Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    son 1 hafta hamza bi toplantı buluşma falan olursa ben alırım seni artçı,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    İyi akşamlar Eskişehir mt bugün akşam yollar süperdi ya kar yer yer asfaltı tutmuş gazı çevirdiayı yana alıyor süper ama gazı kesmek yok hızını alana kadar yanlıyor çok eğlendim akşam akşam sonra motordan bir indim sakal neredeyse yere değiyordu neyse sizleri göremedim ama üzüldüm

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son 1 hafta hamza bi toplantı buluşma falan olursa ben alırım seni artçı,,
    ne toplantısı lem.......hmm
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    12345'yı yakalayamadım. çevre yolundaydım kaçırdık

ama 124567'yi yakaladım

bunlar da merak ettiğim kanuni modelleri. racer'la windy. özellikle windy'yi yakından görmeyi çok istemiştim. mağzalarda yoktu iyi oldu. yakiiinen görmüş hatta selesini test ettim şahsen. :: : :repci::

Motosikleti
    insan deli oluyor dimi görüntülemek istediğin km'yi 1 rakamla durmaya çalışırken kaçırdığında

Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar Eskişehir mt bugün akşam yollar süperdi ya kar yer yer asfaltı tutmuş gazı çevirdiayı yana alıyor süper ama gazı kesmek yok hızını alana kadar yanlıyor çok eğlendim akşam akşam sonra motordan bir indim sakal neredeyse yere değiyordu neyse sizleri göremedim ama üzüldüm
    benim motorda yanlamak için kara gerek yok
    ama kar varken gazı açayım dersen; işte o zaman sızlanmaya başlarsın

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    insan deli oluyor dimi görüntülemek istediğin km'yi 1 rakamla durmaya çalışırken kaçırdığında
    evet ya. sanki geri gidince düzelcekmiş gibi oluyo ama nafile öle işte

murat, senin motor kuru yerde bile durmaz be allah nazardan saklasın BABA'mızı demi gökhan'ım

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Millet malum Ersin (torento) gidici...O gitmeden şöyle bir toplantı organize edelim hem görüşmüş oluruz...Bu arada ben temmuza kadar toplantılara ya artçı olarak yada dört teker olarak katılıcam
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorda yanlamak için kara gerek yok
    ama kar varken gazı açayım dersen; işte o zaman sızlanmaya başlarsın
    muratcım senin motor yanlamasın yanlarsa busefer doğru yolu bulamaz ama bizimki öyle değil ayak bacak uzatınca azbuçuk faydası oluyor zaten yola tekrar geldiği için zevkliya

wallaha özledim motoru ya..
    yeni aldık bi binemedik..
    yenide yıkamıştık motoru güya kirlenmesin filan diye çıkartmıyordum ama tahminim garajda leş gibi olmuştur zaten tozdan..

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Millet malum Ersin (torento) gidici...O gitmeden şöyle bir toplantı organize edelim hem görüşmüş oluruz...Bu arada ben temmuza kadar toplantılara ya artçı olarak yada dört teker olarak katılıcam

TEMMUZa mobiletmı , 600 rr mı ne ayarlıyacan artık emok bizi bekliyor

Motosikleti
    wallaha özledim motoru ya..
    yeni aldık bi binemedik..
    yenide yıkamıştık motoru güya kirlenmesin filan diye çıkartmıyordum ama tahminim garajda leş gibi olmuştur zaten tozdan..
    sen birde benim motorun halini görsen şimdi drift yaptım zevk aldım am plaka bile renk değiştirmiş

sen birde benim motorun halini görsen şimdi drift yaptım zevk aldım ama plaka bile renk değiştirmiş
    ya işte abi şimdi çalışıyoruz,motor kirlenince eskisi gibi saatler harcayarak zevkle
    ilgilenemiyosun ki motorla..
    bi pazar günüm var onuda motora binmeye ayırıyorsun..öle pis pis kalıyor motor:D
    ondan çıkartmaya kıyamıyorum

Motosikleti
    ya işte abi şimdi çalışıyoruz,motor kirlenince eskisi gibi saatler harcayarak zevkle
    ilgilenemiyosun ki motorla..
    bi pazar günüm var onuda motora binmeye ayırıyorsun..öle pis pis kalıyor motor:D
    ondan çıkartmaya kıyamıyorum
    Ya sorma bende kirletiyorum ama sonrada lastiklerine kadar siliyorum saatlerimi alıyor çok titiz olmak berbat bişey

Motosikleti
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TEMMUZa mobiletmı , 600 rr mı ne ayarlıyacan artık emok bizi bekliyor
    Açıkcası Eray kafamda iki motor var ikiside yüksek cc ama büyük ihtimalle racing olur kararım...
    Birinci Düşünce:
    Gsxr 600 yada cbr 600 rr
    İkincisi İse
    Scooter>>>Silverwing yada Burgman

Neden scooter diye sorarsanız.Hiç kullanmadım söylediğim iki motoruda ama çok rahat görünüyorlar malum yaza sürekli uzun yol ve şehir dışı planladığım için istiyorum ama kafamı karışıtıran bir model daha var ki hiç araya girmesini istemediğim halde bir yerlerden şeytan dürtüyor o da cbf 600

Açıkcası Eray kafamda iki motor var ikiside yüksek cc ama büyük ihtimalle racing olur kararım...
    Birinci Düşünce:
    Gsxr 600 yada cbr 600 rr
    İkincisi İse
    Scooter>>>Silverwing yada Burgman

Neden scooter diye sorarsanız.Hiç kullanmadım söylediğim iki motoruda ama çok rahat görünüyorlar malum yaza sürekli uzun yol ve şehir dışı planladığım için istiyorum ama kafamı karışıtıran bir model daha var ki hiç araya girmesini istemediğim halde bir yerlerden şeytan dürtüyor o da cbf 600
    bence cbf600'ü en başa koy,keyfine bak..
    abs,enjeksiyon,4 silindir,grenaj,uzun yol,rahatlık...

Motosikleti
    bence cbf600'ü en başa koy,keyfine bak..
    abs,enjeksiyon,4 silindir,grenaj,uzun yol,rahatlık...
    Cbf 600 ü baya inceledim yani dergide çıkan yazısını inceledim ve baya aklıma yattı motor ama ah şu gönlümde yatan motor racing olmyacaktı hiç düşünmeden alacağım ilk motor o olurdu....

Ya abi sen büyük cc scooter kullanıcısısın,sana sorayım ben...Nasıl yani rahat mı,gidişi falan nasıl???Daha önce ss kullandıysan mesela ona göre artıları eksileri???Kısaca bi bilgi verirsen çok sevinirim

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    s.a arkadaşlar,, hamza al sen bi r1 büyütmeyi düşündüğün zamanda bana satarsın
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Cbf 600 ü baya inceledim yani dergide çıkan yazısını inceledim ve baya aklıma yattı motor ama ah şu gönlümde yatan motor racing olmyacaktı hiç düşünmeden alacağım ilk motor o olurdu....

Ya abi sen büyük cc scooter kullanıcısısın,sana sorayım ben...Nasıl yani rahat mı,gidişi falan nasıl???Daha önce ss kullandıysan mesela ona göre artıları eksileri???Kısaca bi bilgi verirsen çok sevinirim

scooter alma diyecem zevk meselesi ben scooter a bınınce kendımı kelle koltuk hissediyorum ama murat abının kı gıbı olrsa ayrı bır konu

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi geceler eskişehir mt gecerken bi uğrıyayım dedim ne var ne yok nasılsınız her yerde kar var az önce işyerinden eve kadar gidip geldim biraz heyecan yaşayayım dedim arabayla yollar boş özlemişim yaw bizim külüstürde hakkını veriyo yolların 2.5 lt 90 hp dizel olunca söktüryo ama durdurması mesele

neyse arkadaşlar ha deyince oluyor bu toplantı işleri yarın akşam palmiye kafe diyelim saat 7 de üst katta diyelim gelen herkesi bekliyoruz ersin kardeşimizide bekliyoruz dimi ersin

ewet arkadaşlar uyarmı BU AKŞAM SAAT 7 DE PALMİYE NARGİLE KAFEDE ??_???

OLMAZSA TOPLANIR TARZ VE YER DEĞİŞİKLİĞİDE YAPABİLİRİZ CANLI MÜZİK-ROCK-JAZZ-SOUL-COUNTRY-ALTERNATIVE TYPE-VS VS...(hele bi toplanalımda)
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler