Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    mt tarihinde kendi çapımda bi ilk yapıyorum saat 8:30 mt ye msj yazıyorumzuha..fırsat bu fırsat;;Hadiya uyanmadınızmı bak herkez işinin başına döndü uyanın mt demekten kendimi alamıyorum ve direk yatıyorum çok yorgunum 10 saat yol gelınce böle oluyo galiba Yahya Abikullağını çınlattım 2 gundur baya abikusurabakma

ersin güle güle kardeşim...
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Günaydınlar arkadaşlar Faruk bugün erken gelmişsin ama dün akşam dersinde seni yok yazdık ona göre rapor getirmen lazım sınıfta kalıcan yoksa Diğer arkadaşlar hadi Yok yazılacaksınız bakın

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    günaydın Eskişehir MT.
    bu havalardan sonra artık bende yollardayım. sabah işe motorumla geldim. çalışmadı sabah 35ytl ye mal oldu. bujiler değişti akü şarz edildi. işe geç kalıp hastanedeki randevumada yetişememem cabası tabi.
    ama umarım artık böyle kötü şakalar yapmaz bana.

arkadaşlar Ankara yolu sakarya hastanesi kavşağında radar kontrolü var az kalsın yakalanıyordum.
    önce durduracak gibi oldular sonra sadece baktılar bende fırsattan yararlanıp görmezden gelip gazladım. bi durdursalar zor kurtulurdum ya neyse
    ilk günün hatırına bişey olmadı.

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Radar ve belge kontrollerini sıklaştırdılar son zamanlarda bende arabayla giriyordum radara dün...Yine sakarya hastanesi yakınlarındalardı ama biraz daha otogara doğruydu bu...Hepinize bol güneşli bol kazançlı bir gün dilerim....
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Radar ve belge kontrollerini sıklaştırdılar son zamanlarda bende arabayla giriyordum radara dün...Yine sakarya hastanesi yakınlarındalardı ama biraz daha otogara doğruydu bu...Hepinize bol güneşli bol kazançlı bir gün dilerim....
    haklısın. aksine yarın yine sakarya hastanesine gidecem. bir altarnatif yol lütfen. daha eskişehiri bilmiyorum ara yolları falan. kontrol tam olarak ankara yönünü sakarya hastanesinin ordaki ışıklara 100 metre falan.

Motosikleti
    Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın. aksine yarın yine sakarya hastanesine gidecem. bir altarnatif yol lütfen. daha eskişehiri bilmiyorum ara yolları falan. kontrol tam olarak ankara yönünü sakarya hastanesinin ordaki ışıklara 100 metre falan.
    Sen tam nerede olduğunu söylersen belki bir yol önerebilirim ama dikkat çekmezsen sorun olacağını sanmam abi çünkü belge kontrollerini daha çok merkezi bölgelerde yapıyorlar yani Ankara yolundaki büyük ihtimalle hız kontrolü için oradadır yani hız yapmazsan sorun olmaz diye düşünüyorum yanlarından geçer gidersin

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstteki c 50 deme
    alttakide o zmn bahne
    çok yaklaştın umut

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

selam Eskişehir mt ahalisi.
    Mutlu bir yaşam dilerim abi arkadaşınla.Birde ben alıştırabilirsem çok iyi olucak ama hayırlısı olsun
    Sinan abiii üstteki today değil mi yaaaw..
    Herkese iyi geceler olsun...
    hiç sorma ahmedim. korkuyolar binemezlermiş yürütüyolar bizi böle işte. bak memedinki cross'a binmiş bizimki scootera binmiyo

Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam olarak nerde otuyurosun sen vira ? isminin unuttum valla eskişehiri tam biliyosan eğer taaaaaa şato işkembenin oralardan ordu evinin oralardan gircen ara sokaklara çevre yolunu bulcan. ışıklardan da atlıyvercen karşıya

işte 1984 model honda CB50 . bizim sevistekinin aynısı bu turuncu.

faruk dayının napıyon bak senin motorun babasının dedesinin babasının kayınço'su

ilk ybr.yarı otomatikmiş galiba yanda automatic yazıyo anlayamadım ne anlama geldiğini

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Sinan abii sen baya bi taktın bu ybr olayına ya hadi hayırlısı olsun inş.
    Al bi MZ sen de katıl MZ cilere.Eren abimin dediği gibi MZ MZ gezeriz
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    50 cc o kasayı nasıl kaldırıyor
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    2 zamanlı ve honda
    bende mz ı toplarken bu krank nası donuyo dıyodum ama masallah canawar gıbı donuyo:D
    acıklama: 2 zamanlı

gencler MARMOK festıvalı ıcın plan yapan warsa parmak kaldırsın..
    cuneyt abı we ben gıtmek ıcın planlara basladık bıle..
    motorla yaklasık 10-12 saat surcek bı yolculuk.(yolda telef olacaz o kesın :D )..1 hafta denız kıyısında motosıklet festıvalı..
    ve dondukten 1 hafta sonra EMOK

Ben bu yaz motorla Çeşme'ye gideceğim için MARMOK düşünmüyom...

Ama EMOK'a herkesi beklerim...

Motosikleti
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 zamanlı ve honda
    bende mz ı toplarken bu krank nası donuyo dıyodum ama masallah canawar gıbı donuyo:D
    acıklama: 2 zamanlı

gencler MARMOK festıvalı ıcın plan yapan warsa parmak kaldırsın..
    cuneyt abı we ben gıtmek ıcın planlara basladık bıle..
    motorla yaklasık 10-12 saat surcek bı yolculuk.(yolda telef olacaz o kesın :D )..1 hafta denız kıyısında motosıklet festıvalı..
    ve dondukten 1 hafta sonra EMOK
    O zamana kadar alırsam bi motor benimde aklımda gitmek ama bakalım ne olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    GÜnaydın Eskişehir, kim nereye gidiyor kim nereden geliyor anlamıyorum, Faruk 10 saat yol diyor, Volkan 1 hafta yok sonra 2 satır yazıyor

Anlamadığım bir şey var, Mehmet birisi ile mi tanışmış, dedikodu oldu biraz ama neyse

Bu arada iyi yırtmışsın Vira, paran cebine kalmış Geçmiş olsun

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç sorma ahmedim. korkuyolar binemezlermiş yürütüyolar bizi böle işte. bak memedinki cross'a binmiş bizimki scootera binmiyo
    Herkes bayan kişi ben gibi korkusuz ve cesur değil işte, cross a bırak artçı olmayı ben kendim bile binerim beee

tam olarak nerde otuyurosun sen vira ? isminin unuttum valla eskişehiri tam biliyosan eğer taaaaaa şato işkembenin oralardan ordu evinin oralardan gircen ara sokaklara çevre yolunu bulcan. ışıklardan da atlıyvercen karşıya
    En son yol tarif ettiğimde insanlar neredeyse kayboluyorlardı ama senin tarifin benimkini geçti.
    Ara sokaklardan çevre yolunu nasıl bulacağız, onu da tarif et de tam olsun

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    günaydın Eskişehir MT.

günaydın diyoruz ama öğleden sonraya kadar kimse gelmiyor siteye
    en iyisi sitede olan MT üyeleri GÜNAYDIN. Yaşasın erkenci MTciler

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    ülkemizi batırıyorlar ya.telekom,petkim derken şimdi de tekel amerikalılara satıldı..satılmadık kurum kalmadı..sanırım oy akp ye oy verenler artık pişmanlık duyuyorlardır...bulunduğun doğduğum büyüdüğüm belde de kapatılma kararı ile karşı karşıya.muttalıp belediyesinin geçmişi ne tepebaşı ne odunpazarı nede eskişehire kıyaslanabilir..700 yıllık geçmişe sahip belediyemiz.belediye oluş tarihi bizzat atatürk tarafından 1932 yılında kurulmuştur..ki düşünün Atatürk 1938 de vefat etmiştir...tamamı 1ci derecede tarım araziye dayalı,ve coğunluğun tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlıyor...çoğu ilçelerden nüfus coğunluğu ile gerek bölgesinde barındıran sanayi ve ünüversitesi ile muttalıp ilçe olmayı beklerken..akp nin nüfus sayımına dayalı adres uygulaması şehrimizde iki beldenin (çukurhisar,muttalıp)gelirlerini hizmetlerini,ve belde insanının ekmeğiyle oynucak kadar küstahlaşan akp yönetimini kınıyorum...saygılarımla...

readymehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650 & DT 125 & CBR600F
    merhaba arkadaşlar,
    uzun süredir yazamıyordum bazı arkadaşlat diyecek bu kim? tanıyan var mı diye :-)
    benim hakkımda konuşuluyor sanki, neyse bana öyle gelmiştir...
    yüreginin götürdügü yere git

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Bende aynı Mehmet abi gibi yazamıyorum giremiyorumm felan inşallah hepiniz iyisinizdir görüşmek dileğiyle......

Bu arada geçmiş olsun Bora abi Allah acil şifalar versin.....

işte 1984 model honda CB50 . bizim sevistekinin aynısı bu turuncu.

Sinan abi Benim abimdede CB125 var 78 model halaa tam bir canavarr gürlemesi her zaman beni öldürüyo
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Alıntı readymehmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,
    uzun süredir yazamıyordum bazı arkadaşlat diyecek bu kim? tanıyan var mı diye :-)
    benim hakkımda konuşuluyor sanki, neyse bana öyle gelmiştir...
    readymehmet Arkadaşım aramıza hoş Geldin Kendini tanıtırsan memlun oluruz Dilerim burada iyi vakit geçirirsin (biryerden çıkarıcam ama )

Motosikleti
    Merhabalar Eskişehir MT...Havalar ne kadar güzel gidiyor aman nazar deymesin...Durmuş abi bugün buluşacaktık ve seni beklettim biliyorum çok ama çok özür dilerim ama abi kursta sınav varmıştı ona kalmam gerekti...Seni aradım ama sanırım ya sen noyu yanlış verdin ya ben yanlış yazdım karşıma Osman diye biri çıktı...Öğle arasında işlerimi halledip yanına gelecektim ama sınav olduğunu öğrendim tekrar tekrar özür diliyorum abi...

Racingler gezmeye başlamış ya çarşıda gördüm bugün delirdim ya Ben pek uzun süre dayanamıcam motorsuzluğa of ya hemen yarın parçalarını servise sordurayım olmadı Durmuş abi senin dediğin yere de bakarız... Burak senin motor ne alemde???

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    evet havalar çok güzel. bugün işten izin aldım. sakarya hastanesine forumdan arkadşların tarif ettiği gibi gideyim derken epey bir dolaştım mahalle aralarında güzel tarif etmişler teşekkürler
    caddelerde saymadım ama biçok motosikletliye rastladım. çıkmışlar artık.
    buarada bordo renkte tek aynayla dolaşan bi Cruiser görürseniz o benim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler