tosun paşa nerdeee ( gökhan)
tosun paşa nerdeee ( gökhan)
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
just_hmz_26
Selam misafir biz dostuz
Herkese merhabalar...Bir günlük aradan sonra kendimi moralman toparlayarak tekrar aranızdayım...Hepiniz iyisinizdir inşallah...Bu arada motor arayışlarına başladım yaza kadar birkaç motor bakıcam ve kafama yatanını ve tabi cebime(babamın cebi ) uyanı Allah nasip ederse alıcam...Kafamdaki model hala suzuki ama aradığım fiyata bulabileceğimi sanmıyorum...Bugün Yaşar abiye(klinik motor) uğradım motor bakmak için Oğuz'da oradaydı görüştük...Oğuz'un eski Cbf600f'i şu an kafamdaki motorlar arasında hem fiyat olarak uygun hem tip olarak ama rr tipi bulursam tabi ki tercihim değişecektir...Şu an liste başı Oğuz'un 600f hayırlısı olsun ne diyeyim...Hepinize günaydınlar ve hayırlı günler...
Bora abi bi detaylı konuşalım da bende başlayayım bodye artık
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Farukcum ben izin vermiyorum erkek erkeğe takılmanıza üzgünüm
Ahmetcim her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim kardeşim
Hepinizin aklında olsun bu sene ben de EMOK a gelmek istiyorum yaaaaa
Hamza in the body team
Herkeze Günaydın Ozinin Eski motoru bende çok seviyorum zaten racing düşünseydim oziden ben alırdım ama ben racingle fazla yaşamam altımdaki ne olursa olsun limitlerin üstüne çok çıkarım racinglerinde limitleri çok yüksek olduğundan yaşama şansım çok az ama Ozinin motor gerçekten harika yada en azından Ozideyken harikaydı Kaptan pilot Umut ile test ettik onayladık
Herkese merhaba...Bakıyorumda havayı iyi gören kendini dışarı atmış buralar boş kalmış Valla motorun jantı sağlam olsa birde dikmeler sağlam olsa hiç dinlemicem çıkartıp grenajsız falan binicem ya düşündükçe başıma ağrılar giriyorHerkese iyi günler
Hamza in the body team
Hamza acele etme, motosiklet bekler nasıl olsa, iyice dinlen, dikkat et kendine,
Tünaydın sana da
Kış uykusundan uyanmak mı, hala uyanmadı mı seninki
Ya ben benim limuzine acıyorum bazen ya, üzerinde bir naylon ile, yaz-kış kapının önünde duruyor garibim
Tünaydın sana da
Kış uykusundan uyanmak mı, hala uyanmadı mı seninki
Ya ben benim limuzine acıyorum bazen ya, üzerinde bir naylon ile, yaz-kış kapının önünde duruyor garibim [/QUOTE]
-------------------------
sen nasıl biniyorsun ankarada ilginç. geçensene benimki yine yatıyordu bu zamanlar ankarada. biraz temkinliyim galiba.
şimdide fena halde kapatmıştım üstünü. bide zor yerde eriniyorum çıkarmaya. ama artık yeter. haftasonu bi deneme yapacam üşümezsem devam yollara.
Olsun ben kışın da gelip gittikçe biniyorum ama. Hem 2 aydır Ankaradayım yaw
Yatmaya çok alıştım zaten bu gidişle kaldıramayacaklar beni Canım sıkılıyo ya evde otur otur İki gün daha çıkarmasaydım motoru ne güzel olcakmıştı hava Olacağı varmış neyse
Ya Eskişehir MT yok mu yakın zamanlı bir plan fuar haricinde hani toplanalım sucuk ekmek falan yada rakı balık farketmez etkinlik olsun yeter ki
Yeni açılan sitenin kullanıcı sayısı istenilen seviyeye ulaşsa Hayal'de bi etkinlik planlıyoruz ama daha kullanıcı sayımız yeterli değil www.esriders.net bu da linki buyrun
just_hmz_26 ben sattım motoru bakalım yazın sonuna doğru alırız bu sefer 2007 zx-10r düşünüyom yada K-7 falan
afferin oğuz çok iyi yapmışsın!millet yaz gelince motor alır kış gelince satar oğuzda tam tersini yapıyo
mt eskişehir scooter team o kadar geziyom oralarda bi göremedim senin limuzincaazımıbin9yüz85 adlı üyeden alıntı
ohooo millet daha uyuyo ben varya koca kış bindim motora.scooter ama sonuçta güzgarı yiyosun. ahanda size sözviravira26 adlı üyeden alıntı
RÜZGAR AYNI RÜZGAR NEYE BİNDİĞİN ÖNEMLİ DEĞİL
otur oturduğun yerde sen de siteylen oyna bişeler geliştir filan işte.napcan motora binip şaka diyom adamım evet duramıyo insan demi oturduğu yerde.cüneyt abi fuar olcak demişti ama gidiş geliş günleri bana uymadı yoksa süper olcaktı da pazar yapmıyolar şu fuarları sanki gidip görseydik bi
arkadaşlar kasksız gezmeyin trafık benı bugun cevırdı valla kask olmayana ceza yapıstırılıyor.dikkatınıze
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
deli deli sürüyondur gene olm sen şaka şaka
almanyada motosikletler için ayrıca otoparkları var. üstelik bedavaymış. bizim ülkemizdde niye yok yaa böle şeyler adam motor gördümü basıyo arkamdan küfürü
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)