Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    tmm durmuş abi gelirim inş. gelirim ama fazla kalamam onu da söyliyeyimm,, son kez nargile içeyim bari
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora annenin rahatsızlığına üzüldüm inşallah önemli değildir ve kısa zamanda iyileşir bu arada elimizden gelebilecek bir yardımımız olursa cebim 24 saat açık her zaman arayabilirsin. 0 505 287 56 63.acil şifalar diler annenin ellerinden öperim.
    Çok sağol yahya abi düşünmen yeter görünmüyorsun sitede yoğunlukdanmı yoksa başka bir sebepmi var ?

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler eskişehir mt gecerken bi uğrıyayım dedim ne var ne yok nasılsınız her yerde kar var az önce işyerinden eve kadar gidip geldim biraz heyecan yaşayayım dedim arabayla yollar boş özlemişim yaw bizim külüstürde hakkını veriyo yolların 2.5 lt 90 hp dizel olunca söktüryo ama durdurması mesele

neyse arkadaşlar ha deyince oluyor bu toplantı işleri yarın akşam palmiye kafe diyelim saat 7 de üst katta diyelim gelen herkesi bekliyoruz ersin kardeşimizide bekliyoruz dimi ersin

ewet arkadaşlar uyarmı BU AKŞAM SAAT 7 DE PALMİYE NARGİLE KAFEDE ??_???

OLMAZSA TOPLANIR TARZ VE YER DEĞİŞİKLİĞİDE YAPABİLİRİZ CANLI MÜZİK-ROCK-JAZZ-SOUL-COUNTRY-ALTERNATIVE TYPE-VS VS...(hele bi toplanalımda)

ersin kardeşimizi davullu zurnalı gonderelım , ben askere oyle gıdecem cocuklugumdan berı ıcımde kalmıstır.
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim abi...Bu arada annen hakkında bir bilgim yok ama geçmiş olsun abi Sürekli gittiğimiz hızlar olduğundan pek bi endişem yoktu ama işte bir anlık dikkatsizlik,hata...Bu arada bugün birkaç arkadaş beni ziyarete geldiler sağolsunlar varolsunlar.Yav o kadar baklavayı ben nasıl bitirecem bir ara toplanıp gelin hepimiz beraber yiyelim
    sağol hamzacım

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora dayının hayırdır ? haberim yoktu vallahi. bak yapcak biş olursa söle tamammı. eski sayfalarda numaram var. ne olsa kardeşiz abimizsin.
    düşünmen yeterli kardeşim

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hayrola hiçbir şeyden haberim yok eger yardım edebileceğim bir konu varsa kemk_87@hotmail.com 05354089364
    erayım sağol

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora Abicim Annnenin Durumu Hakkında Birşey Bilmiyorum Bildiğim Tekşey EMOK Da Annem Hastalandı Diyip Gitdiğin Heralde Yine hastalık Tahminimce(umudediorm) Acil Şifalar Diliyorum...
    evet o zamanda festivalin son gününe kalamamıştım yaşlılık işte sağlık sorunlarım olabiliyo sağolasın faruğum

Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Boracım. Teyzenin ellerinden öperim, saygılar :
    sağol aytaç kardeşim

Motosikleti
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ersin kardeşimizi davullu zurnalı gonderelım , ben askere oyle gıdecem cocuklugumdan berı ıcımde kalmıstır.

ne davulu ne zurnası olum askere mi gidioz , hiç merak etme seni askere öle göndeririz,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne davulu ne zurnası olum askere mi gidioz , hiç merak etme seni askere öle göndeririz,,

gonderırız degıl gondercen zaten ben işe gidiyorum eskişehir mt 5i sıradayız uyanın

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbf 600 ü baya inceledim yani dergide çıkan yazısını inceledim ve baya aklıma yattı motor ama ah şu gönlümde yatan motor racing olmyacaktı hiç düşünmeden alacağım ilk motor o olurdu....

Ya abi sen büyük cc scooter kullanıcısısın,sana sorayım ben...Nasıl yani rahat mı,gidişi falan nasıl???Daha önce ss kullandıysan mesela ona göre artıları eksileri???Kısaca bi bilgi verirsen çok sevinirim
    SW,600'lük olduğu için gidişinde filan bi problem yok.benim aradığım 160-170 km'lere rahatça çıksın yeterdi..
    bunun sebebide:örneğin uzun yolda seyrederken 120km ile giden bir arabayı gazı açtığımda sollayıvermek..onun için 160-170km'ye çabucak çıksın bana yeter.
    çok sürat seven birisi değilim ama elimin altında güç olması gerektiğine inanıyorum.

sürat bazen hayat kurtarır....

ayrıca gitmesine her motor gider ama durmak mesele..
    onun içinde 400lük modelini değil ABS'li olan 600'lük modelini aldım..
    istediğin süratte seyrederken korkusuzca frenlere asılmak büyük bir lüks ve inanılmaz güven veriyo insana,çünkü biliyorsun ne kadar asılırsan asıl tekerlekler asla kilitlenmeyecek..(onun için cbf600 al diyorum sana)

bazen de frenlemek hayat kurtarır...

rahatlığına diyecek bişeyim yok zaten,herşeyin ortada olduğunu düşünüyorum..

ss'leri uzun soluklu kullanmadım ama ss'ler bana göre değil..
    ben uzun yolu seven birisiyim ve uzun yolda da rahat olmak isterim..
    bir tane kenarda 600rr'ın olacak arada bi sıkıp koyacaksın yerine o kadar..
    benim için ss'ler bundan ibaret..

bora abi bu arada annenize acil şifalar diliyorum..elimizden bişey gelirse yardımcı olmak isterim

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Murat abi çok sağol verdiğin bilgiler için...Tekrar düşünüp değerlendiricem tercihlerimi...Hayırlısı olsun bakalım...

Günaydın Eskişehir MT.Durmuş abi lap diye toplantı koymuşun bu akşamada babam burda değil abi malum ben sakat geleyim de nasıl gelicem onu düşünüyorum
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    selam mt..bence hamzacım senin büyük cc motora şimdi gecmen pek doğru olmuyabilir.sonucta 200 cc lik bi motorla ne hale geldiğii gördük.. bende aynı durumdan geçtim kardeşim. rafi abide 600f alıcam dediğimde oda bana aynısını söylemişti yani senin jawayla ne hale geldiğini gördük benc sen önce enduroyla düşüp kalkmasını viraj yapmasını öğren o zaman sürat motorunu daha iyi kullanırsın demişti..yoksa 3cü gün yapışırsın bi yere demişti bana.tabi o ara burağın babasının kazada vefat etmeside etkisi olmuştu..hala aklımda dün birine verdik bugun ölüm haberi geldi demiştiçbende enduro oldım..memnunum.bugun 600 cc ve üzeri race kullanabiliyorsam rahatlıkla.enduronun sayesinde...gerçeği düşündüğün motor harika başlangıc için...allah hepimizi kazadan esirgesin...
    tegabbel minna vakti hacaatinaa bi sırrı süratil lilllahi tealel fatiha...

Motosikleti
    Valla abi açıkcası kazadaki suçu pek üstlenmek istemiyorum çünkü kaza artçımdan kaynaklanan bir sebeble olduğunu düşünüyorum.Ben sola yattığımda artçım sağa yatmış,artçım teknik arıza diyor ama bence artçımdan kaynaklanan bir denge bozukluğu olduğu kanaatindeyim ben.Zaten yeterince piştiğimi düşünüyorum çünkü uzun senelerdir motosiklet kullanıyorum ama tabi ki bu kaza herkesin kafasında aynı düşünceyi oluşturdu "Hamza büyük cc'ye hazır mı?" bu normal bir düşünce ki bende başkalarının yerinde olsam aynı şeyi düşünürdüm ama bilmiyorum hani biraz da her insanda vardır ya dediğim dedik olayı...Sanırım bende fazla inatçıyım ne diyeyim hayırlısı neyse o olsun abi Şu an öyle bir kafa karışıklığı var ki neredeyse her gün kafamdaki modeller değişiyor...Racing kalıcı ama naked,scooter ve enduro arasında gidip geliyorum...Birde bugün internetten honda transalpleri inceledim onlarda hoş sanırım kazadan kaynaklanan bir karar verememe durumu var Zaman gösterecek bakalım herşeyi....

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sağol yahya abi düşünmen yeter görünmüyorsun sitede yoğunlukdanmı yoksa başka bir sebepmi var ?

sadece yoğun çalışma temposu diyebilirim Bora .Çok şükür başka sebep yok.
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam mt..bence hamzacım senin büyük cc motora şimdi gecmen pek doğru olmuyabilir.sonucta 200 cc lik bi motorla ne hale geldiğii gördük.. bende aynı durumdan geçtim kardeşim. rafi abide 600f alıcam dediğimde oda bana aynısını söylemişti yani senin jawayla ne hale geldiğini gördük benc sen önce enduroyla düşüp kalkmasını viraj yapmasını öğren o zaman sürat motorunu daha iyi kullanırsın demişti..yoksa 3cü gün yapışırsın bi yere demişti bana.tabi o ara burağın babasının kazada vefat etmeside etkisi olmuştu..hala aklımda dün birine verdik bugun ölüm haberi geldi demiştiçbende enduro oldım..memnunum.bugun 600 cc ve üzeri race kullanabiliyorsam rahatlıkla.enduronun sayesinde...gerçeği düşündüğün motor harika başlangıc için...allah hepimizi kazadan esirgesin...
    tegabbel minna vakti hacaatinaa bi sırrı süratil lilllahi tealel fatiha...
    abi bence sen yanlış düşünüyosun.sebep:şimdi bu adam 200 hacimli motorla kaza yaptı fakat sınırlarını zorladı.o makinayla 140lı hızlara çıkmak her babayiğidin harcı değil.harcı değil derken cesaret ister yani.e bu adam düşük hacimli motoru uzun süre zaten kullanmış artık limitlerini aşmaya çalışıyo.bence hacmine göre motor kullanmak düşük hacimli motorun limitlerini zorlamaktan daha güvenlidir.en azından yüksek hızlara çıkacam derken vibrasyon,aynaların kapanması,dengesizlik vs sorunları yüksek cc motor aldığında yaşamaz.ayrıca hamza 2 günlük motorcu da değil.hamzaya da tavsiyem artçı almaması.

rafi abinin söylediklerine gelince:rafi abiye git sor rahmetli babamı çok iyi olmasada tanır,rahmetli dedemi daha iyi tanır.onları tanımıyosa motorcu burhanı bilir.burhanda babamın çok samimi arkadaşıydı.babam,dedem ve dayım hepsi motorcuydu.hatta lakabı da beyaz jawalıymış.tabi 80lerden falan bahsediyorum.yani anlatmak istediğim ben gözümü açtığımda bizim motorumuz vardı.porsuk buz tuttuğunda üzerinde motor kullanan manyaklardan biri de babamdı.danay adnana sorabilirsiniz.devoğlu şabana da.volkan abi belki hatırlar belki hatırlamaz bilmiyorum ama fikret amcada rahmetli dedemin çok samimi arkadaşıydı.kuzucu derler :D babam öyle kofti motorcu değildi,yeterli tecrübeye fazlasıyla sahipti,dikkatsizde değildi fakat alkolün kurbanı oldu.sağlığında ne yapıp ne etsekte rahmetliyi içkiden vaz geçiremedik.ve onun ölüm sebebi oldu sonunda.sizlere de tavsiyem motorlu taşıt ve alkolü aynı anda kullanmayın.sonucunu kaldıramayacağınız olaylar doğurabiliyor.

Selam ESKİŞEHİR-MT ben serdar sizlerle daha yakından tanışmak umuduyla

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    İsmail abi haklısın,çok doğru enduroda motora alışan adam;tabiri caizse, racing motorla düz yolda duman attırır.Benim düşüncem tabi bu.Ben araba kullanmayı öğrenmek istediğimde babam bana önce traktörü öğretti.O da nasıl hep arazide düzgünce yol alma çabalarıyla.
    -Eğer ki direksiyon hakimiyetini bu yollarda sağlayabilirsen asfaltta lokum gibi gelir fısır fısır binersin arabaya da başka araçlara da" demişti.
    Motosiklet işi de aynı bence.Bana motosiklet kullanmayı kimse öğretmedi.kendi merakımla ilk kez kullandığım vitesli motor MZ'imdi.birgün evde kimse yokken çalıştırdım.sonra stop ettim korktum tabi bi an için.sonra tekrar çalıştırıp gaz vermeye başladım baktım güzel ddim bahçede değil mi ne olacak bi deneyeyim bi bindim tepesine ilk seferde kaldırdım stop ettirmeden.sonra babama söyledim nasıl kullanıyormuşun bir de benle kullan ddi.çıktık çayırda tümseğin çukurun bol olduğu bi yere hadi bakalım burda kullan ddi.ikinci kez kullanıyordum ve bu sefer parkur gibiydi mekan.Düşmedim kullandım sonra motor benm oldu.babama kızanlar oldu koskoca motor verilir mi çocuğa diye ama o bişi demedi ve güvenini boşa çıkarmadım.2 senedir kullanıyorum kendimi baya bi terbiye ettim bu süreç içerisinde ama hala bişeylerin eksik olduğu düşüncesindeyim.Hamzacım kendine hakim olabileceğine inanıyorsan,güveniyorsan al ama önce altındaki kudretin ne olduğunun bilincinde olmak gerek.ben şahsen kendimi hep bozuk yollarda ve dağda bayırda sürüşe ittim ve düz yola çıktığımda kendime güvenim daha bi artıyor

Burak abi başınız sağolsun abicim.olayın iç yüzünü bilmiyordum kazayı duymuştum ama bu yönünü duymak beni çok üzdü.Değerli motorcularımız hep alkolden gidiyor sanırım

hoşgeldin SPEEDY-26 MZ sahipleri buluşma noktamız var istersen bi uğra derimben ahmet memnun oldum şimdiden

http://www.motosiklet.net/forum/moto...a-noktasi.html
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Burak babanı kaybedeli ne kadar oldu bilmiyorum ama yeni öğreniyorum başın sağolsun...Söylediklerine gelince dediğim gibi bu saatten sonra motora binmesini bilmeyen artçı almam hem kendi hem de onun iyiliği açısından...Uzun zamandır 200 cc-150 cc motor kullanıyorum ve tam olarak Burak'ın dediği gibi artık sınırları zorlamak yerine sınırları aşarak keyfini çıkararak kullanmak istiyorum motoru...Zaten şu var ki öyle bir motor aldığımda herşeye dikkat etmem gerekecek çünkü onun bir kazası benim eski motorun kazasına benzemez hem maddi olarak hemde yaralanma olarak Herkese tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim gerçekten hepinizin verdiği bilgi,tavsiyeler çok işime yaradı ve de yarayacakta...Hep dediğim gibi bakalım hayırlısı,zaman ne gösterirse...

Speedy/Serdar hoşgeldin...Biraz daha bahsedebilir misin kendinden

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Alıntı SPEEDY-26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam ESKİŞEHİR-MT ben serdar sizlerle daha yakından tanışmak umuduyla

Serdar kardeş hoşgeldin aramıza.
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    hoşgeldin speedy.

sana da merhaba yahya abi nasılsın iyisin inşallah

bence scooter al hamza murat'ın motoruna benzer bişeyler al işte. yakıt fazla olur ama scooter başka.istediğin zaman yürür istediğin zaman durur. vites olmaması bi avanataj gibi oluyor bazı anlarda. ben de en fazla 4 ay sonra 2004 japon ybr125 buldum bitane temiz onu almayı düşünüyorum. hatta geçenlerde test sürüşünü de yaptım 3.vitesde 70e az kalıyor. babamı kandırablirsem krediyle alcaz.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    serdar h.g kardes aramıza evet eskişehir mt buyuyor

Speedy/Serdar hoşgeldin...Biraz daha bahsedebilir misin kendinden [/QUOTE]

Hoşbulduk eskişehir 68 doğumluyum 14 yaşından beri motorsiklet kulanıyorum ve motosiklet tamircisiyim şu an bisan salcano motor servisinde çalışıyorum.Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum az çok sizleri tanıma fırsatım oldu ve üye olmaya karar verdim bu güne nasipmiş. Ayrıca sanada geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Motosikleti
    hoş geldin speedy-26 .

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler