eray geçmiş olsun.öküzle öküz olmamak lazım.bende çok sinir oluyorum bazen ama içimden küfürü basıp geçiyorum.bu odunları yontmaya kalksak 2.keresteciler sitesini kurmak lazım.boşver salla geç.
eray geçmiş olsun.öküzle öküz olmamak lazım.bende çok sinir oluyorum bazen ama içimden küfürü basıp geçiyorum.bu odunları yontmaya kalksak 2.keresteciler sitesini kurmak lazım.boşver salla geç.
Zaten birgün birisi birinin elinde kalacak ama dikkat edelim arkadaşlar bizim elimizde kalmasın.Bırakın Allah'ından bulsun...
Günaydın Eskişehir MT...
Bu konuya 60 saniye içinde arka arkaya iki mesaj gönderemezsiniz. Lütfen 3 saniye sonra tekrar deneyin.
Benden sonra gönderen olmamış ne yapayım
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
günaydın mt. kazasız sürüşler.
valla ben sağ tarafın ortasına geçiyorum tamammı kimse bişey diyemiyo. görmüyosa gözü çarpar daha ne diyim. erayla o akşam 2kere daha oldu öle. zank diye durular ata.cad.de. ilkinde yanındaydım 2.sinde arkasındaydım 3.de de ayrılmıştım. ilkinde tramvayın geçtiği yerden sola sağa dönmeye çalışıyorlar da arkadakiler kalıyo doğal olarak. 2.de de 34 plakalı bi corsa'ydı. bi 10-15mt kaydı eray. şerefsizlik ya başka bişey demiyorum en kısa sürede kalabalığın içinden çıkcaksın. ya da dal ara sokaklara kurtul
günaydın millet.yahu hala aynı yerdemisiniz geçin artık şunu olur böyle şeyler.
kaza geçirenler&atlatanlar; hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorumAllah beterinden saklasın hepimizi...
Bu arada Esk. MT den 4 kişi olduk salonda.Sağlıklı bir yaşam için çalışanlar olarak,devamını bekliyorum arkadaşlar bize özel indirim var bakın fazla bi miktar olmasa da bizim için yapılmış bi indirim bu.Yani bizi tanıyan başkaları da var demektir bu...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
s.a esk. mt, bugün hesapta bi kaç. abimizle birlikte , alpagut, ılıcalar mayıslar, yapıp geri döncektik ama saat 1 buçuk oldu kimseden ses soluk yok,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
motosikleti idman yaptığım salonun önünden çalmaya çalışmışlar çalamayıncada orasına burasına saldırmışlar acizlerbaya bir hasar var yaptırcaz artık özmertten aldığım disc klidi sağolsun çalınmakdan kurtardı beni klitde bozulmuş artık spiralle kesecez
eray
takma kafana 2 güne unutursun ayı olay 2-3 kere benim başımada geldi fakat birisinde ben baya kavga ettim sonra pişman oldum ama o an kendine hakim olamıyor insan türkiyede trafikde bu tip olaylar eksik olmuyor insanlar sinirküpü seyir halinde
ne dimek gız bu şindi senidemi benzetti ahmet kardeşimi rambo gibim yapacağım asıl sizlerde spor yapın yaşınız daha genç çakma limuzinci seniçakma _limuzinci adlı üyeden alıntı
ismail abinin 2 günlük işi var daha.ondan sonra ismail abi kayıp.arıcaz abin nerdesin yataktayım leaaayn kalkamıom dicek
bora abeyy senin program daha ağır olucak dedin ya bakalım biz ne hale gelicez hayırlısı bakalım..
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Senin o gobeeeeni yiyceeeezSen yandın eller yanmasın umutcum
Ben yiycem siz bakcanız ismail abimle
Zuhahahahahahaha
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
daha bu günler ismailin iyi günleri ben devreye girmedim şu annenin ameliyatı olsun hayırlısıyla programları ben yazacam dayının ismail takılsın şimdilik asker eğitimini mumla arıyacak
sende ağır çalışcan ama bir süre vücut alışsın ağırlıklara hareketlere sonra seninde canın çıkıcamama ismail gibi değil tabe onunla özel ilgilenecem
abi sen mumkunse kavga etme bız yumruk atıyoz bır yerı kanıyor yada şişiyor sen vurdun mu direk infaz olur o aman canım abim bosver
valla sınan abı o 15 mt nasıl dı hatırlamıyorum durdugum da zaten onteker kılıtledı ve motorun uzerınden ucuyordum
sinan abi birde sozumuz var 60 ı gecmıyoruz bıde orda 80 falan olsa hız bohu yemıstık
aytaç sen benım dukkanın oralara gecen sene cok gelmıstın taşbasına senı şimdi daha ıyı hatırladım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
mt-eskisehir-body timi
bora-ismail-ahmet-umut
kulağa hoş geliyo dimi
umut sana döner ısmarlayımmı yermisin ?
cevap atmış sona
umut:ufff amma yerim onu ben lüp lüp atarım.
ordan tesadüf geçmekte olan
bora abi: umut ? bu senmisin ? çsbuk salona çabuuk. kırcam bacaklarını demedimmi sana ben benden izinsiz döner yeme diye
Çakma limuzinciyim var mı, sizler gibi tırt motosikletçi değilim ya
Hem ben üniversite yıllarımda 3 sene yüzmüş bir kişiliğim
Bu arada geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın
Motosikletle geldiysem beni unutman imkansız zaten
Hadi bakalım Rambolar görelim sizleri
İsmail kalk artık, sabah oldu dayının
Bence çok sataşma body tim grubuna. Kollarından tutup seni de götürürlerse salona görürsün
Selam millet. Nbrsiniz?
2.500 metre CAT-5 kablo ile geçirdiğim bir hafta sonundan sonra tekrar aranızdayım...
iyi geceler herkese volkan hoş geldin artık rüyandada kablo görürsün artıksporcu arkadaşlara başarılar devamlı olursunuz inşallah
iyi dolaşmamışın kablonun içine 2500 metre ne bu yav sizin dükakndan bizim eve kadar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)