İsmail her şeyin hayırlısı olsun, konuştuk detayları biliyorsun, senin için daha önemli şeyler olur hayatında inanıyorum
Viravira26 geçmiş olsun Şu bayanlara neden ehliyet verirler hiç anlamıyorum
[QUOTE=viper_1;989573]Dostum geçmiş olsun. Şehir içinde 20'km yi geçmeyeceksin...
iyi diyorsun viper_1 ama o zamanda arkadan gelenlerin tacizine uğruyosun daat daat diye
ben öndeki arabayı takip ediyodum mesafe normaldi. çünkü daha önceden tercübeliyem bu konuda sütten ağzım yanmıştı.
genelleme yapmak istemiyorum ama malesef öyle galiba . bayan bi şöför görünce korkuyorum desem yeridir
viravira26 Geçmiş olsun abicim... Herkese günaydın Eskişehir MT...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
arkadaşlar siz siz olun işletme yeri ya da dükkan filan işletiyorsanız vergilerinizin sisteme geçip geçmediğini düzenli kontrol ettirin. bizim taksinin plakasının vergi bocu çıktı eskiye dair. babam ve plakanın sahibi babamın dayıoğlu yarın kontrol ettircekler vergi dairesinden. büyük ihtimal, dairedeki çalışnaların ihmali nedeniyle ceza ödeyeceğiz. o da yaklaşık 15000 ytl filan. ödeme süresi tanınmadı daha ama ödenmesi gecikirse aracın trafikten otoparka alınması gündemde bu da demektirki benim mayıs haziran gibi ybr işi yattı. yastık altı param vardı o da gidecek. seneye kalacak işim tamda bugun bulmuştum bi 2004 ybr esk.den
Selamunaleyküm herkese hayırlı akşamlar ismail bu arada hayırlı olsun kardeşim
Ve Aleykümselam Oğuzhan abi
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
iyi aksamlar eskısehır mt
İngiltere'de bir sürücü, Suffolk'taki evine dönerken uğradığı St Edmunds adlı kentte park ettikten sonra yerini hatırlayamadığı aracını 7 ay sonra buldu.
Otomobilini kent merkezinde bir ara sokağa park eden 58 yaşındaki Eric King, ilk gün 4 saat aradığı otomobilini, daha sonra aralıklarla 7 ay boyunca aynı kente giderek aradı.
Kentteki bütün pansiyonlarda kalan ve 3 bin sterlin değerindeki Ford Focus marka otomobili bulabilmek için yaptığı bu seyahatler için yaklaşık 500 sterlin harcayan King, kayıp aracının bulunması için belediye ve polise de başvurdu.
King'in aracını park ettiği sokağın sakinleri, 7 ay boyunca birbirlerinin zannettikleri aracın sokakta yaşayan kimseye ait olmadığını fark ederek, polise ve belediyeye terk edilmiş araç ihbarı yaptı ve böylece araç sonunda sahibine kavuştu.
niye hiç kaza olmuyo burda yav
Yanlış hatırlamıyosam daha önce bu sitede verilmişti uzak doğulu bi ülke sanırım çindi
burak beyim buda sana olsun o zmn.düşün derim bak.baya yakşaklı duruo
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA...em270217141994
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
http://www.sahibinden.com/xenon_far_...XQQdisplayitem
umut sabah kalkınca bılet alalım istasyondan zenon almaya gıdıyoz:D:D
olum çok tatlı lan şeker niyetine yiyicen bunu
http://www.sahibinden.com/boylesi_yo...XQQdisplayitem
bunlarda insansa ben hayvanım midem bulandı
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)