bende fazla konuşamadım kii,, kazadan sonra hastaneye gitmiş daha sonra ewe götürmüşler,, telefonda konuştuk zaten fazla da konuşamadık, kırığı çıkıkğı olmadığını söylemişti işte ,yarın öğrenicez inş. önemli bişeyi yoktur,,
bende fazla konuşamadım kii,, kazadan sonra hastaneye gitmiş daha sonra ewe götürmüşler,, telefonda konuştuk zaten fazla da konuşamadık, kırığı çıkıkğı olmadığını söylemişti işte ,yarın öğrenicez inş. önemli bişeyi yoktur,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
ben yarın servısten motoru alırım palmıyeye gelırım ordan olmazsa hep beraber gidip bir ziyaret yaparız ,,,sen evi öğren dostum
eskişehir mt yi en çok 5. sırada gordum 1 kere de hiç görmedim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ben değildim. bi kaç tane daha var 2-3 tande daha. onlar benden sonra çıkardılar. plakalı halerini gördüm hepsinin serviste ben
çok geçmiş olsun adamm. önceki mesajlarında uyuyamadım demişsin ya huzursuzluk ordanmış demekki.
ersin'im saol bilgilerin için. öğren adresi de bi gidelim bakalım. nasılmış kerata öle süratli de kullanmıyor sakin şöfördü ama olcak olduktan sonra eray'ın mesele işte...
ismail abi, yav sen kırmızı ışık da dinlemiyon be bugün de bizim palmiyeye gitmicemiz tuttu. haberleşseydik keşke önceden muhabbet ederdik.
Slm abilerim,arkadaşlarım ve ablam
Hamza geçmiş olsun inş. fazla bişeyin yoktur da tekrar aramızda görürüz seni.Sana da çok teşekkür ederiz ersin abi bilgilendirdiğin için...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza sizlerle de tanışmak nasip olur inş. Katılımcı olmanız dileğiyle
Mt Body Team bu akşam idman sonrası karnını doyurup palmiye kafeye iki lafın belini bükmeye gitti.Bora abim ve ismail abimin dama turnuvasını izledik bi biri yendi bi biri.Sonrasında o müthiş insan geldi ve bizleri gene kırıp geçirdiKim mi?.. Gökhan YENİCELİİİİİ Abi herşey tamam da 15 olayına hala gülüyorumaz biraz oturduktan sonra hemen kalktık ordan da ben şimdi evdeyim takımın diğer kısmı ismail abimin yanında olması gerektiğini düşünerek yazıyorum
Bir de bugün hayatımın belki de en güzel geçen günüydü diyebilirim.Uzun uğraşlar sonunda Ehliyet için kaydımı yaptırdım bu bir sonrasında bazı işlerde yaklaşık bir haftadır çakan şimşekler dindi ve bugün güneş açtı bu da ikiiiii.Dahası varda bunlar en can alıcılarıydı Yarın Sevgililer günü bugün ise bayram günüydü
Herkesin Sevgililer gününü kutlu olsun...iyi sürüşler dilerim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ahmet de ben gibi dünyayı ehliyetsiz dolaşmış
Merhaba arkadaşlar babamdan ricam üzerine benim ağzımdan babamın ellerinden size bir mesaj yazıyorum.Çok merak edilecek bir durum yok.Yüzümde,boynumda ve vücdumun çeşitli yerlerinde yaralar oluştu ve şu an tek sorunum yardım almadan yürüyemiyor olmak.Belden aşağısı tutmuyor gibi bir durum oluştu.Kaza hakkında fazla birşey diyemeyeceğim.Çünkü gerçekten ne kaza öncesi nede sonrasını hatırlayamıyorum.Babamların polislerden öğrendiği bilgiyi aktarmakla yetiniyorum mecbur.Ömür yolu üzerinde yüksek bir süratle hareket halindeki minibüse arkadan çarpmışız.Çarpmanın etkisi ile arkamdaki arkadaş fırlamış ve düşerek kolunu kırmış ve omzunu çıkartmış.Motor ise benim üstüme devrilerek kalmış.Bu arada arkadaşın kaskı kırlımış öğrendiğim kadarıyla.Ama ciddi bir hasar yok arkadaşta.Motora gelince daha hiç görmedim yine öğrendiğim kadarıyla motor gökmeydan mahallesindeki hurdalıktaymış ve gayet kötü durumdaymış inşallah en kısa zamanda görmeye gideceğim.Yarh beyin cerrahisine gideceğim akşama gelirseniz buyurun gelin beklerim.
Kurtuluş Mah. Ark Sk. No:50 Köşede tüpçü var hemen çaprazındaki siyah kapılı müstakil ev.
0554 251 66 35 telefon numaram.Hepinize iyi akşamlar
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
gecmiş olsun amcacım.ben sinan.. burdan selamlar. sana da tekrar geçmiş olsun kerataa
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
digi_boy26, headhunter251, mterayes26, just_hmz_26
eray yarın haberleşelim ersine de söle unuttum demeyi msni kapattım.
sağolasın ersin abi tekrar tekrar teşekkür ederim
yok abi daha almadım ama almış sayılırımsağolasın abi,inş. hayırlısı olur
hehe abi babamı kandırasıya canım çıktıNe diyo biliyonuz mu?
-ehliyetsiz gitmediğin yer kaldı mı ki ehliyet istiyosun.Sen ehliyeti alınca evin yolunu hatırlamazsın be" diyodu bi ara şimdi ayarı verdik nasıl olduysa razı oldu bakalım.hem artık geri dönüşü de yok kurs parasını da ödemeye başladı
Hamza tekrar tekrar geçmiş olsun.inş yakın zamanda aramızda olursun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
sinan abi akşam başından beri ben ne sayıklıyom sana , haret bişeysin ya,,
hamza yarın bi ziyarete gelicez kardeşim ,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
hamza nazar değirdik dükkanın onunde motora temızken cok güzel falan dıye aynı benım durumumdasın bende yardım almadan yuruyemıyordum 15 gun sonra o ayagının uzerınde durmaya calıs ben 15. gunde dıkılmeye baslamıstım ( zaten mecbur dum bayram arifesi işi olacak) neyse 20. gun de sol bacagım boyle şişlenmis gibi acımasına ragmen kosmaya calısıyordum ve acıdan aglıyordum ama hamza pes etme cok fazla da yorma kendını cok kısa ıdmanlar halınde yap sonra yavas yavas düzelıyor zaten arkanda ki onurmuydu kolu kırılıp omzu cıkan , acele etme daha emok var yavas yavas ıyıles ve pek fazla artcı alma burdan sonra benım gıbı ben herkesı almıyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Hamza dostum geçmiş olsun...
hamza kardeşim çok geçmiş olsun dedik sana öğleden sonra görüşelim takılsaydın bana yaşardın hayatını tıkır tıkır dolaştık her yeri gene allah nazardan saklamış bişeyin yok fazla bu kadarıyla atlatmışın artcının durumu ne bi de kim bizden bi arkadaşsa onunda son durumunu bilmek isteriz
tekrar tekrar geçmiş olsun allah daha beterlerinden saklasın biraz daha dikkat arkadaşlar.....
selam ve saygılarla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
hamza gecmıs olsun...kazayı bızım sıtenın onunde yapmıssın..babam gormus..ewe geldıgım gıbı plakanı sordu tanıyomusun dıye..cok buyuk gecmıs olsun..sana bu halınde bıle yuzunu guldurcek bı haber werıyım senın motoru burdakı herkes racing makine sanmıs buyuk hızlı motorlardan dıyolar ..
tekrar gecmıs olsun..ısten fırsat bulursak zıyaretıne gelırım ısallah..
hamzacım anloadığım kadarıyla biraz ciddi bi kaza olmuş geçmiş olsun??
yanlıuz bişey dikkatimi cekti kazanın öncesini hatırlamıyorum demişsin.o nasıl oluo??dalgınken sürüosan kötü.adam sana carptı belki.anlaştı ordaki insanlarlada.nese tekrardan geçmiş olsun...
eray eren abi motorun nerde olduğunu sölememiş ztn.kazanın oludğu yer evlerinin önü.onu anlatmak istemiş.race sanan kişilerde o tarafın halkı.(ömür tarafı)....
yanlış anlaşılma olmasın...
hamza bu arada bişi daha motor yatıo diosunda 1 gün için km sine baktınmı?
evde olduğum saatlere denk gelmişsin
herkese ii gecelerrrr
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
günaydın esk mt herkese slm Hamza geçmiş olsun bununla kurtulduguna şükret en kısa sürede iyileşirsin inşallah
Günaydın Eskişehir MT. Herkesin sevgililer günü kutlu olsun.
bu arada akşamları nete giremediğim için olayı yeni öğrendim. Hamza geçmiş olsun kardeşim tez zamanda iyileşirsin inşallah.
motor kullanan arkadaşlar dikkatli olun lütfen havalar ve yollar kaza yapmaya çok müsait. mümkünse kullanmayın motoru. ben kullanmıyorum.
[QUOTE=just_hmz_26;955857]Merhaba arkadaşlar babamdan ricam üzerine benim ağzımdan babamın ellerinden size bir mesaj yazıyorum.Çok merak edilecek bir durum yok.Yüzümde,boynumda ve vücdumun çeşitli yerlerinde yaralar oluştu ve şu an tek sorunum yardım almadan yürüyemiyor olmak.Belden aşağısı tutmuyor gibi bir durum oluştu.Kaza hakkında fazla birşey diyemeyeceğim.Çünkü gerçekten ne kaza öncesi nede sonrasını hatırlayamıyorum.Babamların polislerden öğrendiği bilgiyi aktarmakla yetiniyorum mecbur.Ömür yolu üzerinde yüksek bir süratle hareket halindeki minibüse arkadan çarpmışız.Çarpmanın etkisi ile arkamdaki arkadaş fırlamış ve düşerek kolunu kırmış ve omzunu çıkartmış.Motor ise benim üstüme devrilerek kalmış.Bu arada arkadaşın kaskı kırlımış öğrendiğim kadarıyla.Ama ciddi bir hasar yok arkadaşta.Motora gelince daha hiç görmedim yine öğrendiğim kadarıyla motor gökmeydan mahallesindeki hurdalıktaymış ve gayet kötü durumdaymış inşallah en kısa zamanda görmeye gideceğim.Yarh beyin cerrahisine gideceğim akşama gelirseniz buyurun gelin beklerim.
Hamza Kardeşim ÇOK geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin
Canım kardeşim hayatındaki en güzel günde benimde yerimin olmasına çok ama çok sevindim inşallah her günün en az dünkü kadar güzel olur
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)