onder hayırlı olsun Allah mesut etsın..
önder abicim şimdiden allah mesut bahtiyar etsin inş....
murat abi cebren ve hile ile fethettiğin istanbulun devleti bendeydi fazla övünme
istedin okdr vermedik bak.zuhahahaha
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
herkese iyi akşamlar buluşma yeri ve zamanı ne oldu volkan sen sagmısın sahiönder hayırlı olsun ALLAH mesut etsin
Walla çoğu kişi sağ olduğumdan şüphelenmeye başladı...
--- --- --- --- --- ---
Arkadaşlar; çoğunluğun isteği üzerine buluşmayı Pazar günü'ne aldık!
Pazar günü saat 14:00 olarak düşünüyoruz!
Toplanma yeri de H.Polatkan Migros....
Liste:
*viper_1
*halidbin
*umut_utu
*oldcityboy
*slayer2694
*forester
*sen?
ben ben?beni de yazın ama ben akşama gelücüm :D
slm mt eskişehir
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz...
askere gideceğim için işten cıktım. günde en az 50 km yol yapıyorum ybr ile. az once de (saat 22:00) musaözünden geldik.
bu son 1 ayda (askere gidene kadar) yol canavarı olmayı düşünüyorum.
herkese kazasız sürüşler..
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Engin; bu demek oluyor ki; seni de yazıyoruz...Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
viper_1, halidbin, _Si_BeMoL_, gripi, forester, slayer2694
Gripi, hocam hoşgeldin. Sen de geliyorsun di mi?
ben çok kararsız kaldım bilmiorum
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
ben yarın direksiyon sınavına giricem arkadaşlar.allahın izniyle belki yoktur ama.çünkü beni arayan olmadı kurstan.hayırlısı bakalım.arabayada rahat rahat binelim artık dimeee
abi pazartesi gece ıyıdı hatta pazar aksamıda uyar ama eger oglense ben , tahımınımce sınan abı ve durmus da katılamaz gıbı gelıyor
ben pazarlarıda mesaı yapıyorum aksam olsa ıyı olur cogunluk aksamları bos oluyor bu zamana kadar yaptıgımız toplantılar ıtıbarı ıle madem gunduz olacak kusura bakmayın ben gelemem
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Selamlar Eskişehir MT...Önder Abi hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin Ben hala sessizim buluşma için benide yazın yine ama sonuna kesin olmadığı notunu eklemeyi unutmayın İnşallah yarın akşama net bir cevap verebilirim bu arada nerede gerçekleşecek bu buluşma yani mekan neresi olacak???
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Farukcum daha çok gençsiniz yaw, ne bitti anlamadım
Umutcum ehliyetin şimdiden hayırlı olsun canım
Buluşma pazar gününe alındıysa Eren adına üzgünüm.
Ama kendisi problem değil diyordu zaten hain
Hımmm düşündüm de pazar günü bir selam vermelik uğrayabilirim inşallah
İnşallah diyorum çünkü bugün işten çıkınca Esk.e gelebilirsem yarın eşyalarımı toplamam gerekebilir.
Eşyalarımı derken bundan önce valizle falan gelip gidiyordum ama ev işini falan halledeceğiz artık.
O yüzden dolabımı falan iyice boşaltıp uzun süreli hazırlanmam gerekebilir.
Hazır bu konu açılmışken sizden de fikir almak istediğim bir konu var.
Bugün babamlar da araştıracaklar ama bildiğiniz tanıdığınız nakliye firması varsa eğer;
ya da böyle eşya taşınabilecek aracı olan varsa en kısa zamanda bilgi verirseniz sevinirim
Sağol Farukcum. Allah Razı olsun.
Davetiyeleri bastırdığım zaman buraya eklerim şüphen olmasın. muhtemelen o zamanlar seni çarşıda görür bizzat söylerim.
Sağol teşekkür ederim.tanışırız inşallah bi gün. her ne kadar sezonluk motorcuda olsam yok öyle hemen evlenicez diye motoru satmak.Daha ben tadına varamadımki motorun.sizin 6 ayda yaptığınız yolu ben 3 senede yapamadım. siz 7000 i devirdiniz galiba Erayla. Yada yaklaştınız. daha nice kilometreler beni bekliyor inşallah.
Sağolasın Eren.Darısı senin başına inşallah.
Sağolasın Umut, Allah Razı olsun. Darısı ilerleyen yıllarda seninde başına gelir inşallah.
Sağolasın Abicim. Allah Razı olsun
Teşekkürler Hamza. Tanışmak dileğiyle inşallah.
Volkan yarınki toplanmanın bitiş saati tahmini olarak kaç. eğer fırsat bulursam bende gelmeye çalışacam.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
Günaydın Eskişehir-MT herkeze günaydın..
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
stewkan sanada günaydın.
yaw bizim direksiyon sınavını bir hafta ileri atmışlar.haftaya giricez bakam.olan bizim uykuya oldu.gerçi takmıom falza haftaya olmasını motorumla geziom çünkü.yarın kesin olarak nerde buluşacaz bide onu yazarsanız sevinirim.
önder abim ben istemem öle yaw.başım ağrır sonra valla
forester imsende gelion dimi.yol yapalım artıkın.ne zmn gidecen sen askere.bedrun ımızıda kandıralım oda gelsin:D:D
herkese günaydınlar olsunNasılsınız iyisiniz inş.
*Önder abicim hayırlı olsun abi Allah mesut bahtiyar etsin,bir yastıkta kocayın inş.
*Abla senn eşyaları taşıyabileceğimiz bir araç değil bikaç tane araç var aslında ama diğer arkadaşların da tecrübelerine bakmak gerek Ben şahsen arkamda bir kişi,onun kucağında bir torba çimento direksiyonda karpuz ve arkada bir tüp taşıyabilirmTest edildi onaylandı
Buluşma işi çok güzel ama benm gelebilmem biraz zor görünüyor.bakalım hayırlısı olsun,yarına bi çıkalım hele
herkese iyi sürüşler dilerim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)