Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Kazanın racing aldığımdaki tek etkisi neleri yapıp neleri yapmamam konusunda beni biraz daha bilgilendirmiş olması olacak...Hani bir alışılagelmişlik vardır ya racingcilerin arkasında sürekli sarışın kızlar olur falan...Çoğu zaman çoğu motorcu arkadaşımın bana dediği şey
    "Neden senin arkanda hiç kız göremiyoruz?"
    Benim cevabım sürekli aynıydı ve aynıda olacak...
    "Ben motor aldıysam kendime aldım,ona buna değil!!!"
    Ne alaka diyeceksiniz...Şöyle bir alakası var eğer ben bu kazayı arkamda arkadaşım yerine kız arkadaşım varken yapmış olsaydım hem daha büyük bir rezillik çekecektim hemde kızın ailesi ile uğraşmak zorunda kalacaktım...Benim düşüncem hep aynı oldu...Motora beni yalnız binerken gören çok az kişi vardır.Genellikle arkamda bir artçım olur ve artçımında muhabbeti herkesle süper olur.Ben yalnız binmeyi sevmiyorum motora.Arkadaşlarımla zaman geçirmeyi seviyorum ve öylede yapıyorum...Ama bu kazadan sonra çok zorda kalmadıkça arkama artçı alacağımı da sanmıyorum...Allah korusun daha büyük bir olay olsaydı millet demez miydi "Kendi kendine ettin de bu adamın suçu neydi" diye...Bundan sonra artçı bineceği zamn arkama veli izni getirmeden bindirmem

Racing konusuna tekrar dönecek olursak,racing motorlar benim hayatım,hayalim...Eğer elime bu hayalimi gerçekleştirmek için fırsat geçecek olursa inanın hiç kaçırmam...Sen kendine hakim olduktan sonra sorun çıkacağını sanmam...Bizi olgunlaştıracak şeyler kazalar,yeter ki Allah büyük kaza vermesin...İnşallah bu kaza da benim yaptığım ilk ve son büyük kaza olur...Yolunuz da farınız da hep açık olsun,tekeriniz düz bassın arkadaşlar...İsmail abi tavsiyelerini göz önünde bulunduracağıma şüphen olmasın...Ama abi yine de kararım büyük cc racing olacaktır
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı SPEEDY-26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk eskişehir 68 doğumluyum 14 yaşından beri motorsiklet kulanıyorum ve motosiklet tamircisiyim şu an bisan salcano motor servisinde çalışıyorum.Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum az çok sizleri tanıma fırsatım oldu ve üye olmaya karar verdim bu güne nasipmiş. Ayrıca sanada geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
    abi eski jawacılardan mısın sende yoksa

Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese günaydın 20-23 martdaki motosiklet fuarı için bi plan yapan varmı. hep beraber ya minibüs yada tren le gidsek diyorum.şimdiden gidecekler belirlenirse ona göre bir plan yaparız eger katılım az olursa benim arabaylada gidebiliriz o zaman ben dahil 5 kişi gidebiliriz
    abi uygun bi fiyatta olabilir.malum sadece pazarım boş o da bi mesele. gözümüz gönlümüz açılır ya. nerde olcaktı bu istanbulda olanmıydı sen sölemiştin dükkanda da bana unuttum. ya da havanın yağmadığı bi gün urayım sana bi elmanı içeyim

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar;

herşeyin kesinleşmesiyle birlikte sizlerlede paylaşmak istedim, c.tesi günü biletimi aldım burdan ist.'a, pazar günü de yurt dışına çıkıyorum ,seneye şubatta tekrar gelicem inş., hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum,, yazın bol bol gezin fotoğrafları ekleyin fırsatım oldukça net'ten takip etmeye çalışçam,, herkes kendine iyi baksın , geldiğimde bıraktığım gibi görüşmek dileğiyle !!!

aaah canım kardeşim seni çok özlicem biliyomusun. koca 1 sene nasıl geçer sensiz bilmem valla o cbf'yle bozdağda kros yaptığımız, bursa'ya gidiş ve gelişte 4.vitesle 110 yaptığımız, ilk buluşmamızda söğütönü'ye gitmemiz, ilk beraber gezim seyitgazi yolundaki fotoğraflarımız, türbe içindeki fotoğraflarımız ilk artçı olmam . ilk kullandığım vitesli motosiklet seninkisimotosikletle ilgili bi çok ilk'i sen yaşattın adamım aah ah. kardeşim benim. herkesin huzurunda hakkını helal et. kalmasın birbirimizde hakkımız. 1sn sonra ne olcağımızı allahdan başka kim biliyo benden yana hakkım varsa sende helal olsun. ( en son buluşmamızdaki ali'ye selam söleyver )

+ kar

almanya da güzelmiş diyolar. öbür mtlerden baktım demin de :quen:

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cüneyt abi nasip olursa bende gideceğim ama mete arkadaş seni bırakmam gece misafirim olacan diyo kötü emelleri yoktur umarım sonrada trakyaya geçeceğim yani geri dönme olayı beraber olmaz benim için en mantıklı seçenek şu an için tren ama tahminim eskişehirden 7-8 arkaaş gider bu yüzden tren olasılığı artar gibime geliyor

Motosikleti
    Toplu gidilirse daha güzel olur...Hem ben kaybolurum orda Ne bilem ben istanbulu yav Ondan sonra Mete abi Bora abiyi kötü emellerine alet edemeden başkaları beni kötü emellerine alet edebilirler...

Motosikleti
    cıbır125r
    http://youtube.com/watch?v=o9M0QV2kajo

zuhahahahha

bu videonunda sonunu izleyinde bayanlara trafikte niye karşı olduğumu anlayın.sözüm meclisten dışarı

http://youtube.com/watch?v=uKYkZzJDXX0
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    ERSİN Kardeş ALLAH'a emanet ol yolun açık olsun cbf150 yi arkandan ağlatma

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cüneyt abi nasip olursa bende gideceğim ama mete arkadaş seni bırakmam gece misafirim olacan diyo kötü emelleri yoktur umarım sonrada trakyaya geçeceğim yani geri dönme olayı beraber olmaz benim için en mantıklı seçenek şu an için tren ama tahminim eskişehirden 7-8 arkaaş gider bu yüzden tren olasılığı artar gibime geliyor
    Hayırdır trakyada nereye gideceksin ya buralarda bizi böyle yanlız bırakma ya kimle okey oynarım ben sonra

Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

zuhahahahha

bu videonunda sonunu izleyinde bayanlara trafikte niye karşı olduğumu anlayın.sözüm meclisten dışarı

ilk video mutteşem ya kız cağız pompayla baya yatıp yuvarlanıyor umut sabah sabah yanaklarıma ağrı girdi ya

buda bizim yüz karamız bu erkek olamaz ya bunun hiçmi çocukken oyuncak arabası olmamış

http://youtube.com/watch?v=97Dj6Yc58so&feature=related

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Arkadaşlar herkese günaydın, hafta sonu geçti muhabbet yine bir dünya

Toplantı, askerlik, yeni gelenler, ölüm kalım derken arada bir kaç şey kaçırdıysam af ola

Yahya abicim,
    Öymenler çay bahçesindeki fotoğraflarımızı sabırsızlıkla bekliyorlar.
    Vaktin olduğunda buraya yüklersen ya da maille gönderirsen ben onların foruma da iletirim

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    sağolun arkadaşlar benden yana helal olsun, siz de hakkınızı helal edin
    eray sanada kızmadım hiç kızar mıyım len sana,
    sinan abi cbf'i emanet etçek biri arıyodum, babamda kalıor, ben binerim dedi,,km 5800 de şu an geldiğimde herhalde, taş çatlasın 6000 olur.
    hamza kardeşim ne demek istediğini çok ii anladım artık msn den fırsat buldukça foto gönderirim,, kalanını sansürsüz eray a göndercem o veri depolama işini yapçak zaten öle anlaştık

sinan abi gitmeden göreyim yüzünü, tmm ,ne zamandır görüşmüyoz..

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    torento_1987, AS_DOPER

durmuş abi saygılar,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Herkese merhabalar...Traş oldum kendime geldim oh be yüzüm gözüm açıldı ya Durmuş abi şu benim motosikletin işini bi ara derinlemesine inceleyelim bakalım ne kadara patlayacak temmuza kadar idare etsin abi ya havalar ısınacak herkes gezerken benim yerimde oturmam olmaz şimdi Naked olarak kullanıcam temmuza kadar benim racer ı

Tamam Ersin...Açıkca söyleyeyim bu sene tanıdığım en şahane insanlardan birisin...Senden gördüğüm yakınlığı,yardımı çoğu yıllanmış arkadaşımdan görmedim çok sağolBenden yana bi hakkım varsa helal olsun sende helal et hakkını...

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun arkadaşlar benden yana helal olsun, siz de hakkınızı helal edin

sinan abi cbf'i emanet etçek biri arıyodum, babamda kalıor, ben binerim dedi,,km 5800 de şu an geldiğimde herhalde, taş çatlasın 6000 olur.

sinan abi gitmeden göreyim yüzünü, tmm ,ne zamandır görüşmüyoz..
    eyvallah kardeşim benim.

baban eski motorcu biner o motora bak gör geldiğinde 10.000

görüşcez adamım inşallah. bi akşam buluşuruz yaparız bişeler helalleşiriz daha bi derinden

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah kardeşim benim.

baban eski motorcu biner o motora bak gör geldiğinde 10.000

görüşcez adamım inşallah. bi akşam buluşuruz yaparız bişeler helalleşiriz daha bi derinden
    10.000 mı 100000000 km
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    herkese merhaba;

Ersin abi hayırlı yolculuklar nasip olsun inş. bizden yana bi hak söz konusu ise seve seve helal olsun.Sen de hakkını helal et abi.Güle güle git güle güle gel inşaallah

ne acemilikmiş bea sen kalk kapıya çarp arabayı devir helal valla.Aytaç ablaaa bu umutun son videolarını izlemelisin.arabada böyle yapan bayanlar inş. motosiklet kullanmaya karar vermzler birgün
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar...Traş oldum kendime geldim oh be yüzüm gözüm açıldı ya Durmuş abi şu benim motosikletin işini bi ara derinlemesine inceleyelim bakalım ne kadara patlayacak temmuza kadar idare etsin abi ya havalar ısınacak herkes gezerken benim yerimde oturmam olmaz şimdi Naked olarak kullanıcam temmuza kadar benim racer ı

Tamam Ersin...Açıkca söyleyeyim bu sene tanıdığım en şahane insanlardan birisin...Senden gördüğüm yakınlığı,yardımı çoğu yıllanmış arkadaşımdan görmedim çok sağolBenden yana bi hakkım varsa helal olsun sende helal et hakkını...
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba;

Ersin abi hayırlı yolculuklar nasip olsun inş. bizden yana bi hak söz konusu ise seve seve helal olsun.Sen de hakkını helal et abi.Güle güle git güle güle gel inşaallah

ne acemilikmiş bea sen kalk kapıya çarp arabayı devir helal valla.Aytaç ablaaa bu umutun son videolarını izlemelisin.arabada böyle yapan bayanlar inş. motosiklet kullanmaya karar vermzler birgün
    benden yana da arkadaşlar,helal olsun, en erken 1 en geç 2 sene sonra fırtına gibi döneerim inş. yollara,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Günaydınlar bugün cemre düştü

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    sözüm meclisten dışarı
    Sözünün meclisten dışarı olmasına sevindim Umutcum

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabada böyle yapan bayanlar inş. motosiklet kullanmaya karar vermzler birgün
    Doğru söze ne denir? Üzerime alınmadığım için, Amin canım amin diyorum

Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydınlar bugün cemre düştü

İşte bu iyi haber

Motosikleti
    kimsecikler yokmu ya normalde günde 3 sayfa geçiyoruz son 3 gündür neredeyse 1 sayfa yawf

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Gökhan hazır susmuşlarken gaza getirme milleti istersen

Motosikleti
    CBR600RRRRRRRRRRRRRR

zuhahahahha

slm arkadaslar böle muhabbete hönk die dalacam ama
    videolar süpermiş yaw öldüm gülmekten sözün mecli dışı olması da iyi olmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı ayshegül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar böle muhabbete hönk die dalacam ama
    videolar süpermiş yaw öldüm gülmekten sözün mecli dışı olması da iyi olmuş
    Slm Ayşegül, burada da ben

Söz meclis dışı olduğu için biz alınmıyoruz anlaştık mı

Kapımız hönk diye girene de açık canım rahat ol

Motosikleti
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan hazır susmuşlarken gaza getirme milleti istersen
    Dimi Sende haklısın herzaman böyle meydan boş kalmıyor

Babandan bile çok seviyorum ve okadar çok özlüyorumki

http://youtube.com/watch?v=deQY4PmqEW4&feature=related

http://youtube.com/watch?v=y4NWhAyDg5I&feature=related

http://youtube.com/watch?v=O-STWcHq23E&feature=related

Birdaha asla bir benzeri bile gelemez...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler