Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    Hamza Cok Büyük Geçmiş Olsun.büyük Bi Kaza Atlatmışsın.....arcı Arkadaşına Gecmiş Olsun Ayrıca.mt Ye Selam Olsun...dünkü Sohbet Cok Güzeldi.dayınınlar..sinanda Tam Deli Yolda Karşılaştık Onunla Da..görüşmek üzere Beyler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    İlk başta Hamza sana yazmak istiyorum. Sana ve ailene geçmiş olsun arkadaşım. Yüreğimi ağzıma getirdin sağol

Volkan biz bu çeneyle en aktif sanal il grubu ünvanını alırız şüphen olmasın

Ahmetcim selamlar kardeşim. Ablam diyen mütevaziliğine bitiyorum ya.
    Ehliyetin hayırlı olsun kardeş. Artık hangi yoldan gitsem diye düşünmeyeceksin

Hepinizin ama hepinizin de sevgililer günü kutlu olsun. Sevgiyle kalın

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    Bin9yüz85, toronaga

Yahya abi sana da özel olarak iyi günler iyi çalışmalar iyi sürüşler diliyorum

Misafire hiçbir şekilde hiçbir dileğim yok, kayıt olsun ondan sonra düşünürüm bir şeyler

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Hamza kardeşim büyük geçmiş olsun allah seni ailene bağışlamış.inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın. Artçın olan arkadaşın içinde aynı dileklerim geçerlidir.

aytaç teşekkür ediyorum geçen cuma buradamıydın ve saat 16-17 arası kızılcıklıdan geçtinmi geçtiysen neden durup yardım etmedin benim limuzin beni kızılcıklının orta yerinde rezil etti.Arıza ile uğraşırken senin eşgaline uyan bir limuzin yanımdan basıp gitti ve zannederim artçısıda vardı.
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aytaç teşekkür ediyorum geçen cuma buradamıydın ve saat 16-17 arası kızılcıklıdan geçtinmi geçtiysen neden durup yardım etmedin benim limuzin beni kızılcıklının orta yerinde rezil etti.Arıza ile uğraşırken senin eşgaline uyan bir limuzin yanımdan basıp gitti ve zannederim artçısıda vardı.
    Yok Yahya abi ben değildim. Ben cumartesi gecesi geldim. Ama o gördüğün limuzin büyük ihtimalle benimkisiydi

Abimler Eskişehirdelerdi. Yengemle beraber çıkıp gezmişler. Kızılcıklıdan da geçmişlerdir diye düşünüyorum

Ben olsaydım, hele hele senin olduğunu farketseydim kesin dururdum zaten, geçmiş olsun

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok Yahya abi ben değildim. Ben cumartesi gecesi geldim. Ama o gördüğün limuzin büyük ihtimalle benimkisiydi

Abimler Eskişehirdelerdi. Yengemle beraber çıkıp gezmişler. Kızılcıklıdan da geçmişlerdir diye düşünüyorum

Ben olsaydım, hele hele senin olduğunu farketseydim kesin dururdum zaten, geçmiş olsun

Biliyodum biliyodum sen olsaydın kesinlikle dururdun teşekkürler
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biliyodum biliyodum sen olsaydın kesinlikle dururdun teşekkürler
    Hiçbirinizin bu konuda şüphesi olmasın. Elimden bir şey gelmese de kesin dururum

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    eskişehir mt nin sevgililer günü mübarek olsun ( başka il gruplarına yok)
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Hamza Kardeşim Geçmiş Olsun.Acil Şifalar Diliyorum..
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer il grupları ile ne alıp veremediğin var bakiim senin

Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar nasılsınız.....
    Ne zamandır giremiyorum foruma inşaallah iyisinizdir......
    Süleymannnnn neredesin yaaaaaaa

Uzun zamandır yoksun görünürlerde, dikkatimi çekti

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Eskişehir MT nin sevgililer günü tekrar kutlu olsun.
    kaza yapan kardeşimize tekrar geçmiş olsun.
    iyi akşamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehir MT nin sevgililer günü tekrar kutlu olsun.
    Sevgilimiz olmasa da teşekkkür ederiz

Sizinki de kutlu olsun bari

Neyse mesai bitti ben kaçtım bash bash

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Sevgilimiz olmasa da teşekkkür ederiz

Sizinki de kutlu olsun bari

Neyse mesai bitti ben kaçtım bash bash
    Aytaç ABLA Nasılsın Keyfin Nasıl Nasıl Gidiyo Bakalım Ankara?Bu Arada Sevgililer Gününde Kutlu Olsun
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Hepinize çok teşekkürler bugün ağrılarım fazlalaştı ama biraz daha iyiyim en azından kısa süreli bilgisayar başında oturabiliyorum.Racing sanmaları hoşuma gitti ama bugünde arkadaşlar motorun halini görünce spx e benzettiler.Az sonra motorun son halinin fotoğraflarını atacağım.Artçımın durumu iyi sol omzundaki çatlak ameliyat gerektirebilirmiş.

Umut dalgın değildim ama bugün öğrendiğim kadarıyla kazadan sonra kısa süreli bir bilinç kaybı geçirmişim hala daha kazayı ve bi süre öncesi ile sonrasını hatırlayamıyorum.Motoru gören herkes aynı şeyi söylüyor "Allah korumuş nasıl sağ kurtuldunuz bundan" Umarım en kısa zamanda tekrar sizlerle olurum.

Bu arada Öss sonrası yeni motoru alıcam inşallah dönüşüm 600 cc ile olacak

Fotoğraflar biraz karanlık çıktı malum yeni çektim.

Motorun ön taraf tamamen bitik.Ön jant kırıldı.Dikmeler yamuldu.Gidon yamuk.Depoda ezikler var.Grenajlar falan sanırım kaza yaptığımız yerde kalmış.Hurdacıda yoktu.Kaza tam olarak Ömür Camii önünde olmuş.140 km/h hızla bir aracı solladıktan sonra dengemizi kaybetmemizle önümüzde ilerleyen servis aracının sol arka tamponuna çarpmışız.Çarpmanın etkisi ile artçım arkamdan fırlayarak kafasını servis aracına çarpmış ve düşmüş,ben motorla yerde sürüklenerek 9-10 mt sürüklenmişim daha sonra motorun altında kalmışım.Arkadaş ve çevredekiler motoru üzerimden kaldırmış.Sonrası malum...

Artçımın Kaskı Wiwi marka bir kasktı ve paramparça oldu.Yinede kask takmak hayati önem taşıyor.

Arkadaşlar Size Söylemek İstediğim Bir Şey Daha Var.Kesinlikle KASK ve KORUMALARINIZ Olmadan Bir Metre Bile Gitmeyin Eğer Kasklarımız Olmasaydı Kesinlikle Şu An Yaşamıyorduk.Artçımın kolu kırıldı ve eğer benim korumalıklarım,montum olmasaydı aynı şey benimde başıma gelecekti.Lütfen emniyetimize dikkat edelim.
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    hamza bugun gelcektim senin yanına ersinler geldi galiba. benim işim çıkmıştı. tel.i de taxide unutmuşum babam şimdi getirdi ersin aramış 3kez ama olmadı işte

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol ersin senin de mübarek olsun . töbe töbee

Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinanda Tam Deli Yolda Karşılaştık Onunla Da..görüşmek üzere Beyler..
    benim gıcık kornayı duyunca xt tırstı çarpcam sandı heralde sona gözlerime baktı tanıdı

Motosikleti
    Yok Sinan abi daha kimseyle görüşemedim.Gelip bulamazsanız evi ev no 221 48 53 cep no 0554 251 66 35

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hamza geçmiş olsun kardeşim allah beterinden korusun benimde şu aralar başımda bir sıkıntı var mt'ye sıklıkla giremiyorum anladığım kadarı ile 600cc'lik bir alet düşünüyorsun ama bence bir müddet daha küçük cc makinalara bin ve iyice piş ayrıca o motosikletle 140 kmh. gitmende bana sağlıklı gelmedi limitleri son noktada gitmişsin aracın fren tertibatıda o hızlarda sağlıklı calışmayacağı kanısındayım allah korumuş birkaç haftaya ayaklanır aramıza geri dönersin

bu arada beni arıyarak annemin son durumunu soran arkadaşlara teşekkür ederim sağolun varolun

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canım kardeşim hayatındaki en güzel günde benimde yerimin olmasına çok ama çok sevindim inşallah her günün en az dünkü kadar güzel olur
    çok teşekkür ederim abi.Senin hoş sohbetine doyum olmuyor ki.Fıkra gibisin abi;güldürüyorsun ve aynı zamanda düşündürüyorsun
    biz bu çeneyle en aktif sanal il grubu ünvanını alırız şüphen olmasın

Ahmetcim selamlar kardeşim. Ablam diyen mütevaziliğine bitiyorum ya.
    Ehliyetin hayırlı olsun kardeş. Artık hangi yoldan gitsem diye düşünmeyeceksin

Hepinizin ama hepinizin de sevgililer günü kutlu olsun. Sevgiyle kalın
    sağol ablacım inş. öyle olacak mayıstan sonra inş. bir daha çarşıya gelirken kafamda binbir türlü harita çizmeyeceğim

hamza inan iyi atlatmışsınız motora bi yuvarlak far tak naked motorlar gibi olur.nereye gitmiş o grenajlar yahuDemek ki, bizler için(hatta bu söz senin için) dua edenler var uzaklarda biryerlerde de olsa

Herkese iyi akşamlar.Bugün kursta ilk derse girdim ve dayanamayıp kayış attımyahu yaşlı bi amca var o anlatıyo uyuyordum az daha.iyi anlatıyor tmm ama sıktı be bi süre sonra zaten pek derslere katılmayı düşünmüyorum
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hamza geçmiş olsun kardeşim allah beterinden korusun benimde şu aralar başımda bir sıkıntı var mt'ye sıklıkla giremiyorum anladığım kadarı ile 600cc'lik bir alet düşünüyorsun ama bence bir müddet daha küçük cc makinalara bin ve iyice piş ayrıca o motosikletle 140 kmh. gitmende bana sağlıklı gelmedi limitleri son noktada gitmişsin aracın fren tertibatıda o hızlarda sağlıklı calışmayacağı kanısındayım allah korumuş birkaç haftaya ayaklanır aramıza geri dönersin

bu arada beni arıyarak annemin son durumunu soran arkadaşlara teşekkür ederim sağolun varolun
    Teşekkür ederim abi...Bu arada annen hakkında bir bilgim yok ama geçmiş olsun abi Sürekli gittiğimiz hızlar olduğundan pek bi endişem yoktu ama işte bir anlık dikkatsizlik,hata...Bu arada bugün birkaç arkadaş beni ziyarete geldiler sağolsunlar varolsunlar.Yav o kadar baklavayı ben nasıl bitirecem bir ara toplanıp gelin hepimiz beraber yiyelim

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora dayının hayırdır ? haberim yoktu vallahi. bak yapcak biş olursa söle tamammı. eski sayfalarda numaram var. ne olsa kardeşiz abimizsin.

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar.Bugün kursta ilk derse girdim ve dayanamayıp kayış attımyahu yaşlı bi amca var o anlatıyo uyuyordum az daha.iyi anlatıyor tmm ama sıktı be bi süre sonra zaten pek derslere katılmayı düşünmüyorum
    hadi bakalım ahmet 1-0 öndesin kızlar da vardır dimi orda 30-35 yaşlarında böle abu sorular sorarlar. arabanun kaç tane anahtarı var? bu motor çalışırmı? dersanedeki maketler varya içi gözüken

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sürekli gittiğimiz hızlar olduğundan pek bi endişem yoktu ama işte bir anlık dikkatsizlik,hata...Bu arada bugün birkaç arkadaş beni ziyarete geldiler sağolsunlar varolsunlar.Yav o kadar baklavayı ben nasıl bitirecem bir ara toplanıp gelin hepimiz beraber yiyelim
    sen böle yapmazdın kerata. o anda şeytana uydun dimi.neyse atlatırsın inşallah. bora dayının dediiği gibi direk 600cc'ye dalış yapma bence de.cbr 125 ya da cbf 250 gibi naked al alcaksan. hem kolay zaptedersin motoru hem zevkini az da olsa alırsın racingden (umut volkan hadi iyisiniz gene motorlar prim yaptı bak )

Motosikleti
    Herkese iyi geceler.Yatmadan bi uğrayayım dedim.Abi aslında benim kafamda suzuki gsxr 1000 yatıyor ama malum babam onay vermiyor 1000 cc ye o yüzden 600 cc hem benim hem babamın ortak kararı. % 99 racing alıcam ki istediğim tür ama olurda % 1 ihtimalle başka türe kayarsam ya enduro yada naked alırım.Naked olarakta yine kafamda yatan model cbf 600 yada yamaha...Hayırlısı olsun bakalım.Bir kere kaza yaptım diye motoruda bırakmam büyük cc den de vazgeçmem Atın ölümü arpadan hesabı... Bakın tekrar söylüyorum gelebilen herkesi beklerim eve.Bol bol tatlı var Evin yerini bilmeyen Durmuş abi,Ers,n yada Eray'la irtibata geçebilir.

Ev Adresi

Kurtuluş Mahallesi Ark Sokak No:50 Vatan Caddesi Üzerinde Milangaz var onun hemen çaprazında siyah kapılı bahçeli müstakil ev.Ziyapaşa caddesinden gelenler Tansaş'ın oradan yukarı Alanönü tarafına dönsünler ilk değil ikinci sokak orada bulursunuz zaten...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler