Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi geceler eskieşhir mt gene yanlızları oynayarak bi sevgililer günün geride bıraktık galiba bu bizim kaderimiz yaw (çok acayip rol kesiyom galiba yaw

ne var ne yok nasılsınız yolların hali perişan karda buzda galiba farukla umutu görür gibi olduk eski otogarın oralarda hamzaya ziyarete giderken ben motoru çıkarsaydım motorize gidecektik ama nasip olmadı başka sefere inşallah

hamza oğlum baklavalar sana hepsini kendin ye anca toplarsın ama hepsini aynı anda yeme malum anladın sen onu

yollarda görüşmek dileği ile....
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hamza geçmiş olsun kardeşim allah beterinden korusun benimde şu aralar başımda bir sıkıntı var mt'ye sıklıkla giremiyorum anladığım kadarı ile 600cc'lik bir alet düşünüyorsun ama bence bir müddet daha küçük cc makinalara bin ve iyice piş ayrıca o motosikletle 140 kmh. gitmende bana sağlıklı gelmedi limitleri son noktada gitmişsin aracın fren tertibatıda o hızlarda sağlıklı calışmayacağı kanısındayım allah korumuş birkaç haftaya ayaklanır aramıza geri dönersin

bu arada beni arıyarak annemin son durumunu soran arkadaşlara teşekkür ederim sağolun varolun
    abi hayrola hiçbir şeyden haberim yok eger yardım edebileceğim bir konu varsa kemk_87@hotmail.com 05354089364
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Hamza 140Km Demişsin Ama Seni Aldatmasın O Kilometre Yani Çinlilerde Kmleri Çok Gösteriyor...CBF250 Nin 120 Zor Yapdığınıda Unutmamak Lazım(DİPNOTNeyse Böylece Geçmiş Olsun...

Bora Abicim Annnenin Durumu Hakkında Birşey Bilmiyorum Bildiğim Tekşey EMOK Da Annem Hastalandı Diyip Gitdiğin Heralde Yine hastalık Tahminimce(umudediorm) Acil Şifalar Diliyorum...
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    herkese ii gecvelerer son yazdığımdan beri çok şey yazılmış hepsini okuyamadım bu saatte, hamza da bi haftaya toparlar inşallah sahalara döner inş.

bora abi çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin

yarın yani bugünn kar yağmazsa yollardayım görş. üzere,,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    keeway sl 150
    Hamza 140Km Demişsin Ama Seni Aldatmasın O Kilometre Yani Çinlilerde Kmleri Çok Gösteriyor...CBF250 Nin 120 Zor Yapdığınıda Unutmamak Lazım
    ya faruk benim motorun gösterge hiç bi zaman 100 ü göstermiyo 100 demiyo ama 120 yle giden araba beni sollayamıyo anlamadığım benim çinlinin göstergesinde bi arızamı var yoksa arabalarla bizim kilometre saatleri ayrımı

aynı hadiseyi bursadan dönerkennde yaşadık benim kilometre göstergesi 100 e çok yaklaştı eray 115 le sollayamadım dedi galiba bi acayiplik var bu işte du bakalım çözecez
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Günaydın Eskişehir mt Çinlilerin kilometre göstergesi maşallah dillere destan bu konuda herkez tanır onları söyleyecek hiçbirşey yok ayrıca arkandan gelipte sana yetişemeyen arabalarda çindir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aytaç ABLA Nasılsın Keyfin Nasıl Nasıl Gidiyo Bakalım Ankara?Bu Arada Sevgililer Gününde Kutlu Olsun
    Keyfim gayet iyi.. Her şey de yolunda çok şükür. Ama Eskişehiri özlüyorum ne de olsa

Atamalar falan da var bakalım. Ne olacak ne bitecek bilemiyorum.
    Burada falan artık nerede olursa bir düzen kurmak istiyorum yaaaa.
    Okullarınızın kıymetini bilin

Bu arada imalı bir kutlama olmuş ama senin de sevgililer günün kutlu olsun canım

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada beni arıyarak annemin son durumunu soran arkadaşlara teşekkür ederim sağolun varolun
    Geçenlerde bir ara yazmıştın ama sonra hiç bahsedilmedi

Geçmiş olsun Boracım. Teyzenin ellerinden öperim, saygılar

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim abi.Senin hoş sohbetine doyum olmuyor ki.Fıkra gibisin abi;güldürüyorsun ve aynı zamanda düşündürüyorsun

Oh oh kafan rahat, cüzdanında ehliyet, ne çarşı ne Bozdağ ne polis dayanabilir artık sana

Herkese günaydın, yeni bir gün ama yine aynı iş Herkese kolay gele

Motosikleti
    AYRICA eklemeyi unuttum sen motorunun ne malı olduğunu bilmiyorsun senin motor macaristan malı Keeway matirix 150yi arkadaşla denedik yanyana giderken benim göstergeyi tam 40 ta sabitledim sordum senin gösterge kaçta diye arkadaş 55 dedi çok komik gelmişti ozamanki motorumda Honda Beat 100cc' idi

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Günaydın Eskişehir MT. Ayrıca Ankarayada selam Bin9yüz85 aracılığıyla özledim Ankarayı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca Ankarayada selam Bin9yüz85 aracılığıyla özledim Ankarayı.
    Siz Ankaraya dönün ben Eskişehire döneyim, işleri değişelim, nasıl fikir ama

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz Ankaraya dönün ben Eskişehire döneyim, işleri değişelim, nasıl fikir ama

öyle bir hiski insan ankarayı özlüyor orda yaşamak istiyor ama orda çalışmak istemiyor. özellikle benim gibiler.

aslında iki şehrin yokbir farkı birbirinden burası ankaranın kardeşi gibi geliyor bana.

(bu arada ben ankaradan ayrılmak istediğimde bana biçok secenek sundular kendi memleketimde dahil ama ben Eskişehir i seçtim. Eskişehir görmek ve yaşamak istediğim yerlerin başında geliyordu. eses tribünlerini hep merak etmişimdir. 5 ay oldu geleli hemen hemen bütün maçlarına gitmişimdir. haftasonu biletimde hazır.) Hacettepeye tekrar selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Her şeyi çok güzel ifade etmişsiniz, yüreğinize sağlık

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF250 Nin 120 Zor Yapdığınıda Unutmamak Lazım
    Sende CBF250 'mi var?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sende CBF250 'mi var?
    Bence sen Faruğun motosikleti ile kendi CBF 250 motosikletini karıştırdın

Kask almak için Özmerte gidip CBF 250 ile geri döndüğünü unuttun sanırım

Oooo MT'nin sevimli DJ 'si Aytaç gelmiş..

Aytaç nbr kıss_?

Beni sorma mehteran gibi 2 ileri 1 geri. İşler kesat gizli kriz var.

3 misafir var. 3 'ünü de biliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Ya millete laf atarken hakkaten benim çenem çok düştü burada

İyilik canım ya, ne olsun, hayatı sürdürmeye çalışıyoruz.
    Bu kriz Cüneyt abinin tükkan ile ilgili değildir umarım

Ben zaten misafirleri bir yakalarsam zorla kayıt edeceğim.
    Bak merak ettim şimdi yaw kim bu arkadaşlar

Yok bu tamamen Sakarya ve Anadolu Üniv. ile aramdaki bir mevzuu

Yaw zaten sorun orada. Bu misafirler aslında MT üyesi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    O zaman biz sizin aranızdaki mevzuya girmeyelim

Hiç anlamıyorum hem üye olup hem de misafir olan arkadaşları.
    Yani böyle bir şeyi, sevimli ben, hiç yapmadım yapmam da

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Günaydın Eskişehir MT.Bugün saat 12 de kalktım ve doktorun dediği birkaç hareketi çalışmaya çalıştım ama yapamıyorum bacaklarım çok ağrıyor ve acıyor.Valla Çinlilerin km'sini bilmem ama arabaya çarptıktan sonra tüm motorlarla aynıydı km "0" Zaten gururluyum çünkü kaza Si_BeMoL nickli arkadaşımızn evinin orada olmuş ve herkes racing sanmış Ama gerçekte öyle değil işte neyse oda bi dahaki sefere artık Bu arada daha bana trafik cezası falan filan gelmedi yaKaza raporu,zırt pırt varda trafik cezası yok ne iş
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın Eskişehir MT.Bugün saat 12 de kalktım ve doktorun dediği birkaç hareketi çalışmaya çalıştım ama yapamıyorum bacaklarım çok ağrıyor ve acıyor.Valla Çinlilerin km'sini bilmem ama arabaya çarptıktan sonra tüm motorlarla aynıydı km "0" Zaten gururluyum çünkü kaza Si_BeMoL nickli arkadaşımızn evinin orada olmuş ve herkes racing sanmış Ama gerçekte öyle değil işte neyse oda bi dahaki sefere artık Bu arada daha bana trafik cezası falan filan gelmedi yaKaza raporu,zırt pırt varda trafik cezası yok ne iş
    haklısın kardeşim önemli olanda bu durduğu zaman 0km ise sorun yok neyse sen biran önce iyi ol digital göstergede alınır problem değil ceza konusuna gelince öyle hemen gelmeyebilir benim doktorlarda 9. ayda yediğim cezatam dört ay sonra yani ocakta geldi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler