Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o resim bikerem fotoşop hem biz hiçbir şekilde sunni ilan kullanmıyoruz dışarıdan vücuta anobolizan enjekte etmiyoruz doğal yollarla yaparsan doğal kalırsın aşırı yağlanma ve kilo alma olmaz elbet sporu bırakınca spor yaptığın haldeki gibi olmayı beklemezsin ama spor yapmasanda yaşlanınca vücudun sırım gibi olmayacak

yabancı kızlar öyle değil nasılsa gideceksin sözlerim aklına gelirse haklıymışsın bora abi diyeceksin ne varsa yabancı kardeşlerimizde var

işte gızlara nasıl davranılacağı hakkında örnek bir davranış :

yada bunu deneyin dert yok tasa yok kapris yok :

nasipse görcez bakalım bora abi gevur gızları nasılmışş,,nasıl davranıyolar bakalım,,

Alıntı genc26mt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaslar.ben ali(md deki genc26).17 yasındayım.celik motorcycle wind hunteRR andolu lisesinde okuyokullanıcısıyım.lise ogrencisiyim.(esk fatih anadolu lis) .
    hayırlı surusler

aliyle bizde tanıştık hoşgeldin ali kardeşim,, nasılsın bakalım,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Millet nasılsınız? Hayatınız nasıl

Buluşmalarda hep nargile ve saz yerine ; Rock ve gitar akımına kapılsak diyorum.

Ares, Glow, Doors da canlı müzik fln? Ne dersiniz?
    Güzel olur bence Volkan abi...Biraz daha bilgi verebilir misin...Tarih ve fiyat
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Millet nasılsınız? Hayatınız nasıl

Buluşmalarda hep nargile ve saz yerine ; Rock ve gitar akımına kapılsak diyorum.

Ares, Glow, Doors da canlı müzik fln? Ne dersiniz?
    onu da yaparız volkancım su yaz bı gelsın hele
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Aslında Doors'un çok güzel kampanyaları var...Doors'ta Cuma günleriydi sanırım sınırsız alkol+balık+meze 40 ytl...böyleydi sanırım hatam varsa affola...

Haftanın her günü , değişik mekanlarda programlar var.

Müzik ve ortam güzel oluyor ama motor olmayacak işte. Dönerken Allah muhafaza

Motosikleti
    Haftanın her günü , değişik mekanlarda programlar var.

Müzik ve ortam güzel oluyor ama motor olmayacak işte. Dönerken Allah muhafaza
    Marta kadar eyvallah ama marttan sonra motorsuz lavaboya gitmem Zaten şu sıralar oraya büyük bi bütçe ayıramam ama marttan sonra sonuna kadar...Battı balık yan gider hesabıVeya hep beraber sinemaya gidelim Recep İvedik meselaAktivite istiyoruzzzz

Günaydın Eskişehir MT...Bugün motorla çıkmayı düşünüyorum umarım yollarda görüşürüz...Senin yasak ne oldu derseniz...Bir günlük moral yükseltme iznim var sonra yine marta kadar devam

Birde Bora abi bi ara görüşelim şu body işini bi konuşalım ben senden bi detaylı bilgi alayım...Babam tutturdu spor yap,spora git diye İki seçenek var ya body'e başlıcam yada kickbox'a kaldığım yerden devam.Ama tercihim body çünkü kickboxta hoca öğretiyorum ayağına çok hırpalıyordu

Cronos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Cbf 150 :) Kığmızı ossun 3 fazlası ossun
    Oooooo hemşerilerim topraklarım motordaşlarım Sabah şerifleriniz hayrolsun günleriniz hayır olsun bakalım Arada bi yazarım artık
    İzma da ne olaki?

Motosikleti
    Sinan abi bugün saat 08:00 civarında Ziyapaşa caddesinden geçtin mi???Bi tane rokko gördüm ve sanırım plakasıda tf'ydi...bacaklarında mont örtülüydü sanırım.Sen miydin???

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    günaydın Eskişeir MT. onlıne arkadaşlar görüyorum sabahın 9 unda. ne mutlu.

Motosikleti
    Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın Eskişeir MT. onlıne arkadaşlar görüyorum sabahın 9 unda. ne mutlu.
    Bugün ne olduysa uyuyamadım...Gece niyetlendim yatıcam yok olmadı...Dedim saat ikide yatayım yine olmadı...Film koydum izlerken izlerken bi baktım güneş doğuyor...Bu arada sabah sekizde t-shirt ile dışarı çıktım sigara almaya...Bakkal hemen yanımızdaydı ama ne yazık ki kapalıydı...Eve dönüp giyinmek zor geldi dedim şu ileridekine bakayım...Oraya gittim yine kapalı dedim buraya kadar geldim birde daha ileridekine bakayım Yolda tir tir tireyerek ilerliyorum ve okul talebeleri,işe gidenler ve envai çeşit insan uzaylı görmüş gibi bana bakıyorlar Haklılarda bu kış günü salağın biri çıkmış v yaka t-shirtle sabah sabah dolaşıyor Sanırım bu şoku uzun bi süre atlatamayacaklar...Neyse ben motora benzin almaya çıkıyorum...Yollarda görüşmek dileğiyle tekrar günaydın Eskişehir MT

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    just_hmz_26, GökhanYENİCELİ

Günaydın abi...Sanırım sen çoktan işe vardın

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    OOOO Herkeze günaydın bugün herkez erkenci bu ne iştir böyle hadi hayırlısı herkeze kazasız belasız bir gün diliyiyorum

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün ne olduysa uyuyamadım...Gece niyetlendim yatıcam yok olmadı...Dedim saat ikide yatayım yine olmadı...Film koydum izlerken izlerken bi baktım güneş doğuyor...Bu arada sabah sekizde t-shirt ile dışarı çıktım sigara almaya...Bakkal hemen yanımızdaydı ama ne yazık ki kapalıydı...Eve dönüp giyinmek zor geldi dedim şu ileridekine bakayım...Oraya gittim yine kapalı dedim buraya kadar geldim birde daha ileridekine bakayım Yolda tir tir tireyerek ilerliyorum ve okul talebeleri,işe gidenler ve envai çeşit insan uzaylı görmüş gibi bana bakıyorlar Haklılarda bu kış günü salağın biri çıkmış v yaka t-shirtle sabah sabah dolaşıyor Sanırım bu şoku uzun bi süre atlatamayacaklar...Neyse ben motora benzin almaya çıkıyorum...Yollarda görüşmek dileğiyle tekrar günaydın Eskişehir MT

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    just_hmz_26, GökhanYENİCELİ

Günaydın abi...Sanırım sen çoktan işe vardın

Amanın Hamzacım bugün beni hepten eskilere götürdün Kingboks'a sadece 1gün Gittim Hocanın kolunu kırıyordum önce o bende bir teknik denedi olmadı sonra aynı hereketi benim ona yapmamı istedi sonra canı yanınca kızdı bu kol etten kemikten dedi sen demirdenmi sandın dedi ve ekledi (kingboks güç kuvvet işi değil beceri işidir dedi ) bende ertesi gün kendim buldum ve badye gittim Şu t-shirt işinede sabah sabah çok güldüm ya ALLAH'ta seni güldürsün

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Bora bak tamam iyi hoş anlatmışsın body timin iyi yanlarını ama sen kızlara falan laf atıp çocuklara kötü örnek oluyorsun

Bir ara İsmail abileri vardı. Konserin ortasında ben hoplayıp zıplarken bu çocukları toplar etrafına ders verirdi

Şimdi de sen çıktın başımıza

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bakalım

Motosikleti
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amanın Hamzacım bugün beni hepten eskilere götürdün Kingboks'a sadece 1gün Gittim Hocanın kolunu kırıyordum önce o bende bir teknik denedi olmadı sonra aynı hereketi benim ona yapmamı istedi sonra canı yanınca kızdı bu kol etten kemikten dedi sen demirdenmi sandın dedi ve ekledi (kingboks güç kuvvet işi değil beceri işidir dedi ) bende ertesi gün kendim buldum ve badye gittim Şu t-shirt işinede sabah sabah çok güldüm ya ALLAH'ta seni güldürsün
    Şimdi içeri girdim...Sabah sabah iyi dolaştım valla...Bu arada Gökhan abi bende güldüm kendime baya Düşününce harbiden öyle bakmaları normal Hayır sokak çocuğu deseler değil Allah'a şükür karizma yerinde Bu karizmayla biz Bora abiyle daha çok işler yapıcaz Turizm adına yani Bu arada ne olur dua edinde hava açsın biraz kırk yılın başı izini kopardım hava kapandı ya

Kickbox olayına gelince bi daha kapısının önünden geçmem herhalde...Halimi evdekiler biliyor Ben kimseden öyle sopa yemedim daha

Motosikleti
    keeway sl 150
    günaydınlar eskieşhir mt
    bakalım bu gün iş yerimi değiştirdim başka bir dersanede başlayacağım bakalım hayırlısı olsun bundan sonra adalar migros arkasındayım öğleden sonrada odunpazarı belediyesinde de görenler olabilir geceleride adres belli ünv.deyim nolcak benim bu halim
    hamza bugün öğleden sonra carşıdayım motorize olarak ersinde gelir kuvvetle muhtemel bi görüşrüz
    hadi sağlıcakla kalın selam ve saygılarla...
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Abi inşallah görüşürüz hava kapanmaya başladı yine kafam attı ya Eray,Bulut ve Aytekin'le görüştüm bugün umarım sizlede görüşürüz...Zaten ön fren hidroliğimde bi sorun var fren boşaldı deliricem...Tam lastiğin oradan hidrolik sızıyor bi servise uğrarım önce çıkarsam...

Ben çıkıyorum...Yollarda görüşmek üzere...Bişi dicek varsa hemen desin 10 dk sonra çıkıcam

Umut motor evin önünde yatıyor çıkmıyor musun ya Ersin senden de hiç ses yok

Motosikleti
    günaydın arkadaşlarr , yine sabahleyin uyudumm, 1 kaç saat önce kallktım da, servise gittim fazla kimseyi görmedim sanırım erken çıkmışınızz sizz,,

bugün çok meşgulüm durmuş abi,,bi arkadaşla buluşçamm ,,yarın eray la dışardayız ama saat 6 buçukta palmiyede oluruz, herkesi bekleriz.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Heyy MT26 nasılsınız bakalım?

YAZILAN MESAJ SAYISI :

1.[İstanbul - MT] >> 5.759

2.[Ankara - MT] >> 4.644

3.[Eskişehir - MT] >> 4.535

--- --- --- --- --- ---

SAYFA GÖRÜNTÜLEME :

1.[Ankara - MT] >> 4.644

2.[Eskişehir - MT] >> 4.535

3.[İzmir - MT] >>4.177

NOT: 4.000 görüntüleme ve 4.000 mesaj da silinen değerlerimiz var. Onları da katarsak açık ara öndeyiz...

Bu da demek oluyor ki ; MT de sanal olarak en aktif il grubu biziz.

--- --- --- --- --- ---

http://www.youtube.com/watch?v=b0TzzPDq4xQ

Motosikleti
    mrb arkadaşlar biraz önce hamza yla konuştum ,, bugün hamza kardeşm kaza geçirmiş,,, kazayı gören ,durumunu merak edenler için yazmak istedim,, durumu iyimiş,, yarın da kendisine bi ziyarete gitsek diyorum,, yüz yüze görüşelimm,, ne dersiniz,?

biz 6 buçukta palmiyede buluşçaktık zaten orda toplanıp gidebiliriz....

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    hamza geçmiş olsun kardeşim.abi haber veriyosunda biraz daha bilgilendirseydin ya.durumu iyi derken ne kadar iyi?nasıl bi kaza geçirdi nerde geçirdi?hangi hastanede?yatıyomu yoksa müşade altında mı?

Ersin'den aldığım son bilgiye göre; eve getirişler. Durumu iyiymiş...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler