bimden isteğim:
Bizleri her iki cihanda hep birlikte kılsın
Cümleten hayırlı akşamlar dilerim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
evet motosikletin ve seni ben de çok seviyorum
ben daha mtv'yi yatırmadım. en son 32ydi kaç oldu acaba ? sigorta daha temmuza kadar var
İyi akşamlar Eskişehir MT...Kandiliniz Mübarek Olsun...
Ya woxter şu cbf'in bi fotosunu koyar mısın merak ettim şimdi
Bu akşam tam anlamıyla iki serseri hamamyolunda spx 103'lerle deyim yerindeyse terör estiriyordu...İnsanların arasından bir sağa bir sola...Üstüne üstüne falan O an şeytan dürttü Dedi ki "Hamza tam yanından geçerken tep şuna bi tane sürtülsün gitsin " Tabi şeytana uymamak lazım ama aynı yerde biz gürültüden ceza yiyoruz adamlar vızır vızır geziyor hiç bişi yok Neyse sabahta dershaneler sokağında bi scooterlı vardı Öğrenciler tenefüse çıkmış her yer öğrenci kaynıyor bu manyakta o kadar öğrenci arasında scooterla ön kaldırmaya çalışıyor Kalkışta ön dikiliyor motor 10 cm gidiyor küt ön iniyor Valla bugün içimden birkaç motor sürdüğünü sanan serseriyi dövmek geldi ama insan içinden gelen herşeyi yapmamalı dimi hele tek başınaysa
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
hepınızın kandılı mubarek olsun
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
iyi akşamlar arkadaşlar
mevlit kandiliniz mübarek olsun dualarınızı eksit etmeyin
selam ve saygılarla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
hamza aman kardeşim suçlu sen olursun orda biz yapsak hem halk hem polis tirip yapardı. ama biz motorcuyuz yapmayız kaskımız takılı adam gibi giderdik pegoların plakada yok tabi .kask takmayıp motora bınen motorcu asla olamaz
emre senın tek tekerını ozledım valla
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Plaka yok koruma yok...Her tarafında kırmızı lambalar birde çakar ampul takmışlar fara tırrrrr tırrrrr dolaşıyolar etrafta ya Ya tamam anlıyorum zevk meselesi çokda güzel onlara göre ama ya çoluk çocuk çıksa çünkü malum trafiğe kapalı alan ve çarşı yani ya
Bu arada Sinan abi msnde söylemeyi unuttum bugün Şair Fuzuli caddesinde sanırım (Krizalit'in olduğu cadde) seni gördüm...Sisleri çakmışsın gidiyordun...Yakışmış abi sisler tekrar güle güle kullan
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
gripi, mterayes26, GökhanYENİCELİ, AS_DOPER
İyi geceler herkese....
Kandiliniz mübarek olsun....
herkese günaydın.........
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Arkadaşlar herkeze günaydın.
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
Günaydın Eskişehir MT. Güneşli günler.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)