abi eski motordan bişey kalmamış,kapak egzantirik subap onlar da değişiyo mu?komple motor alsan daha ucuza gelirdi.bu japon ürünleri çok pahalı abi yaa valla iliğimi kemiğimi çürüttü benim makinayla yetişmez seninki abi benimki hafta sonu hazır inşallah.
harbiden yaa.Abi ben düiyorum Gökhan abim farklı biri.Bence CIA'den bi ajan olsa gerek aramıza sızdı ve bizim bilgilerimizi dışarıya sızdıracak
oh ooooooh ne güzel hadi hayırlısı olsun bakalım Burak abi.Sonunda kavuşuyon he CıBıR'ına sen de
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Herkese selam...
Millet; hayatınız nasıl Anladınız siz onu
Fuar için son durum nedir? Tren daha hesaplı ve az yorucu olur benden tavsiye.
Ben erken gitmeyi planlıyorum. İstanbul 'da kalacağım , eğer şartlar uygun olursa.
Eskişehir'den gidecek herkese fuar bileti ayarlayacam. Birkaç hafta kala haberleşiriz o konuda
EMOK için daha erken. Mayıs- Haziran gibi toplanır , düşünürüz...
Festival güzel geçti...
Walla, eğlenenler vardı!
Eğlenmeyenler de vardı!
cünewyt abi nasıl gelmez o parcalar 1 aydır yaa...hayret bişi.biz memleketce ne zaman rahata ericez anlamıyorum.benim boğaz lastikleri değişmiş.senkronu ve sibab ayarlarıda yapıldı..yaza hazır xt darısı tamirde olanların başına,allah ne kaza nede arıza vermesin..resmen para döküyoruz şu ecnebi aletlerine...cüneytabi ve burak,,yollarda göreyim sizi...haydeen.bu arada cemeye aldanmayın bozdağdaki kar eriyinceye kadar soğuklar devam edicektir...zaten söylüyorum son cemre toprağa düşücek mart 5 de.sonra 9 gün sürücek olan mart dokuzu soğukları,hemen hemen mart 12-13 üne tekavil eder..anca 20 si falan binilmeye başlanır..yağmurluk verdiklerim yanından ayırmasınlar...eşşek öldüren soğuklarda tırt olan binmesin motora,,muhahaha....anlıyan anladı...cöööyt...
Eeee kızlar nerede
Kızlar Yok Abaza Takılıozz)))
Arsa İhtiyacı Olan Varmı
http://www.sahibinden.com/eskisehir_...XQQdisplayitem
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
nasipse iki çadır olsun o deminki siperiş
Merhaba motorcu ailem.tam gaz,full time çalışmalarla hayatı hızlı yaşamaya devam.Sloganımız Durmak yol,Tam yol ileriiiiii
gökhanım sen nerdesin şuan ? ajan filan lazımsa geliyim hemen o işte çok para var. 2 aya kalmaz birer 600f alırız uraşmayız sco'larla gözlük alman malı mı ?
faruk, fotolar harika olmuş yav. hangi programla yaptın almanya da da böle yeşil alanlar çokmuş valla
eren'im hayırlı işler tekerleğin düz bassın . bugün gördüm seni. duramadm.teğebaşına kargo vardı yetiştirmem gerekliydi
ordaki fotolarda volkan aynı alman yetişkin çocuklarına benzemiş.
murat kerdeşi nasılsın ben sinan. kırmızı rokkocu geçen gelmiştim ya. varmı indirimde olan ürünlerden. biraz arada aralara reklam sıkıştır yav. traj yap dükkana
abi bence onlar benden çarptılar o sloganı
bu ara Allah nazardan saklasın(dilimi ısırarak söylüyorum)işler çok güzel bi durumda seyrediyor birbiri ardınca.İnşaallah bu düzenime bi aksilik gelmez ne kadar zor olsa da sabahun köründe evden çıkıp taaa gece eve gelebilmek...Sonunda bi ışık var onu görebiliyorum.Hayırlısı bakalım yaza bi çıkalımda o zaman belki yeni bir slogan buluruks
harikasın sen ahmedim. allah bozmasın inşallah. valla zor seninkisi hakkaten.sabah güneş vuruyomu yüzüne öyle derlermiş eskiden. sabah yüzüme güneş vurmadan akşam da güneş batmadan eve gelinmezmiş çalışmaktan
http://www.sahibinden.com/eskisehir_...XQQdisplayitem
Yeşil Vadi Tellioğulları'nın kalacaktır. Kimseye satılamaz... Yürüyün...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)