Caddelerde seni de görücez yani,hadi gözün aydın şimdiden Arkandan deli gibi bağıran birini fark edersen fazla dikkatini dağıtma çünkü büyük ihtimalle benimdir Özledim yav motorumu Bu hafta sonu babam gelsinde kanına girebilirsem şöyle bi özmert falan biraz dolaştırayım ben onu
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
hamza ben bi ara bakayım senin motora bi parça listesi çıkaralım kabataslak.yoksa sen benim motora gaz kesçen anlaşıldı
son haberleri aldım az önce:şu anda vernik atıyolarmış sadece yan granajların stickerları kalmış CBR yazıları yani.bi problem çıkmazsa yarın gönderecekler öbürgüne de hazır olur kanımca.
çook az kaldı ahmedim iyi dileklerin için teşekkürler
evet aytaç sen türünün son örneğisin seni yaşatmak için elimizden geleni yapıyoz
aabi yapcak bişey yok. beldelerin nufusu şehire doğru kaydıkça ayrılacak ödenek de boşa gidiyormuş. e haliyle biryerlerden kısma yapılıyor. sen içini ferah tut. belde halkına bir zararı olcağını sanmıyorum aksine hizmet kalitesi artacaktır buna inan yüksek mertebede arkadaşlarımız va kulağımıza geliyor ufak tefek şeyler. ben duymuştum çoktandır da önemseyip yazmamıştım buraya. 3-4 aylık mesele bu
vaay mehmet kardeşim en son karşılaştığımızda kalorifer tamir etcektin sen
abisi onu varya böle etrafına yastık minder koycan altına kilim yaycan. umut'un motorun dedesi mi o
onlar oğuz'la motoru toplarken açıkta çalıştırmışlardı eksozsuz o esnada görmüşlerdir belki eray
ersinin bana gönderdiği sms aynen burda arkadaşlar.tee rusyalardan selamı var sizeersin adlı üyeden alıntı
+79la başlıyo numara. almanyanınki de +49du heralde
Günaydın Arkadaşlar Hepinize iyi sabahlar
İşte 2008 ve HONDA
http://www.honda.com.tr/motosiklet/
700km de 2007 model 8 mılyara f650 var satılıkABS li
http://www.sahibinden.com/2007modelb...XQQdisplayitem
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
gökhan abi koyma amacım buydu zaten ABS iptal ediliyor gerçi.ama daha 700km yani ABS ye güvenip vermiş coşkuyusonra sonuç hüsran
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Merhabalar Eskişehir MT...Yeni gelenler hoşgeldi sefa getirdi Honda CBR1000RR Fireblade gözümden düştü 2008leri çok garip gözüküyor...Ayrıca enduro sınıfında en çok hoşuma giden motosiklet olan Transalp'de aynı şekilde düşüşte En güzelleri yine 600RR
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)