Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ne bora abi nin yazısı nede başaran ın yazısı duruyor
    bora kanka senin mesajı kimin sildini biliyom ama elleşme boşver...ne amacla silindi onuda anlamış değilim...Eskişehirdeki bir ustanın reklamı yapıldı diyemi silindi acaba...

mesaj silme ucuz hareketler...şimdi bunuda ispiyonlar bir garagtersiz...yoksa modun buralara baktığı yok...art niyet var işin içinde...

millet ekmeğinin peşinde...o ekmeği Allah adamın kursağında bırakır feleğiniz şaşar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    just_hmz_26, mete_han

Mete abi hoşgeldin sefa getirdin
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora kanka senin mesajı kimin sildini biliyom ama elleşme boşver...ne amacla silindi onuda anlamış değilim...Eskişehirdeki bir ustanın reklamı yapıldı diyemi silindi acaba...

mesaj silme ucuz hareketler...şimdi bunuda ispiyonlar bir garagtersiz...yoksa modun buralara baktığı yok...art niyet var işin içinde...

millet ekmeğinin peşinde...o ekmeği Allah adamın kursağında bırakır feleğiniz şaşar...
    Kanka bende olan olayların farkındayım ama bişi demiyorum gün olur devran döner biz kendimizi biliyoruz küçük insanlarla uğraşıp aynı seviyeye düşmeyiz kanka martta yanındayım hazırla döşeği

Motosikleti
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    just_hmz_26, mete_han

Mete abi hoşgeldin sefa getirdin
    ojbulduk beyav...fuarda görüşmek üzere...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka bende olan olayların farkındayım ama bişi demiyorum gün olur devran döner biz kendimizi biliyoruz küçük insanlarla uğraşıp aynı seviyeye düşmeyiz kanka martta yanındayım hazırla döşeği
    ulan çapsız sende zaten ölesin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

ojbulduk beyav...fuarda görüşmek üzere...

ulan çapsız sende zaten ölesin...
    Garagtersiz az kaldı alacam ifadeni fuar biletlerini ayarla bi işe yara bide para neyim ödemeyem giriş için

Motosikleti
    Yamaha YBR125 2005 Kırmızı
    Arkadaşlar, öncelikle herkese selam olsun. Yıllardır özlemini çektiğim, her görüşte iç geçirdiğim motor tutkum bugün sahip olmak safhasına geçti ve çok mutluyum. Aldığım motor 2005 model bir YBR125. Henüz ehliyetim yok ve sürmeyi yeni yeni öğreniyorum. Eskişehir'deki 8-10 sürücü kursunu dolaştım ve bana 350ytl. den aşağı fiyat veren olmadı. 180 de trafik tutuyor, oldu mu sana 570ytl. Bu nasıl bir soygun düzenidir anlamıyorum. Eğr bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa sevinirim. Sizlere soracak o kadar sorum var ki, hangisinden başlayacağımı bilemiyorum. Maddeler halinde yazsam daha iyi olacak galiba.
    1- Hangi ustayı tavsiye edersiniz? Adresi nedir?
    2- Aküm bitik durumda. Hangi markayı tavsiye edersiniz nereden alabilirim?
    3- Kask marka olarak ne tavsiye edersiniz?
    4- Mont marka olarak ne tavsiye edersiniz(Ceket tipi istiyorum)

Şu an aklıma gelenler bunlar. Herkese tekrar selam ve teşekkürler.

Motosikleti
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garagtersiz az kaldı alacam ifadeni fuar biletlerini ayarla bi işe yara bide para neyim ödemeyem giriş için

hay BOYKA öpsün seni...benim bilete para ödediğim nerde görülmüş...olm Motosiklet bayilerinin distribütörlerinin alayı tanır beni...isimmi vereyim olm illa...

Honda Türkiye Genel Müdürü Enver Dodanlı...
    Yamaha Beldeyama Genel Müdürü Hayri Ercü Bey..ve Satış Personeli..
    Yamaha Bayi Süleyman Memnun Abi..
    Yamaha Bayi Daytona Motor Bülent Mamay Abi..
    Yamaha Bayi Redlıne Motor..
    Yamaha Bayi Kardeşler Motor..
    Honda Bayi D&B Motor Gökhan Konşuk...
    Honda Bayi Engin Pazarbaşı Abi..
    Suzukı Tekay...Eray..Ryangt..
    Efsane Motor ...Peugeot Scooter bölümü...(Harleyciler selam bile vermez artizler)
    Peugeot Motor Bayii Moto Dinamik...Şen Abi..
    Suzuzkı KORLAS la 2005 ten kavgalıyız...vukuat çıkarsa dalıyoz tammı...ama o an fuarada veda ediyoz...hemen atarlar bizi valla...bidahada nah girersin...

bilet diyo davetiye diyor herif ya...olm seni nasıl gezdircem ben yanımda fuarda...çapsız herif...utandırma beni bak dostların yanında...mal hareketler yapma...

hay BOYKA öpsün seni...benim bilete para ödediğim nerde görülmüş...olm Motosiklet bayilerinin distribütörlerinin alayı tanır beni...isimmi vereyim olm illa...

Honda Türkiye Genel Müdürü Enver Dodanlı...
    Yamaha Beldeyama Genel Müdürü Hayri Ercü Bey..ve Satış Personeli..
    Yamaha Bayi Süleyman Memnun Abi..
    Yamaha Bayi Daytona Motor Bülent Mamay Abi..
    Yamaha Bayi Redlıne Motor..
    Yamaha Bayi Kardeşler Motor..
    Honda Bayi D&B Motor Gökhan Konşuk...
    Honda Bayi Engin Pazarbaşı Abi..
    Suzukı Tekay...Eray..Ryangt..
    Efsane Motor ...Peugeot Scooter bölümü...(Harleyciler selam bile vermez artizler)
    Peugeot Motor Bayii Moto Dinamik...Şen Abi..
    Suzuzkı KORLAS la 2005 ten kavgalıyız...vukuat çıkarsa dalıyoz tammı...ama o an fuarada veda ediyoz...hemen atarlar bizi valla...bidahada nah girersin...

bilet diyo davetiye diyor herif ya...olm seni nasıl gezdircem ben yanımda fuarda...çapsız herif...utandırma beni bak dostların yanında...mal hareketler yapma...

Gülüm habarın geliyodu bütün müdürlere neyim yalakalıkda son nokta olduğunuda teyid ettirmek için bi daha sordum nede olsa oraya gidipde ambiyans kayması olasılığıda var dime garagtersizsin nolca belli olmaz eşşeği sağlam yere bağlıyamda yoksam vipercan'da bilet vardır ondan alırım dediydim korlas filan karıştırma efendi efendi fuarımıza bakalım gezelim görelim ufkumuz bilgimiz açılsın 2008'leri görelim birde bana kask ayarlıyalım o dediğini yapmazsan öperim zaten seni .... boykadan fena öperim ona göre bide converseyi unutmayalım

@ aquarius_69

msn adresimi vereyim eklersen yardımcı olabilirim sanırım : turkeiboy_@hotmail.com

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı aquarius_69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Hangi ustayı tavsiye edersiniz? Adresi nedir?
    2- Aküm bitik durumda. Hangi markayı tavsiye edersiniz nereden alabilirim?
    3- Kask marka olarak ne tavsiye edersiniz?
    4- Mont marka olarak ne tavsiye edersiniz(Ceket tipi istiyorum)

Şu an aklıma gelenler bunlar. Herkese tekrar selam ve teşekkürler.
    Hoşgeldin Kask alırken seçimini iyi yap yani pahalı falan deme al çünkü çk önemli bunu geçenlerde geçirdiğimiz bir kazadan biliyorum artçımın kaskı iki parça olmuştu...Honda Özmert'e bir bak kask ve mont için...Nolan tipi bişiler olabilir...Aküyü de oradan temin edebilirsin...Ama kaskta yinede en düşük seçimin MAX marka kask olsun ben ondan kullanıyordum ve kazada artçımın kaskının iki parça olmasına rağmen benim kaskımın camında sadece çizikler vardı kaskta hasar yoktu
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Yamaha YBR125 2005 Kırmızı
    bbday msn ekledim.
    just_hmz_26 yarın özmerte bir uğrayım. Gerçi cbf250 sormak için birkaç defa gitmiştim ama aksesuarlara hiç bakmamıştım.

Teşekkürler.

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    ya bişi sorcam bi arabanın rehini var ama adam arabayı satıyo bu rehin işi nasıl oluyo?arabayı satan adamın baldınızın ismine bideöle bişi oldubu neyseya yani önce rehinimi kaldırıyor arabanın parasıyla
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    cıbır125r
    rehinli arabaya bulaşma derim uğraştırma ihtimali çok yüksek.adamın borcunu sen ödemek zorunda kalırsın.sorduğuna göre uygun bi paraya verio olmalı.hatırlarsan burdada biri dylan ı satmaya çalışıodu 1500 ytl ye.aynı o hesap. ii düşün!!!
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    CıbıRepSol
    abi ama bize giren yok bide öle düşün
    http://www.sahibinden.com/sorunsuz_b...XQQdisplayitem
    çok tatlı ya ama rehin var 2007 nin ilk ayı rehin yemiş yarın soucz bkam

Faruk şu kaza yapan motoru bi göndersn?

--- edit ---

Buldum buldum

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    günaydın Eskişehir MT.
    BUGÜN YİNE HAVA ÇOK GÜZEL. yollarda olan arkadaşlara kazasız belasız bi gün diliyorum.

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bişi sorcam bi arabanın rehini var ama adam arabayı satıyo bu rehin işi nasıl oluyo?arabayı satan adamın baldınızın ismine bideöle bişi oldubu neyseya yani önce rehinimi kaldırıyor arabanın parasıyla
    Bukişinin bankalara yada her hangi bir yere borcu karşılığı arabayı rehin göstermiştir borcunu ödeyemediği taktirde alacaklı taraf arabayı kimin elinde olursa olsun elinden alma hakkına sahiptir eğer böyle bir araç alacaksan önce aracın üzerindeki rehini kaldırttırman lazım. Alacaklı tarafın yanına birlikte gidip satıcının borcunu kapadıktan sonra rehin kağıdını alıp birklikte trafiğe giderek aracın üzerindeki rehini kaldırttırman lazım yoksa aksi taktirde gelir altından aracını Yasal yollardan alırlar kiseyede bişey diyemezsin (Borcumu sonra kaparım sen şüpe etme al arabanı rahatına keyfine bak gez abi biz borcumuza sadığız borcumuzu namusumuz biliriz) diyen namussuzlarda çok hele hele azı çok laf yapan adama hiç yanaşma

yanlış olmasın ihtiyaçtan diyoruz yoksa neden satayım gül gibi motorumu

Bakın Hiç Öyle bir Hali varmı

http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Beyler o kadar çok konuşuyorsunuz ki ; bazen bazı şeyleri kaçırıyorum

Ve ancak şu şekilde cevap yazabiliyorum :

1-) Mehmet kim senin hakkında konuşuyor anlayamadım

2-) Evet Süleyman ara sıra selam ver de merak ettirme bizi

3-) Türümün son örneğiyim. Var mı itirazı olan

Bana karşı yazılan mesajlar da kaçırdığım varsa kusura bakmayın

Motosikleti
    CıbıRepSol
    Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım iyi güzel eklemişsin ama bunun yeri burası değil. Eskişehir MT yi karıştırmayalım. bence. sadece kazananı tebrik etmek düşer bize.
    Karışacak bi durum yok ya ortada ciddi amaçla koymadı burdaki herşey geyik amaçlıdır

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    yav dünkü kedili kafeye giderken haber verin yaf. o abiyle de daha fazla konuşmak lazım dediğin kadar varmış gökhan'ım

film nasıldı arkadaşlar. aranızda olamadığım için üzgünüm. sabah geç kalıyodum işe

Sinan, film süperdi. Bence birkaç defa gitmek lazım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler