Arkadaşlar yaz geldi sayılır hawalar nazar değmesin tam bizlik bi akşam YAZA MERHABA gezisi yapalım gün ve saati herkeze uyacak şekilde olsun benim ve erayın fikri pazar akşamı uyanların veya uymayanların yorumlarını we önerilerini bekliyoruz..!
Arkadaşlar yaz geldi sayılır hawalar nazar değmesin tam bizlik bi akşam YAZA MERHABA gezisi yapalım gün ve saati herkeze uyacak şekilde olsun benim ve erayın fikri pazar akşamı uyanların veya uymayanların yorumlarını we önerilerini bekliyoruz..!
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Herkese günaydın...Bol güneşli bir gün olması dileğiyle
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
abi bizim eray'la beraber gezdiğimiz bi 2000 ya da 2500 km olmuştur. o benden önce başladı gezmeye. bi de ersin'imiz var biliyosan torento1987. onun da plakası TF denkgeldiği için üçümüz takılıyoduk yakın mesafe 45-50 km yerlere. abi mayıs ya da hazirran da almak üzere şimdiden bakıyorum motor. acaip gazlıyım bu aralar zaten satılık dersen valla yakanı bırakmam abi
farketmezdi bana da beni niye yazmadın lenn volkan ? evet ben
selam mt..bugun cok güzel bir yol maceramız oldu
cüneyt abi fatih abi umut ve ben..2 adet racıng motor(954 rr ve zx12)harika yolculuk yaptık...cünet abi motor harika oluş saat gibi allah kazasız arızasız binişler nasip etsin..954 ün rodaj dönemi olduğundan limitleri hakkında bilgi veremicem ama zx12 dehşet verici bir alet...fatihabi kol ve karın kaslarımı çalıştırdı sağolsun..montumun dikişleri sökülücek sandım..o ne yaa...nasipse ilerde bende bir racıng düşünüyorum..tamamen maddiyata dayalı...herkese saygılar..
lemm önder evleniyon mu la..hayırlı uğurlu olsun....
iyi akşamlar eskişehir mt
ekleyin listeye benide
burası neresi ogünün içinde ben hiç gitmedim bilmiyorum
migrosun önünde olurum ben görüşürüz
önder kardeşimizede hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum
byeeeeeeeeeeee
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
ii geceler MT çok güzel bi gündü.herkese teşekkür ederim.kafede fazla kalamadık kusura bakmayın çarşıda da arkadaşlar bekliyodu.yollarda bi kaç tatsız olay yaşadık yine yaya ve faça şahin vakası.ama ben alıştım artık bunlara.hamzanın da ağzı kulaklarına vardı sanırsam tekrar iyi geceler allah gazımıza zeval getirmesin.cüneyt abi motorun 10 numara olmuş.allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
iyi geceler herkese ismail ve burak teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şükür tam istedigim gibi oldu.ALLAH hepimize kazasız binmeyi nasip etsin bugün 200 km yaptım ve özlemissim gazlamayı burak senin motorda 10 numara oldu aman dikkat bu motorlarda fazla tolerans yok
Evet ya harika bir gündü Ya nasıl ağzım kulaklarıma varmasın valla özlemişim rüzgarı hele bir de 600rr da rüzgar bi başka vuruyor insana Ya Burak tekrar tekrar çok ama çok teşekkür ederim harika keyif verici bir gündü benim için Baksanıza resme ya Ne kadar mutlu olmuşum yüzümden belli
Allah bozmasın ne diyelim
Halit abicim hayırlı olsun, Allah tekerini düz döndürsün
Aytaç Hanım Meraba Limuzin Nasıl
Oldukça iyi, kapının önünde bıraktığım gibi duruyor maşallah
Ben Hayret Ediyom Hayretlede Izliyon Her Makina Resmi Gören Vay Süper Oluyo
Kahretsin Bendede Kötü Bi 301 Var Resmini Atçam Atamımıyom Bilgim Yetmiyomu Yanlız Benim 301 Mz Mi Denemek Istiyim Kaç Yapıyo Diye Geçen Ww Polo Arabalı Arkadaşımla Menim Mavişşi Denedim Sonra Arkamdan Zor Geldi Abi şu Penseni Alda Km Telini Bağia Dedi.
usta ben alıyım seyhanıda bı kapısırız
bakalım kac yapıyo o zaman senın mz:D
burak bugun senı gorur gıbı oldum takıldım arkanıza yanında kırmızı bı ruıser vardı galıba?
adalarda durdunuz sen oldugundan emın olamadım seslenmedım bende..
Evet seni fark ettik baktın bize doğru bi duracak gibi oldun ama gittin hatta arkandan o Eren değil miydi falan dedik...Kırmızı motor Eray'ındı... Senin mesai baya uzun sürüyor sanırım
*Bu arada yarınki buluşma kaça kadar sürecek yani kaçta dağılcaksınız ben akşam 5 civarı kurstan çıkıcamda...
bi mukabele kardeşim bende seni özledim ersini bi yolcu ettik gidiş o gidiş dağılış o dağılış
gecen gün mesaj cekmiş ersin bana az cok rusca biliyoz ya o da yazmış rusca çabuk sökmüş bizim oğlan ruscayı en sonunda galiba ' kakdela eu privet ' yazmış tanıdıklara selam diyor herhalde
gel tabii ya saat 2 de oralarda olurum ben görüşürz
diğer arkadaşlarlada tanışmak görüşmek dileği ile...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
just_hmz_26, umut_utu
Umut hayırdır hacım uyku mu tutmadı ya
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)