Günaydın Eskişehir-MT herkeze günaydın hayırlı işler bol kazançlar..
Günaydın Eskişehir-MT herkeze günaydın hayırlı işler bol kazançlar..
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
İşler yoluna girince bakarsın yine. Biraz sabır Sonuçta bu fedakarlık babanın işleri için, her ne kadar devletin hatası olsa da
Buna benzer bir olay bizzat tanıdığım bir abimin başına gelmişti. Park ettikleri araçlarını bulamayınca polis devreye girmişti,digi_boy26 adlı üyeden alıntı
araç bulunduktan sonra da park yerini unutup araçlarını kaybedip polis memurunu meşgul ettikleri için ceza yemişlerdi
Herkese günaydın
motoru sattık cüneyt abi rodaj bahanesiyle geliyo yanıma veriyor gazı veriyor gazı.kalp atışlarımı hızlandırıyo..abi durumumu düzeltiyim göstericem sana...
Başlığı gördün mü "BÖYLESİ YOK CBR 125 R" Umarım başkada olmaz Napmışlar motora ya Ayrıca bu renklerin ruhsata işli olduğunu sanmıyorum alan kişiye sorun çıkarır renkten dolayı bence...bunlarda insansa ben hayvanım midem bulandı
Günaydın Eskişehir MT...Hava kapalı gözüküyor bugün yine Ama olsun bana fark etmiyor,yağmur yağsada çıkıyorum yağmasada Tabanvayla aynen doktorlara
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
motosiklet bi hastalık değil herşeyiyle bi yaşam tarzıdır...
haklısın bilader de tam bir senede ilk mesaj???????????????????
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Hurda kardeş 1 senede epey dikkat çekici bir mesaj olmuş yaw, bunu yazmak için çok düşündün sanırım, zahmet oldu sağol
merhaba arkadaşlar.
ybr 125 imi satıyorum. ilgilenenlere duyurulur.
yabancıya gitmesini istemediğimden ilk size söylüyorum.
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
sağol aytaç ama çok hayallerim vardı. emok'a filan motorla giderim diyordum ulen bu develtin.... neyseki indirim yapılcak.15.000in hepsi ödenmeyecek. o zamanlarda o veznede çalışanın ihmalkarlığı da göz önünde bulundurularak tekrar ayarlama yapılacak. işlerde kesat zaten. dün akşam işe çıkıyım babam biraz dinlensin dedim saat 7den 12ye kadar 35lira ancak topladım
viravira26 sana geçirmiş oldugun kazadan dolayı geçmiş oldun diliyorum.
sinan sana da vergi borcu nedeniyle ybr işinin yatmasından dolayı geçmiş olsun diliyorum.
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Herkese selam...
Birkaç gün önce muhabbeti geçmişti. Birdaha hatırlatmak ve doğru bilgiyi okumanızı rica ediyorum!
Konu : Motosiklete hangi yağ konulur, hangi yağ konulmaz.
Açıklamadan Alıntı: İlgili Link ve Siteler:
Bu linkden de kontrol edebilirsin:
http://www.castrol.com/castrol/subse...tentId=6006939
Motosiklet için de bu yağları tercih etmen gerekir:
http://www.castrol.com/castrol/subse...tentId=6008855
Bu linkte yanlış yağ seçimi ve zararları ile ilgili yazıları bulabilirsiniz; özellikle #6 no'lu mesaj'a dikkat:
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...tml#post418284
Volkan abi msj.ın yorumsuz.Başka bişi demiyorum
Evet bazen birimizin bildiği diğerimizin bildiğiyle bir olmuyor.Bu nedenle orta yolu bulma çalışmaları sırasında kullanılan bikaç yanlış cümleler(eminimki istemeyerek söyleniyor genelde)tarafları incitebiliyor.Bu tür tartışmalar inanın çok basit şeyler.olmaması gerektiği kanısındayım.Ne demek istediğimi bilmem anlatabildim mi
Bu msj.ından dolayı çok teşekkür ederim abi.
Bu arada İsmail abi hayırlı olsun XTsiz kaldık deseneama olsun altımızda taş gibi MZ var Allah'a şükür ben seni tabanway bırakman abi hiç şüphen olmasın
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ismail dayının mobilet'in hayırlı olsun bi ara verde bi tur atayım
dün itibariyle motorumu bende sattım arkadaşlar 2 tekere biraz ara vericez bakalım...
ağalar kafaya koydum susturucuya ellemeden 2 delikli kapağı çıkaracam tigerda gordum harıka bır ses vardı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)