son 1 hafta hamza bi toplantı buluşma falan olursa ben alırım seni artçı,,
son 1 hafta hamza bi toplantı buluşma falan olursa ben alırım seni artçı,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
İyi akşamlar Eskişehir mt bugün akşam yollar süperdi ya kar yer yer asfaltı tutmuş gazı çevirdiayı yana alıyor süper ama gazı kesmek yok hızını alana kadar yanlıyor çok eğlendim akşam akşam sonra motordan bir indim sakal neredeyse yere değiyordu neyse sizleri göremedim ama üzüldüm
insan deli oluyor dimi görüntülemek istediğin km'yi 1 rakamla durmaya çalışırken kaçırdığında
Millet malum Ersin (torento) gidici...O gitmeden şöyle bir toplantı organize edelim hem görüşmüş oluruz...Bu arada ben temmuza kadar toplantılara ya artçı olarak yada dört teker olarak katılıcam
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
wallaha özledim motoru ya..
yeni aldık bi binemedik..
yenide yıkamıştık motoru güya kirlenmesin filan diye çıkartmıyordum ama tahminim garajda leş gibi olmuştur zaten tozdan..
Açıkcası Eray kafamda iki motor var ikiside yüksek cc ama büyük ihtimalle racing olur kararım...
Birinci Düşünce:
Gsxr 600 yada cbr 600 rr
İkincisi İse
Scooter>>>Silverwing yada Burgman
Neden scooter diye sorarsanız.Hiç kullanmadım söylediğim iki motoruda ama çok rahat görünüyorlar malum yaza sürekli uzun yol ve şehir dışı planladığım için istiyorum ama kafamı karışıtıran bir model daha var ki hiç araya girmesini istemediğim halde bir yerlerden şeytan dürtüyor o da cbf 600
Cbf 600 ü baya inceledim yani dergide çıkan yazısını inceledim ve baya aklıma yattı motor ama ah şu gönlümde yatan motor racing olmyacaktı hiç düşünmeden alacağım ilk motor o olurdu....
Ya abi sen büyük cc scooter kullanıcısısın,sana sorayım ben...Nasıl yani rahat mı,gidişi falan nasıl???Daha önce ss kullandıysan mesela ona göre artıları eksileri???Kısaca bi bilgi verirsen çok sevinirim
s.a arkadaşlar,, hamza al sen bi r1 büyütmeyi düşündüğün zamanda bana satarsın
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
iyi geceler eskişehir mt gecerken bi uğrıyayım dedim ne var ne yok nasılsınız her yerde kar var az önce işyerinden eve kadar gidip geldim biraz heyecan yaşayayım dedim arabayla yollar boş özlemişim yaw bizim külüstürde hakkını veriyo yolların 2.5 lt 90 hp dizel olunca söktüryo ama durdurması mesele
neyse arkadaşlar ha deyince oluyor bu toplantı işleri yarın akşam palmiye kafe diyelim saat 7 de üst katta diyelim gelen herkesi bekliyoruz ersin kardeşimizide bekliyoruz dimi ersin
ewet arkadaşlar uyarmı BU AKŞAM SAAT 7 DE PALMİYE NARGİLE KAFEDE ??_???
OLMAZSA TOPLANIR TARZ VE YER DEĞİŞİKLİĞİDE YAPABİLİRİZ CANLI MÜZİK-ROCK-JAZZ-SOUL-COUNTRY-ALTERNATIVE TYPE-VS VS...(hele bi toplanalımda)
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)