Selamunaleyküm millet günaydın son eklenen resimlere baya güldüm güzelmiş
Selamunaleyküm millet günaydın son eklenen resimlere baya güldüm güzelmiş
2 resim benim okudum yerdeydi
heyt gidi günler..
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Günaydın MT herkeze günaydın.
Hafta sonu castrol power1 15-40 koydum motora kullanım klawuzunda 1.4lt yazıodu 2Lt sünger gibi yuttu suan 450km de bidahaki değişimi ne zaman yapıyım dersiniz??
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
Eray aslında adamlarda haklı...Stadta bile olmayan yani varolmayan Sakarya taraftarına küfrediyordu bizimkiler...İşin bir diğer yanı ise stadta bırakın bir kişilik yeri adım atacak yer kalmamıştı ve içerdeki insan sayısı kadar kapıda insan vardı ve yönetim tabi ki bu taraftarı içeri alamadı çevik kuvvette işini yaptı...Kurunun yanında yaşta yanar olayı bu Adam bi patlatıyor silahı hadii biber gazı onlarca taraftarın üstüne yayılıyor...Genci,yaşlısı,erkeği,bayanı...Sonrasın da ne oluyor taraftar canının yanmasının acısıyla çevik kuvvete yönelince adamlar kendini koruyor Bi yönden haklılar yani Bu arada liderliğe oturmamız için önümüzdeki maçı bizim yenmemiz ve Antalya ile Sakarya'nın ya yenilmesi yada berebare kalması gerekiyor yoksa işimiz zor....
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
selam, arkadaşlar nasılız bakem..motoru sattık yaya kaldık ayran içtik ayrı düştük gibi olduk..ama yakında inşallah bir racıng le yollarda olucam inşallah,bakalım nasip kısmet..umutcum merak etme senide görücem ben kanka..bora yaşıyormu yaa...
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
umut bugün babanla tanıştık :D
iyi aksamlar herkese................
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
ramazan ayında azmı oturduk sanki ilk defa oturuyormussun gibi yazmışın bide arkadan yıldız yapardık ohh misler gibi
Kardeşim moturunu sattın tanımam artık ben seni sen kimsin seni tanıyormuyum moturun yoksa muhattap olma benle
yarın akşam alanyaya yolcuyum ev kiralıyacağız gelecek varsa götürebilirim şu anda yüzülüyormuş beleş tatil
elimde fuar davetiyesi var alanyaya gideceğim için fuar işi yattı isteyen arkadaşa yarın teslim edebilirim saat 15:00-19:00 arası salondayim
herkeze hayırlı aksamlar .
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
iyi geceler esk mt nasılsınız fuar için bi planı olan yokmu cumartesi bende gidecem ismail ne oldu. toplu gitme işi,sahi motorsuz adam gereksiz adam buraya motorsuz girilmezsen durdun yaza girerken motoru sattın böyle yolda motorcuları takip edersin ondan sonrada mesaj çekersin
ula senın kafan pazardan beri karısık sana ahmetin cenazesı var komsusu ölmüş cıkamıycakmıs dedık
1. si sakarya , karsıyaka ve antalya taraftarıda aynı haltı yıyor hatta sen git karsıyakada yanlıslıkla sıyah kırmızı gıy bakalım buraya nasıl cenazen donuyor .
2.bu federasyonun suçu, şükrü abi ( kanal 26 ) maçı ızleyenler neyse ızlemeyenler ıcın 1 kere goster sonra dısarda biletiyle kepaze olan taraftarın çilesini göster .... çarsıda mutlaka gorurum ve kendısıne ıletecem bunu
3.söz dogru ama yeri yanlıs bileti olmadan tellerden atlayanları sadece seyrettıler . ve nefer gurubunun ettıgı kufur polıse degıldı o yuzden o cocukları coplama hakkına sahıp degıl ...
ve sergenın olmadıgı krıtık bıy oyun teknık dırektorumuz neden sergen abıyı oynatmadı anlamıs degılım ve eger bu takım hep boyle oynarsa bıze süper lig hayal stada zor gırdım yer bulamadım maymun gıbı oradan oraya tırmandım belım hala agrıyor
slayer ve eskişehir mt gelin c tesı gecesı gıdelım bursa yolundakı araba yarıslarına ( cartıng denıyor galıba )
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
abisi cumartesi aksamı araba yarışi nerde ve saat kaçta bi bilgi alabilirmiyim sagol
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
abi alem adamzın yaa.bi çadır kuraydın abi oralara da çatır çatır beleş internetin keyfini çıkaraydın
*woxter senin cbf digital image fotoğrafçılık ve sidre soğutmanın tam önünde duruyor her Allah'ın günü görüyordum onu o senin motor dimi woxterGerçi o şekilde domuzluğa sahip başka bi cbf görmedim Eskişehir'de ama
İyi geceler olsun Esk. MT
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)