Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Selamunaleyküm millet günaydın son eklenen resimlere baya güldüm güzelmiş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    2 resim benim okudum yerdeydi

heyt gidi günler..
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Stewkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 Chopper (artık yok)
    Günaydın MT herkeze günaydın.

Hafta sonu castrol power1 15-40 koydum motora kullanım klawuzunda 1.4lt yazıodu 2Lt sünger gibi yuttu suan 450km de bidahaki değişimi ne zaman yapıyım dersiniz??
    GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan eskişehir doktorlar caddesindeki bir banktan selamlar wriless'ını şifresiz kullanan hatta gecenin bu saatinde kapamayanlara
    ayrıca teşekkür eder iyi geceler dilerim
    Alemsin ya gece gece ne işin var banklarda

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    Alıntı Stewkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın MT herkeze günaydın.

Hafta sonu castrol power1 15-40 koydum motora kullanım klawuzunda 1.4lt yazıodu 2Lt sünger gibi yuttu suan 450km de bidahaki değişimi ne zaman yapıyım dersiniz??
    yutar kardesım yutarr..ama sen klavuzunda yazan 1.4 lt degerını gecme bence..sonra motor gıtmıyo dıye yakınmaya baslarsın..fazla yag ıyı degıldır..az yag hıc ıyı degıldır
    bu konuda daha derın bılgı ıcın oguzhan emırogluna baglanıyoruz
    buyrun oguzhan bey söz sızde

Motosikleti
    Yuan 150gy-3a
    Alıntı ozi2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamunaleyküm millet günaydın son eklenen resimlere baya güldüm güzelmiş
    a.slm günaydın ustam
    [B]dirty bike[/B]

Stewkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 Chopper (artık yok)
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konuda daha derın bılgı ıcın oguzhan emırogluna baglanıyoruz
    buyrun oguzhan bey söz sızde
    oğuzhan bey hattan düştü galiba tekrar bağlanırız
    2lt yağ aldıktan sonra dahada boş yer kaldı ama bilmiyorum ilerde anlarız eyw saol hocam..
    GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çevik kuvvet işini nerde yaptı kı neferlı cocuklara saldırdı bıze saldırdı . babama bile cop kaldırmıs 53 yasında adam ne gıbı anarsı yarabılecekse babamda amirine gidip tebrıkler amırım 53 yasında mac ızlemeye gelen adama cop kaldırdılar tebrık ederım demıs gecmıs

bana sorcak olursanız bir daha zor gıderım maça takım koca bir 0 benım gozumde
    Eray aslında adamlarda haklı...Stadta bile olmayan yani varolmayan Sakarya taraftarına küfrediyordu bizimkiler...İşin bir diğer yanı ise stadta bırakın bir kişilik yeri adım atacak yer kalmamıştı ve içerdeki insan sayısı kadar kapıda insan vardı ve yönetim tabi ki bu taraftarı içeri alamadı çevik kuvvette işini yaptı...Kurunun yanında yaşta yanar olayı bu Adam bi patlatıyor silahı hadii biber gazı onlarca taraftarın üstüne yayılıyor...Genci,yaşlısı,erkeği,bayanı...Sonrasın da ne oluyor taraftar canının yanmasının acısıyla çevik kuvvete yönelince adamlar kendini koruyor Bi yönden haklılar yani Bu arada liderliğe oturmamız için önümüzdeki maçı bizim yenmemiz ve Antalya ile Sakarya'nın ya yenilmesi yada berebare kalması gerekiyor yoksa işimiz zor....
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alemsin ya gece gece ne işin var banklarda
    süperdi ama kimsecikler yoktu (görev başındaki memur beyler hariç) açtım notbook'u bisürü baglantı buldum o saatte doktorlardan yazmanın çılgınlığını yaşadım. Unutmadan gecenin o saatinde birde güvercin besledim oda ayrı bir güzellikti

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    selam, arkadaşlar nasılız bakem..motoru sattık yaya kaldık ayran içtik ayrı düştük gibi olduk..ama yakında inşallah bir racıng le yollarda olucam inşallah,bakalım nasip kısmet..umutcum merak etme senide görücem ben kanka..bora yaşıyormu yaa...

Motosikleti
    cıbır125r
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    umut bugün babanla tanıştık :D

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    iyi aksamlar herkese................
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    süperdi ama kimsecikler yoktu (görev başındaki memur beyler hariç) açtım notbook'u bisürü baglantı buldum o saatte doktorlardan yazmanın çılgınlığını yaşadım. Unutmadan gecenin o saatinde birde güvercin besledim oda ayrı bir güzellikti

ramazan ayında azmı oturduk sanki ilk defa oturuyormussun gibi yazmışın bide arkadan yıldız yapardık ohh misler gibi

Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora yaşıyormu yaa...
    Kardeşim moturunu sattın tanımam artık ben seni sen kimsin seni tanıyormuyum moturun yoksa muhattap olma benle

yarın akşam alanyaya yolcuyum ev kiralıyacağız gelecek varsa götürebilirim şu anda yüzülüyormuş beleş tatil

elimde fuar davetiyesi var alanyaya gideceğim için fuar işi yattı isteyen arkadaşa yarın teslim edebilirim saat 15:00-19:00 arası salondayim

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    selam, arkadaşlar nasılız bakem..motoru sattık yaya kaldık ayran içtik ayrı düştük gibi olduk..ama yakında inşallah bir racıng le yollarda olucam inşallah,bakalım nasip kısmet..umutcum merak etme senide görücem ben kanka..bora yaşıyormu yaa...
    geçen geldik biz erayla akşm senin cenazen varmış komşunmuş galiba arayamadık .

Alıntı eminn26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi aksamlar herkese................
    eyvallah emin sağol. naptın aldınmı cbf 150'yi ?

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora abi avatarına bittim

Motosikleti
    KROSS 250
    herkeze hayırlı aksamlar .
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    iyi geceler esk mt nasılsınız fuar için bi planı olan yokmu cumartesi bende gidecem ismail ne oldu. toplu gitme işi,sahi motorsuz adam gereksiz adam buraya motorsuz girilmezsen durdun yaza girerken motoru sattın böyle yolda motorcuları takip edersin ondan sonrada mesaj çekersin

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen geldik biz erayla akşm senin cenazen varmış komşunmuş galiba arayamadık .

eyvallah emin sağol. naptın aldınmı cbf 150'yi ?

bora abi avatarına bittim

ula senın kafan pazardan beri karısık sana ahmetin cenazesı var komsusu ölmüş cıkamıycakmıs dedık

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eray aslında adamlarda haklı...1 Stadta bile olmayan yani varolmayan Sakarya taraftarına küfrediyordu bizimkiler...2 İşin bir diğer yanı ise stadta bırakın bir kişilik yeri adım atacak yer kalmamıştı ve içerdeki insan sayısı kadar kapıda insan vardı ve yönetim tabi ki bu taraftarı içeri alamadı çevik kuvvette işini yaptı...3Kurunun yanında yaşta yanar olayı bu Adam bi patlatıyor silahı hadii biber gazı onlarca taraftarın üstüne yayılıyor...Genci,yaşlısı,erkeği,bayanı...Sonrasın da ne oluyor taraftar canının yanmasının acısıyla çevik kuvvete yönelince adamlar kendini koruyor Bi yönden haklılar yani Bu arada liderliğe oturmamız için önümüzdeki maçı bizim yenmemiz ve Antalya ile Sakarya'nın ya yenilmesi yada berebare kalması gerekiyor yoksa işimiz zor....
    1. si sakarya , karsıyaka ve antalya taraftarıda aynı haltı yıyor hatta sen git karsıyakada yanlıslıkla sıyah kırmızı gıy bakalım buraya nasıl cenazen donuyor .
    2.bu federasyonun suçu, şükrü abi ( kanal 26 ) maçı ızleyenler neyse ızlemeyenler ıcın 1 kere goster sonra dısarda biletiyle kepaze olan taraftarın çilesini göster .... çarsıda mutlaka gorurum ve kendısıne ıletecem bunu
    3.söz dogru ama yeri yanlıs bileti olmadan tellerden atlayanları sadece seyrettıler . ve nefer gurubunun ettıgı kufur polıse degıldı o yuzden o cocukları coplama hakkına sahıp degıl ...

ve sergenın olmadıgı krıtık bıy oyun teknık dırektorumuz neden sergen abıyı oynatmadı anlamıs degılım ve eger bu takım hep boyle oynarsa bıze süper lig hayal stada zor gırdım yer bulamadım maymun gıbı oradan oraya tırmandım belım hala agrıyor

slayer ve eskişehir mt gelin c tesı gecesı gıdelım bursa yolundakı araba yarıslarına ( cartıng denıyor galıba )
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    KROSS 250
    abisi cumartesi aksamı araba yarışi nerde ve saat kaçta bi bilgi alabilirmiyim sagol
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    şuan eskişehir doktorlar caddesindeki bir banktan selamlar wriless'ını şifresiz kullanan hatta gecenin bu saatinde kapamayanlara ayrıca teşekkür eder iyi geceler dilerim
    abi alem adamzın yaa.bi çadır kuraydın abi oralara da çatır çatır beleş internetin keyfini çıkaraydın
    Alıntı woxter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze hayırlı aksamlar .
    *woxter senin cbf digital image fotoğrafçılık ve sidre soğutmanın tam önünde duruyor her Allah'ın günü görüyordum onu o senin motor dimi woxterGerçi o şekilde domuzluğa sahip başka bi cbf görmedim Eskişehir'de ama

İyi geceler olsun Esk. MT
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler