hamza geçmiş olsun kardeş noldu yav
hamza geçmiş olsun kardeş noldu yav
iyi geceler arkadaşlar ne var ne yok nasılsınız bakıyorum yollarda hararet hat safada dikkatli olun fevri davranmayın ne de olsa insan işte atsan atılmaz kessen kesilmez
ersin yollardada görüşrüz kafelerdede görüşrüz inşallah
cümleten selamlar saygılarrr...
hamza geçmiş olsun kardeşim hakkaten naptın kendine yaw???
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
kokoreçlerde iyi gitti haa:D:D
gece gece plansız bir buluşmaydı ama çok güzel geçti..
teşekkürler arkadaşlarr
valla 15 - 20 mt suruklendim bır yerım kırılmadı ,hatta doktor kontrolde sende kac tane platın var dedı 0 dedım bende suratıma bakıp emınmısın demıstı bende evet deyınce valla ne kemık varmıs sende demıstı
bu konuyu doktorlara danıstım alakası yok aksıne vucut kan uretmek ıcın calısırmıs boylece vucut daha dinç ve sağlıklı olurmus ben haziran gibi kafayı usturaya vurup kan vermeyı dusunuyorum
araba bendede sınır yapıyor ama o kadar sellektör ve kornaya onume cıktı ve hiçbir suçu olmayan anneme küfür edince sigorta attı
iyi aksamlar adamım ses veren olmazmı cogu kısı calısıyor ondandır neyse adamım bır gun havalar ıyıce ısınınca cıkalım toplanalım eskişehir mt olarak zaten küresel ısınma var ben bınıyorum artık kar yagaana kadar da bınecem
hatırladıkca guluyorum aynen boyle zuahahahahahah
dikkat et olum kendıne sakın hap falan içtim asıgım ıstedıgım kızı vermıyorlar dıye ıntahar etme naptın sen oyle
nerdesın bırader sen gorusmeyelı ozlettın kendını yawfffff
her ne kadar ab bize yasaklamaya calıssa da bol isotlu bir kokoreçin yerını hıcbır sey tutmaz yanına da bır ayran ooooh mis gibi
murat abi afiyet olsun
BÜTÜN SAYFAYI DOLDURDUM GALİBA VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Günaydın Eskişehir Mt Muratcım bende teşekkür ederim güzel bir akşam ve gece oldu bu arada günaydın nlarımıda hiç aksatmıyorum farkettinmi bilmiyorum muratım her sabah aynı saatlerde kornamı bekle
Umutcum sen bu body timin gazına gelme. Biz seni böyle seviyoruz kardeşim
Neymiş bakalım bu muhabbet. Hatırlayanlar var, biz de öğrenelim
Günaydın, Tünaydın, İyi öğlenler, İyi akşamlar, İyi geceler
Ne rahatsızlığı yaw, kendi forumunuz gibi yazabilirsiniz izin veriyorum
KOKOREÇ YİYENLERE DE AFİYET OLSUN
Öncelikle herkese çok teşekkürler...Eray çok yaklaşmışsın ama durum tam öyle değil...Bu arada evet biliyorum çok ama çok büyük bir aptallık yaptım ama şimdi farkına vardığımda yaptığım şeyin yanlış olduğunu anladım...Bir intihar vakası gerçekleşti ama şimdi gayet iyiyim hem sağlık hemde moral olarak ve biliyorum daha da iyi zamanlarım,günlerim olacak...Mart gelsin hele bi
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Gız senin ne alıp veremediğin var vücutcularla durmadan kitleyim duruyorsun çaktırmadan hep sağlıklı hemde gorsel olarak hoş bir görüntü olacak o fazla kilolar ilerki yıllarda ne sorunlar açacak şimdilik vücut hızlı çalışıyor sorun yok ama bunun 30-40 lı yaşları var ilerisini hiç yazmıyorum bile
ha bide rus olayını hiçden yazmıyorum anlıyan anladı kardeşlerim benim anlar leb demeden herşey turizm için
arkadaşlar kaçırılmıycak bi gezi yazısı okumunızı tavsiye ederim
http://www.motordelisi.com/modules.p...=60176#1188145
herşey turizm için???
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
napıon hamza adamım yaa dikkat et kendine intihar la falan o işler hallolmazz,, burda ben kendime bişey yapmıyorken sen neden böyle bişey yapıorsunn, seninle benim başımıza gelenlerin %90 ı aynı,, başrolde geçen kişilerin bulundukları yer bile aynı ,, aman kendine dikkat et bak daha çok yerler gezcez hep beraberr,,
hazır bu şiiri görmüşken paylaşayım da,, ahmet selçuk ilkan dan,,
Bu kızlar hep böyle midir abla?
Bir yanları ateş
Bir yanları buz
Bir yanları bal
Bir yanları tuz
Gün boyunca şen şakrak
Geceleri huzursuz
Aynalar karşısında usta
Sokaklarda acemi
Evlerinde masum bir çiçek
Okullarında en deli en neşeli
Pastahanelerde ürkek aceleci
Duvarlarında onlarca poster yakışıklı artist
Düşlerinde
Ya doktor- ya mühendis
Ben babadan "berber çırağı"
Tek sermayesi - makası -tarağı
Daha belli değil
Bir baltaya sap olacağı
Beni de bir seven çıkar mı be abla?
Saçlarında gül kokusu
Yüreklerinde hep "eve geç kaldım" korkusu
Uzaklardan bir bakışsam
Can buluyor içim dışım
Yanlarına bir varsam
Bir hiddet bir hışım
Çözemedim doğrusu
Bir yanları kapris
Bir yanları naz
Ne yapsam ne etsem
Az buluyorlar az
Geçen gün birine usulca yaklaştım
Açıldım sevdamı anlattım
Öyle bir güldü ki bana
Utancımdan ağladım
Meğer başka birisiyle çıkarmış
Hem de
Parası arabası daha neleri varmış
Dersine iyi çalış dedi bana giderken
Ardından öylece baka kaldım
Anladım ki ben
Bu aşk dersinde
Daha ilk günde sınıfta kaldım
Daha ilk günde abla!..
Senin de sevgilin zengin mi abla?
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
o resim bikerem fotoşop hem biz hiçbir şekilde sunni ilan kullanmıyoruz dışarıdan vücuta anobolizan enjekte etmiyoruz doğal yollarla yaparsan doğal kalırsın aşırı yağlanma ve kilo alma olmaz elbet sporu bırakınca spor yaptığın haldeki gibi olmayı beklemezsin ama spor yapmasanda yaşlanınca vücudun sırım gibi olmayacak
yabancı kızlar öyle değil nasılsa gideceksin sözlerim aklına gelirse haklıymışsın bora abi diyeceksin ne varsa yabancı kardeşlerimizde var
işte gızlara nasıl davranılacağı hakkında örnek bir davranış :
yada bunu deneyin dert yok tasa yok kapris yok :
mrb arkadaslar.ben ali(md deki genc26).17 yasındayım.celik motorcycle wind hunteRR andolu lisesinde okuyokullanıcısıyım.lise ogrencisiyim.(esk fatih anadolu lis) .
hayırlı surusler
Aramıza Hoş Geldin genc26mt sanada hayırlı sürüşler
ali hoşgeldin kardeşim.sizin okulun karşısında ceylan ustan var onun dükkana takıl ara sıra :D
Selam arkadaşlar...Bugün şöyle bir çıktım bahçeye ve motorumu temizledim...Valla motor çok ayrı birşey ya...İş yaparken aklımdaki tüm düşünceler uçtu gitti...Birde mart gelse çok güzel olacak...Arka lastik sipariş edicem yakında sizce ne kullanmalıyım tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı???Önceki lastiğimin markası duro'ydu...Pek verim alamadım açıkcası özellikle virajlarda....
Bu arada Ali hoşgeldin aramıza
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ali'yle tanışmıştık biz. hoşgeldin ali biran önce ehliyet alıp aramıza görmek istriz seni.
Millet nasılsınız? Hayatınız nasıl
Buluşmalarda hep nargile ve saz yerine ; Rock ve gitar akımına kapılsak diyorum.
Ares, Glow, Doors da canlı müzik fln? Ne dersiniz?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)