Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    tosun paşa nerdeee ( gökhan)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/eskisehir_...XQQdisplayitem

Yeşil Vadi Tellioğulları'nın kalacaktır. Kimseye satılamaz... Yürüyün...
    telliogulları tezek yesinn..yürüyün Seferogulları..
    beyin kızınıda bana ısterız artık

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    just_hmz_26

Selam misafir biz dostuz

Herkese merhabalar...Bir günlük aradan sonra kendimi moralman toparlayarak tekrar aranızdayım...Hepiniz iyisinizdir inşallah...Bu arada motor arayışlarına başladım yaza kadar birkaç motor bakıcam ve kafama yatanını ve tabi cebime(babamın cebi ) uyanı Allah nasip ederse alıcam...Kafamdaki model hala suzuki ama aradığım fiyata bulabileceğimi sanmıyorum...Bugün Yaşar abiye(klinik motor) uğradım motor bakmak için Oğuz'da oradaydı görüştük...Oğuz'un eski Cbf600f'i şu an kafamdaki motorlar arasında hem fiyat olarak uygun hem tip olarak ama rr tipi bulursam tabi ki tercihim değişecektir...Şu an liste başı Oğuz'un 600f hayırlısı olsun ne diyeyim...Hepinize günaydınlar ve hayırlı günler...

Bora abi bi detaylı konuşalım da bende başlayayım bodye artık
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Farukcum ben izin vermiyorum erkek erkeğe takılmanıza üzgünüm

Ahmetcim her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim kardeşim

Hepinizin aklında olsun bu sene ben de EMOK a gelmek istiyorum yaaaaa

Hamza in the body team

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Herkeze Günaydın Ozinin Eski motoru bende çok seviyorum zaten racing düşünseydim oziden ben alırdım ama ben racingle fazla yaşamam altımdaki ne olursa olsun limitlerin üstüne çok çıkarım racinglerinde limitleri çok yüksek olduğundan yaşama şansım çok az ama Ozinin motor gerçekten harika yada en azından Ozideyken harikaydı Kaptan pilot Umut ile test ettik onayladık

Motosikleti
    Herkese merhaba...Bakıyorumda havayı iyi gören kendini dışarı atmış buralar boş kalmış Valla motorun jantı sağlam olsa birde dikmeler sağlam olsa hiç dinlemicem çıkartıp grenajsız falan binicem ya düşündükçe başıma ağrılar giriyorHerkese iyi günler

Hamza in the body team

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    günaydın. Eskişehir MT.
    yarında hava güzel olursa motoru kış uykusundan uyandırmayı düşünüyorum bende. umarım erken olmaz.

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla motorun jantı sağlam olsa birde dikmeler sağlam olsa hiç dinlemicem çıkartıp grenajsız falan binicem ya düşündükçe başıma ağrılar giriyorHerkese iyi günler

kendini iyi hissediyorsun ozaman. çabuk toparlandığına sevindik Eskişehir MT olarak. motoruda alırsan kısa zamanda seni kimse tutamaz o zaman

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Herkese merhaba...Bakıyorumda havayı iyi gören kendini dışarı atmış buralar boş kalmış Valla motorun jantı sağlam olsa birde dikmeler sağlam olsa hiç dinlemicem çıkartıp grenajsız falan binicem ya düşündükçe başıma ağrılar giriyorHerkese iyi günler
    Hamza acele etme, motosiklet bekler nasıl olsa, iyice dinlen, dikkat et kendine,

Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın. Eskişehir MT.
    yarında hava güzel olursa motoru kış uykusundan uyandırmayı düşünüyorum bende. umarım erken olmaz.
    Tünaydın sana da

Kış uykusundan uyanmak mı, hala uyanmadı mı seninki

Ya ben benim limuzine acıyorum bazen ya, üzerinde bir naylon ile, yaz-kış kapının önünde duruyor garibim

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Tünaydın sana da

Kış uykusundan uyanmak mı, hala uyanmadı mı seninki

Ya ben benim limuzine acıyorum bazen ya, üzerinde bir naylon ile, yaz-kış kapının önünde duruyor garibim [/QUOTE]

-------------------------

sen nasıl biniyorsun ankarada ilginç. geçensene benimki yine yatıyordu bu zamanlar ankarada. biraz temkinliyim galiba.

şimdide fena halde kapatmıştım üstünü. bide zor yerde eriniyorum çıkarmaya. ama artık yeter. haftasonu bi deneme yapacam üşümezsem devam yollara.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    sen nasıl biniyorsun ankarada ilginç. geçensene benimki yine yatıyordu bu zamanlar ankarada. biraz temkinliyim galiba.

şimdide fena halde kapatmıştım üstünü. bide zor yerde eriniyorum çıkarmaya. ama artık yeter. haftasonu bi deneme yapacam üşümezsem devam yollara.
    Yok yok benimki hala Eskişehirde, bekliyor beni uslu uslu, gelip gittikçe çalıştırıyoruz birkaç tur atıyoruz işte

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yok benimki hala Eskişehirde, bekliyor beni uslu uslu, gelip gittikçe çalıştırıyoruz birkaç tur atıyoruz işte
    ya bende ankarada hala biniyorsun sandım. seninkide fazla farklı değilmiş yani. benim motor uyuyor seninki uyukluyor bu gidişle senin motor hep uyuklar durur orda. nede olsa sen ankaradasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Olsun ben kışın da gelip gittikçe biniyorum ama. Hem 2 aydır Ankaradayım yaw

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Olsun ben kışın da gelip gittikçe biniyorum ama. Hem 2 aydır Ankaradayım yaw
    limuzininden ayrı kalma bence. götür onuda binersin oralarda. bu aralar ankaraya arkadaşları ziyarete gidecem. istersen getireyim. sevaptır sevenleri birleştirmek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    istersen getireyim. sevaptır sevenleri birleştirmek.
    Süper bir fikir ama bakalım zaman ne gösterecek

Motosikleti
    Hamza acele etme, motosiklet bekler nasıl olsa, iyice dinlen, dikkat et kendine,
    Yatmaya çok alıştım zaten bu gidişle kaldıramayacaklar beni Canım sıkılıyo ya evde otur otur İki gün daha çıkarmasaydım motoru ne güzel olcakmıştı hava Olacağı varmış neyse

Ya Eskişehir MT yok mu yakın zamanlı bir plan fuar haricinde hani toplanalım sucuk ekmek falan yada rakı balık farketmez etkinlik olsun yeter ki

Yeni açılan sitenin kullanıcı sayısı istenilen seviyeye ulaşsa Hayal'de bi etkinlik planlıyoruz ama daha kullanıcı sayımız yeterli değil www.esriders.net bu da linki buyrun

Motosikleti
    zx-10R & today50
    just_hmz_26 ben sattım motoru bakalım yazın sonuna doğru alırız bu sefer 2007 zx-10r düşünüyom yada K-7 falan

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    afferin oğuz çok iyi yapmışsın!millet yaz gelince motor alır kış gelince satar oğuzda tam tersini yapıyo

Motosikleti
    Alıntı bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
    Ya ben benim limuzine acıyorum bazen ya, üzerinde bir naylon ile, yaz-kış kapının önünde duruyor garibim
    mt eskişehir scooter team o kadar geziyom oralarda bi göremedim senin limuzincaazımı

Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı
    ohooo millet daha uyuyo ben varya koca kış bindim motora.scooter ama sonuçta güzgarı yiyosun. ahanda size söz

RÜZGAR AYNI RÜZGAR NEYE BİNDİĞİN ÖNEMLİ DEĞİL

Yatmaya çok alıştım zaten bu gidişle kaldıramayacaklar beni Canım sıkılıyo ya evde otur otur İki gün daha çıkarmasaydım motoru ne güzel olcakmıştı hava Olacağı varmış neyse

Ya Eskişehir MT yok mu yakın zamanlı bir plan fuar haricinde hani toplanalım sucuk ekmek falan yada rakı balık farketmez etkinlik olsun yeter ki

Yeni açılan sitenin kullanıcı sayısı istenilen seviyeye ulaşsa Hayal'de bi etkinlik planlıyoruz ama daha kullanıcı sayımız yeterli değil www.esriders.net bu da linki buyrun
    otur oturduğun yerde sen de siteylen oyna bişeler geliştir filan işte.napcan motora binip şaka diyom adamım evet duramıyo insan demi oturduğu yerde.cüneyt abi fuar olcak demişti ama gidiş geliş günleri bana uymadı yoksa süper olcaktı da pazar yapmıyolar şu fuarları sanki gidip görseydik bi

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaşlar kasksız gezmeyin trafık benı bugun cevırdı valla kask olmayana ceza yapıstırılıyor.dikkatınıze
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    deli deli sürüyondur gene olm sen şaka şaka

almanyada motosikletler için ayrıca otoparkları var. üstelik bedavaymış. bizim ülkemizdde niye yok yaa böle şeyler adam motor gördümü basıyo arkamdan küfürü

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler