Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahya abim özletme kendini ya
    Umut'çuğum beni ben bile özledim biliyomusun?
    Enkısa zamanda kendime kavuşmayı diliyorum.
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    s.a günaydın millet.25 kere günaydın!

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmetcim fotoğraflar için teşekkürler

İsmail gülmekten yorum yapamıyorum üzgünüm
    Önemli değil ablacım ben daha ne resimler çekicem bu gibi ama işte şartlar el vermiyo
    Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acılı ve tatsız günler yaşadığımdan; uzun sayılabilecek bir süredir aranızda bulunamadım.
    Taziye dilekleri için herkese çok teşekkür ederim Allah sizlere ve tüm sevdiklerinize uzun ömürler versin.
    En kısa sürede görüşebilmek dileğiyle hoşçakalın.
    Hoşgeldin Yahya abi.Umarım eski günlerdeki gibi aktif olucaksın.Herşeyiyle hayat yaşanmaya değer abicim Allah işlerinde kolaylıklar versin
    Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a günaydın millet.25 kere günaydın!
    günadın burak abi.Hem de yimbeş kere.

Millet Hepinizi Sağlıklı bir yaşam için spora davet ediyorum.Umut da başladı dün ilk günüydü.Hayden esk MT. olimpiyatlara motorlarla katılırız bak bahaneyle gezmiş oluruz
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    lem ben dün 1 saat top koşturdum geberiyodum.şimdi serkan abi çaardı yanına gidecem yerimden kalkamıyom

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Alıntı onlyyou26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi geceler arkadaşlar, hepinizi özledim. İnşallah bahar çabuk gelir,havalar ısınır da birtakım etkinliklerle biraraya geliriz. Google Earth'de gezerken bizim Faruk'u gördüm. Allah da seni güldürsün Faruk!!! Alemsiniz.... Merak edenler için:

http://www.youtube.com/watch?v=QW-mBGEPYmM
    basına yansımasaydı güzeldi

ya geyiğine çektık ya can sıkıntısına

gökhan abi ben zaten bıraktım sigarayı bu daha once olmuş bişi
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Günaydın Eskişehir MT...Bol Güneşli ve Güzel Bir Gün Olması Dileğiyle...

Herkese merhabalar biraz önce Espark'tan kendimi eve yeni atabildim.Bugün bi değişiklik yapayım ve motosiklet yasağımı bozmayayım diye babamdan arabyı istedim ve arabayla çıktım dolaşmaya ama motorumun kıymetini bi kez daha anlamış oldum böylelikle...Ne biçim bir trafik vardı öyle ya...Valla başıma ağrı girdi.Bekle bekle bekle...Yaşasın MOTOSİKLET
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Selam Arkadaşlar nasılsınız.....

Ne zamandır giremiyorum foruma inşaallah iyisinizdir......Yaz bi gelmedi gitti RX inde canı sıkılıyo bu duruma Yaz gelsinn aktivitelere başlarız
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ne zamandır giremiyorum foruma inşaallah iyisinizdir......Yaz bi gelmedi gitti RX inde canı sıkılıyo bu duruma Yaz gelsinn aktivitelere başlarız
    Hoşgeldin Süleyman abi sen nasılsınRX in canı sıkılıyo ddin de aklıma bişi geldi

Bir RX varmıııııııış
    Canı sıkılaaaan,canı sıkılaaaan
    Headhunter gelmiiiiş
    Sıkıntı bitmiiiiiiş,sıkıntı bitmiiiiiş
    "

Herkese iyi akşamlar olsun,MilleT
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Umut sağolsun idman sonrası beni eve bıraktı motorsuzluk başıma vurmaya başladı yaptırsam diyorum artık

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ben dışardaydım eray aradı.şimdi eve girmiştim geri dışarı çıkıyoruz. palmiyede olcaz. bekleriz nargile-leblebi sefasına... 20de orda olcaz motorları görürsünüz.

Motosikleti
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umut sağolsun idman sonrası beni eve bıraktı motorsuzluk başıma vurmaya başladı yaptırsam diyorum artık
    Hayırdır Bora abi nesi var makinenin...

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben dışardaydım eray aradı.şimdi eve girmiştim geri dışarı çıkıyoruz. palmiyede olcaz. bekleriz nargile-leblebi sefasına... 20de orda olcaz motorları görürsünüz.
    İyi eğlenceler abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Öncelikle herkese selam, iyi akşamlar

İnsanoğlu kuş misali, bir bakmışsınız Ankara'da bir bakmışsınız Eskişehir'de

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    18 Mart 2007 , Güzel bir Mart Pazarı !
    Bu fotoğraf çok güzel ya. Oğuzhan ustanın dükkanının baş fotoğrafı

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önemli değil ablacım ben daha ne resimler çekicem bu gibi ama işte şartlar el vermiyo
    Şartları takma sen kafana. Böyle fotoğrafların devamını bekliyoruz. Merak etme arkanda ablan var

Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen gün aklımdan seni geçirdim. Çağrı da bırakmışsın sağol. İdare ediyoruz işte. Sen nasılsın

Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umut'çuğum beni ben bile özledim biliyomusun?
    Enkısa zamanda kendime kavuşmayı diliyorum.
    Yahya abi böyle konuşma ya, üzülüyorum. Zaten Ankara'da çok özlüyorum sizleri

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    biz motorcular ,serseriymiş adımız , terbiyeden yoksunmusuz biz , bu laflar sinan abiden ayrıldım atatürk lisesinin önünde bir arabalı vatandaştan 10 -15 defa sellektor korna neye yarar acı bir fren daaaan diye bir ses bekliyorum caracal bana kıyak olsun diye durdu . bende motoru stop etmeden direk arabada kı şahıs önüne bak lan o.ç ,a.a.s senin dedıgı için adama saldırdım ,,arkamda beat lı bır arkadas vardı hemen yanastı benı koşar adımdan aldı çünkü 25 mt depar atmıstım kask elimde beni tuttular sakin ol tamam diye o vatandaş hala küfür edecem diye uğraşıyor bende dayanamadım o kadar delikanlısın bir şeyler sokusturuyon gel delikanlıysan burdan dene uzak kaldın bana dedım ama maçası yemedı heralde gelmedı uzaktan küfür etmeye dvm etti plaka sorarsanız almaya gerek duymadım çünkü gorurum bir yerde tesadufen o kaskı kafasında parcalarım neyse beat lı arkadas salla bırader takma kafana falan dedı sagolsun gıttı karsımdakı vatandası da susturdu bana gıderken arabasında el kol yapıyordu sen gorcen falan gitti bende eve dogru gıdıyorken ara sokaklardan dolanıp yoluma çıktı 80 + km hızla arkamdan daaaaat diye korna sesı eray dedım cek saga ver sunun dişlerini eline ben durdum oda durdu tam kapıya yoneldım kapılar kılıtlendı ve kactı

sen vatandas eger bu yazıları buralara merak edıp gırer ve okursan biz motorcuyuz kin tutmayız ,küfür etmeyiz ,kabadayılık yapmayız bizim kitabımızda ahlak yazar ıster gel sende ahlaktan payını bıraz al senınle ugrasmayıp allaha havale edıyorum

saygılar selam ve sevgilerimle
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    kardeşim geçmiş olsun,,,, . bende motrorsuz çıkacağım tuttu bak yoksa o geçtiğin yerlerden hep beraber geçiyorduk,, o zamn sıkıysa beni tutsunlar bakalım,,

[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Eray geçmiş olsun kardeşim...öyleleriyle uğraşmaya değmez en iyisi böylelerine karşı susmak...tekrar geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Arkadaşlar dikkat edin kendinize ya, uzak durun böylelerinden, kapıya dayanmak falan neye gerek, sallayın gitsin

Motosikleti
    var ama ER-5 alası var..
    Eray öncelikle geçmiş olsun kardeşim..Allah tekerini hep düz bastırsın..

haklısın biz motorcular sürekli saygı beklediğimizden olsa gerek insanlara saygılı davranmaya çalışan insanlarız..

ama bazen öyle şeyler geliyo ki insanın başına trafikte sopayla gezip bunların hepsini çoban gibi gibi düzene sokası geliyo içinden..

kış mevsimi sebebiyle bende uzun süredir arabayla gidip geliyorum işe,özelliklede motorcu kardeşlerimize ekstra dikkat gösteriyorum..iki tekerlek üzerindeyken beklediğim saygıyı..ama geçen akşam haller shell den dört tekerlekli bi lavuk gözgöre göre öyle bi çıktı motorun önüne petrolden,motorcu arkadaş toparlayana kadar akla karayı seçti..adam bastı gitti özür bile demedi..suratına baktım arkadaşın,sanki çok normal bi olay yaşamış gibi ne isyan etti,ne de bi küfür..işte tam orda insanın bu düzene bi son veresi geliyo..göstere göstere adam öldürmeye teşebbüstür bunun adı..son olarak şunu söylemek istiyorum:adam öldürmeye teşebbüs etmekten rahatsızlık duymayan insanlar,kask içersinden kimliğimiz belli olmasada hepinizin suratını ve plakasını resim gibi hafızamıza kaydediyoruz

bütün motorcu arkadaşlara kazasız BELASIZ sürüşler ve iyi geceler dilerim..
    [B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    İşte size 2 topik adresi : Biri benimle alakalı biri Özge ile

Duyduk duymadık demeyin, taaa Mersinden Mustafa geldi ziyaretime

http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...mt%5D-148.html

Özgenin direksiyon sınavının olduğu karlı soğuk kış günü hatıraları

http://www.motosiklet.net/forum/tani...sbuldum-3.html

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "MT-Eskişehir"
    siyahlimuzin (Aytaç)
    Bu arada Volkan online değil ama elbet bir gün uğrar buraya, uğrayınca görsün ki; ilgili kişilere sesleniyorum.
    Birinci sayfadaki kulanıcı adımın eski siyahlimuzin ya da Bin9yüz85 gibi herhangi bir şekilde değiştirilmesini talep ediyorum

Motosikleti
    Alıntı ghostrider26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eray öncelikle geçmiş olsun kardeşim..Allah tekerini hep düz bastırsın..

haklısın biz motorcular sürekli saygı beklediğimizden olsa gerek insanlara saygılı davranmaya çalışan insanlarız..

ama bazen öyle şeyler geliyo ki insanın başına trafikte sopayla gezip bunların hepsini çoban gibi gibi düzene sokası geliyo içinden..

kış mevsimi sebebiyle bende uzun süredir arabayla gidip geliyorum işe,özelliklede motorcu kardeşlerimize ekstra dikkat gösteriyorum..iki tekerlek üzerindeyken beklediğim saygıyı..ama geçen akşam haller shell den dört tekerlekli bi lavuk gözgöre göre öyle bi çıktı motorun önüne petrolden,motorcu arkadaş toparlayana kadar akla karayı seçti..adam bastı gitti özür bile demedi..suratına baktım arkadaşın,sanki çok normal bi olay yaşamış gibi ne isyan etti,ne de bi küfür..işte tam orda insanın bu düzene bi son veresi geliyo..göstere göstere adam öldürmeye teşebbüstür bunun adı..son olarak şunu söylemek istiyorum:adam öldürmeye teşebbüs etmekten rahatsızlık duymayan insanlar,kask içersinden kimliğimiz belli olmasada hepinizin suratını ve plakasını resim gibi hafızamıza kaydediyoruz

bütün motorcu arkadaşlara kazasız BELASIZ sürüşler ve iyi geceler dilerim..
    Bu olay ne zaman oldu ve arabaya girmek üzere olan motor kırmızı bi racer mıydıAynı yerde aynı olay benimde başıma geldi de

Motosikleti
    var ama ER-5 alası var..
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu olay ne zaman oldu ve arabaya girmek üzere olan motor kırmızı bi racer mıydıAynı yerde aynı olay benimde başıma geldi de
    geçen hafta ama tam hatırlamıyorum gününü..50-100cc arası bi motordu ama snrm
    [B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler