Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora abi bi detaylı konuşalım da bende başlayayım bodye artık
    tamam hamzacım hafta içi akşam 6 gibi salona gelebilirsen yerinde salonuda görerek bilgi verebilirim o saatlerde bizimkilerde idmanda oluyorlar zaten

bugun tramvayla hastaneye giderken ismailin motoru gordum meğerse gökhanın dükkanı orasıymış birkaç motur daha vardı ama dikkat etmedim kilerdi tramvayla giderken yanımda ne zaman motosiklet geçse için cız ediyor motosiklety delisi olmak böyle birşey sanırım hepimizin tutkusu kimse motorsuz kalmasın kötü bişey

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deli deli sürüyondur gene olm sen şaka şaka

almanyada motosikletler için ayrıca otoparkları var. üstelik bedavaymış. bizim ülkemizdde niye yok yaa böle şeyler adam motor gördümü basıyo arkamdan küfürü

sen nerden biliyon bakayım almanya da motorsikletler için otopark olduğunu yoksa bir tanıdık mı var oralarda.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    haklısın bora abi. motor=rüzgar=mutluluk. ne olursa olsun spx dahi olsa motor mutluluk veriyor insana. bi başlık vardı motosiklet kullanırken ne hissediyorsunuz diye o aklıma geldi

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen nerden biliyon bakayım almanya da motorsikletler için otopark olduğunu yoksa bir tanıdık mı var oralarda.
    ee şöyleki. bilmemek ayıp değil ersin öğrenmemek ayıp. dış devletlerden örnek almalıyız onlara benzemeye çalışmalıyız ersin e tabi arkadaşlarımız da var oralı. sen de ruslarlar kaynaşcan biz bişe diyozmu

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    haklısın bora abi. motor=rüzgar=mutluluk. ne olursa olsun spx dahi olsa motor mutluluk veriyor insana. bi başlık vardı motosiklet kullanırken ne hissediyorsunuz diye o aklıma geldi

ee şöyleki. bilmemek ayıp değil ersin öğrenmemek ayıp. dış devletlerden örnek almalıyız onlara benzemeye çalışmalıyız ersin e tabi arkadaşlarımız da var oralı. sen de ruslarlar kaynaşcan biz bişe diyozmu

şimdik söyle oluyor sinan abi,, ben çalışmaya gidiyom hem fazla karıştırma bakayım sen oraları
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    şimdik söyle oluyor sinan abi,, ben çalışmaya gidiyom hem fazla karıştırma bakayım sen oraları
    çok güzel memleketler adamım oralar allah yolunu açık etsin adamım. uçakla almanya'nın üstünden filan geçersen el salla

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam hamzacım hafta içi akşam 6 gibi salona gelebilirsen yerinde salonuda görerek bilgi verebilirim o saatlerde bizimkilerde idmanda oluyorlar zaten
    Abi nerede salon bi tarif etsen

Herkese iyi geceler Eskişehir MT...Bu gece erken yatıcam biraz çakır keyflik var üstümde motora binemeyince alkole bağladım kendimi Şaka şaka öyle iki tek atalım dediler attık...Ya deliriciem bu twenty six denilen yerde nedir be dam olayı Bahçede oturmak zorunda kaldık ya İlla kız mı olması lazım hayret ya

Oğuz kawas mı gitti senin Eğer oysa çok üzülücem çünkü o motorda gözüm vardı ya siyah inci Neyse hayırlı olsun...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    zx-10R & today50
    just_hmz_26 kawasaki gitti alırız biraz zaman geçsin

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi nerede salon bi tarif etsen

Herkese iyi geceler Eskişehir MT...Bu gece erken yatıcam biraz çakır keyflik var üstümde motora binemeyince alkole bağladım kendimi Şaka şaka öyle iki tek atalım dediler attık...Ya deliriciem bu twenty six denilen yerde nedir be dam olayı Bahçede oturmak zorunda kaldık ya İlla kız mı olması lazım hayret ya

Oğuz kawas mı gitti senin Eğer oysa çok üzülücem çünkü o motorda gözüm vardı ya siyah inci Neyse hayırlı olsun...

bir tane avukat mahkemeye vermişti ama yürürlüğe girdimi bilmiyorum
    bayanlarda yanında erkek olmadan giremıyecek dıye ama nerdeeee zaten bu dünyaya kız gelenin işi kral valla damsız girememe derdi yok , askerlik derdi yok ,ev hanımı olursan iş derdın yok vsvsvsvs
    bu erkek olmak neden bu kadar zor madem gırılmez kızları da almayacan içeriye
    protestoooooooooo
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    herkese iyi geceler olsun.Gecenin bu saatinde neişin var .net'te derseniz; Nargile keyfi de sıkıyormuş adamı yhauwArkadaşta kalıyorum da sabaha kadar keyif yapmaya devam
    harikasın sen ahmedim. allah bozmasın inşallah. valla zor seninkisi hakkaten.sabah güneş vuruyomu yüzüne öyle derlermiş eskiden. sabah yüzüme güneş vurmadan akşam da güneş batmadan eve gelinmezmiş çalışmaktan
    teşekkür ederim sinan abi sabah güneşinin tadı hiçbişeyde yok hele birde yanındaysa birisi.....
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmetcim her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim kardeşim

Hepinizin aklında olsun bu sene ben de EMOK a gelmek istiyorum yaaaaa
    Sana da çok teşekkür ederim ablacım,iyi dileklerin ve sen iyi ki varsınÖzledim ya msn muhabbetlerini
    çalışma işi belli bi mesaiye göre değil mi abi.Neden öyle dedin ki şimdiAkşam 17:00'dan sonra......Torento Ersin değil Hovarda Ersin

Herkese iyi sürüşler dilerim
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Günaydın Eskişehir MT...Herkes nerede yahu...Gökhan abi,Sinan abi ilk sizleri görürdüm günaydın yazan ama yoksunuz bugün açılışı ben yapıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    sımdı pızzacıya tıkılıp kalmıs olmam degıl yol yapıyo olmam gerekırdı..
    actıvaya degıl MZ'ıme bınmem gerekırdı..
    sehrın trafıgınde gurultusunde degıl bozdagda sarıcakaya yolunda nalıhana dogru gazlıyo olmam gerekırdı..
    onumde arkamda motorcu kardeslerım..top case lerde mangal kofte ekmek olması gerekırdı.
    aksam donuste yagmura yakalanıp botların ıcıne kadar ıslanıp eve donmem gerekırdı..
    cok ozledım eskı gunlerı cookk..

Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sımdı pızzacıya tılıp kalmıs olmam degıl yol yapıyo olmam gerekırdı..
    actıvaya degıl MZ'ıme bınmem gerekırdı..
    sehrın trafıgınde gurultusunde degıl bozdagda sarıcakaya yolunda nalıhana dogru gazlıyo olmam gerekırdı..
    onumde arkamda motorcu kardeslerım..top case lerde mangal kofte ekmek olması gerekırdı.
    aksam donuste yagmura yakalanıp botların ıcıne kadar ıslanıp eve donmem gerekırdı..
    cok ozledım eskı gunlerı cookk..
    heheyazdıklarının hepsi gözümde canlandı birden Eren abiİnşaallah az kaldı o günlere

Herkese iyi günler olsun.Ben artık bu kadarına dayanamam yaklaşık 3hafta oluyo motora binmeyeli ama bugün yasakları çiğneme vakti gelidiğinin tam vakti olduğunu düşünmekteyim

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ahmet carsıya dogru gelırsen gel benım dukkana..
    serdar abının yanına ugrarız..

Motosikleti
    Bunaldım yav...Motor olsada gezsek arabaya tıkılıp kaldık zevk vermiyor ya motor kadar...Of of babam arabayı üstüme yapsa hemen satıp motor alıcam O da böyle olacağını bildiğinden yapmıyo tabi Biraz daha bozarsam kafayı gidip motosiklet kiralıcam

Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Akşam çıktım bi bozdağ yapıp indim hemen.Mihalgazi yolu berbat bi durumda önceden moktandı zaten şimdi moktan mok olmuş Bakalım birde sarıcakaya taraflarına bakiim ben oralar düzgündür gibime geliyo ama
    buda en sevdiğim anlardan bi kare.

Akşam üstü mehtapla dağ havası ayrı bi güzel oluyo beaa

Batan güneeeeeeş.Beni de al hesabı

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir tane avukat mahkemeye vermişti ama yürürlüğe girdimi bilmiyorum
    bayanlarda yanında erkek olmadan giremıyecek dıye ama nerdeeee zaten bu dünyaya kız gelenin işi kral valla damsız girememe derdi yok , askerlik derdi yok ,ev hanımı olursan iş derdın yok vsvsvsvs
    bu erkek olmak neden bu kadar zor madem gırılmez kızları da almayacan içeriye
    protestoooooooooo
    şimdi üniversiteye türbanla da girecekler..
    wallaha iyice rahata kavuştu bayanlar

Motosikleti
    kendimi tutamadım murat kusuruma bakma kardeş . sana cevap olarak yazmıyorum genel anlamda söylemek istediklerimi sölemek istiyorum

sanki türbanla girince bişey kaybetcez. bizim dinimiz diğer dinlere benzemez.bizim dinimizin aslı yüzyıllardır değişemdi. diğer 3 dinin kitaplarının da aslı bozulmuştur. zamanında o din adamları o zamanki yaşam şartlarına uyarlayarak istediklerini ekleyip istediklerini çıkarmışlar. başka dinlerde ayıp nedir yoktur. bizim annemizin bacımızın başını kapatmasını kahrolası milletler yobazlık olarak algılıyorlar. eninde sonunda yeryüzündeki tek din islam olacak. ve müslümanla savaşanın başına neler geldiği zaman zaman medya da görünmektedir. O fransanın özellikle. başına gelmedik kalmıycak bak görün siz. bizimle en çok uğraşan devlet birisi fransa diğeri de danimarka. Allah'ından bulsun bu iki devlet. zaman zaman sinir bozucu haberleri gördükçe bunlara beddua ediyorum

ayrıca bu eğitimde özgürlük anlamında yapılacak olan bir reformdur. kim ne derse desin türban ya da başörtü ile üniversiteye girilecek bu kanun onaylanacak. ister derse girmesinler ister maaş almasınlar kimsenin umrunda değil.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi üniversiteye türbanla da girecekler..
    wallaha iyice rahata kavuştular bayanlar
    murat abi biz kendimiz bu işe baska yollardan cozum bulsak mı ki erkeklerın yuzune bakan yok bnm bır tanıdık bosandı eskı karısına 35 mılyar tazmınat odeyecek

Motosikleti
    ersinim allaha emanet ol inşallah. güle güle git güle güle gel

bak bu fotoları unutma sayfa 239dan sona devam et okumaya kardeşim

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

3 Tf Ciler

3 tf cilerdik 2 tf ciler kaldık sinan abide bugun yarın satar rokkoyu ben tek tf ci olarak kalırım ve bir efsane oluruz motosiklet akımı gibiydik peeeh

ERSİN ' İM GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL ALLAHA EMANET OL ALLAHIN HAYIRI ÜZERİNDE OLSUN BENDE OLAN TÜM HAKKIM HELAL OLSUN

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler