Bu ürünlerin ; Eski otogar yanındaki yağcı Murat'ta olması lazım.
Bu arada günaydın Engin.. herkese günaydın.
Bu ürünlerin ; Eski otogar yanındaki yağcı Murat'ta olması lazım.
Bu arada günaydın Engin.. herkese günaydın.
günaydın volkan ve tüm eskişehirli motorize dostlar...
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
arkadaşlar bu zincir yağı ne iş. benim kullanma kılavuzunda gres yağı kullanın diyo zincir için. bende ayda bir komle zinciri gresle sıvıyorum. yanlışmı yapıyom yoksa. gerçi çok pis bişey ellerim, zincir muhafazası falan leş gibi oluyo.
si bemol
bende çok mutlu oldum tanıştığımız için. gerçi muhabbet kısa sürdü, hemen ayrıldın ama malum ders tabi,olsun.
headhunter251 aramıza hoşgeldin.
forester
umarım yakın zamanda görüşmek için bi fırsat olur.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
Evet. Saolsun birçok usta onu kullanır...
Ama doğru olan özel zincir spreyi kullanmaktır.
Aslında hemen her motorcu'da sprey olur ama kaliteye de bakmak lazım...
zinciri gresle yağlamanın bi zararı yoktur.ancak çabuk kirlenir.bide wax denilen bi icat vardı ama tam emin değilim. o icat zinciri tamamen sarıyordu.valla 10 sene yağlamasan olurdu o derece.ama biraz pis gözüküyor zamanla.aşınmaya bire bir çözüm.
bu arada headhunter,ondeer,oldcityboy hoşgeldiniz.hepinizle tanışmak dileği ile.
yaw bidaha bu arada benim göstergelerin lambasını beyaz yapsammı?
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Umut beyaz yakışır...
ESKİŞEHİR ;
Afyonkarahisar : 145 km
Ankara : 233 km
Bilecik : 80 km
Bolu : 296 km
Bursa : 149 km
Kütahya : 78 km
nbr MT:D
ısten geldım az once ewe sımdıde yemek yıyıp küheylanıma atlayıp okula gıtcem..
aksam ıcın bı organızasyon yaparsanız cepten ALO dıyıverın
arkadaşlar kim diyor gresle yağlayın hangi klavuz.. yazık motorlarınıza ya.bütün toz kum zincir aralarına giriyor.zincirleriniz ucuz mu o kadar...yapmayın sakın..zincir zinciryağıyla yağlanır ama kaliteli olucak..castrol su gibi ince beğenmedim volkan...repsolu denicem...ha bu arada toplanma olursa haberimiz olurmu....
teşekkür ederim hoşbulduk.bayan arkadaşlardan motor düşkünü var ama motorları yok.aslında bayan motorcu sayısının artması hiç de fena olmaz...
valla ismail benim ybr nin kullanma kılavuzunda şimdi bakana kadar gres yazıyo diye biliyodum. meğer gres ayaklık ve elcik boğazlarını yağlamak için kullanılıyomuş. ilk işim şimdi sanayiye gidip zincir yağı almak olacak. zincire bir zararı olmamıştır heralde gresin dimi.zaten olduysada yapacak bişey yok artık
sağol umut_utu ve ondeer arkadaşım teşekkür ederim hoşbulduk.hepinizle daha yakından tanışmak isterim doğrusu
herkese selamın hello millet
bugün yağdan bahsetmişsiniz. benim böle işlerimi ya ahmet amcam hallediyor
ya da çevremdeki eli bu işlere yatkın yardımsever tanıdıklar hallediyor.
ama aklımda bulunması gereken öğrenmem gereken şeyler bunlar.
belli mi olur gün gelir lazım olur
bayanların artması için elinizden gelen her şeyi yapın yaaaa
şöle cana yakın, uyumlu, havalı olmayan, muhabbeti iyi,
ay ben oraya gitmem ay ben bunu yemem içmem demeyen,
kolay kolay bir şeylere bahane bulmayan, iyi ve kötü gün
dostu bayanlar olurlarsa sevinirim
ay çok şey mi istedim. neyse şimdilik aklıma gelenler bunlar
bir kaç siteye ilan mı versem ne
aslında pek bişey istememişin be siyahlimuzin
arkadaşlar ben gidip bi yağ aldım ama nasıldır bilmiyorum. sanayide bunu buldum başka yoktu.(5 ytl)
işte yağın linki bu http://www.gulf.com.tr/madeni_yaglar...prey_gres.aspx
zinciri yağlamadan önce gresi temizlemeye çalıştım ama yarısı kaldı yine zincir aralarında.daha sonra aldığım yağı zincire uyguladım. motoru çalıştırıp yağın alışması için orta sehpaya alıp vitese taktım. ama zincirde ki yağ aynı örümcek ağı gibi oldu. heralde zincirdeki gresi çözüp atmaya başladı. sanki zincire sakız yapışmış gibi oldu. yapış yapış oldu zincir ya. sizce bu normalmi. ileriye doğru kesermi bu yapışkanlığı.
" www.motorize26.net/portal " web sitemiz test yayınına başlamıştır...
arkadaslar motul marka sprey zincir yagı kullanın
dünyanın en kaliteli yağıdır
bu arada ben 1 saat kadar sonra motorla turlamaya cıkacam gelmek isteyen arkadaslardan haber bekliyorum...
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
evet önder yağın güzel ama bence zincirdeki gresi mazotla iyice silseydin daha temiz olurdu.O yeni aldığın yağ asidik özelliği nedeniyle yapışkan bir yapıya sahip.Gres kalıntılarının olduğu yerleri bilmem ama gres olmayan yerler yeni yağı absörbe edecektir O sprey yağı ilk gördüğümde ben de çok şaşırmıştım,oldcityboy(ismail) abimin XT 600'de kullanmıştık ve ne kadar iyi bişey olduğunu öğrendim.
arkadaşalar siyahlimuzin derdine nasıl çare olabiliriz.aslında motorsiklet sever bir yığın bayan arkadaş var.da işte motorlu değiller.yataç sabırlı ol.arkana bakma gelen muhakkak olucaktır.
hadi canım kız kısmı motora mı biner gibi laflar duyuyoruz.
önder ya nasıl o yağ öyle.5 ytl.ben 20 den aşşağı yağ bulamadım.
zinciri temizlemenin en iyi yöntemini ustam öğretti arkadaşlar.küçük boy badana fırcası,hamam tası sablı olandan. ve benzin.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)