s.a günaydın millet.25 kere günaydın!
Önemli değil ablacım ben daha ne resimler çekicem bu gibi ama işte şartlar el vermiyo
Hoşgeldin Yahya abi.Umarım eski günlerdeki gibi aktif olucaksın.Herşeyiyle hayat yaşanmaya değer abicim Allah işlerinde kolaylıklar versin
günadın burak abi.Hem de yimbeş kere.
Millet Hepinizi Sağlıklı bir yaşam için spora davet ediyorum.Umut da başladı dün ilk günüydü.Hayden esk MT. olimpiyatlara motorlarla katılırız bak bahaneyle gezmiş oluruz
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
lem ben dün 1 saat top koşturdum geberiyodum.şimdi serkan abi çaardı yanına gidecem yerimden kalkamıyom
Günaydın Eskişehir MT...Bol Güneşli ve Güzel Bir Gün Olması Dileğiyle...
Herkese merhabalar biraz önce Espark'tan kendimi eve yeni atabildim.Bugün bi değişiklik yapayım ve motosiklet yasağımı bozmayayım diye babamdan arabyı istedim ve arabayla çıktım dolaşmaya ama motorumun kıymetini bi kez daha anlamış oldum böylelikle...Ne biçim bir trafik vardı öyle ya...Valla başıma ağrı girdi.Bekle bekle bekle...Yaşasın MOTOSİKLET
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Selam Arkadaşlar nasılsınız.....
Ne zamandır giremiyorum foruma inşaallah iyisinizdir......Yaz bi gelmedi gitti RX inde canı sıkılıyo bu duruma Yaz gelsinn aktivitelere başlarız
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Umut sağolsun idman sonrası beni eve bıraktı motorsuzluk başıma vurmaya başladı yaptırsam diyorum artık
ben dışardaydım eray aradı.şimdi eve girmiştim geri dışarı çıkıyoruz. palmiyede olcaz. bekleriz nargile-leblebi sefasına... 20de orda olcaz motorları görürsünüz.
Öncelikle herkese selam, iyi akşamlar
İnsanoğlu kuş misali, bir bakmışsınız Ankara'da bir bakmışsınız Eskişehir'de
Bu fotoğraf çok güzel ya. Oğuzhan ustanın dükkanının baş fotoğrafı
Şartları takma sen kafana. Böyle fotoğrafların devamını bekliyoruz. Merak etme arkanda ablan var
Geçen gün aklımdan seni geçirdim. Çağrı da bırakmışsın sağol. İdare ediyoruz işte. Sen nasılsın
Yahya abi böyle konuşma ya, üzülüyorum. Zaten Ankara'da çok özlüyorum sizleri
biz motorcular ,serseriymiş adımız , terbiyeden yoksunmusuz biz , bu laflar sinan abiden ayrıldım atatürk lisesinin önünde bir arabalı vatandaştan 10 -15 defa sellektor korna neye yarar acı bir fren daaaan diye bir ses bekliyorum caracal bana kıyak olsun diye durdu . bende motoru stop etmeden direk arabada kı şahıs önüne bak lan o.ç ,a.a.s senin dedıgı için adama saldırdım ,,arkamda beat lı bır arkadas vardı hemen yanastı benı koşar adımdan aldı çünkü 25 mt depar atmıstım kask elimde beni tuttular sakin ol tamam diye o vatandaş hala küfür edecem diye uğraşıyor bende dayanamadım o kadar delikanlısın bir şeyler sokusturuyon gel delikanlıysan burdan dene uzak kaldın bana dedım ama maçası yemedı heralde gelmedı uzaktan küfür etmeye dvm etti plaka sorarsanız almaya gerek duymadım çünkü gorurum bir yerde tesadufen o kaskı kafasında parcalarım neyse beat lı arkadas salla bırader takma kafana falan dedı sagolsun gıttı karsımdakı vatandası da susturdu bana gıderken arabasında el kol yapıyordu sen gorcen falan gitti bende eve dogru gıdıyorken ara sokaklardan dolanıp yoluma çıktı 80 + km hızla arkamdan daaaaat diye korna sesı eray dedım cek saga ver sunun dişlerini eline ben durdum oda durdu tam kapıya yoneldım kapılar kılıtlendı ve kactı
sen vatandas eger bu yazıları buralara merak edıp gırer ve okursan biz motorcuyuz kin tutmayız ,küfür etmeyiz ,kabadayılık yapmayız bizim kitabımızda ahlak yazar ıster gel sende ahlaktan payını bıraz al senınle ugrasmayıp allaha havale edıyorum
saygılar selam ve sevgilerimle
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
kardeşim geçmiş olsun,,,, . bende motrorsuz çıkacağım tuttu bak yoksa o geçtiğin yerlerden hep beraber geçiyorduk,, o zamn sıkıysa beni tutsunlar bakalım,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Eray geçmiş olsun kardeşim...öyleleriyle uğraşmaya değmez en iyisi böylelerine karşı susmak...tekrar geçmiş olsun...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Arkadaşlar dikkat edin kendinize ya, uzak durun böylelerinden, kapıya dayanmak falan neye gerek, sallayın gitsin
Eray öncelikle geçmiş olsun kardeşim..Allah tekerini hep düz bastırsın..
haklısın biz motorcular sürekli saygı beklediğimizden olsa gerek insanlara saygılı davranmaya çalışan insanlarız..
ama bazen öyle şeyler geliyo ki insanın başına trafikte sopayla gezip bunların hepsini çoban gibi gibi düzene sokası geliyo içinden..
kış mevsimi sebebiyle bende uzun süredir arabayla gidip geliyorum işe,özelliklede motorcu kardeşlerimize ekstra dikkat gösteriyorum..iki tekerlek üzerindeyken beklediğim saygıyı..ama geçen akşam haller shell den dört tekerlekli bi lavuk gözgöre göre öyle bi çıktı motorun önüne petrolden,motorcu arkadaş toparlayana kadar akla karayı seçti..adam bastı gitti özür bile demedi..suratına baktım arkadaşın,sanki çok normal bi olay yaşamış gibi ne isyan etti,ne de bi küfür..işte tam orda insanın bu düzene bi son veresi geliyo..göstere göstere adam öldürmeye teşebbüstür bunun adı..son olarak şunu söylemek istiyorum:adam öldürmeye teşebbüs etmekten rahatsızlık duymayan insanlar,kask içersinden kimliğimiz belli olmasada hepinizin suratını ve plakasını resim gibi hafızamıza kaydediyoruz
bütün motorcu arkadaşlara kazasız BELASIZ sürüşler ve iyi geceler dilerim..
[B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]
İşte size 2 topik adresi : Biri benimle alakalı biri Özge ile
Duyduk duymadık demeyin, taaa Mersinden Mustafa geldi ziyaretime
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...mt%5D-148.html
Özgenin direksiyon sınavının olduğu karlı soğuk kış günü hatıraları
http://www.motosiklet.net/forum/tani...sbuldum-3.html
Bu arada Volkan online değil ama elbet bir gün uğrar buraya, uğrayınca görsün ki; ilgili kişilere sesleniyorum.
Birinci sayfadaki kulanıcı adımın eski siyahlimuzin ya da Bin9yüz85 gibi herhangi bir şekilde değiştirilmesini talep ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)