Pazartesi benim iş yaşya...
Sinan abi motoru bıraktım ben abiya allah sana daha iyilerini versin ya birde şöyle bak abi en başından kanuniyi alasıya az daha koyup 2000 e temiz ybr alırdın;)
Pazartesi benim iş yaşya...
Sinan abi motoru bıraktım ben abiya allah sana daha iyilerini versin ya birde şöyle bak abi en başından kanuniyi alasıya az daha koyup 2000 e temiz ybr alırdın;)
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
monopoly'de kralını tanımam
günaydın Eskişehir MT.
Şu toplanma işinin pazartesi olmasının özel bir nedeni varmı arkadaşlar. cumartesi yada pazar günü olursa katılım daha çok olmazmı. zira pazartesi iş çıkışı yada okul çıkışına sıkıştımış olacağız buluşmayı.
herkese mutlu günler.
umarım organizasyonu yapan arkadaşlar bu önerimizi dikkate alırlar.
viravira26 nasılsın sana bi sorum olacak suan salcano shopper mı kullanıyorsun???
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
hocam bende yeni skygo aldımda kasa falan herşey aynı çin işi yani nasıl memnunmusun püf noktaları nelerdir motorun ömrünü uzatmak için yağını değiştirmeyi düşünüyorum neler yapmak gerekir bi sana danışayım dedim.
evet haklısın herşiyle aynı bunlar.
valla ben memnunum motorumdan.periyodik bakımını yaptırıyorum herhangi bi sorun çıkartmıyor. yani diğer markalarda olan sorunlardan ekstra yada daha sıklıkta olan bi sorunla karşılaşmadım. yağını bikere değiştirdim. üstelik çekimi ve hızı çok güzel 120 yi rahatlıkla buluyorum zaten ibre 120 son.
gerçi bu aralar hava filtresinde bi sorun var ama bitürlü gidemiyorum servise.
2 sene olmasına az kaldı 15.000 km dolmak üzere birde arıza yaptıgı aylardakikm sayarsak 20.000 bakalım nasip bu sene elden çıkartıp sonbahara doğru değişik bir tarz makina düşünüyorum capona terfi zamanı geldi bizim motorları sıkıştırmadığın sürece sorun yok seni uzun yıllar idare eder
valla ne desen haklısın faruk'um o zamalar ilk alcaz ya rokko gözümüze güzel göründü. ne bilim kullanımı kolay filan dedik. vitesli almayalım dedik öle başladık. babamın da ilk motoru scooter'mış. belki bileniniz vardır BAJAJ marka elden debriyajlı elden vitesli 400cc ama yaklaştım faruk'um en fazla haziran gibi alırım. emok'a ybr'mle gitcem inşallah
sen napıyosun şimdi ? özletme kendini popcornla gel yav motoru bırakamazsın bak söliyim. koltuga alıştın bikere
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)