Günaydın Eskişehir MT.
Bol kazançlı, bol güneşli günler herkese...
Günaydın Eskişehir MT.
Bol kazançlı, bol güneşli günler herkese...
Günaydınnnnnn
Günadın Eskişehir-MT herkeze günaydın..
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
arkadaslar a2 yi de alıcaz sınavları geçtik te
sürücüler odasında ne kadar harç alıyolar biliyomusunuz??
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
sürücüler odasınadamı para verecekmişiz? bende kursa gidiyorum ama bana öyle bişey söylemediler.
kardeş egzosa pervane işlemini eskişehirde nerde yaptıracağımı söylemediniz
sanayide egsozculara git yaparlar ama ben aynı sesi alabileceğini sanmıyorum.
slm eskişehir mt bugün staj yerimden küçük bi işimi halletmeye çıktım baktım ki yahya abim nöbette.ben motora bakarkene yukarıdan biri cama çıkmış bni çağırıyo Eee iyi adam; motoruna bakarken yakalarmış adamıgittim yanına biraz sohbet biraz muhabbet bir bardakta çay ile çok güzel bi yarım saat geçirdik.Burdan tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum Yahya abicim
Ehliyete az kaldı,havalar ısınıyo bense:
-ya sabır demekten başka bişi yapamıyorum.Ayak üstü bi yakalanırsam acayip taklaya gelmiş olurum diye tekrar tekrar Ya sabır
Selcuk sen taktın bu egzost işine arkadaşım ya.bırak çıkmasın o ses ne olacak ki.Tabi kendi seçimin ama...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Arkadaşlar pazar günü balığa gitmiştim söğüt tarafına yolda giderken bursa yolu üzerinde go-cart olduğunu farkettim.ne dersiniz o tarafa bi operasyon düzenlesek bi hafta sonu???
yaw a2 için ne kadar para yatırldığını bilen yokmu ...
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
valla emin yanlış hatırmalmıyorsam 52 civarı yatırıyosun. sen tescil salonunda soldaki vezneye dosyanı veriyosun. sonra o sana sölüyo. şuraya git şu kadar para yatır diye. sona da dekontu getirip ehliyt kartını alıyosun. rakam değişmiş olabilir. sen yinede yanında temiz bi 75 götür. nolur nolmaz
inşallah bakalım. şimdiden hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)