doğrudur ağbi... irfan ağbiye baktırıyodum motoru ilk bakım diye... seninle tanışmıştık senin için parça bulmaya mı ne gitmişti senin motorla galiba eğer bende yanlış hatırlamıyorsam...irfan ağbi yoktu ikimizde beklemiştik...doğru hatırlıyor muyum yoksa yaşlandım mı
hatta ben anlatmıştım sana motoru tanıyorum diye selesi fila söküktü demi sen şarzlı'yla gelmiştin dimi
evet ağbi doğru bildin... bu arada arkadaşlar benim bide şarjlı motosiklet mi dersiniz bisiklet mi o size kalmış ama ben çirkinn tosbaa diyom kısaca ona ondanda var bazen tigerla bazen onunla geziyorum...
arkadaşlar msn den arkadaşlarınızdan sizinle normal konuşma yapmadan gelen arkdaşım nasılsın gibi bir yazıdan sonra gelen linke tıklamayın yoksa aynı hastalığa sizin bilgisayarda yakalanır ve virüsü üreten kişi sizin adres defterinizden sizin haberiniz olmadan diğer kişilere mail ve msn yazışmaları atar...ve ayrıca bildiğiniz arkadaşlarınızdan dahi gelse güvenmediğiniz mail içeriklerini açmayınız...yoksa yine taşıyıcı olursunuz...yani trojen yada virüsü yersiniz afiyetle...böyle ufak şeylere dikkat edersek hiç birimiz yemeyiz... şahsen ben çok yedim de...
bu arada hoşgeldin diyenb bütün arkadaşlara hoşbulduk diyor sewgilerimi iletiyorum...yapabileceğim herşeyde kapım sonuna kadar açıktır...
hoşgeldin kardeş salim ustanın orada tanışmıştık benim dül dül tamirdeydi hatırlarsın bu pazar hava iyi olursa sakar ılıcalarında mangal yapalım diyoruz birbirimize tel vermiştik telden yada buradan haberleşiriz gidecek olursak
boş olan arkadaşlar varsa bügünde bi keskin yapacağım saat13 gibi yola çıkacağım dolana dolana esk'e döneceğim isteyenler katılabilir..
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
çok sağol bora ağbi...ama benden kötü bi haber iki gün önce geri zekalı bir dolmuşçu yüzünden kaza yaptım motor uzun yola gelemez zannımca...bendeki de şans olsa şaşarım zaten...ağbi bir dahaki gezilere inşallah hep beraber çıkarız....saygılarla...
Selam Arkadaslar Ben Basaran Motor Salim Uzun Tanısmak Için Hepinizi Bekliyorum Derman Caddesinde Akar Sokagın Kösesindeyim Gruptaki Arkadaslara Indirimli Fiyatlarla Calısacagım Referans Arkadaslarım B Baday Defender 2023 Keewaycı Durmus Gelin Tanısalım Cayımızı Içelim Saygılar Basaran Motor
vay salim AĞBİM HOŞGELDİN...ağbiler salim usta manyak bi ustadır...valla motoru görür görmez hastalığını söyledi korktum adamdan ya bugün de yanına gitcem birazdan....
keskine gittim gezdim geldim gitmeden eray'la beraber salim ustanın oradaydık birkaç dakka takıldık az sonrada carrefour a motosiklet için gozluk almaya gideceğim gelirsen konusuruz salim ustanın dükkanında
olum hiç arayıp sormuyorsun, aksam müşterin yoksa görüşelim
yüreginin götürdügü yere git
ohoooo millet uçmuş mahabbete sınr yok maaşallah.Allah bozmasın bu sıkı muhabbetleri.yeni katılanlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz inş. en kısa zamanda tanışmak ümdiyle...
yorucu geçen günlerin arasında bi bozdağ yapayım ddim süper oldu.herkese tavsiye ederim valla saat 16 gibi gidin hem güneşin ufak ufak alçaldığını hemde masmavi gökyüzünün güzelliğini görün derim.tamamen pozitif enerjiyle doldumhatta kan grubum A Rh(-) iken (+) oldu bile diyebilirim
herkese iyi akşamlar olsun...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
iyi akşamlar esk mt nasılsınız??
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
headhunter251, torento1987, genc26mt
to to to torento mu yazıyo bana mı öyle geliyo
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
selam arkadaslar
dominos pizza da kalan son mt temsilcisi olarak bu görevden ayrıldıgımı kamuoyuna bildiririm.
saygılarımla....
nisan da askere gideceğim o zamana kadar özgürüm.
artık gelsin geziler. ben en az 5 il gezmeyi düşünüyorum ybr ile..
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
arkadaşlar unutmadan yol yardımı yapabilirim sorun küçük ise yerinde giderebilirim.BAŞARAN MOTOR YOL YARDIM TEL ; 0 505 914 36 85 hepinize iyi yolculuklar
Salim ustacım merhaba seni burda görmek ne kadar güzel tabi buda kim diyosundur ben serdar kendine iyi bak ustacım bundan sonra herhalde yol yardımlarında karşılacagız bi orda karşılaşmadık neyse ustaların ustası (anladın sen onu ) saglık sıhat ve hayırlı işler dilerim ustacım .
vay süleyman kardeşim nasılsın rx nasıl evet o açıdan güzel oldu bana da neler yazdım da eklemdedim buraya
hoşgeldin.tamamdır abi. urarım ben arada. durmuş bora bizim ekipten işte zaten
ahanda
vaay engin'im selamlar sana da. ybryi satcanmı bek ben arayışa girdim şuanda baya bi göz atmaktayım fiyatta anlaşırsak alırım.
abi şimdi ne desemki. hizmetin için teşekkürler ama inşallah gerek duymayız diyesim var da dilim varmıyo bora abi bahsetmişti senden
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)