Kazanın racing aldığımdaki tek etkisi neleri yapıp neleri yapmamam konusunda beni biraz daha bilgilendirmiş olması olacak...Hani bir alışılagelmişlik vardır ya racingcilerin arkasında sürekli sarışın kızlar olur falan...Çoğu zaman çoğu motorcu arkadaşımın bana dediği şey
"Neden senin arkanda hiç kız göremiyoruz?"
Benim cevabım sürekli aynıydı ve aynıda olacak...
"Ben motor aldıysam kendime aldım,ona buna değil!!!"
Ne alaka diyeceksiniz...Şöyle bir alakası var eğer ben bu kazayı arkamda arkadaşım yerine kız arkadaşım varken yapmış olsaydım hem daha büyük bir rezillik çekecektim hemde kızın ailesi ile uğraşmak zorunda kalacaktım...Benim düşüncem hep aynı oldu...Motora beni yalnız binerken gören çok az kişi vardır.Genellikle arkamda bir artçım olur ve artçımında muhabbeti herkesle süper olur.Ben yalnız binmeyi sevmiyorum motora.Arkadaşlarımla zaman geçirmeyi seviyorum ve öylede yapıyorum...Ama bu kazadan sonra çok zorda kalmadıkça arkama artçı alacağımı da sanmıyorum...Allah korusun daha büyük bir olay olsaydı millet demez miydi "Kendi kendine ettin de bu adamın suçu neydi" diye...Bundan sonra artçı bineceği zamn arkama veli izni getirmeden bindirmem
Racing konusuna tekrar dönecek olursak,racing motorlar benim hayatım,hayalim...Eğer elime bu hayalimi gerçekleştirmek için fırsat geçecek olursa inanın hiç kaçırmam...Sen kendine hakim olduktan sonra sorun çıkacağını sanmam...Bizi olgunlaştıracak şeyler kazalar,yeter ki Allah büyük kaza vermesin...İnşallah bu kaza da benim yaptığım ilk ve son büyük kaza olur...Yolunuz da farınız da hep açık olsun,tekeriniz düz bassın arkadaşlar...İsmail abi tavsiyelerini göz önünde bulunduracağıma şüphen olmasın...Ama abi yine de kararım büyük cc racing olacaktır