Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Destekleriniz için teşekkürler.
    Sinan abi valla lüüp lüp atar o garanti de.hık mık nasıl eritir bilmem ama görceniz umut da bi kas var akıllara zarar.yağ tabakası biraz ince olsa işteama o da olucak yaza görün umut'u siz

volkan abi kabloynan ne işin var senin daaaaservise teleferikle mi çıkmayı planlıyorsun artık motosiklet yerine
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    hadi görelim sizi. bizi de özendirin de yazları gelelim biz de erayla.

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a esk. mt, bugün hesapta bi kaç. abimizle birlikte , alpagut, ılıcalar mayıslar, yapıp geri döncektik ama saat 1 buçuk oldu kimseden ses soluk yok,,
    ama senin cbf'yi hiç öle görmemiştim ersin valla yalan yok. nası kullanıyo öle o sizin komşu neydi adı... dönüş yolu güzeldi. gidiş biraz sıktı da. dönüşte de aytekinler denkgeldi ya muhabbet de iyidi.

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Destekleriniz için teşekkürler.
    Sinan abi valla lüüp lüp atar o garanti de.hık mık nasıl eritir bilmem ama görceniz umut da bi kas var akıllara zarar.yağ tabakası biraz ince olsa işteama o da olucak yaza görün umut'u siz

volkan abi kabloynan ne işin var senin daaaaservise teleferikle mi çıkmayı planlıyorsun artık motosiklet yerine
    Türk kası mı bende farkettim umuttaki ışığı aslında.yaza herkeşler filinta gipin olcek bende çıta gibi gezcem

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türk kası mı bende farkettim umuttaki ışığı aslında.yaza herkeşler filinta gipin olcek bende çıta gibi gezcem
    şuanda öyle ama ileride farklı olacak inş. Abi düzenli olarak spor yap ama ihmalsiz kendine çalışma saatleri ve günleri belirle imkanın olur diye düşünüyorum beslenmeni de ayarladın mı iş tamamdır.yoksa varya aynı ben gibisin geçen söylediklerine dayanarak söylüyorum.600RR da ceket gibi sallanırsın Allah muhafaza abi Şaka bi yana da cidden düzgün bi vücuda sahip olmak istiyorsan çalışmalısın abi istersen sen de gel bizimle ne dersin
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Burada reklam kokan hareketler var. Şaka biryana ;

arkadaşlar sürekli motosiklet kullanan insanlarsınız. Motosiklet kullanmak el ve ayak kondüsyonu istiyor.
    Bu organların güçlü, atik ve dayanıklı olması şart.

Birkaç örnek vermek gerekirse ;

*Kazadan kaçmak, ani gidon hareketleri (refleks),
    *Motoru zapdetmek, el ve ayak kaslarının gücü,
    *(Allah korusun) motor düştükten sonra yere temas eden kaslar ve kemiklerin dayanıklılığı,

bunlar ve daha eklenebilecek sayısız madde ; hep sağlıklı spordan geçiyor...

Tabi spor yapan arkadaşlara benden tavsiye ; vücut geliştirme/kas yapma/gövde gösterisi ile salona başlarsanız ve akabinde 2 kas şişer şişmez sporu bırakırsanız sağlığınız açısından ileriki dönemlerde başınıza ciddi iş açarsınız...

Oraya ; sağlıklı yaşam, vücut direncini ve performansı artırma amacıyla gidin...

(şu anda kilo almakla meşgul eski bir sporcudan tavsiyeler dinlediniz )

Motosikleti
    kan verenler de çok çabuk kilo alıyolarmış. o nasıl oluyoki anlayamadım onu ben kan gidiyo kilo geliyo

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ama senin cbf'yi hiç öle görmemiştim ersin valla yalan yok. nası kullanıyo öle o sizin komşu neydi adı... dönüş yolu güzeldi. gidiş biraz sıktı da. dönüşte de aytekinler denkgeldi ya muhabbet de iyidi.

sinan abi o şöförden değil,, motor un güzelliğinden kaynaklanıor

alpagut, ılıcalar, muttalıp yapıp gelkdik ,, benim cıbıf ın kısa uzun ne kadar ampulu varsa patladı,, fazla da geç e kalamadık zaten,, yarın servisteyim bakalım,,, bi kaç bişeyine baktırayım,,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    ozi bugün ortalık racing kaynıyordu ama seni göremiyoruz sen ömüre takılıyorsun galiba

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

AytekinBizim eczacı Aytekin mi abi...Onlarda mı gitmiş yoksa...Yaf haberim olsa belki bende gelirdim ama arabayla motor yok marta kadarBugün boş boş dolaştım bende ya...Taktım yanıma bi arkadaşı canım sıkılmasın muhabbet olsun diye...Ömür yolu,hasan polatkan,kızılcıklı yaptık ve son durak olarak ikişer bira alıp şahintepesi yaptık...Güzeldi yani...Ben şahintepesinden fark ettim sizi yaArkadaşa da dedim bak taaa orda bi tane cbf le bi rokko var görüyon mu dedim ama o ne dedi???Onlar ne ki Şaka bi yana hepinizi özledim görüşelim bi ara irtibatı koparmayalım

Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozi bugün ortalık racing kaynıyordu ama seni göremiyoruz sen ömüre takılıyorsun galiba
    Ömür yolu sakindi bugün abiBende motora binemiyorum arabayla geziyorum artık ama itiraf etmem gerek ki özledim hemde çok özledim...Arabayla trafik hiç çekilmiyor yaAraba kullananlara Allah sabır versin...İnip birilerini boğazlamak geldi içimden bi an amaEray sen dünkü adama kızma birader araba insanda harbi sinir stres yapıyor
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz de annemle çok güzel planlar yaptık. İnsanın kafa dengi annesi olunca bir başka oluyor tabi

Kahvaltımızı yaptık giyindik ettik, atlayacağız limuzine Carrefour, Espark, Boyner sıra sıra hepsini gezeceğiz

Hızıma yetişebileni beklerim bir çayımı içmeye
    Evetttt Özgelere gittim geldim, yedik içtik, sohbet ettik, sıra geldi bugüne dair bir kaç fotoğrafa

Kızım sen doğuştan motosikletçi misin yaaaa

Siyahlimuzin Carrefour otoparkında

Ayrılmaz ikili ( en azından şimdilik )

Motosiklete normal binmek marifet değil, bir de bunu deneyin

" Biz hiç uçan motosiklet görmedik. " demeyin

Otoparkta hiç yer kalmamış gibi park edilen motosiklet ikilisi. Sevenleri ayırmayalım lütfen

Veeee işte günün asıl fotoğrafı. Kafa dengi annem ve ben. Bugün yolda
    " Seninle böyle gezmeyi özlemişim. " diyen annem, seni çok ama çok seviyorum

Motosikleti
    Son fotoğraf olayı bitirmiştir...Yorumsuz...Annem bana hiç öyle demez Bi gün öleceksin şunun üstünde bırak sat o motoru der Ama babam sağolsun...Eski krosçu olduğundan motosiklet tutkusu var ve onun desteğiyle durmak yok Sinan abinin dediği gibi "Durmak yok Motora devam..."

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
    just_hmz_26, umut_utu

Umut uyku tutmadı herhalde senide...Hayırlar olsun...Salı gününden itibaren her sabah ve her öğlen sizin oradan geçicem bayadır görmüyorum senin motoru umarım sıhhati yerindedir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son fotoğraf olayı bitirmiştir...Yorumsuz...Annem bana hiç öyle demez Bi gün öleceksin şunun üstünde bırak sat o motoru der
    Senin anneni benim annemle tanıştırabiliriz, belki fikir alışverişi işe yarar

Motosikleti
    Senin anneni benim annemle tanıştırabiliriz, belki fikir alışverişi işe yarar
    Bu bardağın dolu kısmı tamam kabul ama ya senin annen fikir değiştirirse bu sefer

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Bu bardağın dolu kısmı tamam kabul ama ya senin annen fikir değiştirirse bu sefer
    Mesajı yazarken bu ihtimal de aklıma gelmişti.
    Yani neymiş? Aklın yolu birmiş

Ama biz ilk ihtimali göz önünde bulunduralım

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    bütün Eskişehir-MT grubuna günaydın. güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle iyi haftalar.
    vee tatili bitipte okuluna başlayan kardeşlerimizede Allah zihin açıklığı versin. ayrıca artık öğlelere kadar yatamayacak olan öğrenci kardeşlerimizede sabır versin )

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Günaydın Eskişehir Mt Nasılsınız bakalım Hepinize kazasız belasız Hayırlı Günler Saygı Ve Sevgiler

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    günaydın dedik ama bugün uyanan Eskişehir MT üyesi kimse yok herhalde. hala uyuyorlarmı.
    bide iyi akşamlar diyelim ozaman. bakalım ses veren olacakmı.

Motosikleti
    Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar...Bugün gayet yorucu ve üzücü bir gün geçirdiğim için fazla kalamayacağım ve sadece size bir merhaba deyip kaçayım dedim...Kendi salaklığımdan kaynaklanan bir durum yüzünden bugün sabah 04:00 civarı kendimi devlet hastenesi acil serviste buldum...kaza bela gibi bi durum yok merak etmeyin tamamen salaklıktan kaynaklanan birşey...İki serum bir hortum yiyince bişicim kalmadı...şimdi daha iyiyim ve daha da iyi olacağım inşallah...hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere

Motosikleti
    AytekinBizim eczacı Aytekin mi abi...Onlarda mı gitmiş yoksa...

Ben şahintepesinden fark ettim sizi yaArkadaşa da dedim bak taaa orda bi tane cbf le bi rokko var görüyon mu dedim ama o ne dedi???Onlar ne ki Şaka bi yana hepinizi özledim görüşelim bi ara irtibatı koparmayalım
    evet tanıştık onlarla da. iyi çocuklar onlar. ybrlerle geziyolardı.

" Biz hiç uçan motosiklet görmedik. " demeyin

ben kendim uçtum be ne diyon sen

Kafa dengi annem ve ben.
    benim de babam kafa dengimdir de bizim tf'ciler bilir benim babamla muhabbet ettiğimi

İki serum bir hortum yiyince bişicim kalmadı...şimdi daha iyiyim ve daha da iyi olacağım inşallah...hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere
    geçmiş olsun adamım. dikkat etmiyon sen bu aralar kendine. fazla kaptırma kendini söliyim bak

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    günaydın diyen arkadaşa tşk, ama bu gece hiç uyumadımm,, hala uykusuzum bakalım nereye kadar sürcek,,

hamza geçmiş olsun sanada,,,

sinan abi senin de, babanla muhabbetini en iyi bilenlerden biri benim hele ki en son anlattığın, baban la olan muhabbetine eray la kopmuştuk,,,,

tüm esk mt 'ye ii akşamlar,, kısa bi süreliğine yolllarda görüşmek üzere,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler